Már régen volt, talán emlékeztek, de sokat szenvedtem azzal, hogy egy szűk nap alatt lemerült az Omnia2-őm, akár teljesen kikapcsolt állapotban is.
Még szét is szedtem darabokra, méregettem elég sokat rajta, arra jutottam, hogy 70mA folyamatos áramszivárgás van a normál fogyasztás felett, de a hiba okára nem jöttem rá.
Az összes szoftvert kipróbáltam rajta, ez sem hozott javulást.
Már teljesen beletörődtem, van két akkum, így nem kell aggódni hogy nem bírja ki a napot, szóval együtt tudtam élni a problámával.
Aztán történt hogy a legutóbbi nagy napkitöréssel kb. egy időben, lefagyott a cucc, de annyira, hogy akku kivétellel tudtam vele bármit is csinálni. Viszont azóta megszűnt ez a 70mA-es szivárgás és már 3 napja folyamatosan be van kapcsolva, és üzemel a telefon
Na jó, elismerem, hogy sikerült elég keményen leejtenem, nem sokkal előtte, szóval lehet hogy a leejtés szüntette meg a hibát, de inkább a fagyás óta javult meg.
Különben meg is lepődtem, mert nem szokása lefagyni soha. Még az elején amíg a különböző ROMokkal játszottam, de azóta nem volt ilyen.