Ha valamelyik gombhoz rendeled az AudiNotest az csak elindítja a felvételt, előjön a progi és ott állítod le benne.
De tudd hogy az AudioNotes programban rendeld hozzá valamelyik gombhoz mert ha a PDA-n belül állítod akkor nem índít autómatikusan csak behozza a progit.
Köszönöm Imhotep kollégának, hogy segíteni próbált, de mivel nem a konkrét kérdésre válaszolt, sajnos nem lettem okosabb.
Ráadásul kicsit furcsán is fogalmazott. Az első mondatát még értettem, de a második kicsit zavaros. Aki tudja, hogy működik az Audio Notes, az biztos érti amit leírt, de egy olyan kezdő, mint én, az sajnos nem.
Szóval újra bemásolnám a kérdésem, hátha valaki leírná kicsit részletesebben, - a konkrét kérdésre válaszolva -, ha szépen megkérem.
"Kis segítséget kér egy kezdő. Az i900.eoldal alapfogalmak/telepítés átolvasása után sikeresen telepítettem a Vito Audio Notes-t. De nem értem a 4 kis szimbólumot, amikor valamelyik gombhoz akarom rendelni a felvétel indítását. Melyik micsoda? A button2-é ismerős
... Csak ez a négy lehetőség van? A Button1 indítja?A Button1Hold-os állítja meg a felvételt? Azt nem lehet beállítani, hogy a középső fizikai gombbal induljon a felvétel?
Előre is köszönöm a segítséget!"