Olyan emberkéknek érdemes ezt letölteni, akik a beépített Today 2 plugint, alatta pedig a cLaunch nevű kis alkalmazásgyűjtő alkalmazást használják.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzzel a képpel amit itt letölthettek bármilyen háttérképre könnyedén kereteket rajzolhattok a Today 2 és cLaunch ikonok köré egy olyan programmal, ami kezeli a rétegeket (layer).
Én erre a GIMP 2-t (You are not allowed to view links.
Register or
Login) használom jelen pillanatban erre a célra, ingyenes, tud magyarul, kivéve a "help" része sajnos, ami online, és angol.
Akkor a link:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHogy nézhet ki ez a gyakorlatban? Íme egy a fórumon többször is fellelhető screenshot a saját Samumról:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginA Call Log, a Message és az E-mail ikonok és aláírások, valamint a cLaunch öt ikonja körül látható keretek az én művem.
Nem egyforma nagyok a cLaunch ikonok keretei (sem), ez nem véletlen, a sajátjaimhoz igazítottam őket, legyetek ügyesek, ha így nem felel meg.
Figyelem: a képen csak a keretek maguk vannak megrajzolva feketével, a keret színét, és az ikonok hátterének színezését már Nektek kell megoldani, de ez nagyon egyszerűen menni fog remélem
Ahhoz, hogy a cLaunch így nézzen ki, a következő beállítások kellenek:
Az első két TABot használom, név nélkül.
Fömenü és a Settings:
Register or
Register or
LoginAz Options:
Register or
Register or
LoginHa kérdés van, segítek szívesen, egy "köszi"-nek örülök, ha letöltitek és használjátok a kereteket, ha meg érdektelenségbe fullad a kis topicom, akkor beolvasztom valahova és sírdogálok csendesen...
UPDATE:az új Romovics féle ROMok - 6.1.4 és 6.5 - esetében a háttérképek eltérő kezelése miatt vagy a kész kép, vagy a keretsablon tetejéből 26 pixelnyit le kell vágni, így lesz használható a háttérkép a bemutatott módon.