Nagyjából átolvastam a fórumot,a FAQ-t és Pati "kávéit" és el kezedeném zúdítani a bajaimat: -Email-ezésnél neketek van olyan bug, hogy az éppen autómatikusan lehúzott fióknál ha belépsz egy levélbe és vissza akarsz lépni a fiókba azonnal kidob a levelzésből,míg ha amit Te húztál le manuálisan (lehet ez ugynaz a fiók is akár) akkor az adott levélből rendesen az inboxba lép vissz, nem dob ki.
E-mailezésnél szintén:Patitól:"Nincs olyan érzésetek az e-mailek olvasásánál, hogy ott még mintha lenne valami, csak nem bújik elő?
Rábökök a kijelzőre és alul valami megmozdul, de nem történik semmi" Hát nekem sem, egyszerűen bizonyos levelek eltűnnek a nagy fehérségben (i900-omnál ugyan az a levél látható) .Az "ördögi" fordulat akkor jön elő amikor bökök a továbbításra és fekete alapon megjelnnek a karakterk HTML kódolásban krix-karx ozva.
-Bizonyos leveleknél néha négyzetek jönnek elő ékezetes karakterek helyett azokat gondolom az unicode kikapcsolásásval meg tudom oldani.
E-maileknél nem rakja be az elküldött mailokat a "SENT" mappába.Pedig ki van pipálva a "keep copies of sent...."
Ennek a felét sem értem, én gmailt használok, imap, és szinkronizálja a küldött üzeneteket is, tehát megvannak azok is. Ezt majd más kivesézi jobban....
-Excell nél a fekete téma háttér miatt ilyen béna a színezett hátterű cellákban a szöveg (fehéren) alig olvasahtó.
Használj másik témát. Én is csak néztem a pfc-s talin hogy milyen nagy feketeségbe volt mindenki burkolózva, nálam meg minden szép fehér alapú, ahogy az i900-on is szerettem. Dezmo Crossbow témáját használom.
-Hangerő véletlen megnyomásásval rögtön ugrik egyet az i900 nál csak megjelent az első nyomásra az beállítás menű, nem állította rögtön.
Ez néha engem is zavar.
-Pati írta:"A hangszóró hátul, alul van, ettől tartok kissé, pár nap és kiderül feleslegesen aggódtam vagy sem"...Hát szerintem kell, mert sokkal halkabb akár ha egy puhább fotelban van.
Hallanád a trinityt vagy egy korábbi HTC-t egy fotelen!
-Hogyan lehet a winmos-telefon beállítást előcsalni?(átírányítás,waiting,stb), nekem a startmenü--personal--phone-ból is a TW-s felület ugrik elő, nem a megszokott WM6.1-es.
A windows-zost nem tudom, de TW, General Settings, Phone, Settings, Voice Call-nál vannak az átirányítás, várakoztatás.
-Volt ez téma:"Tudja valaki, hogy a hívástartás közben megjelenő, "elutasító" sms üzeneteket hol lehet átírni? (Jelenleg ugye angolul felajánl egy párat).
Phonebook, Reject call fül, (felül a 4. balról) alul New, létrehozol egy új profilt. "
Így tényleg be kerül a send&ingore listába, csak sajna legalulra és végig scrol-ozva van esély, hogy mást nyomj, de ez legyen a legkevesebb. A gond az, hogy nekem csak az "Accept all Calls"-ot engedi beállítani profilként se a reject all calls,sem az általam létrehozott profilhoz nem engedi a pöttyöt, így nem tudom az automata profilt beállítani, hogy magától küldje az sms-eket.
egyelőre ennyi a nyomorom.
Miért nem használod az Inesoft, vagy Iconsoft programokat?
[/list]