0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Dehogy. Fizetitek a repjegyet (business class, mert lombrágó vagyok, sorry) meg pár éjszakát a Ritz Carltonban, és megyek nektek Omniáért.
Csak 1 aprocska hiba van a rendszerben: ha nincs hely a gépen akkor nem utazhatok.
Szerintem ez bárkinek probléma lenne
ya csak az a különbség hogy ha én megveszem az utolsó jegyet a gépre és te utánam vennél jegyet, akkor te fogsz el menni az én helyemen és én pedig várhatok a kövi gépre....
Na hali,Én olcsobban is megjárhatnám...(90%-os kedvezmény a világon bárhova )Csak 1 aprocska hiba van a rendszerben: ha nincs hely a gépen akkor nem utazhatok.A szállás meg talán nem olyan vészes -nem kell palotában lakni. Na meg még pénz is kéne a kütyüre...
Szerintem ez jól hangzik!! Keress meg priviben!!!
Ha megvetted az utolsót, akkor nincs már több jegy Hiszen az az utolsó!
ez a kis aproság rám nem vonatkozik ebben az esetben, ez a hátránya a repülőgép-szerelőknek..... sajnosmivel mi értetek (utasokért) vagyunk igy elsőbbségetek van
Szerintem 10000 lábon ha elromlik valami, nektek van elsőbbségetek
Bárcsak így lenne de az utasoké és a pilotákké az elsőbbség...Na meg fent a gépen repülés közben még én se tudok csinálni a géppel semmit, ezért kell rendesen karban tartani amikor földön van
Mintha a napokban hallottam volna, hogy az elromlott gépet az egyik utas javította meg aki szerelő volt és típus vizsgával is rendelkezett
Sziasztok!Új vagyok itt, ma érkezett meg az Omnia2 Singapore-ból, egy Xperia-t váltott le. Eddigi tapasztalatok alapján : le vagyok nyűgözve. Nem volt még Samsungom,az SE elött HTC-k voltak, de ez valami gyönyörű. Nagyon tetszik.
Ne csigázz bennünket valami bővebb beszámolót szívesen olvasnánk.
Azt hiszem irigyelve vagy... nagyon...
Minden infora kiéhezve várunk!Folyamatosan sikolts fel itt a fórumon, ha valami megragad benne GPS, Wifi, töltés usb kimenetes aljzatról, kiáll a fényképezőgép és billeg az asztalon? Napfényben mennyire látszik? Van rajta/hozzá fólia?
GPS,még nem próbáltam. Wifi jól megy,nem szakad le. Sajnos igen,billeg némileg. Ez egyből feltűnt nekem is. Nem billen fel -még szerencse- de a kamera miatt balra kb 2mm elbillen.
Majd a brando tok kiegyenlíti az egyenetlenséget. Probléma megoldva, még mesélj róla
Most sajnos egyéb kötelezettségek elszólítanak, de ígérem elmesélem a tapasztalataim. Addig is kérdezzetek ami édekel, nagyon szívesen válaszolok.
Nézd meg légyszi, hogy a videószerkesztő milyen felbontású videókat enged szerkeszteni!Kíváncsi lennék, hogy a 720x480-as felbontást amit a saját kamerával készítesz engedi e?Ja, és esetleg feldobhatnál egy vele készített videót is valahová!Nagyon köszi!