Üdv mindenkinek!Olyan kérdésem van meglehet-e oldani i8000-en hogy sms hang legyen de a windows hülye hangjai ne legyenek.Törölni próbáltam a windows-ból de nem engedi sehogy szal az az elmélet megbukott.
"A beállításokban külön-külön tudod ki-be kapcsolni az emlékeztetők és a különböző üzenetek hangjait."
Igen azt tudom ám csak azt nem lehet hogy windows hangok ne legyenek az sms-nek meg legyen hangja!
De ha csinálsz egy my documents mappát a my storage gyökerébe,akkor tudsz más hangot is beállítani,nem kell a windowsosat hallgatnod.Vagy ha nem,mire gondolsz konkrétan hogy "windows hülye hangjai ne legyenek"
Pl ha adsz hangot hogy legyen az sms-nek hangja akkor pl rányomsz az asztalon lévő ikonra hogy indíts valamit akkor csippan,feladat kezelőben bezársz vmit akkor is hülye hang meg még ha hívsz valakit és leteszed kb ezekre!
No akkor kezdjük elölről, sajnos kicsit olvasnod kell majd az idegeskedés, és a kérdezés helyett
:
Elő kellene csalogatnod a "régi" settingst:
Vagy így:
You are not allowed to view links.
Register or
Login ezen belül van egy link, ez a fontos: You are not allowed to view links.
Register or
Loginvagy PHJ programjával: You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login (You are not allowed to view links.
Register or
Login )
Tegyél pipát az eredeti Settings menü elé! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login Továbbá:
"Amit lehet, a régi windows settingsben állítok be, nekem az gyorsabb.
Clock and alarms: More fülön átállítom az akkukijelzés helyett az órára, mert a Battit használom a töltöttség kijelzésére.
Sound and Notify: Csak a Programs előtt hagyok jelölést,
nem akarom, hogy csipogjon minden rendszerműveletnél, gombnyomásnál. Notifi fül: beállítom a csengőhangot, értesítések hangjait. Vibration fül, kiveszem a pipát."
Idézet innen: You are not allowed to view links.
Register or
Login