0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Igen, működik, kipróbáltam. Voltak kínjai, de semmi komoly, csak rá kellett jönnöm, hogy mit hogyan akar. Egyébként azt tudja valaki, hogy Lőrincz L. László, illetve Lawrence könyveket honnan lehet esetleg szerezni hozzá?
Juj azok nekem is nagyon kellenének!!!!
És már meg is vannak. You are not allowed to view links. Register or Login
Azt nem tudja valaki hogy a pc studióm miért nem ismeri fel a samsung jetemet?
Én is kipróbáltam a mobipocketet de nekem nem akar működni, elindúl de az elején 50x megérdezi a hülyeségét és nem akar tovább engedni, ti honnan szettétek le, és melyik verziólyát?
Nekem meg olyan segítségre lenne szükségem, hogy nem tudok a We-Travel oldaláról térképet letölteni, mert túlterhelt a szerver. Tud valaki adni hozzá egy Magyarország térképet?
Onnan letöltheted a térkép konvertert is,és te is tudsz magadnak térképeket csinálni.
Köszi, lehet, hogy kipróbálom. Sikerült végül letölteni a Magyarország térképet, de amikor ki akarom csomagolni, hibaüzenetet kapok: Hiba a csomagolt fájlban. Vagy nem is kell kicsomagolni, hanem így ismeri fel a program?
Mégis sikerült kicsomagolni... Remélem navigálásra tudom bírni a cuccot...
Egy keveset én is szenvedtem vele. A lényeg, hogy memória kártyának mindenképp kell lenni a masinában. Létrehoz magának rajta egy eBooks nevű könyvtárat, oda kell bepakolni a könyveket, máshol nem látja. Próbáld ki így. Ha esetleg mégse, akkor nekem ez a verzió működött:You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!Valaki írja le nekem mire jó ez a 3 háttér cucc mert nem jöttem rá.Jah még valami.Miért hülyül meg a [NEM TELÓ!] ha 2órás mixet teszek rá?Lejátsza csak 1406 percnek látja:)Köszi!
Sziasztok !Végre rászántam magam a frissítésre, de van 1 problémám sehogy sem tudom bekapcsolni a Bootloader modot a jet-en hiába nyomom a hangerőt meg a kamera gombot és nyomom meg a kikapcsolót az nem indul újra csak kikapcsol.Mit csinálok rosszul?
kikapcsolt módban nyomd, de ha pc studio módban csatlakoztatod, és multiloader-ben port search-öt nyomsz, automatikusan berántja download módba.
Köszönet mindenkinek! Elkészültem vele tegnap, bár majdnem sikerült tönkretenni de megúsztam
Köszi, ezek jók! Akit esetleg érdekel, van egy szótárcsomagom. Többféle angol-magyar, magyar- angol szótárak vannak benne, plusz német-magyar, magyar-német, angol-német, német-angol szótárak. Csak a .jar fájlokat tartalmazza.You are not allowed to view links. Register or Login
Helló!Olyan kérdésem lenne hogy tudja e valaki hogy a telenornál (pannon) mennyibe kerül 1 perc video telefonálás?