AZ Omniában is 128 MB van, és azért figyelni kell, hogy ne fusson az összes kedvenc cuccom, mielőtt az iGO8-at elindítom. WM6.5-tel pedig már eleve úgy 20 MB mínusszal indul a gép.
A widget nálam is azonnal kikapcsolásra került eddig is, és jó eséllyel ezután is. Viszont a Touch UI 2.0 valószínűleg maradni fog, ha majd egyszer olyan készülékem lesz. A tiszta WM felület 6.1 alatt annyira gáz, hogy még a 3,7" kijelzőn is cerka kell hozzá. Azt pedig én nem használok, éljen az egykezes működtetés!
Annyian mongyák hogy "használhatatlan a WM. Na most jól megkérdezem : Mi az ami rossz a winmobil felületében?. Hiszen ha használod a készüléket, nyilván valamelyik programot nyitod meg és azt használod. Programok meg aztán had ne mongyam mennyi van rá...(mint az oroszok)
Én pl. cerkát irásnál használok...ö..vagy is használtam eddig (jó pár évig) amig resco keyboard volt fent. Most leltem a FingerKeyb-2-re amint kiprobáltam, egyböl töröltem a resco-t. Ehez még cerka sem kell magyar ékezetes, nem teljes képernyös és mégis ujjal lehet tapizni.
Szal direkt kerestem olyan hibát a sokat szidott winben amit nem lehet programmal javitani...de nem találtam pedig igen csak kihasználom a tudását.
Én ezért nem fogok frissiteni 6.5-re csak a helyet foglalja no meg az a today felület,.... nem értem miért kell annyira eröltetni ezt a csuszi, huza-vona funkciot....
D-pad-ot csak ritkán használom mikor a játék olyan. Föleg a jobbra-balra irányt nem használom programokban.( felesleges)