2024, 11 26, 20:44:45

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242413 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #2300 Dátum: 2009, 10 15, 14:49:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Abban kérek segítséget, hogyan lehet a csoportokhoz más csengőhangot rendelni.
A windows könytárba másolok mp3 fájlokat, de ezt nem látja. Miért?

Köszi
A Windows könyvtárba semmi esetre se másolj többmegás mp3-akat, az vétek!
Csinálj a My Storage-n vagy az SD-n egy My Documents könyvtárat és oda másold őket.  (Arra csináld a könyvtárat amelyiket nem használod Mass storage-ként)
Az itt található file-okat aztán sms hangnak is ki tudod választani.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető TucsiGuy

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #2301 Dátum: 2009, 10 15, 18:18:54 »
A Windows könyvtárba semmi esetre se másolj többmegás mp3-akat, az vétek!
Csinálj a My Storage-n vagy az SD-n egy My Documents könyvtárat és oda másold őket.  (Arra csináld a könyvtárat amelyiket nem használod Mass storage-ként)
Az itt található file-okat aztán sms hangnak is ki tudod választani.
Kipróbáltam, de nem jártam eredménnyel. Sajnos nem kínálja fel a könyvtárat, hogy válogassak közte! Csak a windows könyvtárban lévőket hozza fel, de azokat az mp3-kat melyeket ide másoltam nem.
Egy korábbi vezióval még lehetett, de a mostanival nem.

Nem elérhető gaabbaa

• PDA: Samsung Omnia II --- LG Optimus 2X
  • PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #2302 Dátum: 2009, 10 15, 18:32:32 »
Kipróbáltam, de nem jártam eredménnyel. Sajnos nem kínálja fel a könyvtárat, hogy válogassak közte! Csak a windows könyvtárban lévőket hozza fel, de azokat az mp3-kat melyeket ide másoltam nem.
Egy korábbi vezióval még lehetett, de a mostanival nem.

Akkor a létrehozott My Documents mappába csinálj egy olyan mappát hogy "My Ringtones" és ide másold be a csengőhangokat! Így tuti menni fog!
Márpedig, babrálni állandóan kell valamit!

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #2303 Dátum: 2009, 10 15, 20:35:02 »
Már rég meg akartam kérdezni: A Batti-ban van olyan, hogy "Backup battery". Ez mi lenne? ???
Mercury

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #2304 Dátum: 2009, 10 15, 21:07:54 »
Már rég meg akartam kérdezni: A Batti-ban van olyan, hogy "Backup battery". Ez mi lenne? ???
Régi WM2003-as PDA-knál volt backup battery, mert csak ramjuk volt és ha kimerült buktál mindent.

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #2305 Dátum: 2009, 10 15, 21:23:56 »
Régi WM2003-as PDA-knál volt backup battery, mert csak ramjuk volt és ha kimerült buktál mindent.

Aha, értem. Köszi az infót! :ok:
Mercury

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #2306 Dátum: 2009, 10 15, 22:06:33 »
Akkor a létrehozott My Documents mappába csinálj egy olyan mappát hogy "My Ringtones" és ide másold be a csengőhangokat! Így tuti menni fog!

Már ezt is megcsináltam, de semmi...

Nem elérhető gaabbaa

• PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #2307 Dátum: 2009, 10 15, 23:28:42 »
Már ezt is megcsináltam, de semmi...

kikapcs-bekapcs?

Nem elérhető gaabbaa

« Reply #2308 Dátum: 2009, 10 16, 00:18:59 »
nem tudja valaki hogy touch player milyen zenelistákat kezel? ahogy próbálgattam sajna m3u-t, pls-t és a m3u8-t nem szereti... esetleg azt nem tudjátok hogy hova pakolja be a saját maga készített listákat? csináltam egy "proba" listát de nem találtam meg a telefonon, pedig tc-rel kerestem... :'(

Nem elérhető Impair

• Navigáció / Navigation: IGO, Sygic Aura
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: Darky 9.3
« Reply #2309 Dátum: 2009, 10 16, 08:33:11 »
Hali!

Egy kérdésem lenne.
Ha a PC Studioval próbáljátok frissíteni (szoftverfrissítés) a I8000-et, akkor nektek is "érvénytelen mutatót" ír ki? (windows 7op. r.)

más:

A PC studio nyelvétől függ az, hogy milyen frissítést talál a progi.
Gondolok itt arra, hogy a magyar samsungmobile oldalon még nincs fent az I8000-es frissítés, ezért nem lehet frissíteni. De a holland samsungmobile oldalon fent van az új rom. Ha a nyelvet átállítom hollandra, akkor elvileg lehet frissíteni?

Vagy a régió beállításánál kell más nyelvet beállítani?

Ötlet?

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #2310 Dátum: 2009, 10 16, 17:11:58 »
Kúrvára ki van a faxom! >:( >:(
Asszem soha többet nem veszek ilyen előszériás censored t ami m.o.-n nem jelenet meg.Most hívtam a szervizet hogy mi a tököm van a 2 hete leadott kijelző hibás 2-esemmel és azt mondták a mostani vietkong szállítmányba nem jött kijelző de a következőbe biztosan lesz 1, de inkább 2 hét műlva. Akkor összesen 4 hét. Szerencsére volt egy megérzésem, hogy ne adjam el az i900-at, így átvészelem valahogy. A szép az egészbe, hogy a 4 hét alatt minimum 10-15 ezret esik is a készülék ára. Nekem ez örök tanúlság marad, hogy az elején nem veszek meg semmit. (drágán és gyenge vagy 0 support-al)

Nem elérhető gaabbaa

« Reply #2311 Dátum: 2009, 10 16, 17:23:34 »
Asszem soha többet nem veszek ilyen előszériás censored t ami m.o.-n nem jelenet meg.Most hívtam a szervizet hogy mi a tököm van a 2 hete leadott kijelző hibás 2-esemmel és azt mondták a mostani vietkong szállítmányba nem jött kijelző de a következőbe biztosan lesz 1, de inkább 2 hét műlva. Akkor összesen 4 hét. Szerencsére volt egy megérzésem, hogy ne adjam el az i900-at, így átvészelem valahogy. A szép az egészbe, hogy a 4 hét alatt minimum 10-15 ezret esik is a készülék ára. Nekem ez örök tanúlság marad, hogy az elején nem veszek meg semmit. (drágán és gyenge vagy 0 support-al)

csak nagyon "belenyúltál" a rosszba, vagy a gsm bolt nem a leg megbízhatóbb, elhiszem hogy mérges vagy, de szerencsére eddig több pozitív élmény van mint negatív!  :ima:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2312 Dátum: 2009, 10 16, 17:27:19 »
nem tudja valaki hogy touch player milyen zenelistákat kezel? ahogy próbálgattam sajna m3u-t, pls-t és a m3u8-t nem szereti... esetleg azt nem tudjátok hogy hova pakolja be a saját maga készített listákat? csináltam egy "proba" listát de nem találtam meg a telefonon, pedig tc-rel kerestem... :'(
Én se találom, csak annyit tudok, hogy miután megkereste a médiafile-okat lesz egy file a My device, Application Data könyvtárban, melynek twmp_lib.edb a neve.
A borítókat a My Storage\Program Files\Touchplayerimage könyvtárban tárolja további felhasználás céljából  :hmm: 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2313 Dátum: 2009, 10 16, 17:29:11 »
Ezt próbálta már valaki az AS állandó kapcsolódásának megakadályozására, vagy álljak neki?

Nem elérhető gaabbaa

« Reply #2314 Dátum: 2009, 10 16, 17:33:18 »
Én se találom, csak annyit tudok, hogy miután megkereste a médiafile-okat lesz egy file a My device, Application Data könyvtárban, melynek twmp_lib.edb a neve.
A borítókat a My Storage\Program Files\Touchplayerimage könyvtárban tárolja további felhasználás céljából  :hmm:

igen ezt én tudom, talán pont Te írtad le!  :D Nagyon jó lenne kisakkozni hogy hova teszi a playlist-eket mert ha egyszer megtalálom akkor tuti nem nyugszok addig amig egy másikkal (általam készítettel) ki nem cserélem, és akkor nem kell mindig beolvasatni vele az egész telefont, hanem csak winamp-ban összerakni egy listát, bepakolni a PDA-ba a zenékkel együtt, és már mehet is a wowHD-s zenehallgatás! :taps: :ok: :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #2315 Dátum: 2009, 10 16, 22:21:01 »
Áldom az eszem (ami nincs is  :D ) hogy úgy döntöttem megvárom a romovics féle 2 év garist!! :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szucsi44

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #2316 Dátum: 2009, 10 17, 02:06:57 »
Mikor jelenik már ez a kütyü  a samsungnál (itthon). Ezeket a bolti garis dolgokat nem szívesen vállalnám be.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #2317 Dátum: 2009, 10 17, 08:18:15 »
Nem a bolti garancia itt a legnagyobb baj, hanem hogy egyáltalán szükség van a garanciára...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

mogerpeti

• Vendég
« Reply #2318 Dátum: 2009, 10 17, 09:31:58 »
Hello.
Szerintem az Omnia II vel semmi gond nincs ha csak nem okoztok valami nem ép jót neki.
Tegyétek fel a G7 es romot 6.1 es és pakoljátok tele és simán megy.Nekem az Igo meg a Garmin is megy simán rajta,skyp,msn,spb shell,és rengeteg más rádiós,tv s progik,játékok stb.
Én talán az elsök közt vettem meg és semmi gondom vele.Volt hogy nem volt jó valami progi akkor azt leszedtem.És minden ami kell tuti és jó rajta.
6.5 ös romot minek még próbálgatni,az nem tuti még.Majd kiadják a gyári 6.5 ös romot akkor lehet majd vele tanulmányozni.Én nem cserélném le most az Omnia II semi más készülékre de iphonra sem mert volt a kezemben és azon a navigáció az butitot és nem tuti,a multi media is csak nappal jók rajta mert nincs vaku stb...
Üdv. ..

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #2319 Dátum: 2009, 10 17, 09:49:59 »
Nem a bolti garancia itt a legnagyobb baj, hanem hogy egyáltalán szükség van a garanciára...
Illetve az is egy dolog, hogy valami elromlik ami elromolhat(ez természetes), de az hogy nincs megfelelő szervize, mert még szinte nem is ismerik nálunk, na ez a gond. Ezért ha valaki tutira akar menni akkor meg kell várni a m.o.-i megjelenést. Sokkal olcsóbban veszed és ha elromlik akkor javítani tudják nem kell 1 hónapig dekkolni a készüléknek a szervizben és addig a fórumokon is ömlenek az okosságok a cuccra. (Rom-ok,beállítások,progik,stb).
A röhej az, hogy símán elvagyok az i900-al nem is értem mi a fenét kapkodtam az i8000-el...nagyzási mánia biztos.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #2320 Dátum: 2009, 10 17, 09:54:58 »
Illetve az is egy dolog, hogy valami elromlik ami elromolhat(ez természetes), de az hogy nincs megfelelő szervize, mert még szinte nem is ismerik nálunk, na ez a gond. Ezért ha valaki tutira akar menni akkor meg kell várni a m.o.-i megjelenést. Sokkal olcsóbban veszed és ha elromlik akkor javítani tudják nem kell 1 hónapig dekkolni a készüléknek a szervizben és addig a fórumokon is ömlenek az okosságok a cuccra. (Rom-ok,beállítások,progik,stb).
A röhej az, hogy símán elvagyok az i900-al nem is értem mi a fenét kapkodtam az i8000-el...nagyzási mánia biztos.

Persze természetes hogy valami elromolhat. Csak az i900-nál ugye természetes volt hogy beszart a kijelző, és úgy tűnik még mindig nem megy a téma a Samsungnak.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Imhotep

• Vendég
« Reply #2321 Dátum: 2009, 10 17, 10:00:42 »
Tudom nem vígasztal de, nem veszítesz semmit a sok okosságon és progikon amik a fórumokon látsz.
Ha jobban megnézed sokan inkább vissza az alapokhoz mivel azok se fortak ki még rendesen.
Igaz megvan az i8000-es de most helybetopi hogy utolérjék a progik is a fejlődést.
Hidd el én is mikor elromlott, megbántam hogy lecseréltem az i900-ast és még most se vagyok teljesen nyugodt míg nem lesz tökéletes ez.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2322 Dátum: 2009, 10 17, 14:07:05 »
Ha jobban megnézed sokan inkább vissza az alapokhoz mivel azok se fortak ki még rendesen.
Igaz megvan az i8000-es de most helybetopi hogy utolérjék a progik is a fejlődést.

Milyen népszerűbb programokra gondolsz, amik nem futnak megfelelően WVGA-n? Kijelző felbontásban nem úttörő a készülék, már bő egy éve vannak ilyenek. Egyedül az új típusú mozgásérzékelőt kell implementálni az ezta funkciót támogató alkalmazásokba.

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #2323 Dátum: 2009, 10 17, 14:13:35 »
Tudom nem vígasztal de, nem veszítesz semmit a sok okosságon és progikon amik a fórumokon látsz.
Hidd el én is mikor elromlott, megbántam hogy lecseréltem az i900-ast és még most se vagyok teljesen nyugodt míg nem lesz tökéletes ez.

A helyedbe én sem lennék nyugodt, pár omnia i8000et már tönkretettél.  :D :D :D :taps: :taps: :taps:

Imhotep

• Vendég
« Reply #2324 Dátum: 2009, 10 17, 14:15:57 »
A helyedbe én sem lennék nyugodt, pár omnia i8000et már tönkretettél.  :D :D :D :taps: :taps: :taps:
Csak kettő lett kijelzőhibás és 2-3 napon belül és nem az én hibámból.  :p :p