Olvasgatom az i8000-es topikokat, úgy veszem észre ez a tipus érzékenyebb minden beavatkozásra (programok) mint az elődje, azt teljesen meglehetett piszkálni mindennel mégse mondta be az unalmast.
Ez rossz ómen az i8000-esre nézve
Ezen már csak a szakácsok tudnak segíteni lehet
Romovics jó lenne ha odaállnál a fazékhoz már
Csak nem kéne rémisztgetni a jónépet ilyen általános (légből kapott) dolgokkal! Inkább össze kellene gyűjteni, hogy melyikek azok a programok, amikkel gond lehet és valóban a Samsung, a felbontás ill. a WidgetPlus miatt van. Nekem eddig - a
Syberiaval volt gondom a felbontás miatt. Futott a program, szólt a zene, de a 1/4 képernyőn megjelenő képpel nem tudtam mit kezdeni és a Samu se tudta elindítani a Task Switchert, hogy kilőjem. SR lett a vége.
-
WarCraft: futott teljes képernyőn, de a kép alsó 10%-a fölül jelent meg. A program menüjével rendesen kiléptem belőle.
-
GPS SpeedSentry: tegnap próbáltam, futott teljes képernyőn, de állandóan elszállt. Lehet, hogy újabb verzió kéne belőle.
szerk: válaszolok magamnak - letöltöttem a legfrissebb, júliusi verziót. 5mp után fix pozíció és stabilan fut.-
StarCraft: futott teljes képernyőn, de nagyon pici ahhoz, hogy kézzel irányítsa az ember. Talán cerkával...
-
Asphalt4 HD: Meglepően lassan töltődik be, de utána rendesen fut
A Batti nekem már a Mio701-nél is furcsa dolgokat művelt, érezhetően gyorsabban merült vele az aksim.