2024, 12 21, 06:32:52

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 264023 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Bridge_K

• Navigáció / Navigation: Route 66
  • PDA: Samsung S8000
  • PDA ROM: S8000XXIG3
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #225 Dátum: 2009, 12 21, 20:39:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!
Próbáld meg frissiteni a firmware-t az segiteni fog.

Köszi a segítséget, de sajnos nem tudom frissíteni a telefont, mert a PC Studio azt írja ki, hogy nem támogatott készülék, holott most töltöttem le a Samsung oldaláról a legújabb változatot, a telefon is sim lock és network off. Úgyhogy most már nem tudom, mit lehetne tenni.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #226 Dátum: 2009, 12 22, 00:24:39 »
Köszi a segítséget, de sajnos nem tudom frissíteni a telefont, mert a PC Studio azt írja ki, hogy nem támogatott készülék, holott most töltöttem le a Samsung oldaláról a legújabb változatot, a telefon is sim lock és network off. Úgyhogy most már nem tudom, mit lehetne tenni.

Nem a Pc Studióval frissited,az csak azért kell hogy fent legyen az usb driver a gépeden.
Frissiteni a Multiloaderrel kell,ahogy nem sokkal ezelött  leirtam.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #227 Dátum: 2009, 12 24, 13:32:02 »
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #228 Dátum: 2009, 12 24, 19:55:52 »
Fehér szinben árulhatnák itt is! >:(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2I3G-xuhYG8[/youtube]

Nem elérhető bm1993

• PDA: S8000 JET
  • PDA ROM: S8000XPJA1
« Reply #229 Dátum: 2009, 12 25, 10:30:24 »
Sziasztok!
Én még igazából új vagyok a telefon környékén és szerettem volna programokat,játékokat telepíteni rá,de a telefon ismeretlen fáljformátumként kezeli a .jar fáljkiterjesztéseket. Elolvastam az összes ehez a telefonhoz kapcsolódó oldalt ebbe a fórumban, de egy olyan megoldsást sem találtam amivel a telefon a garanciáját nem vesztené el,és most ezt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e lehetőség ilyen módszerre.
A fórumban megtalálható videó alapján telepítettem a játékokat, onnan is töltöttem le így ezekkel nem lehet probléma.
Várom a válaszokat, véleményeket és okos tippeket, hogy mit fontos a telefonon beállítani,hiszen most kaptam. Köszönöm!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok minden egyes Tagnak és Látogatónak!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #230 Dátum: 2009, 12 25, 10:35:45 »
Sziasztok!
Én még igazából új vagyok a telefon környékén és szerettem volna programokat,játékokat telepíteni rá,de a telefon ismeretlen fáljformátumként kezeli a .jar fáljkiterjesztéseket. Elolvastam az összes ehez a telefonhoz kapcsolódó oldalt ebbe a fórumban, de egy olyan megoldsást sem találtam amivel a telefon a garanciáját nem vesztené el,és most ezt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e lehetőség ilyen módszerre.
A fórumban megtalálható videó alapján telepítettem a játékokat, onnan is töltöttem le így ezekkel nem lehet probléma.
Várom a válaszokat, véleményeket és okos tippeket, hogy mit fontos a telefonon beállítani,hiszen most kaptam. Köszönöm!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok minden egyes Tagnak és Látogatónak!

Ha csinálsz egy firmware frissitést akkor nem vesziti el a garanciát szerintem.Ezek hivatalos samsung frissitések.
Más megoldás nincs,mert némelyik firmware nem tartalmazza a java támogatást valamiért.
Szóval nyugodtan.

Nem elérhető Bridge_K

• Navigáció / Navigation: Route 66
  • PDA ROM: S8000XXIG3
« Reply #231 Dátum: 2009, 12 25, 21:43:37 »
Sziasztok!

Szia!

Nekem is ilyen problémám volt, a frissítést nem mertem megcsinálni, de most már tudok játékokat és alkalmazásokat telepíteni rá a következő módon: a telefon netjén keresztül letöltöm pl. a játékot a telefonra és egyszerre telepíti is, már megy is minden.

Nem elérhető bm1993

• PDA: S8000 JET
  • PDA ROM: S8000XPJA1
« Reply #232 Dátum: 2009, 12 26, 10:30:09 »

Szia!

Nekem is ilyen problémám volt, a frissítést nem mertem megcsinálni, de most már tudok játékokat és alkalmazásokat telepíteni rá a következő módon: a telefon netjén keresztül letöltöm pl. a játékot a telefonra és egyszerre telepíti is, már megy is minden.

Köszönöm, akkor megpróbálom valahol egy nyílt wifi hálozatnál kipróbálni,mivel a gonosz jézuska elfeljtette a wifis routert :D Az csak januárba jön meg, de akkor ezt majd kipróbálom és akkor legalább ezzel sekell többet vacakolni :P
Köszi mégegyszer és további Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Márk

Nem elérhető Sandro

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3.4
  • PDA: S8000
  • PDA ROM: S800MXEJA1
« Reply #233 Dátum: 2009, 12 26, 11:20:17 »
Szép Karácsonyt Mindenkinek!
Frissítettem a T-Mobilos s8000-emet az S800MXEIK1 firmware-ra. Szóval símán ment, magyar nyelvet ismeri, a Network lockot meghagyta. Fél órás tapasztalatom, hogy a menű bővült, mintha gyorsabb lenne, de az biztos hogy az érintőképernyő érzékenyebb és gyorsabb. A fényképezőjénél egyelőre csak annyit, hogy max felbontásban kb 2 MB-os fájlt csinál. Nappal szép felvételek (egy mobil-tól). Egyelőre ennyit. Megyek piszkálgatni. Üdv Mindenkinek!

Nem elérhető dady53

• Navigáció / Navigation: route 66
  • PDA ROM: S800MXEIK1
« Reply #234 Dátum: 2009, 12 26, 20:00:51 »
Szép Karácsonyt Mindenkinek!
Frissítettem a T-Mobilos s8000-emet az S800MXEIK1 firmware-ra. Szóval símán ment, magyar nyelvet ismeri, a Network lockot meghagyta. Fél órás tapasztalatom, hogy a menű bővült, mintha gyorsabb lenne, de az biztos hogy az érintőképernyő érzékenyebb és gyorsabb. A fényképezőjénél egyelőre csak annyit, hogy max felbontásban kb 2 MB-os fájlt csinál. Nappal szép felvételek (egy mobil-tól). Egyelőre ennyit. Megyek piszkálgatni. Üdv Mindenkinek!

Szép karácsonyt szintén! Azt szeretném kérdezni, hogy amikor rissítettél, akkor a network lock milyen állásban volt? (nálam "on").
Amennyiben nálad is on-on állt, mennyire követted az előző oldali telepítési leírást?

Válaszod előre is köszönöm!
dady

Nem elérhető dady53

« Reply #235 Dátum: 2009, 12 26, 20:08:14 »
Bocsi! Még egy kérdés, hogy az SMS írásakor teljes lett e az ékezetes betű-sor?
dady

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #236 Dátum: 2009, 12 26, 22:54:20 »
Szép karácsonyt szintén! Azt szeretném kérdezni, hogy amikor rissítettél, akkor a network lock milyen állásban volt? (nálam "on").
Amennyiben nálad is on-on állt, mennyire követted az előző oldali telepítési leírást?

Válaszod előre is köszönöm!

Ha a network lock ON állásban van lefagy a telefon állitólag ha frissited!
Várd meg a szolgáltatós firmware-t nemsokára állitólag lesz az is.

Nem elérhető Sandro

« Reply #237 Dátum: 2009, 12 27, 09:20:32 »
Szóval a Network on állásban volt és így frissítettem az itt leírt módon. A firmből nem használtam a FactoryFs_S8000_Open_Europe_Slav_OXE_RU.ffs -t. Ékezetes betűket közvetlenül nem tudtam csinálni, csak a szinbóleumokból használtam a felső ' aposztrófot.

Nem elérhető dady53

« Reply #238 Dátum: 2009, 12 27, 10:02:04 »
Köszönöm a gyors válaszokat!
dady

Nem elérhető Sandro

« Reply #239 Dátum: 2009, 12 28, 13:31:02 »
Dady53-nak!
Bocsi, hülyeséget írtam az ékezetes betűkről. Álló és fekvő módban is, ha gyorsan megnyomod egymás után kétszer, akkor bejön az ékezetes betű. Többszöri lenyomásra pedig az összes változat elérhető.

Nem elérhető dady53

« Reply #240 Dátum: 2009, 12 28, 14:02:32 »
Dady53-nak!
Bocsi, hülyeséget írtam az ékezetes betűkről. Álló és fekvő módban is, ha gyorsan megnyomod egymás után kétszer, akkor bejön az ékezetes betű. Többszöri lenyomásra pedig az összes változat elérhető.

Köszi! Ez a telefonkönyvnél és a rövid feljegyzés készítésénél nálam is így megy, de az SMS írásánál az ékezetes karakterek egy része"elvész", (pl. á, í, ű). Ezért kérdeztem, hogy az új firmware javít-e ezen. (az én firm-em:S8000BSIG4)
dady

Nem elérhető Amigafan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: MIO M400 + iGO8
  • PDA: SonyEricsson Arc S
  • PDA ROM: ICS (T-Mobile)
« Reply #241 Dátum: 2009, 12 28, 18:40:02 »
Sziasztok!

Nemrég én is beléptem a klubba, és egészen meg vagyok elégedve a készülékkel! Gondolkodtam a frissítésén én is, de a garancia miatt még nem vágtam bele, mert mint a rom verzióm is mutatja, a T-nél vettem.
Ebből pedig adja magát a kérdésem, hogy le lehet e menteni róla a mostani FW-t, vagy esetleg letölthető e valahonnan?
Köszönöm előre is a válaszokat!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #242 Dátum: 2009, 12 28, 19:52:01 »
Sziasztok!

Nemrég én is beléptem a klubba, és egészen meg vagyok elégedve a készülékkel! Gondolkodtam a frissítésén én is, de a garancia miatt még nem vágtam bele, mert mint a rom verzióm is mutatja, a T-nél vettem.
Ebből pedig adja magát a kérdésem, hogy le lehet e menteni róla a mostani FW-t, vagy esetleg letölthető e valahonnan?
Köszönöm előre is a válaszokat!

A FW-t nem tudod lementeni,de Sandro is frissitette a network lock-os telefonját minden gond nélkül.
Nemsokára lesz szolgáltatós firmware is, igérem felteszem egyből. :)

Nem elérhető Pala

• PDA ROM: S8000XEII2
« Reply #243 Dátum: 2009, 12 28, 20:40:27 »
Sziasztok!
Most kaptam egy S8000-est és semmiféleképpen nem hajlandó megnyitni az internetes oldalakat.
A wifit megtalálja és fel is csatlakozik rá rendesen, de amikor meg akarok nyitni egy oldalt a böngészőbe, vagy elindítom a google-t, akkor csak fehér háttérkép és tölt a végtelenségig és nem történik semmi.
Találkozott már valaki ilyen problémával, vagy csak én csináltam rosszul valamit?

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #244 Dátum: 2009, 12 28, 22:08:42 »
Sziasztok!
Most kaptam egy S8000-est és semmiféleképpen nem hajlandó megnyitni az internetes oldalakat.
A wifit megtalálja és fel is csatlakozik rá rendesen, de amikor meg akarok nyitni egy oldalt a böngészőbe, vagy elindítom a google-t, akkor csak fehér háttérkép és tölt a végtelenségig és nem történik semmi.
Találkozott már valaki ilyen problémával, vagy csak én csináltam rosszul valamit?
Próbáld meg az opera mini-vel.Sokkal jobb mint a saját böngészöje a Jet-nek

Nem elérhető Pala

« Reply #245 Dátum: 2009, 12 28, 22:22:39 »
Próbáld meg az opera mini-vel.Sokkal jobb mint a saját böngészöje a Jet-nek
Meg próbálhatom, de az a baj hogy, még a google map sem indul el!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #246 Dátum: 2009, 12 28, 22:30:43 »
Meg próbálhatom, de az a baj hogy, még a google map sem indul el!
Pedig ugy látom új a firmware-d.

Nem elérhető Pala

« Reply #247 Dátum: 2009, 12 28, 23:31:51 »
Pedig ugy látom új a firmware-d.
Igen, már azt is lefrissítettem. Hátha megjavul, de az sem használt.
Kipróbáltam különböző ruter beállításokal, meg az ismerősömnél is, de semmi.
Felismeri a wifit, rá is kapcsolódik, de a net nem megy. Sem a böngésző, sem a google, sem a google map. Viszont ha fizetősen használom a netet a hálózaton keresztül úgy minden műkszik.
Ja a készülék kártyafüggetlen.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #248 Dátum: 2009, 12 29, 00:03:01 »
Igen, már azt is lefrissítettem. Hátha megjavul, de az sem használt.
Kipróbáltam különböző ruter beállításokal, meg az ismerősömnél is, de semmi.
Felismeri a wifit, rá is kapcsolódik, de a net nem megy. Sem a böngésző, sem a google, sem a google map. Viszont ha fizetősen használom a netet a hálózaton keresztül úgy minden műkszik.
Ja a készülék kártyafüggetlen.
Be van állitva hogy a böngészö a wifit használja?

Nem elérhető Pala

« Reply #249 Dátum: 2009, 12 29, 08:12:13 »
Be van állitva hogy a böngészö a wifit használja?
Igen, beállítottam azt is.