2024, 12 20, 02:39:27

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 263938 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető 7896321

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: google nexus one
  • PDA ROM: CyanogenMod
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #1450 Dátum: 2010, 08 11, 11:10:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem találon  :ima: mutass rá kérlek

Valószínüleg csak .jar kiterjesztésű fájlokat akartál telepíteni, viszont az önmagában nem elég, kell hozzá egy .jad fájl is, amit egy jadmaker progival tudsz létrehozni.

Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ha nekem csak .jad fájlaim vannak, hogyan tudok jar-t létrehozni? mert egy csomó oldalon csak .jadokat találtam..

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1451 Dátum: 2010, 08 11, 11:19:47 »
hello
jaxville volna egy kerdesem en fel raktam a a we travel nevu navigaciot ahogyan a oldalon le van irva es nem mukodik
el indul de nem mutat semit nem lehet telepuleseket be irni es nem talal muholdat mi lehet az oka elore is kosz

A we-travel navival csak szivni fogsz.Nagyon nehéz beállitani.Nekem nincs is fent már vagy egy éve.Szerintem ne kinlódj vele.
Legelőször is minden file-t tegyél be egy mappába,és ugy telepitsd.Ne tegyél bele egynél több térképet.Azt hiszem(de nem biztos) hogy be kell állitani,hogy hol vannak a térképek.
Én sokat kinlódtam mire végül navigálásra birtam,annyit nem ér az egész.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1452 Dátum: 2010, 08 11, 11:26:48 »
Valószínüleg csak .jar kiterjesztésű fájlokat akartál telepíteni, viszont az önmagában nem elég, kell hozzá egy .jad fájl is, amit egy jadmaker progival tudsz létrehozni.

Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ha nekem csak .jad fájlaim vannak, hogyan tudok jar-t létrehozni? mert egy csomó oldalon csak .jadokat találtam..

eloed1 a másik probléma az lehet hogy a te firmware-d nem támogatja a javat.Erre csak egy megoldás van a frissités egy olyan firmware-re ami támogatja.

Nem elérhető eloed1

• PDA: S8000 jet
  • PDA ROM: S8000OXDIG1(ED011)
« Reply #1453 Dátum: 2010, 08 11, 11:46:23 »
eloed1 a másik probléma az lehet hogy a te firmware-d nem támogatja a javat.Erre csak egy megoldás van a frissités egy olyan firmware-re ami támogatja.

Maxi köszönet, a jadok is meg a jarok is megvannak tehát csak a firmware jöhet szóba meg tudom nézni valahol hogy most mit használ? ( nagyon amatőr vagyok  bocsi) és tudod hol lehet frissíteni?

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1454 Dátum: 2010, 08 11, 12:58:36 »
Maxi köszönet, a jadok is meg a jarok is megvannak tehát csak a firmware jöhet szóba meg tudom nézni valahol hogy most mit használ? ( nagyon amatőr vagyok  bocsi) és tudod hol lehet frissíteni?

A te firmwared ha minden igaz akkor  S8000OXDIG.
Frissiteni csak te magad tudod,visszább a fórumon le van irva hogyan kell.
Az ujabbakat  itt találod You are not allowed to view links. Register or Login
Nem mindegyikben van magyar nyelv.

Nem elérhető hunyyy

• PDA: samsung jet
  • PDA ROM: s8000xeeig1(ed007)
« Reply #1455 Dátum: 2010, 08 11, 13:18:10 »
A we-travel navival csak szivni fogsz.Nagyon nehéz beállitani.Nekem nincs is fent már vagy egy éve.Szerintem ne kinlódj vele.
Legelőször is minden file-t tegyél be egy mappába,és ugy telepitsd.Ne tegyél bele egynél több térképet.Azt hiszem(de nem biztos) hogy be kell állitani,hogy hol vannak a térképek.
Én sokat kinlódtam mire végül navigálásra birtam,annyit nem ér az egész.
akkor mit ajanlasz?

Nem elérhető sanyi

• PDA: s8000
  • PDA ROM: s80000xeig2(edo11)
« Reply #1456 Dátum: 2010, 08 11, 13:33:35 »
szervusztok  valaki  aki  már  járt  igy   segitsen  ha  megoldotta   és   hogyan  ,   a következö   s8000  em  van  semmi  gond  amugy  vele  jo  de  nem  igen  nyugszom  aztán  a  minap  laptopon  kereztül  usb-n  egy  idegen  szoftvert  raktam  volna  rá  el is  indult  a  rátöltés  de  most  utána  se  kép  semmi  nem  is  veszi  fel   a  töltést  sem   nem  lehet  be  sem  kapcsolni  semmi  reakcio  sehogy   .  emlitettek  valami  szerviz  usb-kábelt  azzal  ez  megoldhato  állitolag  .

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1457 Dátum: 2010, 08 11, 13:42:21 »
szervusztok  valaki  aki  már  járt  igy   segitsen  ha  megoldotta   és   hogyan  ,   a következö   s8000  em  van  semmi  gond  amugy  vele  jo  de  nem  igen  nyugszom  aztán  a  minap  laptopon  kereztül  usb-n  egy  idegen  szoftvert  raktam  volna  rá  el is  indult  a  rátöltés  de  most  utána  se  kép  semmi  nem  is  veszi  fel   a  töltést  sem   nem  lehet  be  sem  kapcsolni  semmi  reakcio  sehogy   .  emlitettek  valami  szerviz  usb-kábelt  azzal  ez  megoldhato  állitolag  .
Mit akartál rárakni?
Próbáld meg,hogy vedd ki az akkut vagy tiz percre,és utána tedd vissza.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1458 Dátum: 2010, 08 11, 13:43:34 »
akkor mit ajanlasz?

A saját navija szerintem a legjobb hozzá.
Vagy megvárhatod mig elkészül az android a jet-hez és akkor igo8.

Nem elérhető sanyi

« Reply #1459 Dátum: 2010, 08 11, 13:46:58 »

szervusztok  valaki  aki  már  járt  igy   segitsen  ha  megoldotta   és   hogyan  ,   a következö   s8000  em  van  semmi  gond  amugy  vele  jo  de  nem  igen  nyugszom  aztán  a  minap  laptopon  kereztül  usb-n  egy  idegen  szoftvert  raktam  volna  rá  el is  indult  a  rátöltés  de  most  utána  se  kép  semmi  nem  is  veszi  fel   a  töltést  sem   nem  lehet  be  sem  kapcsolni  semmi  reakcio  sehogy   .  emlitettek  valami  szerviz  usb-kábelt  azzal  ez  megoldhato  állitolag  .

Nem elérhető sanyi

« Reply #1460 Dátum: 2010, 08 11, 13:48:38 »

Nem elérhető sanyi

« Reply #1461 Dátum: 2010, 08 11, 13:51:56 »
amit tenni  akartam  rá  aszem  samsung  s52  valami  nem  tudom  már  csak  szorakoztam  aztán  igy  jártam  egy  valaki  3 ezerben  elintézné  másnapra  de  ha  itt  megoldhato  akkor  jo  ha  nem  akkkor  kénytelen  vagyok  elvinni  ahoz  .

Nem elérhető sanyi

« Reply #1462 Dátum: 2010, 08 11, 13:58:51 »
Mit akartál rárakni?
Próbáld meg,hogy vedd ki az akkut vagy tiz percre,és utána tedd vissza.

az  aksit  már  kivettem  többször  is  több  idöre  semi   aztán   a  rendes  töltövel  sem  indul  be   a  szokott  modon  a  töltés  .

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1463 Dátum: 2010, 08 11, 14:23:37 »
az  aksit  már  kivettem  többször  is  több  idöre  semi   aztán   a  rendes  töltövel  sem  indul  be   a  szokott  modon  a  töltés  .

Szerintem fel kéne rá tenned egy uj firmwaret.Valószinüleg az a valaki is azt fogja tenni.
Azt kipróbálhatnád,hogy boot módban beindul-e egyáltalán.
Nyomd meg egyszerre a kamera,a hang,és a bekapcsoló gombot,és a telefonnak el kell indulni.Azt mutatja majd,hogy "DOWNLOAD MODE"
Ha ez megy akkor semmi baj,csak uj szoftvert kell feltenni rá.Megy öt perc alatt,és nem fizetsz érte háromezret. ;)

Ha igy elindul csak irj,és leirom hogyan frissithetsz otthon.

Nem elérhető sanyi

« Reply #1464 Dátum: 2010, 08 11, 14:43:49 »
Szerintem fel kéne rá tenned egy uj firmwaret.Valószinüleg az a valaki is azt fogja tenni.
Azt kipróbálhatnád,hogy boot módban beindul-e egyáltalán.
Nyomd meg egyszerre a kamera,a hang,és a bekapcsoló gombot,és a telefonnak el kell indulni.Azt mutatja majd,hogy "DOWNLOAD MODE"
Ha ez megy akkor semmi baj,csak uj szoftvert kell feltenni rá.Megy öt perc alatt,és nem fizetsz érte háromezret. ;)

Ha igy elindul csak irj,és leirom hogyan frissithetsz otthon.

a  helyzet  az  hogy  azzal  nincs  bajom   azt  tudom  megy  ha nem  semmi  reakcio  nincs  sehogyan  tehát   hiába  nyomom  meg  a  gombokat   teljes  sötétség  azért  nem  értem  azt  a  valakit  hogyan  tudja  meg oldani  állitolag  szerviz  kábellel. 

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1465 Dátum: 2010, 08 11, 17:47:58 »
a  helyzet  az  hogy  azzal  nincs  bajom   azt  tudom  megy  ha nem  semmi  reakcio  nincs  sehogyan  tehát   hiába  nyomom  meg  a  gombokat   teljes  sötétség  azért  nem  értem  azt  a  valakit  hogyan  tudja  meg oldani  állitolag  szerviz  kábellel.

Tehát akkor a bootloader megy?
Akkor uj firmware.A régire ráflassheltél valami nem odavalót.

Nem elérhető arpad0522

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Samsung S8000 Jet
  • PDA ROM: nincs
« Reply #1466 Dátum: 2010, 08 11, 22:45:11 »
Hello! Angol menü a Jet-em, ezért írom angolul: a "my files"ban van egy olyan dokumentum (vagy mi), amit nem tudok kitörölni, meg semmit nem tudok csinálni vele... a neve "Store(e5357d0... (csak ennyit látok belőle, szóval még a dokumentum nevét se tudom teljesen megnézni). Ha rákattintok, azt írja ki, hogy "unsupported file type"... ha rámegyek a törlésre, nem jelenik meg, akkor sem, ha rácsatlakoztatom a számítógépre... tudja valaki hogy mi lehet ez? ja, és ott van mellette az a kis zár ikon, ami alatt írja hogy "sys".

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1467 Dátum: 2010, 08 11, 23:00:58 »
Hello! Angol menü a Jet-em, ezért írom angolul: a "my files"ban van egy olyan dokumentum (vagy mi), amit nem tudok kitörölni, meg semmit nem tudok csinálni vele... a neve "Store(e5357d0... (csak ennyit látok belőle, szóval még a dokumentum nevét se tudom teljesen megnézni). Ha rákattintok, azt írja ki, hogy "unsupported file type"... ha rámegyek a törlésre, nem jelenik meg, akkor sem, ha rácsatlakoztatom a számítógépre... tudja valaki hogy mi lehet ez? ja, és ott van mellette az a kis zár ikon, ami alatt írja hogy "sys".

Valami system fájl lehet.Ne töröld ki nehogy valami gubancot okozzon.

Nem elérhető sanyi

« Reply #1468 Dátum: 2010, 08 12, 13:01:09 »
szevasztok  s8000 em  van  a  minap  frissitettem  de  nem  azt amit kelett  volna   de  s valami  52  nem tudom már  mindegy   a  telonak  annyi  semmi  kép  se  ki   be  semmit  sem  csinál   

Nem elérhető sanyi

« Reply #1469 Dátum: 2010, 08 12, 13:06:07 »
nos  ebben  ki  tud  valamit   semmi  gombokra  semmi reakcio   sehogy   .

Nem elérhető lsamuka

• Navigáció / Navigation: samsung
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: S800MXEIK1
« Reply #1470 Dátum: 2010, 08 12, 13:12:40 »
nos  ebben  ki  tud  valamit   semmi  gombokra  semmi reakcio   sehogy   .

Hova valósi vagy??

Nem elérhető sanyi

« Reply #1471 Dátum: 2010, 08 12, 13:31:26 »
Hova valósi vagy??

már  mint  én  sanyi    pécsen  lakom.

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #1472 Dátum: 2010, 08 12, 14:18:39 »
Emberek, nagy áttörést csináltam a Jet-emmel!
Feltettem a S800MCEJC1 firmware-t amiben alapból nincsen(!) magyar nyelv a listán, de megoldottam, hogy legyen benne! Szóval most magyar és csak TKFileExplorer kell hozzá.
Leírás:
Csatlakoztassuk a telefont PC Studio módban, és kapcsolódjunk rá TKFileExplorer-rel.
A Registry mappából töltsük le a a SettingLanguage.ini fájlt.
A letöltött fájlról készítsünk másolatot, majd az eredetit nyissuk meg például Jegyzettömb-bel, a fájlnak valahogy így kell kinéznie:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
#Version
Version=1
#TextList
Lang0=ENGLISH
Lang1=FRENCH
Lang2=DUTCH
Lang3=GERMAN
Count=4
#T9List
Lang0=ENGLISH
Lang1=FRENCH
Lang2=DUTCH
Lang3=GERMAN
Count=4
Majd írjuk át a nem szükséges nyelvet HUNGARIAN-ra a #TextList és a #T9List után is.
A telefonróll töröljük le az eredeti SettingLanguage.ini-t, majd másoljuk fel a szerkesztett fájlt a telefonra.
Végül be kell állítani a Beállításokban a Magyar nyelvet, megvárni a telefon újraindulását és már Magyar is.
Sok szerencsét!

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető 7896321

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: google nexus one
  • PDA ROM: CyanogenMod
« Reply #1473 Dátum: 2010, 08 12, 14:22:00 »
Emberek, nagy áttörést csináltam a Jet-emmel!
Feltettem a S800MCEJC1 firmware-t amiben alapból nincsen(!) magyar nyelv a listán, de megoldottam, hogy legyen benne! Szóval most magyar és csak TKFileExplorer kell hozzá.
Leírás:
Csatlakoztassuk a telefont PC Studio módban, és kapcsolódjunk rá TKFileExplorer-rel.
A Registry mappából töltsük le a a SettingLanguage.ini fájlt.
A letöltött fájlról készítsünk másolatot, majd az eredetit nyissuk meg például Jegyzettömb-bel, a fájlnak valahogy így kell kinéznie:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
#Version
Version=1
#TextList
Lang0=ENGLISH
Lang1=FRENCH
Lang2=DUTCH
Lang3=GERMAN
Count=4
#T9List
Lang0=ENGLISH
Lang1=FRENCH
Lang2=DUTCH
Lang3=GERMAN
Count=4
Majd írjuk át a nem szükséges nyelvet HUNGARIAN-ra a #TextList és a #T9List után is.
A telefonróll töröljük le az eredeti SettingLanguage.ini-t, majd másoljuk fel a szerkesztett fájlt a telefonra.
Végül be kell állítani a Beállításokban a Magyar nyelvet, megvárni a telefon újraindulását és már Magyar is.
Sok szerencsét!

Megtudnád mondani mivel jobb az előző firmware-knél?

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #1474 Dátum: 2010, 08 12, 15:16:58 »
Megtudnád mondani mivel jobb az előző firmware-knél?
Ki van javítva egy hiba ami az S800MXEJA1-ben volt, hogyha vízszintes módban próbálok beírni valamit, akkor nem jelennek meg a betűk a gombokon.
És ebben a Widget beállítások külön Widgetként van és kirakható a képernyőre + van 5 holland widget (mivel holland fw), de azokat ki lehet kapcsolni.
egyelőre ennyi.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G