2024, 11 26, 03:03:37

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242316 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #1850 Dátum: 2009, 09 23, 18:27:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem 2-3 szor gyorsabb usb módban.
Persze igazatok van, én is usb modban másolom a nagy fileokat de mikor kicsiket kell gyorsan le-fel, stb akkor sokkal jobb a TC-ben csinálni már csak azért is mert így tudsz ugrálni a meghajtók között! As módban a TC nem is látja a samit a modul nélkül! ;)
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xaxa

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: E1
« Reply #1851 Dátum: 2009, 09 23, 19:26:55 »
Persze igazatok van, én is usb modban másolom a nagy fileokat de mikor kicsiket kell gyorsan le-fel, stb akkor sokkal jobb a TC-ben csinálni már csak azért is mert így tudsz ugrálni a meghajtók között! As módban a TC nem is látja a samit a modul nélkül! ;)

heló!

nekem látja mindenféle modul nélkül is (én tuti nem raktam rá semmit). úgy van beállítva, hogy mutassa a gyökér könyvtárat, és amikor ott vagyok pl. a c: gyökerében, akkor rányomok a ".."ra legfelül, akkor nekem ott van a samsung omnia, ugyan úgy mint a sajátgépben. mutatja az összes meghajtót egyszerre, a sebességéről nem mondanék semmit, nem vagyok benne biztos, hogy ugyan olyan gyorsan másol mint usb módban, de nem volt feltűnően lassú sem.

Nem elérhető Dyingsoul

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022)
« Reply #1852 Dátum: 2009, 09 23, 23:01:52 »
Ne haragudj, de én válaszoltam. Lehet, hogy nem volt kielégítő a válaszom, sajnálom, ennyi telt tőlem.

Kiegészítettem a kezdők kedvéért a Faq-ot, átmenetileg az i900.eoldalon már leírtakkal: You are not allowed to view links. Register or Login

Amire te válaszoltál, azt már másodjára kérdeztem, múlt héten kérdeztem ezelőtt. Azelőtt is volt, hogy írtam de semmi reakciót nem váltottam ki a tisztelt fórumozó közönségből, szóval kérlek ne vedd magadra azt, amit a modiknak válaszoltam! De az én hibám ugyanis elfelejtettem megköszönni a válaszodat... köszönöm. Több off topicot nem fűznék hozzá a témához, persze ezt is nyugoddtan ki lehet moderálni "off topic" címszóval!  :ok:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1853 Dátum: 2009, 09 23, 23:15:24 »
Na akkor felteszem újra a kérdésem:
A telefonkönyvben lévő kontaktokhoz szeretnék képet hozzárendelni, de nem tudom, hogy mekkora legyen a kép. ti hány x hanyast használtok?....
Remélem ezuttal választ is kapok...
Figyu. Miért nem teszel fel inesoftot ami kiteszi majd teljes oldalasra a hívó képét (melleseleg nagyobb képből körbe tudod vágni a progival az arcát az illetőnek, hogy csak az jelenejen meg, ja ezt a MS3-assal is meg tudod csinálni.), én ezt használom és a tapasztalataim szerint 800*600-as képtől felfelé már nagyban kidobja az arcát a hívónak.
A gyári tárcsázóról nem tudok sajna nyilatkozni(egy hétig sem használtam)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1854 Dátum: 2009, 09 24, 00:13:20 »
Akarom mondani WVGA (480 x 800)-ba értelemszerűen.

Nem elérhető Dyingsoul

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022)
« Reply #1855 Dátum: 2009, 09 24, 00:20:14 »
Figyu. Miért nem teszel fel inesoftot ami kiteszi majd teljes oldalasra a hívó képét (melleseleg nagyobb képből körbe tudod vágni a progival az arcát az illetőnek, hogy csak az jelenejen meg, ja ezt a MS3-assal is meg tudod csinálni.), én ezt használom és a tapasztalataim szerint 800*600-as képtől felfelé már nagyban kidobja az arcát a hívónak.
A gyári tárcsázóról nem tudok sajna nyilatkozni(egy hétig sem használtam)

Én az alap touchwiz ui-t használom a telefonkönyvnél egy nagyobb képnél valóban körbe lehet vágni, de a körbevágó méretét gy látom nem tudom állítani, pedig az is hasznos lenne, bár lehet, hogy úgy torzítaná a kis négyzetes ikonoknál a telefonkönyvet nézve. Na mindegy majd kifundálok valamit, bár előbb még fel kéne tennem egy spb mobile shellt meg még vesződök a dezmo féle magyar ékezetekkel is. :S Az SPB3-as mennyi memóriát eszik a touchwizhez képest? Ugye később vissza tom állítani a touchwiz-t ha mégsem tetszene?

Mod: Ja meg még annyi, hogy kipróbáltam egy nagyobb képből csináltam képet egy kontakthoz a telefonkönyvbe, és kitöröltem az eredeti nagy képet, de a telefonkönyvben marad a beállított kis kép (persze ez így helyes), de hová menti le telefonon belül ezt a kis kivágott képet akkor?

A FAQ-ban láttam egy olyat, hogy driver vistához és win7-hez. Én spec win7-et használok, de szerintem nem kell win7hez driver, mert miután csatlakoztattam a készüléket, automatikusan letöltötte magának a winmobile device center-t.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1856 Dátum: 2009, 09 24, 06:32:09 »

A FAQ-ban láttam egy olyat, hogy driver vistához és win7-hez. Én spec win7-et használok, de szerintem nem kell win7hez driver, mert miután csatlakoztattam a készüléket, automatikusan letöltötte magának a winmobile device center-t.

Az a driver a frissítéshez kell nem pedig ahhoz, hogy csatlakozni tudjál a PC-hez.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1857 Dátum: 2009, 09 24, 11:52:11 »
A saját szakterületeden legyél hozzáértő., amihez nem értesz, azt felejtsd el messziről, nem kell nekünk mégegy világválság.  :D

Az i8000-es teszt szoftveres, mivel tcpmp nem tud opengl hardveres gyorsítást, amit a Touch Player meg igen. Nem tudunk reális tesztest felmutatni Omnia 2vel még, de itt a szoftveres i900 teszt eredménye, ne felejtsétek el, hogy az omnia i900 240x400 felbontáson dolgozik, addig az i8000 dupla akkorán!
ami annyit jelent
i900    11%
i8000  17%---->34%!!!

Nem beszéltem az Omniáról, és úgy tűnik, nem voltam egyértelmű a HW utáni ponttal. Nem szorosan a tesztedhez kapcsolódva mondtam, de attól még tény, hogy ehhez HW kell (= különálló, erős egység a HD videóra). Ez pedig gyengécske az Omnia II-ben, akárcsak a 800 MHz-es ARM11 az 1 GHz-es Cortex-A8-hoz képest. Samsungon belül is az i8910 HD kapott erre kakaót, ami még mindig 25-30 %-kal a a 3GS alatt tud. Szóval ezt se (CPU) izomból, se a mellé rakott HW dekódolóval nem fogja tudni a szifonhoz, vagy akár a Snapdragonhoz mérhetően megoldani. Ez van, olcsó központi egységet választott a Samsung, de majd meglátjuk, milyen áron adja a készüléket a WM6.5 hivatalos bemutatójakor érkező többi készülékhez, ill. a kicsit később jövő HD2-höz képest. Az Acer F1 már be van árazva október 6-ra, és a GBP 295 + VAT elég versenyképesnek tűnik egy 3,8" kijelzős Snapdragon készülékért.
Ha lényegesen olcsóbb lesz az Omnia II hazai ára a HD2-höz viszonyítva (F1-hez mérhető), akkor nincs gond. Ha nem, és népszerű marad, akkor az főleg a Samsungnak jó, sokat keres a filléres központi egységen. ;)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #1858 Dátum: 2009, 09 24, 12:02:27 »
Nem beszéltem az Omniáról, és úgy tűnik, nem voltam egyértelmű a HW utáni ponttal. Nem szorosan a tesztedhez kapcsolódva mondtam, de attól még tény, hogy ehhez HW kell (= különálló, erős egység a HD videóra). Ez pedig gyengécske az Omnia II-ben, akárcsak a 800 MHz-es ARM11 az 1 GHz-es Cortex-A8-hoz képest. Samsungon belül is az i8910 HD kapott erre kakaót, ami még mindig 25-30 %-kal a a 3GS alatt tud. Szóval ezt se (CPU) izomból, se a mellé rakott HW dekódolóval nem fogja tudni a szifonhoz, vagy akár a Snapdragonhoz mérhetően megoldani. Ez van, olcsó központi egységet választott a Samsung, de majd meglátjuk, milyen áron adja a készüléket a WM6.5 hivatalos bemutatójakor érkező többi készülékhez, ill. a kicsit később jövő HD2-höz képest. Az Acer F1 már be van árazva október 6-ra, és a GBP 295 + VAT elég versenyképesnek tűnik egy 3,8" kijelzős Snapdragon készülékért.
Ha lényegesen olcsóbb lesz az Omnia II hazai ára a HD2-höz viszonyítva (F1-hez mérhető), akkor nincs gond. Ha nem, és népszerű marad, akkor az főleg a Samsungnak jó, sokat keres a filléres központi egységen. ;)

Nincs különálló HW egység.  :D :D :D
De azért mégegyszer olvass utána, hátga meglátod a hw specnél!  ;)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1859 Dátum: 2009, 09 24, 12:03:32 »
Nincs különálló HW egység.  :D :D :D
De azért mégegyszer olvass utána, hátga meglátod a hw specnél!  ;)

Hmm, olvasni azért még gyakorolhatnál, gyakran jól jön. :p

Idézet
Szóval ezt se (CPU) izomból, se a mellé rakott HW dekódolóval nem fogja tudni a szifonhoz, vagy akár a Snapdragonhoz mérhetően megoldani.

Szóval a különálló, erős egység valóban hiányzik, de nem azért, mert semmilyen nincs, hanem mert gyenge van. ;)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #1860 Dátum: 2009, 09 24, 12:07:06 »
Hmm, olvasni azért még gyakorolhatnál, gyakran jól jön. :p

Szóval a különálló, erős egység valóban hiányzik, de nem azért, mert semmilyen nincs, hanem mert gyenge van. ;)

Ahhaaa  ;) :taps:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1861 Dátum: 2009, 09 24, 12:14:40 »
Ahhaaa  ;) :taps:

Szép gyűjtemény, szinte mind benne van, amit említettem. ;)

Az S3C6410-ben csak SD hardveres videó dekóder van, míg az általam soroltakban (OMAP3/klón és Snapdragon) HD. Így HD gyorsításkor eléggé esélyes, hogy az utóbbiak aláznak, ahogy az is, hogy a Cortex-A8 procik izomból is simán überelik a tesztedet.

Nem elérhető Kleno

• PDA: Samsung SII
« Reply #1862 Dátum: 2009, 09 24, 12:16:53 »
Sziasztok, tudja valaki hogy mikortól lehet majd kapni a T-mobilnál?

Imhotep

• Vendég
« Reply #1863 Dátum: 2009, 09 24, 12:26:46 »
Sziasztok, tudja valaki hogy mikortól lehet majd kapni a T-mobilnál?
You are not allowed to view links. Register or Login   :D :D :D

Nem elérhető Kleno

• PDA: Samsung SII
« Reply #1864 Dátum: 2009, 09 24, 12:36:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login   :D :D :D

köszi sokat segitettél. :)

Imhotep

• Vendég
« Reply #1865 Dátum: 2009, 09 24, 13:43:57 »

köszi sokat segitettél. :)
Szerintem az összes szolgáltató megvárja a WM 6.5-öt és egyből azzal adja ki, ami azt jelenti hogy lehet október vége vagy november eleje lesz belőle.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1866 Dátum: 2009, 09 24, 15:06:13 »
Én az alap touchwiz ui-t használom a telefonkönyvnél egy nagyobb képnél valóban körbe lehet vágni, de a körbevágó méretét gy látom nem tudom állítani, pedig az is hasznos lenne, bár lehet, hogy úgy torzítaná a kis négyzetes ikonoknál a telefonkönyvet nézve. Na mindegy majd kifundálok valamit, bár előbb még fel kéne tennem egy spb mobile shellt meg még vesződök a dezmo féle magyar ékezetekkel is. :S Az SPB3-as mennyi memóriát eszik a touchwizhez képest? Ugye később vissza tom állítani a touchwiz-t ha mégsem tetszene?

Dezmo keyboardjához You are not allowed to view links. Register or Login (pda-n), vagy You are not allowed to view links. Register or Loginkell, a sima File explorerrel nem tudod felülírni.
Bármikor vissza tudod állítani a TW-t (Touchwiz UI), windows-zos felület, Settings, System, Samsung Touchwiz UI. Este megnézem a memoigényüket.
Idézet
Mod: Ja meg még annyi, hogy kipróbáltam egy nagyobb képből csináltam képet egy kontakthoz a telefonkönyvbe, és kitöröltem az eredeti nagy képet, de a telefonkönyvben marad a beállított kis kép (persze ez így helyes), de hová menti le telefonon belül ezt a kis kivágott képet akkor?

A névjegyeket és minden bizonnyal a nevekhez rendelt képeket is a pim.vol file-ban tárolja.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #1867 Dátum: 2009, 09 24, 17:48:58 »
Sziasztok!
Ha valakinek van mobil tv előfizetése, és tudja használni az Omnia II-n, lécci írja már le, h hogyan telepítette, hogyan állította be.Lenne 1 másik problémám is. Windows 7 alatt lehet valahogy szinkronizálni?Előre is köszi a válaszokat!!

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #1868 Dátum: 2009, 09 24, 19:23:22 »
Tud segíteni valaki abban, hogy a 3 widgetes oldalt, hogyan lehet 2-re vagy 1-re csökkenteni? Én sajnos nem találom a regben!

mogerpeti

• Vendég
« Reply #1869 Dátum: 2009, 09 24, 19:58:19 »
Hello mindenkinek!
Omnia II öm van és pár dologal küszködök.
A YouTubet az Operábol ha megnyitom csak CorePlayerel megy de nagyon ronda a kép meg a hang sem tuti.
A gyári fotó a hivásnál túl kicsi!!!!????
És a gps vagyis az IGO úgy müködik hogy a nyíl úgy kb az út melett vezet meg össze-vissza mondja példaul körforgalom és még oda sem értem már a igo ban mutatja a további utat de azt sem jól, pontatlanul.
Ezekre kérek valakitöl választ ha van rá..
Köszi...

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #1870 Dátum: 2009, 09 24, 20:30:06 »
Hello mindenkinek!
A YouTubet az Operábol ha megnyitom csak CorePlayerel megy de nagyon ronda a kép meg a hang sem tuti.
És a gps vagyis az IGO úgy müködik hogy a nyíl úgy kb az út melett vezet meg össze-vissza mondja példaul körforgalom és még oda sem értem már a igo ban mutatja a további utat de azt sem jól, pontatlanul.
Átírnád a profilod?
Köszi...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1871 Dátum: 2009, 09 24, 20:34:40 »
Hello mindenkinek!
Köszi...
1. Az operaban állítsd Handheldről Desktopra és le fogja játszani rendesen.
2. Használj tárcsázó, híváskezelő programot, Iconsoft, vagy Inesoft.
3. Milyen igo? Nem "olyan" ugye?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1872 Dátum: 2009, 09 24, 20:49:02 »
Sziasztok!
Nekem nappal az utcán láthatatlan a telefonom. Tud valaki megoldást?
Ti is hasonlókat tapasztaltok?

Nem elérhető dezmo

• DOUBLE CLUB
  • Őrült
  • Navigáció / Navigation: kb 20 féle
  • PDA: OMNIA II
  • PDA ROM: NXXIL5,XEUIL5,XXIL2
« Reply #1873 Dátum: 2009, 09 24, 20:53:36 »
Sziasztok!
Nekem nappal az utcán láthatatlan a telefonom. Tud valaki megoldást?
Ti is hasonlókat tapasztaltok?
Ilyet én is tapasztaltam, de elővettem a zsebemből és megláttam... :D

(Settings, Dispay and Light, Brightness-t tedd Auto-ra vagy húzd fel maxra, és használj nem sötét hátterű témát)
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának.
Nagyon rossz átesni a H1N1-en, oltasd be magad!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1874 Dátum: 2009, 09 24, 20:54:52 »
Ilyet én is tapasztaltam, de elővettem a zsebemből és megláttam... :D

(Settings, Dispay and Light, Brightness-t tedd Auto-ra vagy húzd fel maxra, és használj nem sötét hátterű témát)
:ok: