Sziasztok,
nem gondoltam volna, hogy az éjszaka közepén nyitok egy témát és egy regényt kívánok bele írni, de a sok szöveg helyett a lényegre térnék. Vodafone kártyás csomagot használok. Sokak számára köztudott, hogy vannak "VitaMAX Extrák". Én igénybe is vettem a "Kedvenc szám" szolgáltatást. Bővebben itt: You are not allowed to view links.
Register or
Login Jó pár hónapja használom már ezt a szolgáltatást. Azt kell róla tudni, hogy 1000Ft-ért beszélhetek egy adott számmal 50 órát. Vagy mégsem?.. Ezek szerint nem. Ma éjjel történt velem, hogy barátnőmmel telefonáltam, amikor ugyan is le kellett tennem a telefont, de egy perc után visszahívtam. A telefonban nem barátnőm szólt bele. Egy kedves hölgy: "Egyenlege 300Ft alá csökkent.." Idegesség lett úrrá rajtam. Hiszen több ezer forint van az egyenlegemen és még az 50 órát sem beszéltem le a barátnőmmel. Megnéztem az egyenlegemet a neten: 172Ft. Jó Isten! Kiáltottam fel. Akkor kaptam egy SMS-t, hogy a díjmentes perceket felhasználtam. De hogyan? 3.-án vonták le az újabb 1000Ft-ot és ma még csak 12.-e van. Nem beszélhettem 50 órát!! Ekkor kerestem fel a Vodafone oldalát. Meglátogattam azt az oldalt, amit az írásom elején linkeltem. 10 órára csökkentették a felhasználható időtartamot. Hát az eszem megáll. Semmilyen értesítés nélkül csökkentik 40 órával azt, amiért fizetek.. Felháborító. Írtam nekik egy e-mailt. Megírtam rendesen a véleményemet.. Ezt nem fogom ennyiben hagyni.
Várom az ötleteket, akár más szolgáltatós tapasztalatokat is!
Szerk.: Az üzenetet nem sikerült kézbesíteni a következő címzettek vagy terjesztési listák számára:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA címzett postaládája megtelt, és jelenleg nem fogad üzeneteket. A Microsoft Exchange nem fogja megkísérelni az üzenet ismételt kézbesítését. Próbálja meg ismét elküldeni az üzenetet később, vagy forduljon közvetlenül a címzetthez.
Óóó, igen. Megtelt a postaláda. Az én levelem bele sem fért volna üresen sem!