2024, 12 21, 05:54:35

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 264017 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nagygeza

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ???
  • PDA: HTC DESIRE-2.1 android
  • PDA ROM: A8181-android 2.1
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #1125 Dátum: 2010, 05 03, 08:08:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia. Na még egyszer, hátha. Átállítottam angolra a nyelvet, belépsz a menübe-->Tools-->Settings-->General-->Interface language-->elméletileg a 22-dik a magyar. ( a telefon jobb oldalán lévő alaphelyzetben a hangerő gomb, le-fel nyomkodásával tudsz lapozni) A pillanatnyi pozíciódat nem fogja addig mutatni, ameddig, ha indulás után belenyúltál a térképbe, és látszik a célkereszt. (képernyő közepén egy kereszt)  Ha látod akkor nyomd meg a képernyő jobb alsó sarkában lévő vissza nyilat. Ekkor elméletileg a pillanatnyi pozíciódat kellene mutatnia, persze, ha a műholdak jele is zöld. (Tehát kapcsolódva van.) Más. A telefonod menüjében ellenőrizd, hogy a gps engedélyezve van-e? (gondolom igen) Amennyiben angol a menüd akkor még nézd meg menü-->Extras-->Navigation--> menüben,hogy mely komponensek vannak engedélyezve. (aktiválva) Európa, vagy ennek bármelyik változata,amely tartalmazza Magyarországot is, aktívnak kell lennie, (a lakatnak nyitva kell lenni) amennyiben nem aktív akkor aktiváld. Nem kell meg ilyedni, ha csatlakozni akar az internetre, csak pár pillanat az egész, wifin is tud, attól függ mit állítottál be neki. Amelyik esetleg fizetős ott úgyis kérné a bank kártya számot, abból lépj ki. A route66 sync programod ugye Magyar nyelvű?
Köszi rendes vagy h türelmes vagy,és segitesz! Saja nekem sem a 22. sem sehol nincs magyar! ha a navigationba bemegyek-ott az europe az nyitva van-de ha a mellette a MAPS  ba megyek be-ott a magyarország-ZÁRVA VAN!!! ez baj?? ha rányomok,felül magyarország 3D&discover felirat van,alább-- enter voucher code(egy kulcs) show information,stb.- mit tegyek?? vagy rossz valami?? köszi.

Nem elérhető nandris9

• PDA: u8000
  • PDA ROM: S8000BSJFI
« Reply #1126 Dátum: 2010, 05 03, 10:06:14 »
Köszi rendes vagy h türelmes vagy,és segitesz! Saja nekem sem a 22. sem sehol nincs magyar! ha a navigationba bemegyek-ott az europe az nyitva van-de ha a mellette a MAPS  ba megyek be-ott a magyarország-ZÁRVA VAN!!! ez baj?? ha rányomok,felül magyarország 3D&discover felirat van,alább-- enter voucher code(egy kulcs) show information,stb.- mit tegyek?? vagy rossz valami?? köszi.
Szia
A 3Dés discover nem kell, de annál inkább a Hungary Q4, ugyanis az a térkép, töltsd le, és aktiváld. Már Kérdeztem, de még egyszer. A számítógépeden lévő Route66 Sync programod magyar nyelvű?

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1127 Dátum: 2010, 05 03, 11:24:59 »
Szia
A 3Dés discover nem kell, de annál inkább a Hungary Q4, ugyanis az a térkép, töltsd le, és aktiváld. Már Kérdeztem, de még egyszer. A számítógépeden lévő Route66 Sync programod magyar nyelvű?
Igan azt hiszem magyar! és a hungary q4 et honnan töltsem el??

Nem elérhető nandris9

« Reply #1128 Dátum: 2010, 05 03, 12:01:38 »
Igan azt hiszem magyar! és a hungary q4 et honnan töltsem el??
A route66 sync programban regisztrálnod kell, bejelentkezni, ott elérhető az összes térkép, és más egyéb komponens. Teljesen magyar nyelvű az egész, nem tudom miért írod, hogy úgy gondolod. Amennyiben mégsem, ezt is át lehet állítani magyarra. Idáig honnan telepítetted a Route 66-ot? Szerintem csak evvel a programmal lehet. A telefonodnak csatlakozni kell a PC-hez, HÁTTÉRTÁR módban. A program elméletileg automatikusan indul.

Amennyiben nincs meg, a fenti linkről letöltheted.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1129 Dátum: 2010, 05 03, 12:05:37 »
A route66 sync programban regisztrálnod kell, bejelentkezni, ott elérhető az összes térkép, és más egyéb komponens. Teljesen magyar nyelvű az egész, nem tudom miért írod, hogy úgy gondolod. Amennyiben mégsem, ezt is át lehet állítani magyarra. Idáig honnan telepítetted a Route 66-ot? Szerintem csak evvel a programmal lehet. A telefonodnak csatlakozni kell a PC-hez, HÁTTÉRTÁR módban. A program elméletileg automatikusan indul.
A nejem csinálta,de mostmár ő is kivan borulva ettől a kalamajkától! Se magyar nyelv,se a navigáció nem megy!

Nem elérhető nandris9

« Reply #1130 Dátum: 2010, 05 03, 12:13:44 »

Amennyiben nincs meg, a fenti linkről letöltheted.

A kézikönyvek itt találhatók:

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1131 Dátum: 2010, 05 03, 12:20:36 »
A kézikönyvek itt találhatók:
Most vagyok benne a ROUTE66 SYnc be,és itt vannak a térképek is! De nem kinálja fel h letöltsem!

Nem elérhető nandris9

« Reply #1132 Dátum: 2010, 05 03, 12:49:26 »
Most vagyok benne a ROUTE66 SYnc be,és itt vannak a térképek is! De nem kinálja fel h letöltsem!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Azért nem kínálja fel, mert az összes térkép ingyenes, és nem tudhatja, hogy neked mire van szükséged.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1133 Dátum: 2010, 05 03, 15:31:17 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Azért nem kínálja fel, mert az összes térkép ingyenes, és nem tudhatja, hogy neked mire van szükséged.
nekem nem egészen igy néz ki! nemtudom igy megnyitni h kidobja ezeket a lehetőségeket!

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1134 Dátum: 2010, 05 03, 15:54:41 »
nekem nem egészen igy néz ki! nemtudom igy megnyitni h kidobja ezeket a lehetőségeket!
meg van,letöltöttem! de állandóan kifagy a gépem a route66 tól! és mielött elkezdtem tölteni,azt irta ki h a magyar verzió márfent van-felülirja?? tehát fent van! akkor miért nem magyar?

Nem elérhető nandris9

« Reply #1135 Dátum: 2010, 05 03, 17:56:17 »
meg van,letöltöttem! de állandóan kifagy a gépem a route66 tól! és mielött elkezdtem tölteni,azt irta ki h a magyar verzió márfent van-felülirja?? tehát fent van! akkor miért nem magyar?
Nem tudom hogyan telepítetted az egész navigációs programot, de a route66 sync programon keresztül kellett volna. A telefonodon lévő térképet az alábbi képen lévő ablakban kijelölöd a régit, letörlöd, és akkor engednie kellene az újat felrakni.  Ne felejtsd el aktiválni! A programmal leelenőrizheted, hogy mely komponensek aktívak.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1136 Dátum: 2010, 05 03, 18:56:20 »
Talán még ennek az oldalnak hasznát veszed.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1137 Dátum: 2010, 05 03, 19:18:31 »
Talán még ennek az oldalnak hasznát veszed.

hali. végül is sikerült navira birni,de a nyelv az angol! és azt vettem még észre,h nem pontos a navi! már rég bent vagyok egy utcában,és a pötty egészen máshol jár! pedig letöltöttem a GPS infót! nem értem! szóval a nyelv és a pontatlanság lenne a probléma!erre esetleg valami hasznosat??köszi.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1138 Dátum: 2010, 05 03, 23:05:28 »
hali. végül is sikerült navira birni,de a nyelv az angol! és azt vettem még észre,h nem pontos a navi! már rég bent vagyok egy utcában,és a pötty egészen máshol jár! pedig letöltöttem a GPS infót! nem értem! szóval a nyelv és a pontatlanság lenne a probléma!erre esetleg valami hasznosat??köszi.
A pontosság attól függ, hogy éppen mennyi műholdat lát. Nagyban befolyásolja, ha esetleg magas házak között navigálsz, vagy az időjárás nem egészen megfelelő, esetleg a műholdak amit lát mind egy égtájon találhatók. Gyalogosan ha próbálod akkor is egy kicsit lehet lemarad, vagy később áll be a pontos helyre. Alapvetően egyikre sem lehet rábízni az életedet, azért ettől függetlenül nagyszerűen használható. Amennyiben előfizetéssel használnád akkor a célra vezető úton maradna,és amennyiben valamilyen szinten letérnél róla akkor kezdi újra tervezni az új útvonaladat. Az a lényeg bonyolult algoritmusok alapján számolja a helyzetedet, és még rá is kell neki biggyeszteni a térképre is, ezért lehet időrendbeli eltérés is. Én amikor használom, (nekem sincs előfizetésem) elég pontosnak találtam, pedig vegyesen városban, és külterületen is használom. Autóval szoktam nézni a kereszteződéseket, kis földutaknál is, és meglepően pontosan határozza meg a helyzetet. Amit te mondasz az nálam is előfordult, hogy nem azt mutatta ahol vagyok. Például nagyobb sebességgel megyek egy főúton, fék le jobbra, na ekkor még néhány másodpercig a navi még a főúton haladt, gyorsan észhez tért, és rendesen mutatta tovább az utat. Előfizetéssel amennyiben a célt is megadtad volna akkor lekanyarodott volna a mellékútra, de ha egyenesen megyek tovább akkor ugyancsak előállt volna az előbbi szitu. Na erről ennyit. A nyelv kiválasztásnál neked szám szerint mennyi nyelvet tartalmaz?

Nem elérhető Kopi78

• Navigáció / Navigation: we-travel
  • PDA: s8000
  • PDA ROM: s8000OXEIG1
« Reply #1139 Dátum: 2010, 05 05, 20:24:10 »
Hali!
Melyik firmware-t lenne érdemes felteni?
 Olyat csinál a jet, hogy nem hallják amit mondok én mindent hallok, visszahívom utána már okés, sztem a szofti lehet a gond, valakinek más ötlet?
A 9. oldalon leírtak alapján csináljam, vagy van már más módszer.
Köszi:   Kopi

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1140 Dátum: 2010, 05 06, 07:26:10 »
A pontosság attól függ, hogy éppen mennyi műholdat lát. Nagyban befolyásolja, ha esetleg magas házak között navigálsz, vagy az időjárás nem egészen megfelelő, esetleg a műholdak amit lát mind egy égtájon találhatók. Gyalogosan ha próbálod akkor is egy kicsit lehet lemarad, vagy később áll be a pontos helyre. Alapvetően egyikre sem lehet rábízni az életedet, azért ettől függetlenül nagyszerűen használható. Amennyiben előfizetéssel használnád akkor a célra vezető úton maradna,és amennyiben valamilyen szinten letérnél róla akkor kezdi újra tervezni az új útvonaladat. Az a lényeg bonyolult algoritmusok alapján számolja a helyzetedet, és még rá is kell neki biggyeszteni a térképre is, ezért lehet időrendbeli eltérés is. Én amikor használom, (nekem sincs előfizetésem) elég pontosnak találtam, pedig vegyesen városban, és külterületen is használom. Autóval szoktam nézni a kereszteződéseket, kis földutaknál is, és meglepően pontosan határozza meg a helyzetet. Amit te mondasz az nálam is előfordult, hogy nem azt mutatta ahol vagyok. Például nagyobb sebességgel megyek egy főúton, fék le jobbra, na ekkor még néhány másodpercig a navi még a főúton haladt, gyorsan észhez tért, és rendesen mutatta tovább az utat. Előfizetéssel amennyiben a célt is megadtad volna akkor lekanyarodott volna a mellékútra, de ha egyenesen megyek tovább akkor ugyancsak előállt volna az előbbi szitu. Na erről ennyit. A nyelv kiválasztásnál neked szám szerint mennyi nyelvet tartalmaz?
Hali. nem számoltam meg,de a töröktől kezdve az arabbig minden van! irtam a route nek,és azt irták vissza,h lehet h nekem csak a magyarhang müködik-van ilyen! azt hallottam már egy szó erejéig,azt annyi! mióta ujra feltettem azóta jónak látszik,szépen navigál! lehet h én voltam türelmetlen egy kicsit,de épp itt a szomszéd utcában sétáltam,és valahogy a kereszteződéstől vagy 10-20 méterre mutatta a helyzetem! de máshol pedig halál pontos volt!egyedül az angol ami aggaszt! mindegy.figyu-nem tudsz egy olyan müködö programot,alkalmazást-ami egy végtelenitett jegyzettömb?? mert ami benne van a telefonban,az katasztrófa-nekem meg nagy szügésgem volna egy átlátható jegyzettömre,-ami nem 100 karakterekre bontja a jegyzetemet! köszi,és mindenjót.

Nem elérhető NrGeee

• PDA: Samsung s8000 Jet
  • PDA ROM: S8000BSIG4
« Reply #1141 Dátum: 2010, 05 06, 16:53:18 »
Üdv Mindenkinek!

Böngészés közben belefutottam valamibe. Egy érdekes cikk valami Navigációs software-ről ami Samsung Jet-en fut éppen. Legalább is a képek alapján azt gondolom. Sajnos a cikkben szereplő hivatkozás (You are not allowed to view links. Register or Login) egy olyan oldalra dob ki ami koreai nyelvű. Van angol változat is. A letöltések eléréséhez regisztrálni kell a ( You are not allowed to view links. Register or Login ) linken, de ez nem működik.Legalább is nekem.
Minden esetre nem néz ki szarúl a progi.
Ha esetleg valakinek mégis sikerül letöltenie vagy megszereznie a progit, és működik is akkor megoszthatná velünk is.  :D

És a linkek:

Nem elérhető NrGeee

• PDA: Samsung s8000 Jet
  • PDA ROM: S8000BSIG4
« Reply #1142 Dátum: 2010, 05 06, 17:08:34 »
Bár lehet hogy a képeken látható készülék valójában nem JET hanem Omnia II.
Ez az oldalán elhelyezkedő Lezár/Felold gomb helyzetéből következtetném ki, mivel a JET-nél a kijelző felső széle és a gomb széle egy vonalban vannak, míg az Omniánál tapasztalható némi távolság megfigyelhető a navis képeken is.

Nem elérhető Kopi78

• Navigáció / Navigation: we-travel
  • PDA: s8000
  • PDA ROM: s8000OXEIG1
« Reply #1143 Dátum: 2010, 05 06, 20:32:21 »
Üdv Mindenkinek!

Böngészés közben belefutottam valamibe. Egy érdekes cikk valami Navigációs software-ről ami Samsung Jet-en fut éppen. Legalább is a képek alapján azt gondolom. Sajnos a cikkben szereplő hivatkozás (You are not allowed to view links. Register or Login) egy olyan oldalra dob ki ami koreai nyelvű. Van angol változat is. A letöltések eléréséhez regisztrálni kell a ( You are not allowed to view links. Register or Login ) linken, de ez nem működik.Legalább is nekem.
Minden esetre nem néz ki szarúl a progi.
Ha esetleg valakinek mégis sikerül letöltenie vagy megszereznie a progit, és működik is akkor megoszthatná velünk is.  :D

És a linkek:

1084. hozzászólásban belinkeltem már nem nagyon izgatott fel senkit sem.........

Nem elérhető 7896321

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: google nexus one
  • PDA ROM: CyanogenMod
« Reply #1144 Dátum: 2010, 05 06, 20:50:48 »
Pedig összehasonlítottam a képen látható telefon és a jet méretét, és szerintem egy telefonról van szó. Ha lesz egy kis időm utánanézek én is ennek a navinak. Addig is sok sikert hozzá!

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1145 Dátum: 2010, 05 06, 20:58:23 »
1084. hozzászólásban belinkeltem már nem nagyon izgatott fel senkit sem.........

Nem nagyon látom,akkor ez ingyenes?
Engem nem érint,mert nekem örök licenszem van a route66-ra.
Azért kipróbálom.. :D

Nem elérhető joanne

• PDA: Samsung S8000
  • PDA ROM: *#1234#
« Reply #1146 Dátum: 2010, 05 06, 21:50:15 »
Sziasztok!
Motiongame-et kerestem, és a fórumon találtam egyet, egy bizonyos EDGE nevűt. mikor telepíteni akartam, ismeretlen hibát írt ki, gondoltam kipróbálom a jól ismert jad fájl készítést, hátha, de most is csak ismeretlen hiba. Megy ez a játék valakinek? Vagy csak én csinálom rosszul?

Nem elérhető 7896321

« Reply #1147 Dátum: 2010, 05 06, 23:59:47 »
Sziasztok!
Motiongame-et kerestem, és a fórumon találtam egyet, egy bizonyos EDGE nevűt. mikor telepíteni akartam, ismeretlen hibát írt ki, gondoltam kipróbálom a jól ismert jad fájl készítést, hátha, de most is csak ismeretlen hiba. Megy ez a játék valakinek? Vagy csak én csinálom rosszul?

Én csak felmásoltam a telefonra, és telepítettem ( a fórumban található linkről szedtem le ) . Nagyon jó kis játék a napokban értem a végére :p

Nem elérhető 7896321

« Reply #1148 Dátum: 2010, 05 07, 00:01:30 »
Nem nagyon látom,akkor ez ingyenes?
Engem nem érint,mert nekem örök licenszem van a route66-ra.
Azért kipróbálom.. :D

helló
hogy lehet Neked örök licenszed? nem használtam még a  navigációt, csak érdekelne :shock:

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1149 Dátum: 2010, 05 07, 09:26:54 »
helló
hogy lehet Neked örök licenszed? nem használtam még a  navigációt, csak érdekelne :shock:

Ugy lehet örök licenszem,hogy angliában a vodafonnál igy árulják.  :p