helló. a youtube továbbra sem müködik,és már mindenkivel beszéltem akivel lehetett!
A samsung az internet szólgáltatóra köpköd-a szólgáltató meg a telefonomat minősiti! nem értem! a streamingel kapcsolatban amit lehetett meg tettem,a wifi jó! az előző nokiám ment a wifiről-akkor ez a telefon miért nem?már a youtube?? a szolgáltató azt mondja h náluk nincs olyan,nem is ismerik a fogalmat h streamingot külön telefonra-a samsung meg azt a beállitást szajkózza h kérjem meg őket.állitsák be! ez ekkora dolog lenne?? szerintem a telefonommal nem stimmel valami! Nem lehet hogy egy másik videólejátszó kéne bele?? az a baj hogy nem találok jobbat-és olyat ami müködik is! sajnos ez nagy hátránya a telefonnak hogy nehéz jó és müködö progit találni!10-8 nem megy a jet en! Sokszor azt irja ki mikor telepiteni akarok valamit-pl egy sima kis budapest térképet,hogy a telefon memoria megtelt! töröljön néhány elemet,kitöröltem mindent,a zenéket is a telefon memóriából-és semmi! nem engedi telepiteni-pedig csak 4mgb!! nem értem eztsem... kezdek kiábrándulni ebből a kis csodából hali.