2024, 12 19, 11:09:55

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 263871 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Pontosan

• Navigáció / Navigation: ajánlj valamit!
  • PDA: Samsung S8000 (Jét)
  • PDA ROM: S800MCEJJ3
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #1625 Dátum: 2010, 11 28, 11:34:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szvsz hétvégén a banki giro nem működik!
Valószínűen hétfőn kapod csak meg az alkalmazást...  :hmm:

Ha az App Store-ban hétvégln (péntek délutántól) vásárolok az iPhone-ra, mindig csak hétfőn délután vonja le, bár az appot azonnal használhatom.

Itt talán csak levonja, de nem könyveli be és ezért nem is teljesít?!

hm...ebben van valami. gondolom egy manuszka ott ücsörög a gép előtt és aktiválja a megvásárolt kódokat ha megtörtént az átutalás(megintcsak gondolom hogy nem tökéletes a rendszerük és már kijátszották, hogy kódot adott a rendszer, a szálma meg üres maradt)...
Sebaj...kapcsolatfelvét nem volt hiába.vagy kérd vissza az egyik 1 hónapot, vagy mond hogy csináljanak belőle 2-t.

Nem elérhető Jen

• PDA: Samsung
  • PDA ROM: S8000 Jet
« Reply #1626 Dátum: 2010, 11 29, 15:55:46 »
Sziasztok!
Nekem több kérdésem is lenne a Jet-el kapcsolatban.

Az első: nem tudok letöltött játékokat elindítani rajta. Telepítettem már a JADMakert is, csináltam a jar fileokból jadet, de ugyanúgy azt írja: a fájltípus nem támogatott. Biztos, hogy én rontok el valamit, esetleg nem a saját mappába kell tenni?

A másik: nem tudom használni a Wifit. Másnak mellettem érzékel egy hálózatot, nekem nem. Ezzel mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm a választ :)

Nem elérhető Pontosan

« Reply #1627 Dátum: 2010, 11 29, 18:16:32 »
Sziasztok!
Nekem több kérdésem is lenne a Jet-el kapcsolatban.

Az első: nem tudok letöltött játékokat elindítani rajta. Telepítettem már a JADMakert is, csináltam a jar fileokból jadet, de ugyanúgy azt írja: a fájltípus nem támogatott. Biztos, hogy én rontok el valamit, esetleg nem a saját mappába kell tenni?

A másik: nem tudom használni a Wifit. Másnak mellettem érzékel egy hálózatot, nekem nem. Ezzel mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm a választ :)

java:
3.lépés:(remélem tutd angolul :D )

I. Install TKFileExplorer. In the same .rar file, open SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL.zip and choose the Setup.exe file. This will install the necessary Samsung Driver to use TKFileExplorer.

II. Open TKFileExplorer and go to Settings then choose COM. On port, click the drop down menu and choose the port that is visible (something like port 5/port 6).

NOTE: you must NOT be connected in pc studio. Now click on FILE and CONNECT.

III. On the bottom half of TKFileExplorer, browse through these folders Exe/Java/Games. Now that you are in games, create a new folder. Name it after what you are going to install (for example, Google Maps, Gmail, Opera Mini etc).

Now you will need to place the .jar & .jad files of the program you will be installing. On the top half of TKFileExplorer, browse through to where you saved the application files (.jar/.jad) and select them both. Now right click and choose “Download”.

IV. Open up your dial pad and enter the following, *#5239870*#. Choose INTERNALS and enter the following, *#7092463*#

Now scroll down and choose Storage Settings. Then update Java DB, followed by update apps database. Now you are finished.

Go to Menu> Applications > Apps & Games. The new program Must be listed there.

Have Fun !!!

wifi meg ha jól tudom akkor fw frissítéssel javítható...bár lehet hogy a hardware is gyengébb mint pl egy iFón 4-ben.... :)

Nem elérhető sjuszuf

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy s I9000
  • PDA ROM: I9000XXJVP 2.3.4
« Reply #1628 Dátum: 2010, 11 29, 18:20:59 »
A route66-tal felvettem a kapcsolatot,és mostanra megoldódott a problem. Nagyon segítő készek voltak szerencsére,meg igazolni tudtam a problémámat. 

Nem elérhető Jen

• PDA: Samsung
  • PDA ROM: S8000 Jet
« Reply #1629 Dátum: 2010, 12 01, 20:31:21 »
java:
3.lépés:(remélem tutd angolul :D )

I. Install TKFileExplorer. In the same .rar file, open SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL.zip and choose the Setup.exe file. This will install the necessary Samsung Driver to use TKFileExplorer.

II. Open TKFileExplorer and go to Settings then choose COM. On port, click the drop down menu and choose the port that is visible (something like port 5/port 6).

NOTE: you must NOT be connected in pc studio. Now click on FILE and CONNECT.

III. On the bottom half of TKFileExplorer, browse through these folders Exe/Java/Games. Now that you are in games, create a new folder. Name it after what you are going to install (for example, Google Maps, Gmail, Opera Mini etc).

Now you will need to place the .jar & .jad files of the program you will be installing. On the top half of TKFileExplorer, browse through to where you saved the application files (.jar/.jad) and select them both. Now right click and choose “Download”.

IV. Open up your dial pad and enter the following, *#5239870*#. Choose INTERNALS and enter the following, *#7092463*#

Now scroll down and choose Storage Settings. Then update Java DB, followed by update apps database. Now you are finished.

Go to Menu> Applications > Apps & Games. The new program Must be listed there.

Have Fun !!!

wifi meg ha jól tudom akkor fw frissítéssel javítható...bár lehet hogy a hardware is gyengébb mint pl egy iFón 4-ben.... :)

A 2. fájlnál azt írja ki, mikor ki akarom csomagolni, hogy üres :S

Nem elérhető mrmarkus

• Nem: Férfi
  • Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1630 Dátum: 2010, 12 01, 20:58:02 »
A route66-tal felvettem a kapcsolatot,és mostanra megoldódott a problem. Nagyon segítő készek voltak szerencsére,meg igazolni tudtam a problémámat.

Csak okulásként, mi is volt a gond?
Miért nem kaptad meg időben?
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető sjuszuf

« Reply #1631 Dátum: 2010, 12 01, 22:26:13 »
Hogy ki hibázott,azt nem tudtam kideríteni, de pénzt nem utaltak vissza hanem megadták a licenc kódot. A tanulság az hogy ha nem jön össze valami a licenc dolgokba, nem szabad többször próbálkozni inkább az ügyfélszolgálattal felvenni a kapcsolatot. Az imei számsort kellett megadni és az alapján tudtak azonosítani. 

Nem elérhető sjuszuf

« Reply #1632 Dátum: 2010, 12 02, 13:36:21 »
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de modemként is használható az s8000 jet?

Nem elérhető Pontosan

« Reply #1633 Dátum: 2010, 12 02, 16:44:28 »
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de modemként is használható az s8000 jet?

igen, hülyeséget kérdeztél :D ugyanis jópár éve adatkábellel (sőt bluetooth-szal! is) lehet kapcsolódni.csak egy szoftver és szinkronizáció szükséges...=)
Szoftvernek ha jól tudom PC Studio is jó, de megjegyzem én még nem próbáltam.

Nem elérhető Angerfast

• PDA: Samsung S8000 Jet
  • PDA ROM: S8000XEII2
« Reply #1634 Dátum: 2010, 12 02, 20:07:14 »
Történt egy kis baleset, oda lett a gépem, elveszett minden cuccom, beleértve a telefonhoz összegyűjtött dolgaimat is. Valaki egyszer belinkelte a prc könyv gyűjteményét, ha ezt megtenné még egyszer, azt nagyon megköszönném! :)
Illetve tudtok valami jóféle .doc, illetve .pdf olvasót?
Előre is köszi

Nem elérhető dinidani81

• PDA: samsung s 8000 jet
  • PDA ROM: s8000xxif8 erre módosítottták: XXIG3
« Reply #1635 Dátum: 2010, 12 02, 21:45:40 »
Hogy ki hibázott,azt nem tudtam kideríteni, de pénzt nem utaltak vissza hanem megadták a licenc kódot. A tanulság az hogy ha nem jön össze valami a licenc dolgokba, nem szabad többször próbálkozni inkább az ügyfélszolgálattal felvenni a kapcsolatot. Az imei számsort kellett megadni és az alapján tudtak azonosítani.
Szia! Sajna én is így jártam, hogy sikerült elintézned? Hívtad az ügyfélszolgálatot +36 1 999 62 31? Magyarul beszélnek?

Nem elérhető sjuszuf

« Reply #1636 Dátum: 2010, 12 02, 21:52:41 »
Hívd fel azt a számot napközben nyugodtan,mert magyarul beszélnek veled.

Nem elérhető sjuszuf

« Reply #1637 Dátum: 2010, 12 02, 21:57:26 »
Most meg hiába csatlakozom a new pc studióhoz nem azonosítsa a telefont. Háttértárban működik.médiában működik csak a new pc studio nem ismeri fel a telefont.

Nem elérhető dinidani81

• PDA: samsung s 8000 jet
  • PDA ROM: s8000xxif8 erre módosítottták: XXIG3
« Reply #1638 Dátum: 2010, 12 02, 22:43:41 »
Hívd fel azt a számot napközben nyugodtan,mert magyarul beszélnek veled.
oké, köszönöm

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1639 Dátum: 2010, 12 12, 14:54:19 »
Most meg hiába csatlakozom a new pc studióhoz nem azonosítsa a telefont. Háttértárban működik.médiában működik csak a new pc studio nem ismeri fel a telefont.

Probald meg egy regebbi PC studioval,azzal  menni fog. :ok:

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1640 Dátum: 2010, 12 12, 14:58:40 »
Történt egy kis baleset, oda lett a gépem, elveszett minden cuccom, beleértve a telefonhoz összegyűjtött dolgaimat is. Valaki egyszer belinkelte a prc könyv gyűjteményét, ha ezt megtenné még egyszer, azt nagyon megköszönném! :)
Illetve tudtok valami jóféle .doc, illetve .pdf olvasót?
Előre is köszi

Mar nekem sincs meg.Probalj meg ugy rakeresni hogy "mprc" azt hiszem ez a zip file neve,en is igy talaltam meg anno.

Nem elérhető Angerfast

Re:Samsung S8000 Jet
« Reply #1641 Dátum: 2010, 12 12, 20:02:35 »
Köszi, meg is van! :)

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1642 Dátum: 2010, 12 12, 22:05:36 »
Köszi, meg is van! :)

Belinkelhetnéd! :ima:

Nem elérhető Angerfast

« Reply #1643 Dátum: 2010, 12 17, 11:52:37 »
Belinkelhetnéd! :ima:

Bocsi a késésért, itt a link:
Én a piratebay-est töltöttem le. :)

Nem elérhető Angerfast

« Reply #1644 Dátum: 2010, 12 17, 11:55:40 »
Probald meg egy regebbi PC studioval,azzal  menni fog. :ok:

Én múltkor találtam egy USB driver-t, azzal látta a PC studio. Most meg sehol nem találom azt a driver-t, már egy órája csak keresgélek... Úgyhogy lehet, hogy marad a régebbi PC studio megoldás...

Nem elérhető Angerfast

« Reply #1645 Dátum: 2010, 12 17, 12:22:35 »
Az ideg a  censored emig karmol... Tettem fel régebbi verziójú NPS-t, de az sem látja a telefont... Nincs valakinek egy USB driver-e, amivel az NPS felismeri ezt a fostalicskát? Lassan már ott tartok, hogy rendszert is kell telepítenem, mert feltettem minden trágyát, aztán meg persze leszedni nem lehet őket...
Köszi előre is! :)

Nem elérhető ricsi6230

• PDA: Samsung Jet
  • PDA ROM: swver
« Reply #1646 Dátum: 2010, 12 17, 18:16:41 »
Hali!!!

Most szereztem be egy Jet-et....olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok wifin keresztül netezni vele??? Felcsatlakozom az itthoni routerre és rámegyek akár a youtube-ra vagy a facebook-ra vagy simán a netre, a teló kidob egy oylan üzenetet, hogy online üzemmódban használja??? ha igenre megyek, tölt mint állat és kiírja, hogy nem lehet csatlakozni, ha meg a nemre megyek akkor meg nem tölt semmit sem csak egy fehér kijelző jön be.....
Olvastam, hogy frissítéssel megoldódhat a gond, de mivel most szereztem be fogalmam sincsen hogyan kellene nekiállnom a dolognak!!!
Valaki tudna segíteni????????????? Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem elérhető Angerfast

« Reply #1647 Dátum: 2010, 12 17, 20:31:09 »
Hali!!!

Most szereztem be egy Jet-et....olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok wifin keresztül netezni vele??? Felcsatlakozom az itthoni routerre és rámegyek akár a youtube-ra vagy a facebook-ra vagy simán a netre, a teló kidob egy oylan üzenetet, hogy online üzemmódban használja??? ha igenre megyek, tölt mint állat és kiírja, hogy nem lehet csatlakozni, ha meg a nemre megyek akkor meg nem tölt semmit sem csak egy fehér kijelző jön be.....
Olvastam, hogy frissítéssel megoldódhat a gond, de mivel most szereztem be fogalmam sincsen hogyan kellene nekiállnom a dolognak!!!

A frissítés menete részletesen le van írva a firmware topic-ban. :)

Nem elérhető Pontosan

« Reply #1648 Dátum: 2010, 12 17, 21:02:00 »
Hali!!!

Nos.Első próbám egy másik wifire csatlakozás lenne, egy olyan helyen ahol nyílt a hozzáférés.Ha ott megy, akkor a beállításaiddal van gond.Menü->beállítások->Hálózati beállítások->kapcsolatok   és itt nézd meg hogy azok a beállítások vannak-e megadva mint amelyik géppel rendesen megy. Ha igen, akkor tényleg szoftver hibáról van szó...olvass vissza hogyha ezek nem jöttek be, hogy hogy is kell firmware-t frissíteni, ha valami nem világos írj.  :ok:

Nem elérhető ricsi6230

• PDA: Samsung Jet
  • PDA ROM: swver
« Reply #1649 Dátum: 2010, 12 18, 11:51:58 »
A wifi az sehol sem jó....kereséskor megtalálom  a kapcsolatot  rá is tudok csatlakozni ...de mikor fellépek a netre nem  jó....azt írja ki h online modban használja???    ha rámegyek tölt dde semmi h a nemre akkor meg még inkább semmi......szal szar az egész......