2024, 12 30, 17:39:11

Szerző Téma: Samsung S8000 Jet  (Megtekintve 264376 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo,Tomtom
  • PDA: HTC D-HD,Nexus4,Samsung i780
  • PDA ROM: 4.2.2
Re: Samsung S8000 Jet
« Reply #1000 Dátum: 2010, 04 02, 01:30:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Valaki próbálta már ezt a verziót?
S8000XPJA1

Nincs benne magyr nyelv
XP = English, German, French, Italian, Spanish, Nederlands, Polski, Portugues és Turkish

Ja és nem támogatja a Java-t.

Nem elérhető nagygeza

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ???
  • PDA: HTC DESIRE-2.1 android
  • PDA ROM: A8181-android 2.1
« Reply #1001 Dátum: 2010, 04 02, 07:51:43 »
sziasztok. ezt a html inditót próbáltam,de ugy se müködött! de ennek a telefonnak véletlenül nem kéne támogatnia a javát?? és ha nem,akkor mégis milyen játékokat lenhetne rátenni?? mert van rajta,de akkor az milyen tipusu? tök gáz h van egy állati jó telefon,nagy kijelzővel,és nem lehet rá játékot tenni! ha az inditóval sem megy,akkor mit lehet tenni-mert gondolom a frissités sem oldaná meg ezt a problémát! köszi.

Nem elérhető bala90

• Navigáció / Navigation: Google Navigátor
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKT7
« Reply #1002 Dátum: 2010, 04 02, 12:34:01 »
sziasztok. ezt a html inditót próbáltam,de ugy se müködött! de ennek a telefonnak véletlenül nem kéne támogatnia a javát?? és ha nem,akkor mégis milyen játékokat lenhetne rátenni?? mert van rajta,de akkor az milyen tipusu? tök gáz h van egy állati jó telefon,nagy kijelzővel,és nem lehet rá játékot tenni! ha az inditóval sem megy,akkor mit lehet tenni-mert gondolom a frissités sem oldaná meg ezt a problémát! köszi.

Legjobb tudomásom szerint a telefon támogatja a Java alkalmazásokat (én is rengeteget használok), csak a telepítése nos.. hát "érdekes". Ha visszaolvasol a fórumban, megtalálod a módját, van egy Index Maker nevű program (az egyszerűség kedvéért csatoltam a hsz-hez), ezzel megkeresed a KÜLÖN mappába tárolt .jar kiterjesztésű játékokat/alkalmazásokat, majd "Add links to HTML", és végül "Finish & Save". A megjelenő párbeszédpanelben megkeresed az előbbi mappát, és oda elmented az index.html-t. Ezt az egész könyvtárat felmásolod a Jet-re, és menyitod az index fájlt, onnan meg már lehet telepíteni az alkalmazásokat.

Ha így sem megy, akkor nem tudom... nekem úgy 50-ből 1 játékot nem rakott fel, azt írta ki, hogy nem támogatott... (franc, pedig Legyen Ön is Milliomos volt :D)

Remélem ez segít...

MÁS: YouTube-os videót az itthoni WiFi-ről nem hajlandó lejátszani a Jet-em :( utánaolvastam, állítólag valami router beállítás nem frankó (DLink DI-524-em van), de nem találtam rá megoldást :( Valaki tudna segíteni ???
Továbbá VPN klienst keresnék a JET-re, erre valami ötlet?  :google2: nem mondott semmi használhatót. :( Köszönöm! :)

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1003 Dátum: 2010, 04 02, 13:37:56 »
Legjobb tudomásom szerint a telefon támogatja a Java alkalmazásokat (én is rengeteget használok), csak a telepítése nos.. hát "érdekes". Ha visszaolvasol a fórumban, megtalálod a módját, van egy Index Maker nevű program (az egyszerűség kedvéért csatoltam a hsz-hez), ezzel megkeresed a KÜLÖN mappába tárolt .jar kiterjesztésű játékokat/alkalmazásokat, majd "Add links to HTML", és végül "Finish & Save". A megjelenő párbeszédpanelben megkeresed az előbbi mappát, és oda elmented az index.html-t. Ezt az egész könyvtárat felmásolod a Jet-re, és menyitod az index fájlt, onnan meg már lehet telepíteni az alkalmazásokat.

Ha így sem megy, akkor nem tudom... nekem úgy 50-ből 1 játékot nem rakott fel, azt írta ki, hogy nem támogatott... (franc, pedig Legyen Ön is Milliomos volt :D)

Remélem ez segít...

MÁS: YouTube-os videót az itthoni WiFi-ről nem hajlandó lejátszani a Jet-em :( utánaolvastam, állítólag valami router beállítás nem frankó (DLink DI-524-em van), de nem találtam rá megoldást :( Valaki tudna segíteni ???
Továbbá VPN klienst keresnék a JET-re, erre valami ötlet?  :google2: nem mondott semmi használhatót. :( Köszönöm! :)

Egyes firmwe tartalmaz Easy Java-t mások nem.
Olyan firmwaret kell feltenni amiben van.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1004 Dátum: 2010, 04 02, 16:13:10 »
sziasztok. sikerült minden ,a játékok egy észe ok! De mikor el kezdtem játszani az egyikkle-kikapcsolt a telefonom!!! és ujra be. ezt miért csinálja??? az ideg szét vet,mert játszani se hagy! ezt miért csinálja-tudja valaki?? köszi.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1005 Dátum: 2010, 04 02, 16:42:47 »
sziasztok. sikerült minden ,a játékok egy észe ok! De mikor el kezdtem játszani az egyikkle-kikapcsolt a telefonom!!! és ujra be. ezt miért csinálja??? az ideg szét vet,mert játszani se hagy! ezt miért csinálja-tudja valaki?? köszi.

Nekem még ilyet nem csinált.
Lassan nekiálhatsz egy szofverfrissitésnek. :D
Könnyebb lenne,ha tudnánk a firmwared,mert abbol hogy "1111122334" nem sok minden derül ki :hmm:

Nem elérhető bala90

• Navigáció / Navigation: Google Navigátor
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKT7
« Reply #1006 Dátum: 2010, 04 02, 17:56:20 »
Nekem még ilyet nem csinált.
Lassan nekiálhatsz egy szofverfrissitésnek. :D
Könnyebb lenne,ha tudnánk a firmwared,mert abbol hogy "1111122334" nem sok minden derül ki :hmm:

Jaxville, a routeres, illetve a VPN-es problémára nincs valami ötleted? :)

Nem elérhető Casa

• Navigáció / Navigation: route 66
  • PDA: Samsung Jét GT-S8000
  • PDA ROM: S8000BSIG4
« Reply #1007 Dátum: 2010, 04 02, 18:09:42 »
Ez az olajfolt elég elterjedt hiba. >:(
Vidd vissza mig garancia van rajta és cseréltesd ki,nehogy késöbb legyen belöle probléma!
hát sajna már tettem rá uj firmwaret-szal mindegy már:D

Nem elérhető hgerii_

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: LG Mini GD880
  • PDA ROM: -
« Reply #1008 Dátum: 2010, 04 02, 19:02:06 »
hát sajna már tettem rá uj firmwaret-szal mindegy már:D

Nem baj, nem szoftveres a hiba...
Nokia 3310 > Siemens CX70 > Sony Ericsson K300i > Nokia 5140 > Samsung D900i > LG Mini GD880

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1009 Dátum: 2010, 04 02, 20:44:31 »
Nem baj, nem szoftveres a hiba...

Csak már ugrott a garancia.......

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1010 Dátum: 2010, 04 02, 21:01:38 »
Jaxville, a routeres, illetve a VPN-es problémára nincs valami ötleted? :)

utána néztem a routeres dolognak.Az van,hogy nem minden router támogatja az
RSTP-t (Spanning Tree Protocol).
Vagy frissited a szoftvered,vagy kikapcsolod a tüzfalat a routeren(NEM AJÁNLOTT)
vagy telepited a Bolt nevü böngészőt:http://boltbrowser.com/home.html
Az állitólag lejátsza a videókat,ha beállitottad.

Ja még egy másik router beszerzése is megoldás lehet. :D

Nem elérhető Mairtin

• szakdolgozatkötés, diplomakötés, könyvkötészet
  • PDA: Samsung S8000/SL
« Reply #1011 Dátum: 2010, 04 03, 09:35:56 »
Sziasztok.

Az olajfolttal kapcsolatban írnék.

Mielőtt még megvettem a telefonomat, beszéltem egy Cegléden levő T-Mobilos emberkével. Ő azt mondta, hogy náluk is volt egy szállítmány melyek kijelzőjén az előbb említett olajfoltos hiba volt, ezért azokat már nem is adták el, hanem visszaküldték a gyártónak. (március közepe környékén)
Ez egy egyszerű összeszerelési hiba volt, de korrigálták a dolgot.
A következő szállítmányban már nem tapasztaltak ilyet, azóta újra árulják.

Tehát aki ezt a hibát tapasztalja, az jó ha tudja, hogy ez mindenképpen garanciális hibának minősül...

Nem elérhető NrGeee

• PDA: Samsung s8000 Jet
« Reply #1012 Dátum: 2010, 04 03, 18:40:00 »
Nos előzőleg írtam, mi történ a Jet-emmel. Szal visszajött a készülék a szervizből. Azt mondták  hogy kicserélték a teljes kijelzőt. Érdekes. Na mind1 a lényeg hogy megszűnt a jelenség amiről írtam. Remélem nem lesz vele már gond. Csak mert a tapizástól lehet hogy majd idővel ismét jelentkezni fog ez a probléma.

Helló mindenkinek!

Igen, pontosan ez az a kijelzős probléma, amivel én is szembesültem, és kértem tanácsot a fórumon. A 2 hetes közelharcom a GSM bolttal egy vadiúj Jet lett, az említett kijelzőhiba nélkül. Nade akkor leírom, hogy mi is volt pontosan:

Szóval február végén vettem egy GSM boltban egy független Jet-et. Volt ez az "olajfolt" szerű folt a közepén, ami szabad fényben nem látszódott, csak neon fény alatt. Visszavittem, a csávó azt mondta, hogy ez normális (volt ott egy használt, azon is láttam). Ebbe akkor még beletörődtem, aztán jártam az ElectroWorld-be, ahol volt egy Jet kitéve, és nem volt kijelzőhibája. Visszavittem a [NEM TELÓ!]t az üzletbe, bevitték szervizbe (állítólag), majd 2,5 hét után telefonáltak, hogy nem tudnak vele mit csinálni, ez ilyen, nem hibás, és hogy 8-ból 6 telefonnak ilyen a kijelzője. Erre kértem egy szervizlapot, szakvéleményt, hogy akkor majd azzal megyek a Samsunghoz reklamálni. Kiderült, hogy nincs szervizlap (biztos kifogyott a nyomtatóból a festék)... Aztán mondtam ilyen szavakat, hogy fogyasztóvédelem, meg ügyvéd, meg szavatosság, és másnapra jött egy új Jet, véletlenül kijelzőhiba nélkül ("szerencsém volt").

Fura a hiba, beszéltem a Samsunggal, szervizben is jártam, és sehol nem hallottak ilyen széria- vagy bármi más hibáról.

Más: rettegek a szoftverfrissítéstől (még soha nem sikerült), de olyan kíváncsi vagyok :D Hogy lehet megnézni a telefonon lévő firmware számát? elvesztem a kódokban... Köszi!

Nem elérhető peck55

• PDA: samsung s8000
  • PDA ROM: s8000xxig3
« Reply #1013 Dátum: 2010, 04 04, 17:57:40 »
Helló!
Volna 1 kérdésem, ha a GPS-nél a profilhoz az ithoni routerem van beállítva hogy azon keresztül töltse le az adatokat.De ha kimegyek a hatóköréből akkor mit használ ha be van kapcsolva az automatikus letöltés?

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1014 Dátum: 2010, 04 04, 23:10:03 »
Helló!
Volna 1 kérdésem, ha a GPS-nél a profilhoz az ithoni routerem van beállítva hogy azon keresztül töltse le az adatokat.De ha kimegyek a hatóköréből akkor mit használ ha be van kapcsolva az automatikus letöltés?

Kapcsold ki az autómatikus letöltést,nehogy késöbb kellemetlen meglepetésben legyen részed!
Próbáld ki ugy a navit,hogy nem töltöd le a GPS plusszon keresztül az adatokat,hanem csak egyszerüen kimégy a házból és bekapcsolod a navit.Meglátod hamar elkezd majd navigálni GPS+ nélkül is. :ok:
Én nagyon ritkán használom ezt a funkciót.

Nem elérhető peck55

• PDA: samsung s8000
  • PDA ROM: s8000xxig3
« Reply #1015 Dátum: 2010, 04 05, 08:58:13 »
Kapcsold ki az autómatikus letöltést,nehogy késöbb kellemetlen meglepetésben legyen részed!
Próbáld ki ugy a navit,hogy nem töltöd le a GPS plusszon keresztül az adatokat,hanem csak egyszerüen kimégy a házból és bekapcsolod a navit.Meglátod hamar elkezd majd navigálni GPS+ nélkül is. :ok:
Én nagyon ritkán használom ezt a funkciót.

Tehát akkor kapcsoljam ki az automatikus adatletöltést és indítsam el a navigációt(Route66).Így tuti nem vesz le pénzt??

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1016 Dátum: 2010, 04 05, 09:55:30 »
Sziasztok. ha a route66 al szeretnék navigálni,és azt szeretném h lője be h hol vagyok éppen,vagy azt szeretném h nyomvonalat mutasson-akkor mit kell csinálni?? mert nekem alapra szigethalom van belőve,de ha pesten vok,akkor is szigethalom jön be-és az istennek nem jelöli ki a pozicióm! a másik ha azt szeretném ez biztosan ne okozzon anyagilag fejfájást-nem az a legegyszerübb ha OFLINE re állitom a profilt?!! mert ugye akkor nincs pannonos kapcsolat! elvileg!? mert annyi megoldást olvastam erröl,de szerintem ez a legegyszerübb nem? tehát h kell pozicióra állitani? köszi,helló.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1017 Dátum: 2010, 04 05, 10:39:53 »

Tehát akkor kapcsoljam ki az automatikus adatletöltést és indítsam el a navigációt(Route66).Így tuti nem vesz le pénzt??

Nem vesz le pénzt.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1018 Dátum: 2010, 04 05, 11:03:29 »
Sziasztok. ha a route66 al szeretnék navigálni,és azt szeretném h lője be h hol vagyok éppen,vagy azt szeretném h nyomvonalat mutasson-akkor mit kell csinálni?? mert nekem alapra szigethalom van belőve,de ha pesten vagyok,akkor is szigethalom jön be-és az istennek nem jelöli ki a pozicióm! a másik ha azt szeretném ez biztosan ne okozzon anyagilag fejfájást-nem az a legegyszerübb ha OFLINE re állitom a profilt?!! mert ugye akkor nincs pannonos kapcsolat! elvileg!? mert annyi megoldást olvastam erröl,de szerintem ez a legegyszerübb nem? tehát h kell pozicióra állitani? köszi,helló.

Amikor elinditod az alkalmazást,addig mig nem számitja ki hol vagy addig a legutolsó ismert poziciót mutatja.
Nyomvonalat akkor fog mutatni ha megvetted a licenszet. ;)

Ha a telefonprofilt offline-ra állitod akkor navigáció sincs!!!!

Állisd be a navi menüjébe hogy nem engedélyezed az autómatikus letöltést.

Nem elérhető nagygeza

« Reply #1019 Dátum: 2010, 04 05, 11:21:45 »
Amikor elinditod az alkalmazást,addig mig nem számitja ki hol vagy addig a legutolsó ismert poziciót mutatja.
Nyomvonalat akkor fog mutatni ha megvetted a licenszet. ;)

Ha a telefonprofilt offline-ra állitod akkor navigáció sincs!!!!

Állisd be a navi menüjébe hogy nem engedélyezed az autómatikus letöltést.
Ezt azért nem értem,mert ha offline re állitom,akkor pl wifin keresztül lehet netezni! És ha nem a pannont használja akkor miért nem müködik? Én próbáltam,és azon kivül h nem mutatta a pozicióm,müködött! De én azt hittem az offline val,csak a pannon hálózatot kapcsolom ki! Ezekszerint ez nem igy van?! Nekem sehogy sem akarja mutatni  pozicióm! Nmetudom miért! azért köszi.JA ,és ha a java nem megy,akkor milyen játékot tudok rá tenni,és esetleg azt honnan?? köszi.

Nem elérhető jaxville

• TOPIKGAZDA
« Reply #1020 Dátum: 2010, 04 05, 11:31:59 »
Ezt azért nem értem,mert ha offline re állitom,akkor pl wifin keresztül lehet netezni! És ha nem a pannont használja akkor miért nem müködik? Én próbáltam,és azon kivül h nem mutatta a pozicióm,müködött! De én azt hittem az offline val,csak a pannon hálózatot kapcsolom ki! Ezekszerint ez nem igy van?! Nekem sehogy sem akarja mutatni  pozicióm! Nmetudom miért! azért köszi.JA ,és ha a java nem megy,akkor milyen játékot tudok rá tenni,és esetleg azt honnan?? köszi.

Az offline mód azt jelenti,hogy a telefon nem jelentkezik fel a hálózatra.
Olyan helyen kell használni,ahol nem engedik a telefonálást(repülő pl.).
Attól még a  wifit tudod használni.
Az offline mod kikapcsolja a gps vevöt is a telefonon.
A java-ra meg találsz megoldást itt a fórumon,ha visszaolvasol.

Nem elérhető erika012

• PDA: samsung s8000 jet
  • PDA ROM: hálózat által elutasított
« Reply #1021 Dátum: 2010, 04 05, 18:31:15 »
Sziasztok!
szeretnék egy Jetre feltenni mozgásérzékelős játékokat (labirynth stb.),de men jad és jar ,hanem xml fájl található a könyvtárában.
Tudja valaki,hogy hogy kell egy ilyen tipusú játékot feltenni? O->-
üdv.
Kellemes Húsvétot!

Nem elérhető Casa

• PDA: Samsung Jét GT-S8000
« Reply #1022 Dátum: 2010, 04 05, 20:00:17 »
Sziasztok!
szeretnék egy Jetre feltenni mozgásérzékelős játékokat (labirynth stb.),de men jad és jar ,hanem xml fájl található a könyvtárában.
Tudja valaki,hogy hogy kell egy ilyen tipusú játékot feltenni? O->-
üdv.
Kellemes Húsvétot!
asszem jet-re nincsen motion-os játék,de lehet hogy csak én olvastam rosszul

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #1023 Dátum: 2010, 04 05, 22:31:48 »
asszem jet-re nincsen motion-os játék,de lehet hogy csak én olvastam rosszul
Én tudok egyről: EDGE (csatolva): egy kockát kell végigvezetnünk a pályákon a sensorral vagy az ujjunkkal. (Érintőképernyős, navigációs gombok kiszedve.)

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető marioranieri

• PDA: samsung s8000 jet
« Reply #1024 Dátum: 2010, 04 05, 23:52:41 »
AZ új Samsung PC stúdióval most már legálisan lehet frisitne a S8000 szoftverét.
Próbáljátok meg: