sziasztok. ezt a html inditót próbáltam,de ugy se müködött! de ennek a telefonnak véletlenül nem kéne támogatnia a javát?? és ha nem,akkor mégis milyen játékokat lenhetne rátenni?? mert van rajta,de akkor az milyen tipusu? tök gáz h van egy állati jó telefon,nagy kijelzővel,és nem lehet rá játékot tenni! ha az inditóval sem megy,akkor mit lehet tenni-mert gondolom a frissités sem oldaná meg ezt a problémát! köszi.
Legjobb tudomásom szerint a telefon támogatja a Java alkalmazásokat (én is rengeteget használok), csak a telepítése nos.. hát "érdekes". Ha visszaolvasol a fórumban, megtalálod a módját, van egy Index Maker nevű program (az egyszerűség kedvéért csatoltam a hsz-hez), ezzel megkeresed a KÜLÖN mappába tárolt .jar kiterjesztésű játékokat/alkalmazásokat, majd "Add links to HTML", és végül "Finish & Save". A megjelenő párbeszédpanelben megkeresed az előbbi mappát, és oda elmented az index.html-t. Ezt az egész könyvtárat felmásolod a Jet-re, és menyitod az index fájlt, onnan meg már lehet telepíteni az alkalmazásokat.
Ha így sem megy, akkor nem tudom... nekem úgy 50-ből 1 játékot nem rakott fel, azt írta ki, hogy nem támogatott... (franc, pedig Legyen Ön is Milliomos volt
)
Remélem ez segít...
MÁS: YouTube-os videót az itthoni WiFi-ről nem hajlandó lejátszani a Jet-em
utánaolvastam, állítólag valami router beállítás nem frankó (DLink DI-524-em van), de nem találtam rá megoldást
Valaki tudna segíteni
Továbbá VPN klienst keresnék a JET-re, erre valami ötlet?
nem mondott semmi használhatót.
Köszönöm!