2024, 12 19, 01:54:26

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 263844 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kovika

• PDA: Samsung s8000
  • PDA ROM: samsung
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #125 Dátum: 2009, 11 18, 17:27:31 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni! Már elolvastam minden létező helyen a Jet-re való navigáció telepítését! Senki nem tud Nekem segítséget nyújtani abban, hogy hogyan is telepítsem a telefonomra a Route 66 nevű programot!
Letöltöttem a hivatalos oldalról a szoftvert, telepítettem a gépere is, ám a bajom ott kezdődik, hogy nem ismeri fel a program a telefonomat! Háttértár módba tettem az USB csatlakoztatása után, de semmi... Sem a T-mobil, sem a hivatalos Samsung képviselet, sőt a Budapesti szerviz sem tudja erre a kérdésemre a választ...
Mi lehet a probléma, hogyan telepítsem a szoftvert a gépemre?
Előre is köszönöm a szíves segítségeteket!

Nem elérhető sjuszuf

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy s I9000
  • PDA ROM: I9000XXJVP 2.3.4
« Reply #126 Dátum: 2009, 11 18, 21:38:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni! Már elolvastam minden létező helyen a Jet-re való navigáció telepítését! Senki nem tud Nekem segítséget nyújtani abban, hogy hogyan is telepítsem a telefonomra a Route 66 nevű programot!
Letöltöttem a hivatalos oldalról a szoftvert, telepítettem a gépere is, ám a bajom ott kezdődik, hogy nem ismeri fel a program a telefonomat! Háttértár módba tettem az USB csatlakoztatása után, de semmi... Sem a T-mobil, sem a hivatalos Samsung képviselet, sőt a Budapesti szerviz sem tudja erre a kérdésemre a választ...
Mi lehet a probléma, hogyan telepítsem a szoftvert a gépemre?
Előre is köszönöm a szíves segítségeteket!

Figyi,nézd meg,a 3-dik oldalon leírta jaxville szinte lépésről lépésre. Nekem szépen mükszik is,de fizetős.

Nem elérhető sjuszuf

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy s I9000
  • PDA ROM: I9000XXJVP 2.3.4
« Reply #127 Dátum: 2009, 11 18, 21:43:55 »
Rossz volt a kodekkelése a hangnak,és nem ismerte fel a telefon.A számítógép lejátssza,de a telcsi nem ismeri fel.Más filmet raktam rá,és az szépen lejátszható.Sokkal okosabb én se lettem,azt mondják,hogy fogok még ilyenekkel találkozni,ha telefonon akarok videót nézni.

Nem elérhető Kovika

« Reply #128 Dátum: 2009, 11 18, 23:24:03 »

Figyi,nézd meg,a 3-dik oldalon leírta jaxville szinte lépésről lépésre. Nekem szépen mükszik is,de fizetős.
[/quote]

Elhiheted, hogy végigolvastam már mindent. Nemcsak itt, hanem az összes olyan oldalon, ahol lehetett...
De senki nem tudott eddig érdemben segíteni...
Asszem leteszek szép lassan a JéT-es navigációról...

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #129 Dátum: 2009, 11 19, 00:49:17 »

Elhiheted, hogy végigolvastam már mindent. Nemcsak itt, hanem az összes olyan oldalon, ahol lehetett...
De senki nem tudott eddig érdemben segíteni...
Asszem leteszek szép lassan a JéT-es navigációról...

Azért ne tegyél még le róla!!! >:(
Próbáld meg felrakni ujra a sync szoftvert.
Fent van az összes usb driver amit adtak a telefonhoz?Mindet tedd fel ami a cd-n van,mert az nem elég  amit a windows keres hozzá a netről.Nekem speciel 11 féle meghajtó van fenn. :D
Ha nincs cd akkor a samsung weboldalán találsz szerintem.
Rakd fel a samsung pc studiót,és azon megnézheted kommunkál-e a gépeddel a telefonod.
egyelőre ennyi.Töröm a fejem a megoldáson.Irj ha jutottál valamire.

Nem elérhető Kovika

« Reply #130 Dátum: 2009, 11 19, 10:32:05 »
Hát, a gépem teljes mértékben kommunikál a telefonnal, egyedül a navigációs szoftver az csak, ami nem működik. Fenn van a Pc studio, az USB driver is, azzal nincs is semmi baj...

Többször le is szedtem a programot, mondjuk egyedül azt nem értem, hogy miért csak 128 megás a progi, mikor itt azt írjátok, hogy 2GB-os kártya kell hozzá? Keresgettem nagyobb progit is, de olyat meg nem találtam, a hivatalos Route oldalon...

A hibaüzenetet nem értem, hogy miért van. Műholdat talált simán a telefonom, de a program nem akar elindulni, mert azt írja, hogy hiányzik valamilyen forrásfájl...
De nem tudtam rájönni, hogy milyen forrásfájlról beszél...
We-travel-el is próbálkoztam, de nem tudtam azt sem beállítani...

Egyszerűnek tűnt a navi telepítése, de úgy látszik, hogy nekem nem akar összejönni... És az a durva, hogy senki nem tud sehol segíteni, hogy ez miért van...

A T-mobil nem teszteli ezeket a programokat, a Samsung meg hárít, mert nem ők fejlesztették, szal eléggé meg vagyok ezzel kapcsolatban lőve... 

Szal nem tudom, hogy mi tévő legyek!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #131 Dátum: 2009, 11 19, 13:05:07 »
Hát, a gépem teljes mértékben kommunikál a telefonnal, egyedül a navigációs szoftver az csak, ami nem működik. Fenn van a Pc studio, az USB driver is, azzal nincs is semmi baj...

Többször le is szedtem a programot, mondjuk egyedül azt nem értem, hogy miért csak 128 megás a progi, mikor itt azt írjátok, hogy 2GB-os kártya kell hozzá? Keresgettem nagyobb progit is, de olyat meg nem találtam, a hivatalos Route oldalon...

A hibaüzenetet nem értem, hogy miért van. Műholdat talált simán a telefonom, de a program nem akar elindulni, mert azt írja, hogy hiányzik valamilyen forrásfájl...
De nem tudtam rájönni, hogy milyen forrásfájlról beszél...
We-travel-el is próbálkoztam, de nem tudtam azt sem beállítani...

Egyszerűnek tűnt a navi telepítése, de úgy látszik, hogy nekem nem akar összejönni... És az a durva, hogy senki nem tud sehol segíteni, hogy ez miért van...

A T-mobil nem teszteli ezeket a programokat, a Samsung meg hárít, mert nem ők fejlesztették, szal eléggé meg vagyok ezzel kapcsolatban lőve... 

Szal nem tudom, hogy mi tévő legyek!

A térképek mérete miatt kell 2gb-os memóriakártya.
Attól hogy nem mükszik a navid,a gps vevö még müködik.Azért láthatod mennyi müholdat talál.
Hibaüzeneted meg azért van mert a route66 sync kell hozzá,hogy befejezd a telepitést.
A telefonodban benne volt a memória kártya mikor aktiváltad a navit?(bár ha jól emlékszem a kártya nélkül nem is engedi)
Lenni kell a memória kártyán egy mappának amit ugy hivnak "Samsung Navigator",ez meg van?
Bocs a hülye kérdésekért,de szerintem csak valami apróságot néztél el,azért nem megy a dolog.
Megbeszélünk majd egy idöpontot amikor mindketten fent vagyunk a fórumon,és megpróbálok segiteni.
Addig töröm a fejem. :D

Nem elérhető Kovika

« Reply #132 Dátum: 2009, 11 19, 16:02:28 »
A térképek mérete miatt kell 2gb-os memóriakártya.
Attól hogy nem mükszik a navid,a gps vevö még müködik.Azért láthatod mennyi müholdat talál.
Hibaüzeneted meg azért van mert a route66 sync kell hozzá,hogy befejezd a telepitést.
A telefonodban benne volt a memória kártya mikor aktiváltad a navit?(bár ha jól emlékszem a kártya nélkül nem is engedi)
Lenni kell a memória kártyán egy mappának amit ugy hivnak "Samsung Navigator",ez meg van?
Bocs a hülye kérdésekért,de szerintem csak valami apróságot néztél el,azért nem megy a dolog.
Megbeszélünk majd egy idöpontot amikor mindketten fent vagyunk a fórumon,és megpróbálok segiteni.
Addig töröm a fejem. :D

Szia!
Ok, a memóriakártya dolgot már értem!
Igen, benne volt a memóriakártya amikor telepítettem.
A samsung navigator mappa megvan a telefonban...
Szal már tényleg nem tudom, hogy mi lehet vele a baj... Valamelyest én is értek hozzá, de ebben már tényleg elakadtam...
A részletes beszélgetésről lehet szó, szerintem is úgy jobban tudnál majd segíteni. Ha gondolod majd a Skype címemet is meg tudom adni, vagy majd meglátjuk, hogy hogy gondolod...
Köszönöm mégegyszer, hogy próbálsz segíteni!

Nem elérhető dady53

• Navigáció / Navigation: route 66
  • PDA: S8000
  • PDA ROM: S800MXEIK1
« Reply #133 Dátum: 2009, 11 19, 18:57:25 »
1) Kattintson a hivatkozásra a letöltés indításához.

2) Mentse a fájlokat a számítógépre.

3) Miután mentette a fájlokat a számítógépre, kattintson duplán a fájlra annak futtatásához.

4) Kövesse az utasításokat, amíg a varázsló be nem fejeződik.

5) Indítsa el a ROUTE 66 Sync a számítógépen.

6) Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez USB-adatkábellel, és kövesse az utasításokat, amíg a varázsló be nem fejeződik.

7) Keresse meg a szükséges termékeket, és helyezze őket a kosárba.

8) Miután minden terméket a kosárba helyezett, válassza a “Véglegesítés” menüpontot. Adja meg hitelkártyaadatait, és nyomja meg a “Fizetés elküldése" gombot.

NB: A tartalom először a számítógépre töltődik le, majd megtörténik az áttöltése a telefonra.

9) Válassza le a telefont a számítógépről.

10) Kezdje meg a navigációt a telefonon a főmenü “Navigáció” pontjának kiválasztásával.

Szerintem ott követsz el hibát (legalábbis én ezzel sokat szívtam), hogy amikor a telepítés közben azt mondja a progi, hogy zárd be a navigációs alkalmazást, akkor a jobboldali (telefon letétele) gombot kell megnyomni és csakezután fejeződik be a telepítés! Annak befejezése után az ingyenes rész zokszó nélkül elindul, ha letöltöd, ha szánsz rá pénzt rendesen navigál.
dady

Nem elérhető Kovika

« Reply #134 Dátum: 2009, 11 19, 19:21:09 »
1) Kattintson a hivatkozásra a letöltés indításához.

2) Mentse a fájlokat a számítógépre.

3) Miután mentette a fájlokat a számítógépre, kattintson duplán a fájlra annak futtatásához.

4) Kövesse az utasításokat, amíg a varázsló be nem fejeződik.

5) Indítsa el a ROUTE 66 Sync a számítógépen.

6) Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez USB-adatkábellel, és kövesse az utasításokat, amíg a varázsló be nem fejeződik.

7) Keresse meg a szükséges termékeket, és helyezze őket a kosárba.

8) Miután minden terméket a kosárba helyezett, válassza a “Véglegesítés” menüpontot. Adja meg hitelkártyaadatait, és nyomja meg a “Fizetés elküldése" gombot.

NB: A tartalom először a számítógépre töltődik le, majd megtörténik az áttöltése a telefonra.

9) Válassza le a telefont a számítógépről.

10) Kezdje meg a navigációt a telefonon a főmenü “Navigáció” pontjának kiválasztásával.

Szerintem ott követsz el hibát (legalábbis én ezzel sokat szívtam), hogy amikor a telepítés közben azt mondja a progi, hogy zárd be a navigációs alkalmazást, akkor a jobboldali (telefon letétele) gombot kell megnyomni és csakezután fejeződik be a telepítés! Annak befejezése után az ingyenes rész zokszó nélkül elindul, ha letöltöd, ha szánsz rá pénzt rendesen navigál.

Én már a 6-os pontnál elakadtam, mert a program nem ismeri fel a telefonomat... Szal nem tudok követni semmiféle utasítást sem, mert nem indul el utána a varázsló. A gépen fenn van a program, de ennyi... A telefonra már nem tudom telepíteni az alkalmazást... :(
Néztem egész délután, hogy mi lehet vele a baj, de semmivel sem jutottam előre... Pedig már 3 napja rajta vagyok az ügyön... :(
Eléggé kiábrándító a dolog...
De azért köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #135 Dátum: 2009, 11 19, 19:35:35 »
Én már a 6-os pontnál elakadtam, mert a program nem ismeri fel a telefonomat... Szal nem tudok követni semmiféle utasítást sem, mert nem indul el utána a varázsló. A gépen fenn van a program, de ennyi... A telefonra már nem tudom telepíteni az alkalmazást... :(
Néztem egész délután, hogy mi lehet vele a baj, de semmivel sem jutottam előre... Pedig már 3 napja rajta vagyok az ügyön... :(
Eléggé kiábrándító a dolog...
De azért köszi
Csak csendben írom, hogy egy gyári visszaállítást próbáltál már? És akkor elölről, tiszta lappal hátha....
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető dady53

• Navigáció / Navigation: route 66
  • PDA: S8000
  • PDA ROM: S800MXEIK1
« Reply #136 Dátum: 2009, 11 19, 19:38:35 »
Előszőr állitsd be a telefonon, hogy háttértárként csatlakozol (én úgy emlékszem, hogy ez után kezdődhet a telepítés)
dady

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #137 Dátum: 2009, 11 19, 20:04:26 »
Előszőr állitsd be a telefonon, hogy háttértárként csatlakozol (én úgy emlékszem, hogy ez után kezdődhet a telepítés)

Megcsinált mindent,nem tudom hol lehet a baj. :'(
A sync szofver valamiért nem látja a telefonját.Megnéztem az enyémnél,de a beállitásoknál nem lehet portot állitani.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #138 Dátum: 2009, 11 20, 01:49:45 »
Samsung Jet rejtett menü ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v5YM8kZixlI[/youtube]

Nem elérhető Kovika

« Reply #139 Dátum: 2009, 11 20, 17:06:01 »
Sziasztok!

Nah, sikerült megoldani a problémát!
Nem tudom, hogy hogy, de egy másik gépről sikerült telepítenem a telefonomra a Route 66-et!
Most már csak Mo. térképet kell hozzá szerezni, és működik is majd rendesen! Műholdat nagyon gyorsan talált, meghatározta a helyzetemet is, szép nagy zöld ponttal! :)
Még annyi, hogy a térképet is a Route 66 oldaláról kell letöltenem? Mert ugye a telepítés során csak a programot teszi fel, vagy elrontottam még valamit, és azért nincs? Most még egyelőre nem nagyon merek örülni... :)

Köszönöm a sok segítséget amit tőletek kaptam a progi futtatásához!

Nem elérhető Infox

• PDA ROM: s8000bsig4
« Reply #140 Dátum: 2009, 11 20, 19:16:41 »
Sziasztok! Kb 1 hete van jetem, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egyetlen bajom, hogy az istennek se találom hogy hol lehet az sms jelző hangot megváltoztatni. Mert nehogy már ne lehessen :) Tudtok segíteni?

köszi

Nem elérhető Kovika

« Reply #141 Dátum: 2009, 11 20, 20:01:04 »
Sziasztok! Kb 1 hete van jetem, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egyetlen bajom, hogy az istennek se találom hogy hol lehet az sms jelző hangot megváltoztatni. Mert nehogy már ne lehessen :) Tudtok segíteni?

köszi

Szia!

A következőképpen tudod beállítani:

Menü-Beállítások-Telefonprofilok
Itt kiad több opciót, miszerint "normál,tárgyalás ... stb"
Ott bármelyikre kattintasz a két egymás mellett lévő nyílra menj rá! Kiad egy újabb képet, és ott tudod majd legfelül beállítani, hogy mit is akarsz állítani. Itt választhatod a bejövő hívást, az üzenethangot, valamint a telefonhangokat! Utána már menni fog!

Sok sikert!

Nem elérhető Infox

« Reply #142 Dátum: 2009, 11 20, 20:51:38 »
jee, sikerült :)

nagyon szépen köszönöm!!!

Mindent kipróbáltam, kivéve azt a legördülő menüt ott felül :)

még egy kérdés: van olyan legalkalmasabb tok a telefonhoz, ami megfelelően védi a képernyőt, de hozzá lehet úgyis férni, hogy ne kelljen kivenni a tokból? Tehát olyan tok kéne, ami a képernyőt nem takarja, max valami fóliával, ami a tokhoz tartozik.

Nem elérhető Kovika

« Reply #143 Dátum: 2009, 11 20, 21:10:30 »
jee, sikerült :)

nagyon szépen köszönöm!!!

Mindent kipróbáltam, kivéve azt a legördülő menüt ott felül :)

még egy kérdés: van olyan legalkalmasabb tok a telefonhoz, ami megfelelően védi a képernyőt, de hozzá lehet úgyis férni, hogy ne kelljen kivenni a tokból? Tehát olyan tok kéne, ami a képernyőt nem takarja, max valami fóliával, ami a tokhoz tartozik.

Hát, ezt annyira nem vágom...
Én a gyári tokot használom hozzá, amit adtak. Igaz, ki kell venni mindig, de legalább nem sérül a telefon!
Amúgy megpróbálkozhatsz a PDA-hoz kapható fóliákkal, az kellőképpen védi a képernyőt!
Én is vigyázok rá, jó kis készülék! :)

Nem elérhető Infox

« Reply #144 Dátum: 2009, 11 20, 21:34:42 »
oks, akkor marad az eredeti tok egyelőre :)

neked rajta van a kijelző védő fólia? Nekem már a fele eláll, de még nem szedem le. Nagyon féltem hogy nehogy megkarcolódjon. Az az egyetlen gondom ezzel a tokkal, hogy csak úgy tudom belőle kivenni ha kicsúsztatom az aljánál fogva, akkor meg vagy a híváskezdő vagy a hívás befejező gombot vagyok kénytelen megnyomni :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #145 Dátum: 2009, 11 20, 21:38:35 »

neked rajta van a kijelző védő fólia? Nekem már a fele eláll, de még nem szedem le. Nagyon féltem hogy nehogy megkarcolódjon. Az az egyetlen gondom ezzel a tokkal, hogy csak úgy tudom belőle kivenni ha kicsúsztatom az aljánál fogva, akkor meg vagy a híváskezdő vagy a hívás befejező gombot vagyok kénytelen megnyomni :)
Nem tudom milyen az eredeti tokotok, de nekem van egy ilyesmi, ebből a fülecskével lehet kihúzni a tokból. Vannak szebbek is, de ezt találtam hirtelen.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #146 Dátum: 2009, 11 20, 21:51:15 »

Én most ilyet akarok venni.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #147 Dátum: 2009, 11 20, 21:53:15 »
Nem tudom milyen az eredeti tokotok, de nekem van egy ilyesmi, ebből a fülecskével lehet kihúzni a tokból. Vannak szebbek is, de ezt találtam hirtelen.

Pati!
Képet hogyan tudok beszúrni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #148 Dátum: 2009, 11 20, 22:13:41 »
Pati!
Képet hogyan tudok beszúrni?
Amikor írod az üzenetet a szmájlik fölött látod a youtube ikont és mellette a képet.
Arra rányomsz és az img /img közé bemásolod a kép linkjét.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #149 Dátum: 2009, 11 20, 22:52:16 »
Én most ilyet akarok venni.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login