0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Valami system fájl lehet.Ne töröld ki nehogy valami gubancot okozzon.
A saját navija szerintem a legjobb hozzá.Vagy megvárhatod mig elkészül az android a jet-hez és akkor igo8.
Jaxville, az android fejlődését a Jet-hez hol lehet pontosan nyomon követni? Tudnál valami pontosabb infókat adni róla, hogy hogy áll, ki csinálja, milyen lesz, stb? Előre is köszi!: )
Sziasztok!Tudna valaki segíteni abban, hogy a Route 66-ben hol tudom megnézni milyen friss a térkép? Milyen gyakran frissítenek? A frissítések is ingyenesen letölthetők?Előre is köszi!
Sziasztok!Valaki korábban belinkelt a mobile-mania.hu-ról egy leírást, hogy hogyan lehet az ikonokat kicserélni, de én balga nem mentettem le... Esetleg tudja valaki, hogyan lehet megcsinálni, vagy hogy mikor indul újra az oldal?Köszi
Míg nincs az oldal addig sajnos nem tudom, de csak azokkal az FW-kkel megy, amikben nincs még menürendező funkció
Értem. Én két FW között gondolkodom, hogy felteszem, az XPJA1, és a CEJC1. Ezekben már van ez a funkció?
Milyen az amoled kijelző?
szervusz s8000 emet eladom ha tudol valakit szoftver hibásan minden tartozékokkal doboz stb irány ár 15 ezer a [NEM [NEM TELO!]!]m 06705766908. köszi .
Szia!Itt próbálkozz hirdetéssel! Nyiss neki egy topic-ot a részletekkel!You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy elméletileg 5mp kamera van a készülékben,és csak 2mp tud.Ez most hogy is van? Vagy lehet frissíteni a kamerát is?
Elkezdtem végigolvasni a topic-ot, de a 15. oldalnál elkezdett golyózni a szemem, úgyhogy inkább megkérdezem... Van egy halom .prc kiterjesztésű fájlom, az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ezekhez valami olvasót.Előre is köszi
Időközben megtaláltam a választ... Mobi Pocket Reader. Még nem próbáltam ki, remélem működik.
Működik. Én is azt használom. Szerintem nagyon jó kis progi!