Gülredy! A megoldás: Auto Call Recorder
Na és mégis melyik verzió? Mert én felraktam ACR Version 1.2.4 -est és már eleve nem jól indul el maga a program. A kezdő oldalán (file fül alatt) van nekem négy checkbox amiből kettő ki van pipálva, de hogy azok mik, semmi leírás nincs mellette.
Majd ha felül rábökök az enable recording gombra, kijön egy aranyos üzenet mondván "FATAL ERROR! Please update to the lastest beta version"
De tudtommal ez a legújabb verzió, ezért is nem használtam ezt.
Időközben találtam egy proramot, Resco Audio recorder. Ez szépen is működött egy pár napig, habár 100 ból 1 beszélgetést nem vesz fel, hanem a beszélgetés után indul el (persze pont a fontos hívásoknál van ez) nagyon szépen beállítható benne minden, testre szabható is, de most így 4. használati napon, olyan szinten bezavarta a telefonom, mintha a 800 MHZ-ből csak 200 on futna vagy 100-on... Amint uninstalláltam egyből futott szépen minden normális sebességgel...
Valakinek valami tipp?
Esetleg cseréljek romot? Jelenleg (6.5.3 RAPID NXXJI1 naked) van fent. Egy olyan romot ajánlanátok ami naked, gyors és megy vele a Vito audio notes touch?