2024, 11 25, 01:17:26

Szerző Téma: Szerviz romok  (Megtekintve 24088 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

irmes

• Vendég
Re: Szerviz romok
« Reply #75 Dátum: 2009, 03 21, 19:12:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát igen, az éhes és döcögős BSHI1... :D
Amint eleget olvastam és tanítottatok repült a francba! :D

Úgy kell neki!  :D  Romovics 4 ever!   :)

Nem elérhető petib

• PDA: Nexus S
« Reply #76 Dátum: 2009, 03 23, 12:48:09 »
Sziasztok!Sajnos nem sikerül a frissítés,már az elején elakadok!A frissítési lépéseknél a 4. pontban leírtakat (Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t.
        Dugd rá a pc-re és várd meg amig települ rendesen a driver.) nem  tudom megcsinálni.Ez a hibaüzenet jön: "Warning!You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed".Mit csinálok rosszúl?

Sziasztok! Tegnap frissítettem HK3-ra, amikor is a fenti problémával szembesültem én is. Egy ideig próbálkoztam, majd mégis sikerült telepíteni - hogy hogyan, azt nem tudom, a hibaüzenet egyik alkalommal nem jelentkezett.  Majd szerettem volna feltenni az IA5-öt rá, de ugyanez jelentkezett, a sokadik próbálkozásnál feladtam. Mi lehet a megoldás? Gondolom nem ajánlatos kihagyni ezt a 4. pontot...

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #77 Dátum: 2009, 03 23, 13:10:53 »
Persze, mondom már ötletem sincs mit csinálhatnék máshogy, vagy mit próbáljak ki, mert mindent megtettem, amit megtehettem:)) Próbáltam már különböző romokkal is, de mindegyikre azt írja ki. Na, holnap megpróbálom melóhelyen is, hátha gépemmel problémázik.
Te az usb connections át van állítva active sync-re?Tudom banális kérdés ..de mégi hátha...Lehet,hogy mass storagen van....és akkor nem PDA-nak látja...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #78 Dátum: 2009, 03 23, 13:13:20 »
Sziasztok! Tegnap frissítettem HK3-ra, amikor is a fenti problémával szembesültem én is. Egy ideig próbálkoztam, majd mégis sikerült telepíteni - hogy hogyan, azt nem tudom, a hibaüzenet egyik alkalommal nem jelentkezett.  Majd szerettem volna feltenni az IA5-öt rá, de ugyanez jelentkezett, a sokadik próbálkozásnál feladtam. Mi lehet a megoldás? Gondolom nem ajánlatos kihagyni ezt a 4. pontot...
Ha EGYSZER megcsináltad a HK3-nál, utána már TÖBBSZÖR NEM KELL, HA UGYANAZON a pc-n csinálod a frissítést.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető petib

« Reply #79 Dátum: 2009, 03 23, 13:34:12 »
Ha EGYSZER megcsináltad a HK3-nál, utána már többször NEM KELL megcsinálni, ha ugyanazon a pc-n csinálod a frissítést.

köszi! meg kell csinálnom akkor még egyszer, mert közben utaztam, más gépen dolgozok. még egy kérdés: az ia5 rom miért exe.7z kiterjesztésű?!
ez így el fogja indítani a frissítőt?

Nem elérhető petib

« Reply #80 Dátum: 2009, 03 23, 13:48:15 »
köszi! meg kell csinálnom akkor még egyszer, mert közben utaztam, más gépen dolgozok. még egy kérdés: az ia5 rom miért exe.7z kiterjesztésű?!
ez így el fogja indítani a frissítőt?

és még egy kérdés, lehet kicsit amatőr: ugyanúgy kell frissíteni ennél is, mint a hk3-nál? - csak ez a .7z zavart be....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #81 Dátum: 2009, 03 23, 13:50:28 »
és még egy kérdés, lehet kicsit amatőr: ugyanúgy kell frissíteni ennél is, mint a hk3-nál? - csak ez a .7z zavart be....
Igen ugyanúgy kell.
A .7z egy sűrített állomány.
Olyan mint a .zip, .rar.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kicsibacsi

• PDA: SE X 10 mini
  • PDA ROM: Andoid 1.6
« Reply #82 Dátum: 2009, 03 23, 18:42:52 »
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy melyik a legfrissebb magyarított szervizrom?
 Köszönöm!
A Hold kisebb, mint a Föld, de messzebb is van!

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #83 Dátum: 2009, 03 23, 19:02:23 »
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy melyik a legfrissebb magyarított szervizrom?
 Köszönöm!
Szia!
Az ami neked is van a pda-n.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #84 Dátum: 2009, 03 23, 19:08:56 »
Köszönöm szépen!Nekem egy hete van fent,gyorsabb,jobb mint az előző.Nem használtam "agyon",így ma,hat nap után szólt, hogy le fog merülni.Végig be volt kapcsolva.
 Köszi a választ!

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #85 Dátum: 2009, 03 24, 20:38:56 »
Köszönöm szépen!Nekem egy hete van fent,gyorsabb,jobb mint az előző.Nem használtam "agyon",így ma,hat nap után szólt, hogy le fog merülni.Végig be volt kapcsolva.
 Köszi a választ!
Én használom és max. 2 nap. Pedig leginkább csak telefon meg egy kis nyomkodás. Romovics szerint az 1 nap is jó. Te mennyit használod, hogy 6 nap ?? Tényleg csak ba van kapcsolva stand by végig  :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #86 Dátum: 2009, 03 24, 20:51:47 »
Végig be volt kapcsolva,mert ha hívnak, éjjel is kell dolgoznom.Naponta átlagban 2-3 indított,5-6 fogadott hívás volt,minden nap játszottam egy tíz percet a Bubble breaker programmal,hétvégén fotóztam 3 képet.Kb. ennyi!Azt még tudni kell,hogy a fényerőt minimálisra állítottam.Tölteni úgy töltöttem,hogy amikor már zöld volt a led kihúztam egy kicsit,és visszadugtam megint addig,amíg megint zöld lett.Nem tudom hogy ez jó-e,de valahol ezt olvastam.

irmes

• Vendég
« Reply #87 Dátum: 2009, 03 24, 20:55:10 »
Én használom és max. 2 nap. Pedig leginkább csak telefon meg egy kis nyomkodás. Romovics szerint az 1 nap is jó. Te mennyit használod, hogy 6 nap ?? Tényleg csak ba van kapcsolva stand by végig  :D

Azt írta Romovics, hogy az 1 nap akkor jó, hogy ha SPB-t használsz, mert az pörgeti végig a procit 5-15%-on.  Szóval e nélkül nem valami fényes az 1 nap.  :p

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #88 Dátum: 2009, 03 24, 21:01:04 »
Azt írta Romovics, hogy az 1 nap akkor jó, hogy ha SPB-t használsz, mert az pörgeti végig a procit 5-15%-on.  Szóval e nélkül nem valami fényes az 1 nap.  :p
Igen SPB-t használok :p Ósdi vagyok és még fizettem is érte :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

irmes

• Vendég
« Reply #89 Dátum: 2009, 03 24, 21:34:59 »
Igen SPB-t használok :p Ósdi vagyok és még fizettem is érte :D

Én inkább Manila 2D párti vagyok!   :D    Te maga vagy a NO :warez:   megtestesítője! :D

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #90 Dátum: 2009, 03 24, 21:44:23 »
Végig be volt kapcsolva,mert ha hívnak, éjjel is kell dolgoznom.Naponta átlagban 2-3 indított,5-6 fogadott hívás volt,minden nap játszottam egy tíz percet a Bubble breaker programmal,hétvégén fotóztam 3 képet.Kb. ennyi!Azt még tudni kell,hogy a fényerőt minimálisra állítottam.Tölteni úgy töltöttem,hogy amikor már zöld volt a led kihúztam egy kicsit,és visszadugtam megint addig,amíg megint zöld lett.Nem tudom hogy ez jó-e,de valahol ezt olvastam.
Hát így könnyű. Nekem min 1,5-2 óra beszélgetés / nap általában folyamatos BT kapcsolat az autó kihangosítóval.
Mondjuk kb 5 percenként feléled a stand by állapotból a kocsiban a kijelző így biztosan eszi az áramot. Erre még nem mondtak okosságot :(

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #91 Dátum: 2009, 03 25, 11:24:37 »
Az engem is megzavart a TC nem csomaolta ki viszont jött valaki a winrar tippel és az tuti volt :)

Nem elérhető o16v

« Reply #92 Dátum: 2009, 03 25, 11:53:40 »
Az engem is megzavart a TC nem csomaolta ki viszont jött valaki a winrar tippel és az tuti volt :)
De tessék:
A pontosság kedvéért... :ok:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #93 Dátum: 2009, 03 25, 12:47:03 »
De tessék:
A pontosság kedvéért... :ok:
Na jó kicsomagolta de telepíteni nem tudtam :) Én nem értek sokat az informatikához. Itt feltettem a kérdést és egy jóakaró mondta a winrar-t. Azzal meg ment egyből :D
Köszönöm a pontosítást ;)

Nem elérhető o16v

« Reply #94 Dátum: 2009, 03 25, 13:14:20 »
Na jó kicsomagolta de telepíteni nem tudtam :) Én nem értek sokat az informatikához. Itt feltettem a kérdést és egy jóakaró mondta a winrar-t. Azzal meg ment egyből :D
Köszönöm a pontosítást ;)
Nem kötekedésnek szántam!!!
De amit linkeltem onnan letudod tölteni a 7zip-et...ha akarod a .7z-t a rar is kezeli..

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #95 Dátum: 2009, 03 25, 13:16:46 »
Nem kötekedésnek szántam!!!
De amit linkeltem onnan letudod tölteni a 7zip-et...ha akarod a .7z-t a rar is kezeli..
Tudom, hogy nincs kötekedés eddig itt a fórumon nekem mindenki csak segített :ok:
Örök hála érte mindenkinek  :taps: O->- (mert hát Hölgy is volt ilyen)

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #96 Dátum: 2009, 03 25, 22:18:03 »
Sziasztok!
 Milyen időközönként frissítik a magyarított szervizromokat?

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #97 Dátum: 2009, 03 25, 22:22:23 »
Sziasztok!
 Milyen időközönként frissítik a magyarított szervizromokat?
Szia!
Mióta megjelent az omnia a magyar piacon azóta csak egyszer jelent meg, ez az XDHK2 volt. Ez novemberi, azóta semmi.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #98 Dátum: 2009, 03 25, 22:43:45 »
Köszi a választ!És azt lehet tudni,hogy kitől-mitől függ ez (gyakoriság)?

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #99 Dátum: 2009, 03 31, 08:12:41 »
Üdv.!

Olvasgattam itt, hogy már van DXIA5-ös ROM. Jelenleg HK3-as van fent. Kérdés, hogy ehhez képest milyen változásra számíthatok? Esetleg gyorsaság, vagy fogyasztás csökkenés?
A mostani stabil nincs vele gondom. Olvastam, hogy a XIA2-ben az automatikus GPRS extra feltöltés nem volt benne. 5-ösbe visszatették?

Előre is kösz!