2025, 01 09, 22:19:18

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136555 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #975 Dátum: 2009, 07 28, 21:59:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Beszélek és mindig akkor hívnak. Pocket Shildet próbálgattam még az nem annyira rossz. HD Tweak auto lockja elb... a háttérvilágítást, szóval olyan kifejezetten jót nem igazán találtam még.
Inesoft Phone, amire gondoltam, de az is csak a beszéd közben kapcsolja le a kijelzőt, mint a gyári. De nyilván éled a kijelző, ha bejövő hívásod van, még akkor is, ha közben beszélsz.
De én nem használtam még olyan lock programot, ami ne oldott volna fel bejövő híváskor.
Talán az ASUSok HOLD tokapcsoja volt az egyetlen biztos megoldás :ok:
De méson se nagyon láttam ilyet...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #976 Dátum: 2009, 07 28, 22:01:36 »
S2U2 fagy. Minden verzió. Főleg hívás fogadáskor. cprog.exe hiba vagy mi a censored . Több romban is próbáltam. Mondjuk most ebben a kwbr romban nem. Inesoft alatt mit értesz? Mert nekik több programjuk van, de autolockot nem találtam. Gyárilag lehet, hogy kikapcsol a kijelző, de ha beszélgetés közben hívás érkezik egyből aktív lesz. Márpedig ma pl. egész nap ez volt. Beszélek és mindig akkor hívnak. Pocket Shildet próbálgattam még az nem annyira rossz. HD Tweak auto lockja elb... a háttérvilágítást, szóval olyan kifejezetten jót nem igazán találtam még.

Én az Inesoft Phone 5-öt használom, amiben be lehet állítani, hogy hívás esetén le legyen zárva a képernyő. Meg is vettem ezt a progit, mert nekem minden része megfelel.

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #977 Dátum: 2009, 07 29, 08:21:53 »
Köszi az infokat. Próbálkozom ahogy szoktam és remélem majd beválik valami.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #978 Dátum: 2009, 07 29, 09:02:23 »
A magyarításon csak annyit értek, hogy a manilát magyarítottam. A kwbr Topix 2.7 az 1.59-es legújabb gyári romra épül és nem hittem volna, hogy  a manilát tudom magyarítani, de hálisten van benne magyar nyelv. Ettől persze lassabb nem lesz. A Windows magát meg a csuka féle cab-el, nem hiszem hogy sokat lassítana a dolgon. Nem egy interwrite. Jelzem az interwrite-nek is kijött a legújabb verziója a 10 Pro, de csak 1.14-es romon fut rendesen. Az én 1.59-esemmel szétfagyott úgyhogy hardreset lett a vége. :D Jut szembe, vertex te sem tudsz képernyő lezárásra valami értelmes programot. Eddig semmi nem jött be igazán. Mindennek van valami hibája vagy fagy tőle a telefon.

Gondolkodtam a HSZ-ed után, hogy mit kellene tenni, de mivel én nem találkoztam ezzel a problémával (csak a kádban izzad a fülem... :) ), nem foglalkoztam még a kérdéssel. Az auto-lock ilyenkor nem müxik? (Nem is figyeltem még, nekem tel közben még sosem kapcsolt be más funkció.)

Nem elérhető vertex

« Reply #979 Dátum: 2009, 07 29, 09:04:47 »
Neked az Inesoft fagyaszt?
Próbáltad az S2U2-t? Mondjuk az nekem fagyott, de hátha... Trinityn volt, hogy jó volt.
Meg gyárilag is kikapcsol a kijelző, amint kapcsol a vonal... Lehet, hogy ez a kwbr ROMból kimaradt...

Sajna a HD-n is fagy az S2U2, én több verzióját is próbáltam, mert tetszene a dolog, de egy idő után nem bírtam elviselni a dermedéseket.

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #980 Dátum: 2009, 07 29, 10:14:34 »
Közben rájöttem, mi tévő legyek. A telefonálás egy új dimenzióját nyitom meg magam előtt és nem érintem meg beszélgetés közben a fülemmel a telefont! :D

Most Pocket Shield van fent. Ez még a legértelmesebb. Tud magyarul. Lehet rázogatni, simogatni, fénybevinni meg minden. Ez annyira nem rossz és nekem nem fagyott még.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #981 Dátum: 2009, 07 29, 13:07:04 »
"fénybe vinni"-ről jut eszembe, hogy már hetek óta tesztelem a LumOS-t, és baromi jó dolog, sötétben jó a visszavettt fényerő, meg nem eszi az akksit, de napfénynél automatikusan felturbózza a fényerőt, hogy el lehessen olvasni amit kell.

nagyon bejön  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(current version 10 RC2)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

« Reply #982 Dátum: 2009, 07 29, 13:40:05 »
"fénybe vinni"-ről jut eszembe, hogy már hetek óta tesztelem a LumOS-t, és baromi jó dolog, sötétben jó a visszavettt fényerő, meg nem eszi az akksit, de napfénynél automatikusan felturbózza a fényerőt, hogy el lehessen olvasni amit kell.

nagyon bejön  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(current version 10 RC2)

Csak kíváncsiságból:
milyen értékeket állítottál be?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #983 Dátum: 2009, 07 29, 13:46:20 »
Sajna a HD-n is fagy az S2U2, én több verzióját is próbáltam, mert tetszene a dolog, de egy idő után nem bírtam elviselni a dermedéseket.

Nálam nem fagy, bár a híváskezelőjét nem használom. :)

Nem elérhető vertex

« Reply #984 Dátum: 2009, 07 29, 14:46:36 »
Nálam nem fagy, bár a híváskezelőjét nem használom. :)

Nekem eddig mindegyik ROM-on fagyott, igaz nem folyamatosan, hanem időnként. (Én híváskezelővel, és több más funkcióval is használtam... egy ideig :) ) Lehet, h. összefügg a manilával, mert ugy Te azt nem használod!?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #985 Dátum: 2009, 07 29, 15:09:45 »
Csak kíváncsiságból:
milyen értékeket állítottál be?

bevallom semmi extra, végigmentem a "Wizzard"-on...
min. lumens: 0
max. lumens: 1492
min fényerő: 2-es
max fényerő: 10-es
Kivételekbe meg beleraktam a naviprogikat.

nagyon szépen átmenetesen viszi a fényerőket. és akkor amikor kell, pl éjszaka ha előkapom, már viszi is, nem is bántja a szemet, meg minek is.
Odakint meg ha süt a nap húzza felfele, hogy tudjam elolvasni a kijelzőt. :)

persze lehet is állítgatni, hogy mennyire viheti le/fel, meg milyen időközönként nézze a sensort, stb. 5tletes és hasznos, legalábbis nekem tuti  :p

(Én híváskezelővel, és több más funkcióval is használtam... egy ideig :) )

akkor lehet az volt a gond, én csak képernyő zárásra használom, elég szép nekem a Manila híváskezelője ;) Meg a contacttokhoz vagy nagyképet raktam és hülyén nézett ki a Manillában, vagy Manilával csináltam, akkor meg az S2U2-ben nézett ki hülyén, szóval nem is foglalkoztam aztán vele.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

« Reply #986 Dátum: 2009, 07 29, 15:43:13 »
bevallom semmi extra, végigmentem a "Wizzard"-on...
min. lumens: 0
max. lumens: 1492
min fényerő: 2-es
max fényerő: 10-es
Kivételekbe meg beleraktam a naviprogikat.

nagyon szépen átmenetesen viszi a fényerőket. és akkor amikor kell, pl éjszaka ha előkapom, már viszi is, nem is bántja a szemet, meg minek is.
Odakint meg ha süt a nap húzza felfele, hogy tudjam elolvasni a kijelzőt. :)

persze lehet is állítgatni, hogy mennyire viheti le/fel, meg milyen időközönként nézze a sensort, stb. 5tletes és hasznos, legalábbis nekem tuti  :p

akkor lehet az volt a gond, én csak képernyő zárásra használom, elég szép nekem a Manila híváskezelője ;) Meg a contacttokhoz vagy nagyképet raktam és hülyén nézett ki a Manillában, vagy Manilával csináltam, akkor meg az S2U2-ben nézett ki hülyén, szóval nem is foglalkoztam aztán vele.

Köszi! Egyébként bevallom, tűző napfénynél (még ha a kezemmel beárnyékolom is) rendesen nem látom a képernyőt még max-ra állítva sem. :(

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #987 Dátum: 2009, 07 29, 19:46:21 »
Köszi! Egyébként bevallom, tűző napfénynél (még ha a kezemmel beárnyékolom is) rendesen nem látom a képernyőt még max-ra állítva sem. :(
Próbáld meg, hogy úgy tartod, hogy visszatükrözze a szemedbe a fényt!
a HDnek végre megint transflektív kijelzője van, ami azt jelenti, hogy 0 fényerőn is látható, ha jó szögben kap megvilágítást.
Igaz a színek torzulnak, de a kontraszt elfogadható.
Ez arra a helyzetre jó megoldás, amikor nem tudod túlvilágítani a külső fényt, vagy éppen spórolni akarsz az akksival.

Nem elérhető vertex

« Reply #988 Dátum: 2009, 07 30, 11:36:04 »
Próbáld meg, hogy úgy tartod, hogy visszatükrözze a szemedbe a fényt!
a HDnek végre megint transflektív kijelzője van, ami azt jelenti, hogy 0 fényerőn is látható, ha jó szögben kap megvilágítást.
Igaz a színek torzulnak, de a kontraszt elfogadható.
Ez arra a helyzetre jó megoldás, amikor nem tudod túlvilágítani a külső fényt, vagy éppen spórolni akarsz az akksival.

Köszi, már próbáltam. Olyan a hatása, mintha pozitív, szolarizált képet néznék. Valamennyire azért látható. (Persze  lehetetlent nem kívánhatok.)

Nem elérhető Peva

• Navigáció / Navigation: Nav N Go IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia I900
  • PDA ROM: i900xxhhc/cjhhc
« Reply #989 Dátum: 2009, 07 31, 11:37:34 »
Sziasztok!

Segítséget kérnék, nekem is van egy Omiám, és nem találok hozzá egy bizonyos programot. Mégpedig egy "női" naptárra lenne szükségem.
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #990 Dátum: 2009, 07 31, 12:57:39 »
Ha jól értem az idézőjelet, You are not allowed to view links. Register or Login
(ingyenesről nem tudok)

Segítséget kérnék, nekem is van egy Omiám, és nem találok hozzá egy bizonyos programot. Mégpedig egy "női" naptárra lenne szükségem.
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #991 Dátum: 2009, 07 31, 14:08:39 »
Sziasztok,

Please valaki árulja el nekem, hogy hogy lehet az újabb "kamera" szoftverrel zoom-olni. (régen ugye volt egy kis "felület +/-" rá fényképezés közben)

elöre is köszi
duji

Nem elérhető vertex

« Reply #992 Dátum: 2009, 07 31, 14:24:57 »
Sziasztok,

Please valaki árulja el nekem, hogy hogy lehet az újabb "kamera" szoftverrel zoom-olni. (régen ugye volt egy kis "felület +/-" rá fényképezés közben)

elöre is köszi

Pl. 2-őt koppintasz > zoom be, ill. utána 2-őt koppintasz > zoom ki

Nem elérhető vertex

« Reply #993 Dátum: 2009, 07 31, 14:27:24 »
Pl. 2-őt koppintasz > zoom be, ill. utána 2-őt koppintasz > zoom ki

Ja, bocs, én az Albumra gondoltam.....

Nem elérhető vertex

« Reply #994 Dátum: 2009, 08 01, 15:00:56 »
Sziasztok,

elöre is köszi

Közben megnéztem, nekem a V 6.15 (build 34231) van fent és én sem találom a zoomot, pedig tényleg szükség van rá...  :-X

failed

• Vendég
« Reply #995 Dátum: 2009, 08 02, 06:53:00 »
Közben megnéztem, nekem a V 6.15 (build 34231) van fent és én sem találom a zoomot, pedig tényleg szükség van rá...  :-X
ezért szoktam én azonnal upgradelni egy sima másolás müvelettel: 6.6-os verzióra ;)
Más:
kwbr topix 2.8.1 regular
nagyon jó, stabil, gyors, összeszedett,mindent visz, és a kellemes meglepetés; manila magyarítható, csuka-féle magyarítás jó a winmo-ra is,és az action screen-je is jó rá. :ok:
most ilyen nálam:

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #996 Dátum: 2009, 08 02, 16:04:01 »
Én az Inesoft Phone 5-öt használom, amiben be lehet állítani, hogy hívás esetén le legyen zárva a képernyő. Meg is vettem ezt a progit, mert nekem minden része megfelel.

Sziasztok!
Szia Sharp!

Megtudnád, (vagy megtudná-e valaki) mondani, hogy az Inesoft Phone 5. gyári progiban hol lehet beállítani azt, hogy ne a work, hanem a mobil számot tegye az első helyre?
 :'( :oops:
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #997 Dátum: 2009, 08 02, 16:41:36 »
Sziasztok!
Szia Sharp!

Megtudnád, (vagy megtudná-e valaki) mondani, hogy az Inesoft Phone 5. gyári progiban hol lehet beállítani azt, hogy ne a work, hanem a mobil számot tegye az első helyre?
 :'( :oops:

Nálam a Mobile van az első helyen... Egyébként nem látok ilyen beállítási lehetőséget.

Nem elérhető vertex

« Reply #998 Dátum: 2009, 08 02, 19:31:42 »
ezért szoktam én azonnal upgradelni egy sima másolás müvelettel: 6.6-os verzióra ;)
Más:
kwbr topix 2.8.1 regular
nagyon jó, stabil, gyors, összeszedett,mindent visz, és a kellemes meglepetés; manila magyarítható, csuka-féle magyarítás jó a winmo-ra is,és az action screen-je is jó rá. :ok:
most ilyen nálam:

Hi Boss!
A Tabs klasszikus, v. új fajta, ill. a manila 2.5-höz csiinált (h. jól emléxem: Gzegorz) Skin simán fut rajta? Az előbbiekben tárgyalt kamera-zoom megy rajta...?

failed

• Vendég
« Reply #999 Dátum: 2009, 08 02, 20:22:03 »
Hi Boss!
A Tabs klasszikus, v. új fajta, ill. a manila 2.5-höz csiinált (h. jól emléxem: Gzegorz) Skin simán fut rajta? Az előbbiekben tárgyalt kamera-zoom megy rajta...?
ha felteszed a már küldött cab-ot akkor a klasszikból újfajta startmenü lesz ennél is, és a fentebb írt kamera upgrade után pedig van zoom funkció, de azt másik romnál is elkövetheted.( csak 5 db file-t kell bemásolnod a pda win könyvtárába tcmd-el.) :p