2024, 12 21, 08:52:36

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 264027 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kopi78

• Navigáció / Navigation: we-travel
  • PDA: s8000
  • PDA ROM: s8000OXEIG1
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #1100 Dátum: 2010, 04 23, 18:16:54 »
Sziaszok!
Omnia 2-ben láttam két gyári HD demo videót, nincs meg valakinek véletlenül?
Vagy egy link esetleg? Megnézném a JET-en....
Köszi:  Kopi

Nem elérhető Kopi78

« Reply #1101 Dátum: 2010, 04 23, 18:27:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziaszok!
Omnia 2-ben láttam két gyári HD demo videót, nincs meg valakinek véletlenül?
Vagy egy link esetleg? Megnézném a JET-en....
Köszi:  Kopi
Konkrétan erre gondoltam:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1102 Dátum: 2010, 04 23, 23:11:33 »
Konkrétan erre gondoltam:

Tessék:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kopi78

« Reply #1103 Dátum: 2010, 04 23, 23:38:58 »
Tessék:
Nagy köszönöm a segítségért!!!!!!  :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető nagygeza

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ???
  • PDA: HTC DESIRE-2.1 android
  • PDA ROM: A8181-android 2.1
« Reply #1104 Dátum: 2010, 04 24, 13:42:07 »
Hali. én is megnéztem azt a samsungjetonline játék oldalt,de onnan semmit se lehet letölteni-iszonyat rossz az oldal! Valaki tudna segieni abban hogyan kell beállitani a route66 ot,hogy megmutassa az épp aktuális pozicióm!?? Mert angolnyelvű,és egy szót sem értek belőle! Vagy létezik magyar route66?? köszi.

Nem elérhető nandris9

• PDA: u8000
  • PDA ROM: S8000BSJFI
« Reply #1105 Dátum: 2010, 04 24, 17:23:14 »
Hali. én is megnéztem azt a samsungjetonline játék oldalt,de onnan semmit se lehet letölteni-iszonyat rossz az oldal! Valaki tudna segieni abban hogyan kell beállitani a route66 ot,hogy megmutassa az épp aktuális pozicióm!?? Mert angolnyelvű,és egy szót sem értek belőle! Vagy létezik magyar route66?? köszi.
Teljesen magyar nyelvű. Menü-->eszközök-->beállítások-->általános-->inerfész nyelve,  vagy másképp ha a térképet látod bal alsó ikon katt-->villáskulcs-->route66+villáskulcs felfelé-->villáskulcs-->kék szövegkocka.
Ha véletlen nem találod, akkor lehet nincs is telepítve a telefonodra a nyelvi file, megoldás: a térkép oldaláról telepítsd a hiányzó file-kat. Első induláskor rakd ki valahova a telefont napozni, ( nem szó szerint) hogy legyen ideje letölteni a műhold adatokat, legközelebb sokkal hamarabb csatlakozik. :D

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1106 Dátum: 2010, 04 25, 11:51:11 »
Teljesen magyar nyelvű. Menü-->eszközök-->beállítások-->általános-->inerfész nyelve,  vagy másképp ha a térképet látod bal alsó ikon katt-->villáskulcs-->route66+villáskulcs felfelé-->villáskulcs-->kék szövegkocka.
Ha véletlen nem találod, akkor lehet nincs is telepítve a telefonodra a nyelvi file, megoldás: a térkép oldaláról telepítsd a hiányzó file-kat. Első induláskor rakd ki valahova a telefont napozni, ( nem szó szerint) hogy legyen ideje letölteni a műhold adatokat, legközelebb sokkal hamarabb csatlakozik. :D
Hali. Az a helyzet hogy az megvan, és érdekes h a menü angol, a többi a súgó, az utcanevek magyar! Én sajnos a menüben nem értek egy szótsem, és hiába nézzük a route66 oldalt, nincs olyan h full magyar! De ha már azt tudnám hogyan kell aktuális poziciót nézni, az már jólenne. De persze a magyarmnünek jobban örülnék. Ebben valaki tudna segiteni?? köszi.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1107 Dátum: 2010, 04 25, 12:03:06 »
Ja és volna még itt egy nagy gond! Volna pár Budapest térképem, ami java alapu, és igazából jónak kéne h legyen a telefonomra, és nem jó! Hiába a HTML inditó-úgysem megy! Azt irja ki h megtelt a memória, töröljek pár alkalmazást! De alig van a telefonomon valami-nem értem!! Milyen memória telt meg, és miért nem tud telepiteni egy alig 20mgb os térképet!?? Erre esetleg van ötlet?? köszi.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1108 Dátum: 2010, 04 25, 12:13:09 »
Hali. Az a helyzet hogy az megvan, és érdekes h a menü angol, a többi a súgó, az utcanevek magyar! Én sajnos a menüben nem értek egy szótsem, és hiába nézzük a route66 oldalt, nincs olyan h full magyar! De ha már azt tudnám hogyan kell aktuális poziciót nézni, az már jólenne. De persze a magyarmnünek jobban örülnék. Ebben valaki tudna segiteni?? köszi.
Szia. Mint írtam teljesen magyar nyelvű, ahogy megadtam az útvonalat ott lehet átállítani magyarra. (interfész nyelve) A másik kérdésedre a válasz, ha kapcsolódott a műholdakra, akkor mindenféleképp mutatja a jelenlegi pozíciódat. Menet közben is mindenkor mutatja a pozíciót, csak előfizetés nélkül nem irányít a célpontodhoz. Kérdésem az, hogy csatlakoznak-e a műholdak? Magyar térkép, és nyevi file-k, és az európa részletes irányítás telepítve, és aktiválva van-e? (minden ingyenes)

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1109 Dátum: 2010, 04 25, 12:19:47 »
Szia. Mint írtam teljesen magyar nyelvű, ahogy megadtam az útvonalat ott lehet átállítani magyarra. (interfész nyelve) A másik kérdésedre a válasz, ha kapcsolódott a műholdakra, akkor mindenféleképp mutatja a jelenlegi pozíciódat. Menet közben is mindenkor mutatja a pozíciót, csak előfizetés nélkül nem irányít a célpontodhoz. Kérdésem az, hogy csatlakoznak-e a műholdak? Magyar térkép, és nyevi file-k, és az európa részletes irányítás telepítve, és aktiválva van-e? (minden ingyenes)
A holdakat megtalálja-kb 6,8 at! de egyszerüen nem akar müködni! Ha azt a pozicicót nézem amit a kijelző mutat,az kb 100m rel arréb van,mint ahol én vok-de az zavar h akárhova megyek,csak azt az egy helyet mutatja-azt nem ahova mentem! nem áll át az új pozicióra! Ha benne vagy a témában esetleg leirhatnád az elejétől mit és hogyan kell beállitani! A menüben amit irtál megatláltam a nyelveket,de magyar nincs benne! És a honlapon se találtuk! nemtudom mivan! köszi.

Nem elérhető Casa

• Navigáció / Navigation: route 66
  • PDA: Samsung Jét GT-S8000
  • PDA ROM: S8000BSIG4
« Reply #1110 Dátum: 2010, 04 25, 14:22:22 »
Sziasztok,legutóbb szembesültem azzal a problémával hogy firmware frissítés után újra be kell állítani a hálózati beállításokat a telefonon ahhoz hogy tudjak mms-t küldeni,ezt jelezték hogy megtalálom a fórumon de sajnos nem találtam meg,esetleg nem tudná valaki belinkelni hogyan tudom megcsinálni hogy küldhessek képet,videókat meg egyéb anyagokat mms-ben?

MÁS: vannak ugye ezek az úgynevezett szerviz kódok az s8000hez de nem tudom hogy van-e bennük olyan hasznos dolog amit célszerű átállítani pl hogy jobban működik tőle egy bizonyos program stb, szóval ez lenne az egyik kérdésem még,a másik meg hogy találtam régebben egy olyan kódot ami bekapcsolja a telefonon a vakut,és világít,de ezt nem találtam meg sajnos még egyszer de elég hasznos lenne,esetleg megírná az az illető aki tud ilyet? Előre is köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #1111 Dátum: 2010, 04 25, 15:45:04 »
...a másik meg hogy találtam régebben egy olyan kódot ami bekapcsolja a telefonon a vakut,és világít,de ezt nem találtam meg sajnos még egyszer de elég hasznos lenne,esetleg megírná az az illető aki tud ilyet? Előre is köszönöm a válaszokat!
Beírod, hogy *#0*# és utána kiválasztod a 7es (Mega Cam) funkciót és máris világít.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető nandris9

« Reply #1112 Dátum: 2010, 04 25, 18:00:09 »
A holdakat megtalálja-kb 6,8 at! de egyszerüen nem akar müködni! Ha azt a pozicicót nézem amit a kijelző mutat,az kb 100m rel arréb van,mint ahol én vok-de az zavar h akárhova megyek,csak azt az egy helyet mutatja-azt nem ahova mentem! nem áll át az új pozicióra! Ha benne vagy a témában esetleg leirhatnád az elejétől mit és hogyan kell beállitani! A menüben amit irtál megatláltam a nyelveket,de magyar nincs benne! És a honlapon se találtuk! nemtudom mivan! köszi.
Szia. Most néztem, a nyelvnek benne kellene lennie, az enyémben kb 35 lehetőség van erre. Nem lehet, hogy egyszerűen elsiklottál felette? Név szerint van, 22-dik a sorban, (magyar) A telefont rakd ki légyszi napozni, addig amíg a talált műholdak át nem váltanak zöldre. Hagyj neki egy kis időt, először nehezen akar csatlakozni, vagy engedélyezd neki hogy az internetről leszedhesse a szükséges műhold pozíciókat.

Nem elérhető Kopi78

« Reply #1113 Dátum: 2010, 04 25, 18:48:02 »
Sziasztok.
Lenne egy két kérdésem a Jet-el kapcsolattal, várom a tapasztalatokat.
1. Wifi saját ruteren jó ami jelszóval védett, nyitott wifinél is, de van egy két ruter ahol azt írja, hogy csatlakozva mégsem hoz be semmit sem. (jelszót elfogadja)
2. Jó a zene lejátszó csak ha teleraktam 20 albummal főleg saját válogatással akkor igen macerás, hogy adott mappát lejátsza.... Van erre megoldás?
3. Elvileg az i900 java játékokat írják, hogy jó hozzá, de nekem egybe mossa a legtöbbnél a saját és a javás gombokat. MIDlet-Touch-Support: true ez nem megoldás hozzá.... Jad wizard-ot használtam még hozzá.
Várom az ötleteket, ha vkinek van vmi.....

Nem elérhető Casa

• PDA: Samsung Jét GT-S8000
« Reply #1114 Dátum: 2010, 04 25, 22:06:24 »
Beírod, hogy *#0*# és utána kiválasztod a 7es (Mega Cam) funkciót és máris világít.
köszi

Nem elérhető NrGeee

• PDA: Samsung s8000 Jet
« Reply #1115 Dátum: 2010, 04 26, 11:58:35 »
Üdv Mindenki!

Érdekes dolgot produkál a JET-em. Ha elindítok egy 3gp formátumú filmet egyszerűen kifagy és újraindul.
Csak nálam van ilyen, vagy másnál is előfordult már hasonló?
Van esetleg megoldás? Ja tudom, firmware frissítés... :)

Nem elérhető Tomi85

• PDA: Samsung S8000 Jet
  • PDA ROM: *#1234#
« Reply #1116 Dátum: 2010, 04 27, 17:13:42 »
Sziasztok!
Segítséget kérnék hogy melyik verziót tegyem fel és mitől jobb az új szoftver.
KÖSZI!
Üdv

Nem elérhető sjuszuf

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy s I9000
  • PDA ROM: I9000XXJVP 2.3.4
« Reply #1117 Dátum: 2010, 04 27, 22:33:03 »
Sziasztok! Mostanában használom a route66 navit,és az lenne a problémám,hogy Pesten a tömb házak között nincs navigálásom. Ti nem vettetek ilyesmit észre? Vagy valami külső antenna kéne hozzá?A navigálásával meg lennék elégedve,csak néha kevés a jel erőssége. Idáig IGO8-at használtam,de ez se rossz mikor hajlandó navigálni.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1118 Dátum: 2010, 04 29, 17:24:13 »
Szia. Most néztem, a nyelvnek benne kellene lennie, az enyémben kb 35 lehetőség van erre. Nem lehet, hogy egyszerűen elsiklottál felette? Név szerint van, 22-dik a sorban, (magyar) A telefont rakd ki légyszi napozni, addig amíg a talált műholdak át nem váltanak zöldre. Hagyj neki egy kis időt, először nehezen akar csatlakozni, vagy engedélyezd neki hogy az internetről leszedhesse a szükséges műhold pozíciókat.
Hali. én ott néztem ahol mondtad,de magyar nincs! A helyzet az h minden magyar-csak a menü nem! és ezt nemtudom átállitani! A holdaknak adok időt,és álltalában talál 5-6-7 holdat is! De ha arrakerül a sor h navizni kellene,akkor azt látom h alul egy kis sávban radaroz a kis radar ikon-de navi nincs! nem mutatja a poziciót! ehát a MENÜ nem magyar! Az utca nevek azok. nekem az lenne a pozició- h behozza azt a helyet ahol épp vagyok! ugytudom az nem fizetős....nekem az is elég lenne ha behozná a helyzetem.,de nem megy!ha lehet ird le légyszi onnantól h aktiválom a navit-mit csináljak?? köszi.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1119 Dátum: 2010, 04 30, 19:31:26 »
Hali. én ott néztem ahol mondtad,de magyar nincs! A helyzet az h minden magyar-csak a menü nem! és ezt nemtudom átállitani! A holdaknak adok időt,és álltalában talál 5-6-7 holdat is! De ha arrakerül a sor h navizni kellene,akkor azt látom h alul egy kis sávban radaroz a kis radar ikon-de navi nincs! nem mutatja a poziciót! ehát a MENÜ nem magyar! Az utca nevek azok. nekem az lenne a pozició- h behozza azt a helyet ahol épp vagyok! ugytudom az nem fizetős....nekem az is elég lenne ha behozná a helyzetem.,de nem megy!ha lehet ird le légyszi onnantól h aktiválom a navit-mit csináljak?? köszi.
Szia.
Természetesen a pillanatnyi pozíciót kellene mutatnia amint megtalálta a holdakat. A gps amikor megtalálja a holdakat akkor pirosrol át kell váltania zöldre, akkor azokhoz csatlakozik. Amennyiben piros marad akkor csak látja a holdakat, de nem csatlakozik. Megpróbálhatnád ujra telepíteni az egész programot,(talán megoldódna a nyelvi hiba is) mert lehet nálad valami gebasz van. Nekem nem volt még vele semmi bajom, annyira nem kellett beleásnom a témába. A route 66 oldaláról szedj le minden ingyenes komponenst, és telepítsd, aktiváld.

Nem elérhető peck55

• PDA: samsung s8000
  • PDA ROM: s8000xxig3
« Reply #1120 Dátum: 2010, 05 02, 09:00:03 »
Helló!
Volna 1 kérdésem azér ugye nem kell fizetni hogy elindítottam a telefonon a Gps-t.
De nem a route 66-ot hanem: Beállítások--Telefon beállítások--GPS beállítás--GPS pozíció.Mert nekem így maradt egy véletlen 1 pár órára.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1121 Dátum: 2010, 05 02, 12:44:22 »
Helló!
Volna 1 kérdésem azér ugye nem kell fizetni hogy elindítottam a telefonon a Gps-t.
De nem a route 66-ot hanem: Beállítások--Telefon beállítások--GPS beállítás--GPS pozíció.Mert nekem így maradt egy véletlen 1 pár órára.
Természetesen nem fizetős, de a route66-ot is elindíthatod, azért sem kell fizetned,ha nem akarsz irányított navigációt használni. Az a lényeg, hogy egyik sem terheli a telefon számládat, gondolom ez fontos a számodra.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1122 Dátum: 2010, 05 02, 13:54:17 »
Szia.
Természetesen a pillanatnyi pozíciót kellene mutatnia amint megtalálta a holdakat. A gps amikor megtalálja a holdakat akkor pirosrol át kell váltania zöldre, akkor azokhoz csatlakozik. Amennyiben piros marad akkor csak látja a holdakat, de nem csatlakozik. Megpróbálhatnád ujra telepíteni az egész programot,(talán megoldódna a nyelvi hiba is) mert lehet nálad valami gebasz van. Nekem nem volt még vele semmi bajom, annyira nem kellett beleásnom a témába. A route 66 oldaláról szedj le minden ingyenes komponenst, és telepítsd, aktiváld.
SZIA.  helyzet az h már ujra raktam egyszer,és nem javult meg! A menü továbra is angol! És a holdak zöldek,de nem mutatja az aktuális helyet! De megmondom öszintén h nekem ez igy nagyon bonyolult! Angolul csak matatok,és fogalmam sincs h mit nyomkodok! DE a lényeg h nem navigál! akár mit csinálok,nem jó! A másik h eddig mutatta az utca neveket-most már azt sem! csak magyarországot lát felülről-azt annyi! Mit csináljak???? köszi.

Nem elérhető peck55

• PDA: samsung s8000
  • PDA ROM: s8000xxig3
« Reply #1123 Dátum: 2010, 05 02, 21:27:38 »
Természetesen nem fizetős, de a route66-ot is elindíthatod, azért sem kell fizetned,ha nem akarsz irányított navigációt használni. Az a lényeg, hogy egyik sem terheli a telefon számládat, gondolom ez fontos a számodra.

Köszönöm szépen a választ.A route 66-ot szokteam használni csak meg néztem hogy mennyi műholdattalál és hogy hogy is működik.
Mégegyszer köszi.

Nem elérhető nandris9

« Reply #1124 Dátum: 2010, 05 02, 22:24:54 »
SZIA.  helyzet az h már ujra raktam egyszer,és nem javult meg! A menü továbra is angol! És a holdak zöldek,de nem mutatja az aktuális helyet! De megmondom szintén h nekem ez igy nagyon bonyolult! Angolul csak matatok,és fogalmam sincs h mit nyomkodok! DE a lényeg h nem navigál! akár mit csinálok,nem jó! A másik h eddig mutatta az utca neveket-most már azt sem! csak magyarországot lát felülről-azt annyi! Mit csináljak???? köszi.
Szia. Na még egyszer, hátha. Átállítottam angolra a nyelvet, belépsz a menübe-->Tools-->Settings-->General-->Interface language-->elméletileg a 22-dik a magyar. ( a telefon jobb oldalán lévő alaphelyzetben a hangerő gomb, le-fel nyomkodásával tudsz lapozni) A pillanatnyi pozíciódat nem fogja addig mutatni, ameddig, ha indulás után belenyúltál a térképbe, és látszik a célkereszt. (képernyő közepén egy kereszt)  Ha látod akkor nyomd meg a képernyő jobb alsó sarkában lévő vissza nyilat. Ekkor elméletileg a pillanatnyi pozíciódat kellene mutatnia, persze, ha a műholdak jele is zöld. (Tehát kapcsolódva van.) Más. A telefonod menüjében ellenőrizd, hogy a gps engedélyezve van-e? (gondolom igen) Amennyiben angol a menüd akkor még nézd meg menü-->Extras-->Navigation--> menüben,hogy mely komponensek vannak engedélyezve. (aktiválva) Európa, vagy ennek bármelyik változata,amely tartalmazza Magyarországot is, aktívnak kell lennie, (a lakatnak nyitva kell lenni) amennyiben nem aktív akkor aktiváld. Nem kell meg ilyedni, ha csatlakozni akar az internetre, csak pár pillanat az egész, wifin is tud, attól függ mit állítottál be neki. Amelyik esetleg fizetős ott úgyis kérné a bank kártya számot, abból lépj ki. A route66 sync programod ugye Magyar nyelvű?