0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
ez lesz az utolsó, ígérem viszont aki tudja, nézze meg, szinte kötelező You are not allowed to view links. Register or Login
A gyári tokra nem vesztegetek jelzőket sem , ezért ha valaki tudna ilyen kihúzós bőrtokot a 2-eshez (az apple logó nem akadály ) kérem szóljon (még nem találtam sehol), nekem ez nagyon bejött és most is ilyet szeretnék.
Igazából csak a widger pro -ból a "digital clock pro"-t szeretném semmit többet. De csak a neve van ott maga a kép nincs WVGA-ba, ezért nem rak fel semmit. (Pati felvilágosított)
A képnézegetőt beöltv elfrogatva a kijelzőt billentgeted a telefont jobbra vagy balra, és auto lépteti a képeket.
You are not allowed to view links. Register or Login
ezt kb 2hete fedeztük fel
Cuki. ..de szerényebb kiadásban nem láttál valahol? Mondjuk szimpla fekete bőröset.
Hú basszus, ez gyilkos.
Nekem ilyenben van a drágaszágomYou are not allowed to view links. Register or Login
És még nekem szövegeltél a HTC-s tok miatt
Erre nincs ráírva semmi
Az bezony igaz, de nincs is rá szükség.
Nekem ilyenben van a drágaszágom
Aki használa a samsungos Start menüt, az új main menüt, az a következőképp állítsa be ( minden oldalról töröljön egy ikont a scrollozás gyorsítása végett!)így az üres ikonrészre nyomva az ujjad gördülékenyen tovasuhan amásik lapra rezgés, han g és kijelőlés nélkül!