2024, 11 25, 22:22:11

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242289 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #1775 Dátum: 2009, 09 22, 08:53:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kikapcsolt állapotban tényleg tölt, de kikapcsolt állapotban nem tud navigálni!  :D Az enyém száma 709 és nem 710.  >:(

Ez cumi.  :D
Ez jó, mert nem kell fabrikálnom kábelt, így egy kábel elég mindenhez.  :)
Szerezz be egy ilyen kábelt.

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #1776 Dátum: 2009, 09 22, 08:54:39 »
Más a száma, lehet, h azért megy. Megnézem holnap a benti kábelemet, az is Samsung, kintről rendeltem.

Kínábó? Kuncsipuncsitól?  :D :D :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1777 Dátum: 2009, 09 22, 09:05:33 »
Kínábó? Kuncsipuncsitól?  :D :D :D

701 a száma és nem tölt  :'( Mi nem kínai manapság??
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lifeforce

• Vendég
« Reply #1778 Dátum: 2009, 09 22, 09:47:51 »

nah jaaaaaa!!!!
Elmondom miről...
Médialejátszóba dugjátok be.
Ez azért más, mert mind a 4 láb be van kötve, a sima usb aljzatos szivargyujtó-töltőben pedig csak 2.
Ugyan ez érvényesül ha kikapcsolod a PC-t.
Tehát kapcsold ki a PC-t, és úgy dugd rá.
Felvilágít, de tölteni nyesgem... és ez egy kib... samsung módi  >:(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1779 Dátum: 2009, 09 22, 10:51:29 »
Úgyis oda találnak..... :D :D
Benne vagyok, mert van pár problémás progi ami az 1-esen jó volt (shake&shave,spb phone shuit,stb), de itt nem.
+1 szvazat !!
Az a helyzet, hogy az i900-on működő HTC-s mozgásérzékelős játékokat nem is érdemes feltenni, mert MÉG NEM MŰKÖDNEK!
Sőt a nem HTC-sek közül is csak a 2 Resco működik a G-szenzorral.

Továbbá azt javaslom, ne kövessétek vakon az i900 eoldalát, mert az egy MÁSIK pda-hoz készült, nem az Omnia 2-höz. A gyakran felmerülő problémákat és annak megoldásait (ha lesznek), úgyis ki fogjuk gyűjteni külön ehhez is.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1780 Dátum: 2009, 09 22, 11:08:32 »
Neked is 4csillag volt a pinkódod ???  :D :D :D
Honnan tudod?  ::) ;D ;D

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #1781 Dátum: 2009, 09 22, 11:20:27 »

Elvegyem a Tiédet?  :) (viccet félre, honnan a bánatból, Kínából?  :shock:)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #1782 Dátum: 2009, 09 22, 12:02:26 »
701 a száma és nem tölt  :'( Mi nem kínai manapság??

Én a nokia kábelét használom (CA-101).
Notin, kocsiban tölti, szinkronizálásra is hajlandó.
Ez Tájföldi  :)

Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1783 Dátum: 2009, 09 22, 12:14:04 »
Úgy tűnik, hogy a CDMA-s verzió (legalábbis a Verizon-é) kicsit eltérő dizájnt kap. Marad a króm keret, viszont a rusnya kocka gomb egy másképp ronda darabra módosul.

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #1784 Dátum: 2009, 09 22, 13:47:07 »
Úgy tűnik, hogy a CDMA-s verzió (legalábbis a Verizon-é) kicsit eltérő dizájnt kap. Marad a króm keret, viszont a rusnya kocka gomb egy másképp ronda darabra módosul.

Honnan az infó?
Szerintem nem is rusnya.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1785 Dátum: 2009, 09 22, 14:41:40 »
Honnan az infó?

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1786 Dátum: 2009, 09 22, 17:56:34 »
Ma egy érdekesség történt velem.Rendeltem egy gyári samsungos szívargyűjtó töltöt és nem rőltött, kiprobáltunk egy másikat az sem (belement frankón) végső elkeseredésében a boltos adott egy Nokia töltőt és azzal funkin töltött.Megvettem. Ezt én nem vágom... :(

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1787 Dátum: 2009, 09 22, 18:55:08 »
Ma egy érdekesség történt velem.Rendeltem egy gyári samsungos szívargyűjtó töltöt és nem rőltött, kiprobáltunk egy másikat az sem (belement frankón) végső elkeseredésében a boltos adott egy Nokia töltőt és azzal funkin töltött.Megvettem. Ezt én nem vágom... :(

A Modacon is a Nokia DC-6-ot javasolják, de mint írtam, a noname "T"-s 1000.- Ft-os is tökéletes.
SŐT! Ma kipróbáltam a Mini-Mikro USB átalakítót a régi, szintén noname autós töltőmmel és azzal is tölt. Annyi van csak ráírva, hogy V3. Ugyanez az átalakító a Mio701-től örökölt gyári Mio autós töltővel nem ad delejt.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #1788 Dátum: 2009, 09 22, 19:05:50 »
Megvettem. Ezt én nem vágom... :(
Mert nem vettél hozzá egy ollót! :D
Amugy már lassan át lehetne keresztelni a topicot megjelenés utánra! :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1789 Dátum: 2009, 09 22, 20:51:17 »
Nagyjából átolvastam a fórumot,a FAQ-t és Pati "kávéit" és el kezedeném zúdítani a bajaimat:
    -Email-ezésnél neketek van olyan bug, hogy az éppen autómatikusan lehúzott fióknál ha belépsz egy levélbe és vissza akarsz lépni a fiókba azonnal kidob a levelzésből,míg ha amit Te húztál le manuálisan (lehet ez ugynaz a fiók is akár) akkor az adott levélből rendesen az inboxba lép vissz, nem dob ki.
    E-mailezésnél szintén:Patitól:"Nincs olyan érzésetek az e-mailek olvasásánál, hogy ott még mintha lenne valami, csak nem bújik elő?
    Rábökök a kijelzőre és alul valami megmozdul, de nem történik semmi" Hát nekem sem, egyszerűen bizonyos levelek eltűnnek a nagy fehérségben (i900-omnál ugyan az a levél látható) .Az "ördögi" fordulat akkor jön elő amikor bökök a továbbításra és fekete alapon megjelnnek a karakterk HTML kódolásban krix-karx ozva.
    -Bizonyos leveleknél néha négyzetek jönnek elő ékezetes karakterek helyett azokat gondolom az unicode kikapcsolásásval meg tudom oldani.
    E-maileknél nem rakja be az elküldött mailokat a "SENT" mappába.Pedig ki van pipálva a "keep copies of sent...."
    -Excell nél a fekete téma háttér miatt ilyen béna a színezett hátterű cellákban a szöveg (fehéren) alig olvasahtó.
    -Hangerő véletlen megnyomásásval rögtön ugrik egyet az i900 nál csak megjelent az első nyomásra az beállítás menű, nem állította rögtön.
    -Pati írta:"A hangszóró hátul, alul van, ettől tartok kissé, pár nap és kiderül feleslegesen aggódtam vagy sem"...Hát szerintem kell, mert sokkal halkabb akár ha egy puhább fotelban van.
    -Hogyan lehet a winmos-telefon beállítást előcsalni?(átírányítás,waiting,stb), nekem a startmenü--personal--phone-ból is a TW-s felület ugrik elő, nem a megszokott WM6.1-es.
    -Volt ez téma:"Tudja valaki, hogy a hívástartás közben megjelenő, "elutasító" sms üzeneteket hol lehet átírni? (Jelenleg ugye angolul felajánl egy párat).
    Phonebook, Reject call fül, (felül a 4. balról) alul New, létrehozol egy új profilt. "
    Így tényleg be kerül a send&ingore listába, csak sajna legalulra és végig scrol-ozva van esély, hogy mást nyomj, de ez legyen a legkevesebb. A gond az, hogy nekem csak az "Accept all Calls"-ot engedi beállítani profilként se a reject all calls,sem az általam létrehozott profilhoz nem engedi a pöttyöt, így nem tudom az automata profilt beállítani, hogy magától küldje az sms-eket.
    egyelőre ennyi a nyomorom.

Nem elérhető Impair

• Navigáció / Navigation: IGO, Sygic Aura
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: Darky 9.3
« Reply #1790 Dátum: 2009, 09 22, 20:54:25 »
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Ha van egy bejövő hívásom amihez nincs név hozzárendelve. A számot elakarom menteni vagy egy új névhez vagy már egy meglévő névhez nem engedi. Nem tudom miért.
Rákattintok a számra majd a SAVE-re. Ilyenkor felajánlja, hogy új névhez vagy már egy meglévőhöz akarom menteni. Ilyenkor bejön a telefonkönyv, ahol ki lehet választani a nevet, akihez menteni akarom, kiválasztom a szám tipusát, majd a DONE-ra megyek. És nem menti el a számot.

Valaki tudja, hogy miért????

Előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1791 Dátum: 2009, 09 22, 21:12:17 »
Nagyjából átolvastam a fórumot,a FAQ-t és Pati "kávéit" és el kezedeném zúdítani a bajaimat:
    -Email-ezésnél neketek van olyan bug, hogy az éppen autómatikusan lehúzott fióknál ha belépsz egy levélbe és vissza akarsz lépni a fiókba azonnal kidob a levelzésből,míg ha amit Te húztál le manuálisan (lehet ez ugynaz a fiók is akár) akkor az adott levélből rendesen az inboxba lép vissz, nem dob ki.
    E-mailezésnél szintén:Patitól:"Nincs olyan érzésetek az e-mailek olvasásánál, hogy ott még mintha lenne valami, csak nem bújik elő?
    Rábökök a kijelzőre és alul valami megmozdul, de nem történik semmi" Hát nekem sem, egyszerűen bizonyos levelek eltűnnek a nagy fehérségben (i900-omnál ugyan az a levél látható) .Az "ördögi" fordulat akkor jön elő amikor bökök a továbbításra és fekete alapon megjelnnek a karakterk HTML kódolásban krix-karx ozva.
    -Bizonyos leveleknél néha négyzetek jönnek elő ékezetes karakterek helyett azokat gondolom az unicode kikapcsolásásval meg tudom oldani.
    E-maileknél nem rakja be az elküldött mailokat a "SENT" mappába.Pedig ki van pipálva a "keep copies of sent...."
Ennek a felét sem értem, én gmailt használok, imap, és szinkronizálja a küldött üzeneteket is, tehát megvannak azok is. Ezt majd más kivesézi jobban....
Idézet
-Excell nél a fekete téma háttér miatt ilyen béna a színezett hátterű cellákban a szöveg (fehéren) alig olvasahtó.
Használj másik témát. Én is csak néztem a pfc-s talin hogy milyen nagy feketeségbe volt mindenki burkolózva, nálam meg minden szép fehér alapú, ahogy az i900-on is szerettem. Dezmo Crossbow témáját használom.
Idézet
-Hangerő véletlen megnyomásásval rögtön ugrik egyet az i900 nál csak megjelent az első nyomásra az beállítás menű, nem állította rögtön.
Ez néha engem is zavar.
Idézet
-Pati írta:"A hangszóró hátul, alul van, ettől tartok kissé, pár nap és kiderül feleslegesen aggódtam vagy sem"...Hát szerintem kell, mert sokkal halkabb akár ha egy puhább fotelban van.
Hallanád a trinityt vagy egy korábbi HTC-t egy fotelen!  :shock:
Idézet
-Hogyan lehet a winmos-telefon beállítást előcsalni?(átírányítás,waiting,stb), nekem a startmenü--personal--phone-ból is a TW-s felület ugrik elő, nem a megszokott WM6.1-es.
A windows-zost nem tudom, de TW, General Settings, Phone, Settings, Voice Call-nál vannak az átirányítás, várakoztatás.

Idézet
-Volt ez téma:"Tudja valaki, hogy a hívástartás közben megjelenő, "elutasító" sms üzeneteket hol lehet átírni? (Jelenleg ugye angolul felajánl egy párat).
Phonebook, Reject call fül, (felül a 4. balról) alul New, létrehozol egy új profilt. "
Így tényleg be kerül a send&ingore listába, csak sajna legalulra és végig scrol-ozva van esély, hogy mást nyomj, de ez legyen a legkevesebb. A gond az, hogy nekem csak az "Accept all Calls"-ot engedi beállítani profilként se a reject all calls,sem az általam létrehozott profilhoz nem engedi a pöttyöt, így nem tudom az automata profilt beállítani, hogy magától küldje az sms-eket.
egyelőre ennyi a nyomorom.
Miért nem használod az Inesoft, vagy Iconsoft programokat?

[/list]

Nem elérhető atifarkas

• PDA: Omnia 7
  • PDA ROM: JJ6
« Reply #1792 Dátum: 2009, 09 22, 21:24:19 »
hat vettem en is egy toltot ehez a kis kutyuhoz. Direkt hozza arultak, 100% working, miegymas, vedelem kutyafule. Bedugtam lelkesen, nem tolt. Kikapcsolt allapotban tolt. Otlet?
Van egy szuper elosztom a kocsiba 3 szivargyujto luk, egy usb lyuk 5 500mA. Az usb kableme tolt laptoprol, asztaligeprol is. szama tok mas mint amit ti irtatok:
APCBU10BBE  es SJ1S613BS B. Nos ez sem tolt a kocsiban, mashol igen.
A hetvegen utan ismet nekivagok az autopalyanak es letolok 2200km-t. Jo lenne valami tolto hozza. Tartom van, univerzalis benasag, de fogja. Szerintem ez a milyen tolto jo hozza valami szoftveres humbuk benne. Nincs oltel hol kell kiloni??

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1793 Dátum: 2009, 09 22, 21:27:47 »
Dezmo Crossbow témáját el tudná valaki küldeni?
Köszi

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #1794 Dátum: 2009, 09 22, 21:30:20 »
A Regional Settingsben Magyarországot választottad ki?
Szia!
Bocsi, h csak most írok.Igen Magyarországot választottam ki. Nem ezt kellett volna?

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #1795 Dátum: 2009, 09 22, 21:37:37 »
    Miért nem használod az Inesoft, vagy Iconsoft programokat?

[/quote]
-"Rábökök a kijelzőre és alul valami megmozdul, de nem történik semmi" Hát nekem sem, egyszerűen bizonyos levelek eltűnnek a nagy fehérségben (i900-omnál ugyan az a levél látható)"-Téma váltás megoldja,"felfedi" a szöveget.
-"Ennek a felét sem értem, én gmailt használok" t-eamilt használok, de ez a bug a fremailnál is jelentkezik, attól függ melyiket húzta le magától.
-Használj másik témát: Igen rájöttem, köszi.
-"A windows-zost nem tudom, de TW, General Settings, Phone, Settings, Voice Call-nál vannak az átirányítás, várakoztatás. -" Köszi, jó hogy nem ütötte ki a szemem.
-"Miért nem használod az Inesoft, vagy Iconsoft programokat? "  Az lesz, csak adtam egy esélyt a gyárinak, mert szimpatikus volt.
Köszi Pati :ima:

Nem elérhető dezmo

• DOUBLE CLUB
  • Őrült
  • Navigáció / Navigation: kb 20 féle
  • PDA: OMNIA II
  • PDA ROM: NXXIL5,XEUIL5,XXIL2
« Reply #1796 Dátum: 2009, 09 22, 21:40:46 »
Dezmo Crossbow témáját el tudná valaki küldeni?
Köszi
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának.
Nagyon rossz átesni a H1N1-en, oltasd be magad!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1797 Dátum: 2009, 09 22, 21:41:50 »
hat vettem en is egy toltot ehez a kis kutyuhoz. Direkt hozza arultak, 100% working, miegymas, vedelem kutyafule. Bedugtam lelkesen, nem tolt. Kikapcsolt allapotban tolt. Otlet?
Van egy szuper elosztom a kocsiba 3 szivargyujto luk, egy usb lyuk 5 500mA. Az usb kableme tolt laptoprol, asztaligeprol is. szama tok mas mint amit ti irtatok:
APCBU10BBE  es SJ1S613BS B. Nos ez sem tolt a kocsiban, mashol igen.
A hetvegen utan ismet nekivagok az autopalyanak es letolok 2200km-t. Jo lenne valami tolto hozza. Tartom van, univerzalis benasag, de fogja. Szerintem ez a milyen tolto jo hozza valami szoftveres humbuk benne. Nincs oltel hol kell kiloni??
Isten hozott az Omnia 2-es táborban  ;) :D

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1798 Dátum: 2009, 09 22, 21:43:59 »

Köszönöm

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1799 Dátum: 2009, 09 22, 21:44:39 »
Szia!
Bocsi, h csak most írok.Igen Magyarországot választottam ki. Nem ezt kellett volna?
Nincs Mobiltv előfizetésem, de Romovicsnak működik a cabjával, úgyhogy talán majd segít ő.