Jó neked, hogy így meg tudod állni, hogy nem vásárolsz új mobilt.
Inkább úgy mondanám, hogy 50.000 Ft-ot nem dobok ki ilyen könnyen..főleg nem egy LG-ért..
Nálam az iPhone és a HTC után márkában a Samsung jön (és szerintem sokaknál).
A miértje: nem bóvli anyagokat tesznek bele, nem törik be a kijelző ha 1x leejtem, szoftveresen is toppon van (iOS/android), és nem utolsó sorban tapasztalatuk is van, hogy mitől jó egy telefon(5MP és5MP között is óriási lehet a Különbség).
Mindenesetre: addig ne vegyél telefont (ilyet) specifikáció alapján! Amig nem fogtad a kezedbe, nem érezted hogy mennyire érzékeny kézmozdulatokra, mennyire látható a kép világosban-sötétben-napfényben, mennyi idő alatt merül le, mennyire felhasználóbarát, addig szerintem(!) nem szabad telefont venni.
Nekem eddig ez a 3. telefonom. Kezdtem egy Nokia 3330-cal, ami a maga korában kiváló volt, majd egy Samsung ZM60-nal folytattam (azzal is meg voltam elégedve), és most a Jet-et használom (kis csalódottsággal, ha a jetdroid úgy mint igérték, tavaly elkészült volna, tökéletes telefon lenne ez nekem még 5 évre..).
Persze mindenkinek ízlése és pénztárcája válogatja, de ha rám hallgatsz nem veszed meg (inkább 60.000-ért egy karcmentes használt 3GS..).
Remélem segítettem.
UI.: vaterán ha mázlid van 40-50k körül is hozzájuthatsz...
You are not allowed to view links.
Register or
Login(és az iPhone árak az 5-ös megjelenésekor megint zuhanni fognak!)