helló!
így másfél nap nyomkodás után nagyon meg vagyok elégedve az omnia 2vel. gyors, ügyes, még mindig nagy (i900nál pár óra alatt, ill. egy videó után elmúlt a varázs), és "szokatlanul" kezelhető. nincs semmi megoldandó probléma, bütykölnivaló, idegesítő butaságok. mióta belőttem a saját ízlésemre a kezelőfelületet, csak úgy működik és kész... még egy sr-et sem nyomtam. félek, hogy pár hét és ráunok.
nagy változást tapasztaltam képernyőérzékenység terén. nagyon ritkán kell ismételni a mozdulatot, az esetek 99%ában elsőre sikerül arra nyomnom, amire szerettem volna, és érzékeli is ezt. a színek gyönyörűek, az élek simák. hangminőséget tekintve is sokat fejlődött (bár nem próbáltam csak gyári fülessel, de nem hiszem, hogy csak az, ennyit jelentene). i900ra csak akkor fanyalodtam, ha tényleg nem volt más, de ezzel végre élmény zenét hallgatni. van basszus, eltűntek a dobozhangok, a recsegés.
eddig nem igazán találtam olyan dolgot, ami elnyerte volna a nemtetszésemet. továbbiakról majd ha kicsit jobban összeszoktunk!
amúgy érdekelne, hogy hol lehet venni/rendelni rávaló fóliát. ha valaki tud róla valamit, légyszi írjon! köfi!