Az a baj hogy sehogy nem lehet teljesen ki iktatni a gyári hülyeségeit phonex be hiába kapcsolom ki a gyáritelefont azzal még csak 1 el kevesebb bibi és akkor már nem is müködik a hivás szűrés egyel több bibi
azt se szeretem hogy eleve gyárilag ha már a samu csinál egy soft ot mért nem lehet kiiktatni a régi winfosos névjegyzéket ill sms kezelőt megaz ilyenrégi szarokat
ha felteszem a phonexet akkor már van kapásbol 3 majdnem mindenböl és mind tud külön működni ja és multokr ne mtudtam vele uj névjegyet felvenni.
phonex ben rámegyek uj névjegy miugrik elő egy régi vinfosos hátmondom nem igaz na mindegy kitöltöm pipa rendbe de névjegy oszt sehol. na akkor előkutász samus névjegyzék ott felvettem aztán bele is került a többi közé.
ébresztőt is be tudsz állitani a samus felületen és külön a régin
nem értem mért nem lehet ezeket kinyirni letörölni legyen csak 1 de az normális
Figyelj! Mivel az Omnia 2-n egy Windows alapú operációs rendszer van, ezt a fejlesztők úgy tervezték, hogy mivel ez egy gsm alapú rendszer ugye alapból beépítettek rengeteg komponenst. Híváskezelő, ébresztő, naptár stb... Erre megalkotta a Samsung az Omnia 2-t, de hogy saját magának tudja a Windowst feltuningolta a jobb felhasználhatóság érdekében ilyen-olyan saját készítésű alkalmazásokkal. Na most ugye azt tudod, hogy a ROM-ba alapból bent lévő fájlokat, komponenseket nem tudod törölni, maximum annyit tehetsz (bár ezt sem minden esetben), hogy registry-ben tiltod őket.
1.) Ha PhonEx-t használsz van olyan opció benne, hogy gyári tárcsázó kikapcsolása
2.) A PhonEx-ben van névjegyzék szűrés
3.) Új névjegyzék felvételével sose volt gondom. (Mellesleg miért baj ha a Windows alapértelmezett jön be? Kell vmi csicsa-micsa ablak?)
4.) Nem értem ezt az ébresztős dolgot, ha híváskezelőkről beszéltünk
5.) Az utolsó mondatodra válaszoltam már az első mondatokkal
Ez nem csak a híváskezelőkkel, de általában is igaz, hogy minden pda-t és az azokon futó alkalmazásokat tudni kell használni és beállítani. Ez nem egy szimpla telefon, ahol van egy a szolgáltató által létrehozott egész, teljes rendszer és csak használod a kütyüt. Mivel az O2-n is operációs rendszer fut, ezt még felhasználhatóbbá teheted ha értesz hozzá, ugyanakkor teljesen szét is lehet barmolni...