2024, 11 25, 04:39:50

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242194 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #1350 Dátum: 2009, 09 12, 20:23:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom, nálam eléggé 24 órásnak látszik. Vagy másról beszélünk?

Én arról beszélek, ami neked a legfelső widget-ed a képeden. Az nekem nem 24 órás, ha nem 12, pedig a regional settings-nél magyarra van állítva, de a widget mégsem 24-es, mint nálad. Azt a középső idő/dátum kijelzést hogyan lehet elővarázsolni?

A többszörös kijelöléshez:
Azért kérdeztem, mert bt-on akartam képeket átküldeni pc-re és nem akartam egyesével küldözgetni, hanem többet kijelölve egyszerre (vagy egymás után).
Mercury

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1351 Dátum: 2009, 09 12, 20:53:32 »
Tisem tudtok be állítani kamerázásnál a kép stanilizátort?És csak nekem vagy másnak is roszabb a 720x420 felvétel,mint a 680x480(kb érték).Szerintetek lehetséges ,hogy rom függő a fényképek minösége,mert az enyémek egy picit homályossak és nem anyira élesek mint néhány teszt fotó volt.
Kameránál nem lehet a kézremegés gátlót beállítani, csak fényképezésnél.

Levetted a fóliát a kameráról? Megtörölgetted az objektívet?
Most nézem, hogy amikor a 220volt-nak csináltam a tesztképeket meg a videót, akkor is rajta volt a fólia  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1352 Dátum: 2009, 09 12, 20:57:11 »
Én arról beszélek, ami neked a legfelső widget-ed a képeden. Az nekem nem 24 órás, ha nem 12, pedig a regional settings-nél magyarra van állítva, de a widget mégsem 24-es, mint nálad. Azt a középső idő/dátum kijelzést hogyan lehet elővarázsolni?

A többszörös kijelöléshez:
Azért kérdeztem, mert bt-on akartam képeket átküldeni pc-re és nem akartam egyesével küldözgetni, hanem többet kijelölve egyszerre (vagy egymás után).
Ha tudnánk milyen romod van, okosabbak lennénk, ugyanis whpgab írta azt hiszem, hogy a G3-G4 romban nem működött a 24 órás kijelzés.

Az kevés egyébként, hogy a Regional settingsben Hungariant választasz, a Time fülön HH:mm:ss van?

A középső óra-dátum panelt szerintem a "More widgets" oldalról töltöttem le, sajnos a nevére már nem emlékszem.

A File manager nem alkalmas (és a File explorer sem) fejlettebb filekezelésre, így több file BT-on küldésére sem. Én a Resco explorert használom bonyolultabb feladatokra. Biztos a közkedvelt Total Commander is tudja, én azt nem szeretem.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #1353 Dátum: 2009, 09 12, 21:00:22 »

Most nézem, hogy amikor a 220volt-nak csináltam a tesztképeket, meg a videót akkor is rajta volt a fólia  :shock:
Nekem a 220volt-tól úgy jött az omnia, hogy a kamerának volt egy kerek kivágás a fólián, így még nem is szedtem le.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1354 Dátum: 2009, 09 12, 21:28:59 »
Nekem a 220volt-tól úgy jött az omnia, hogy a kamerának volt egy kerek kivágás a fólián, így még nem is szedtem le.
A hátsó fólia nekem is ki van vágva, de külön van a kamerán is egy kicsi.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #1355 Dátum: 2009, 09 12, 21:39:35 »
A hátsó fólia nekem is ki van vágva, de külön van a kamerán is egy kicsi.
Nálam a külön a kamerán lévő van karikában kivágva a szenzor felett.
USB kimenetes töltőről milyen kábelt tudtok ami tölt?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1356 Dátum: 2009, 09 12, 21:41:35 »
Nálam a külön a kamerán lévő van karikában kivágva a szenzor felett.
USB kimenetes töltőről milyen kábelt tudtok ami tölt?
Nekem ilyen van, ez csak tölt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #1357 Dátum: 2009, 09 12, 23:04:45 »

Most nézem, hogy amikor a 220volt-nak csináltam a tesztképeket meg a videót, akkor is rajta volt a fólia  :shock:
Természetesen leszedtem és minden fényképezés elött megtörlöm,és nem olyan durván homályos ,csak olyan matt vagy mintha tényleg egy vékony folia lenne ott.Különben ezt az egyik tesztben is olvastam ,de remélem hogy szoftver és nem lencse hiba amit majd orvosolnak a 6.5-nél igy volt a 900-nál is. :(

Nem elérhető nagyarmand

• Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás.
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Asus Zenfone 3 Ultra
  • PDA ROM: 12345
« Reply #1358 Dátum: 2009, 09 13, 08:59:43 »
Ha valamelyik gombhoz rendeled az AudiNotest az csak elindítja a felvételt, előjön a progi és ott állítod le benne.
De tudd hogy az AudioNotes programban rendeld hozzá valamelyik gombhoz mert ha a PDA-n belül állítod akkor nem índít autómatikusan csak behozza a progit.

Köszönöm Imhotep kollégának, hogy segíteni próbált, de mivel nem a konkrét kérdésre válaszolt, sajnos nem lettem okosabb.
Ráadásul kicsit furcsán is fogalmazott. Az első mondatát még értettem, de a második kicsit zavaros. Aki tudja, hogy működik az Audio Notes, az biztos érti amit leírt, de egy olyan kezdő, mint én, az sajnos nem.
Szóval újra bemásolnám a kérdésem, hátha valaki leírná kicsit részletesebben, - a konkrét kérdésre válaszolva -, ha szépen megkérem.

"Kis segítséget kér egy kezdő. Az i900.eoldal alapfogalmak/telepítés átolvasása után sikeresen telepítettem a Vito Audio Notes-t. De nem értem a 4 kis szimbólumot, amikor valamelyik gombhoz akarom rendelni a felvétel indítását. Melyik micsoda? A button2-é ismerős :D... Csak ez a négy lehetőség van? A Button1 indítja?A Button1Hold-os állítja meg a felvételt? Azt nem lehet beállítani, hogy a középső fizikai gombbal induljon a felvétel?
Előre is köszönöm a segítséget!"

Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana!!!

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #1359 Dátum: 2009, 09 13, 09:40:43 »
Szeretném megkérdezni, hogy Magyarországon lehet-e kapni Brando márkájú képvédő fóliát az Omnia 2-höz.Rákerestem, de eddig még nem jártam sikerrel.

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #1360 Dátum: 2009, 09 13, 09:56:47 »
Ha tudnánk milyen romod van, okosabbak lennénk, ugyanis whpgab írta azt hiszem, hogy a G3-G4 romban nem működött a 24 órás kijelzés.

Az kevés egyébként, hogy a Regional settingsben Hungariant választasz, a Time fülön HH:mm:ss van?

A középső óra-dátum panelt szerintem a "More widgets" oldalról töltöttem le, sajnos a nevére már nem emlékszem.

A File manager nem alkalmas (és a File explorer sem) fejlettebb filekezelésre, így több file BT-on küldésére sem. Én a Resco explorert használom bonyolultabb feladatokra. Biztos a közkedvelt Total Commander is tudja, én azt nem szeretem.

Köszi, közben sikerült és természetesen én voltam a béna. Odáig ok volt, hogy HH:mm:ss formátum volt beállítva, csak éppen nem 2 "H" volt, hanem egy, úgy meg persze, hogy nem volt 24-es az óra. Szóval megoldva. :ok: A widget-nek akkor majd utána nézek én is, mert tetszik. :)

Fájlkezelésre én TC használok, de abban sem sikerült megoldanom, úgyhogy megnézem majd a Resco-t, hátha ott sikerül...
Mercury

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1361 Dátum: 2009, 09 13, 10:15:40 »
Köszönöm Imhotep kollégának, hogy segíteni próbált, de mivel nem a konkrét kérdésre válaszolt, sajnos nem lettem okosabb.
Ráadásul kicsit furcsán is fogalmazott. Az első mondatát még értettem, de a második kicsit zavaros. Aki tudja, hogy működik az Audio Notes, az biztos érti amit leírt, de egy olyan kezdő, mint én, az sajnos nem.
Szóval újra bemásolnám a kérdésem, hátha valaki leírná kicsit részletesebben, - a konkrét kérdésre válaszolva -, ha szépen megkérem.

"Kis segítséget kér egy kezdő. Az i900.eoldal alapfogalmak/telepítés átolvasása után sikeresen telepítettem a Vito Audio Notes-t. De nem értem a 4 kis szimbólumot, amikor valamelyik gombhoz akarom rendelni a felvétel indítását. Melyik micsoda? A button2-é ismerős :D... Csak ez a négy lehetőség van? A Button1 indítja?A Button1Hold-os állítja meg a felvételt? Azt nem lehet beállítani, hogy a középső fizikai gombbal induljon a felvétel?
Előre is köszönöm a segítséget!"
A Settings, General Settings, Button-nál gombhoz tudsz rendelni programokat.
Ezek a gombok: A telefon le/fel közötti kocka, és a kamera melletti gomb.
Mindkettőhöz 2 program rendelhető. Ezzel a módszerrel csak elindítani tudod a programot.
A Vito Audionotes-on belül a felkínált gombokhoz magát a felvétel funkciót tudod rendelni, tehát nem a programot indítja el, hanem egyből a felvételt.
Fentről lefelé: Button 1- kocka rövid nyomás, Button 1 Hold- kocka hosszú nyomás, Button 2- kamera melletti gomb rövid nyomás, Button 2 Hold- kamera melletti gomb hosszú nyomás.
A felvétel leállításához elég megnyomnod azt a gombot, amihez az elindítást rendelted.

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1362 Dátum: 2009, 09 13, 10:40:37 »
Nem tudjátok, hol lehet beállítani hogy bármely gomb megnyomására fölébredjen a készülék? Az I900-nál volt ilyen beállítás, de valahogy az újnál nem találom.
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1363 Dátum: 2009, 09 13, 10:44:35 »
Nem tudjátok, hol lehet beállítani hogy bármely gomb megnyomására fölébredjen a készülék? Az I900-nál volt ilyen beállítás, de valahogy az újnál nem találom.
Settings--general settings--button--wake up--any button

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1364 Dátum: 2009, 09 13, 10:47:43 »
Settings--general settings--button--wake up--any button

Köszi (mit összekerestem)
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető xaxa

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: E1
« Reply #1365 Dátum: 2009, 09 13, 11:05:06 »
heló!

megtaláltam az 1. idegesítő dolgot! ti nem nyomtátok meg még véletlenül hívásfogadásnál azt a béna smsküldő opciót? én már elnyomtam vagy 8 smst véletlenül... nem tudjátok hogy lehet kikaplcsoni?

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #1366 Dátum: 2009, 09 13, 11:19:55 »
heló!

megtaláltam az 1. idegesítő dolgot! ti nem nyomtátok meg még véletlenül hívásfogadásnál azt a béna smsküldő opciót? én már elnyomtam vagy 8 smst véletlenül... nem tudjátok hogy lehet kikaplcsoni?
Én speciel lecseréltem a hívásfogadó ablakot az inesoft féle caller id-re.

Nem elérhető xaxa

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: E1
« Reply #1367 Dátum: 2009, 09 13, 11:57:31 »
Én speciel lecseréltem a hívásfogadó ablakot az inesoft féle caller id-re.

nekem a hívásfogadó rész alapvetően megfelelne, csak ez az smsküldő hülyeség zavar. annyira életszerűtlen. az esetek kb 1%ban sem fogom használni. nem hiszem h sokan igényelnék, h ha mondjuk vki kinyomja a telefont, 1ből kapjon is 1 smst hogy mi az ördög van. 1xűen hívja később és kész. szal jó lenne ha ki lehetne venni, mert nem nagyon akarok felpakolni külön erre 1 progit.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1368 Dátum: 2009, 09 13, 13:06:29 »
Sziasztok.
Az omnia2-be lehet több mellékletet menteni egyszerre egy levélből vagy itt is csak egyesével lehet mint az 1-ben (ha pl. van 8 db és egyesével lehet csak menteni elég idegesítő). Esetleg létezik vlamilyen kieg. progi erre a problémára?

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #1369 Dátum: 2009, 09 13, 15:49:20 »
Sziasztok.
Az omnia2-be lehet több mellékletet menteni egyszerre egy levélből vagy itt is csak egyesével lehet mint az 1-ben (ha pl. van 8 db és egyesével lehet csak menteni elég idegesítő). Esetleg létezik vlamilyen kieg. progi erre a problémára?
Tudtommal a wimo messaging progija, illetve az ennek megfelelő touchwizes megoldás alkamlatlan erre.
A flexmail tudja, de én utálom azt a programot.

Nem elérhető robi

« Reply #1370 Dátum: 2009, 09 13, 17:17:40 »
Megtudnátok mondani ,hogy melyik a legjobb leg szebb hangzású audió program?
Nembaj ha fizetös .Vagy esetleg tudjátok hogylehet megnyitni a toucs playerben a file-ket mert csak kategorizálja, de viszont sokkal szeben adja ki a hangokat mint a tcpmp,vagy a core player.És ugyan igy hogy mejik a leg jobb videó lejátszó?

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #1371 Dátum: 2009, 09 13, 17:52:24 »
Megtudnátok mondani ,hogy melyik a legjobb leg szebb hangzású audió program?
Nembaj ha fizetös .Vagy esetleg tudjátok hogylehet megnyitni a toucs playerben a file-ket mert csak kategorizálja, de viszont sokkal szeben adja ki a hangokat mint a tcpmp,vagy a core player.És ugyan igy hogy mejik a leg jobb videó lejátszó?
Meg tudjuk talán mondan, hogy melyik a legjobb, legszebb hangzású zenelejátszó: A beépített Touch Player SRS WOW HD-val.
Sajnálatos módon a Touch Playerben a file-okat csak előzetes scannelés után lehet megnyitni, de mivel nekem szépen rendben van tartva a zenei adat bázisom ez nem jelent problémát.
Arra a kérdésedre, hogy melyik a legjobb videó lejátszó program, viszont nem tudok egyértelműen válaszolni. Azokra a videókra melyeket le tud játszani a beépített Touch Player, egyértelmű szerintem a válasz, de például a dualdubos South Parkokra és szokatlan tömörítésekre én a CorePlayert részesítem előnyben.

Nem elérhető robi

« Reply #1372 Dátum: 2009, 09 13, 18:05:31 »
Meg tudjuk talán mondan, hogy melyik a legjobb, legszebb hangzású zenelejátszó: A beépített Touch Player SRS WOW HD-val.
Sajnálatos módon a Touch Playerben a file-okat csak előzetes scannelés után lehet megnyitni, de mivel nekem szépen rendben van tartva a zenei adat bázisom ez nem jelent problémát.
Arra a kérdésedre, hogy melyik a legjobb videó lejátszó program, viszont nem tudok egyértelműen válaszolni. Azokra a videókra melyeket le tud játszani a beépített Touch Player, egyértelmű szerintem a válasz, de például a dualdubos South Parkokra és szokatlan tömörítésekre én a CorePlayert részesítem előnyben.
Köszi :ima:
De hogyan lehet jobban rendben tartani miközben nekem is külön mapába van mindegyik. :hmm:

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #1373 Dátum: 2009, 09 13, 18:50:24 »
Köszi :ima:
De hogyan lehet jobban rendben tartani miközben nekem is külön mapába van mindegyik. :hmm:
Mindenféle adatok rendesen megadva, előadóegyeztetés, album artok, stb :P

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #1374 Dátum: 2009, 09 13, 19:11:59 »
iGO8 sys.txt hogy (le) feküdjön  :taps:

;[device]
;type="HTC Touch HD T8282"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[rawdisplay]       ;fekvő felbontás
screen_x=800