Idézem a fórumos kollégát: A vista és a Win7 alatt nem működik az exe telepítő.
Ezért a kiadott csomagot szét kell bontani az ExeCutor-ral. You are not allowed to view links.
Register or
LoginA feltöltéshez a Grand Prix-t fogjuk használni.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginFigyelem, a vista verzió kell!
Letöltjük a szükséges rom verziókat.
Ajánlott először felrakni a DXHK3 szerviz romot, és utána azt, amelyet véglegesnek szeretnénk.
Azt gondolom, hogy akinek Win7 van a gépén, annak megvan az a feltétel, hogy USB2 csatlakozóval ellátott géppel álljunk csak neki.
Ha mindent letöltöttünk, a PDA fel van töltve, akkor vágjunk bele.
A letöltött romot csomagoljuk ki úgy, hogy egy exe kiterjesztésű fájlt kapjunk! Ezt vagy a WinRar-ral, vagy egyszerűen a Total Commanderrel tudjuk elvégezni.
A kapott fájlt betallózzuk az executorba.
Rányomunk a GO gombra, ekkor szétszedi elemeire a telepítő fájlt.
Egy új könyvtárunk lesz, amiben ezek az összetevők szerepelnek:
eboot.bin
Pda.bin
Phone.bin (ez nem mindegyik verzióban van, mert a phone rész ritkán frissül)
Customer.csc
Ha ezzel végeztünk, akkor jöhet a driver felkészítése.
Csatlakoztassuk a PDA-t a gépre, hagyjuk, hogy a Mobile Device Center megtalálja, és a kapcsolat felálljon (nem muszáj szinkronizálni).
Nos, nekem ennél a résznél volt 2 órás szórakozás, mert a nemtelót nem akarta felismerni a win7. Volt laptop újraindítás, meg driver uninstall, átállítottam telefonra, azzal sem ismerte fel, majd pda-ra is, de azzal sem ment. Volt uninstall, majd install, de nem egyszer...már ott tartottam, hogy abbahagyom, aztán a nagyon sokadik próbálkozásra összejott. A PDA Windows mappájában megkeressük a Dataconnection.exe-t, és elindítjuk.
Átállítjuk Phone-ra, és OK. Ekkor meg fog szakadni a kapcsolat a géppel, és egy új hardvert fog találni. Hagyjuk, hogy az Update-ről felrakja magának az összes drivert.
A GrandPrix-be tallózzuk be a szétbontott rom elemeket a megfelelő helyre. Figyelem, két bin kiterjesztésü fájlunk van! (Pda és Phone) Ezeket, ha nem figyelünk, fel tudjuk cserélni, és akkor nem leszünk sikeresek.
Kapcsoljuk ki az Omniát, és dugjuk rá a gépre kikapcsolt állapotban! A GP-ben nyomjuk meg a Detect gombot! Kapcsoljuk be a telefont, ekkor a GP megtalálja, és el kezdi a telepítést.
Ne nyúljunk semmihez egészen addig, amíg a progresszbarban meg nem jelenik a JOB DONE felirat! Ekkor már hátradőlhetünk, a nagyja megvan.
Amikor a PDA újra indul, várjuk meg, amíg megjelenik a Preconfiguration felirat, és újraindul a Telefon! Ekkor nyomjunk egy HR-t! Ilyenkor már lehúzhatjuk a gépről, és bezárhatjuk a GP-t.
Megvárjuk ismét a preconfiguration-t, bekalibráljuk a képernyőt, és élvezzük az új rom nyújtotta előnyöket!
Egyébként a leírás tökéletes, csak pontosan azt kell csinálni, ami le van írva...lehet nekem csak nem volt szerencsém, de legalább nem halt be a Samu...
Ja és tök jó ez a rom...