Az uj firmware-röl....(XEIK1)
Telepités.
Feltettem a New Pc Studiót amit kaptam a telefonhoz,és egyböl szólt hogy ujjabb az verzió elérhetö.Frissitettem,de az nem akart kommunikálni a telefonnal.Leszedtem,és a régivel próbáltam az müködött.
utána már csak letöltöttem az uj firmware-t,meg a Multiloadert,és öt perc alatt kész volt a frissités.(a hard reset fontos,mert anélkül nem indul el!!)
Mi változott?
A kijelzö sokkal-sokkal érzékenyebb,a menü gyorsabb,pedig eddig azt hittem az enyém elég gyors
Van pár uj widget.Pl. Események,Súgó,Google Pointer,Fényképes névjegyzék,Otthoni hálózat.Állitólag már lehet böviteni a listát,de én nem próbáltam.
Változás még,hogy a widget sáv magától visszahúzódik.
Menü.
A rádió,és a naptár ikonja megváltozott.Van egy plusz ikonunk is az Otthoni Hálózat,
amivel wifin keresztül kapcsolódhatunk a számitógépünkhöz.(nekem simán kapcsolódott saját magával is
)
A legnagyobb változás,hogy végre testreszabható az ikonok helye,a jobb felsö sarokban lévő kis négyzet alakú ikonnal.
A beállitásoknál külön menüpontot kapott az érintöpanel.Itt szerintem ennyit változott.
A wifi sokkal jobb lett,nekem itthon soha sem mutatta a jelerősséget fullon eddig.
A böngészö is mintha gyorsabb lenne,és most már van nagyitás egy kattintással is.
A dokumentum olvasó nem változott,pedig csinálhatnának vele valamit,hogy használható legyen.
Játékok.
Van pár uj,és régi is persze.Rollercoaster3D,Tetris,PyramidBoloxx,Brickbreaker,Brain challenge,Asphalt4
A legtöbb csak demó,nem nagyon próbálgattam őket még.
Képnézegetö.
A képeknél elég gáz,hogy elöször pixelesen jönnek be,és csak utána tisztulnak ki.
Nem mindegyiknél,vettem észre,de szerintem zavaró.
A kijelzöforgatás,viszon nagyon jó lett!
A videólejátszó nem változott,a kép ugyanolyan világbajnok mintt eddig.
Viszont a vissza gomb nem mindig müködik.
A kamerával fényképeztem egyet,nem látok változás,de majd még tesztelem.
A navigáciot csak ujra aktiválni kellett,letöltötte a licencet és már ment is,szóval akinek ki van fizetve,nem fog elveszni!
Fontos!Az XEIK1-ban van magyar nyelv!!!
Röviden és tömören ennyi.
Én nem bántam meg hogy frissitettem,ajánlom mindenkinek!
A vátozásokat az én angol vodafonos firmwaremmel kapcsolatban irtam,tudom hogy akinek az ujjabbak közül van fent valameklyik a telefonján annak nem sok ujat tudtam mondani.
Sok sikert mindenkinek a frissitéshez!