2025, 01 09, 21:32:55

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136553 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #950 Dátum: 2009, 07 21, 14:57:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Főmenü/kezelés/kisemberkeazalsósorban
aztán válogass kedvedre, ha tutira akarsz menni, akkor "Felhasználói adatok törlése"  ;)

Ha ezt így nem találod, mert más verziód van, akkor valami hasonlót keress, el van dugva.

hogy én milyen vak vagyok!
köszönöm szépen!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #951 Dátum: 2009, 07 21, 15:00:49 »
egy kis regturkálással előszedtem, de csak sorokba lehet rakni a cuccot, nekem ilyen kellene

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A Csuka 1.5-ön lévő Manila az ugye 2.0. Abban van tőzsdés TAB?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vycman

• Navigáció / Navigation: Sirf III.
  • PDA: SAMSUNG OMNIA
  • PDA ROM: DXID1 WM6.5
« Reply #952 Dátum: 2009, 07 22, 18:38:21 »
Az Energy ROM-ban miért nem működik a forgatás az Albumban?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #953 Dátum: 2009, 07 22, 23:41:35 »
Az Energy ROM-ban miért nem működik a forgatás az Albumban?

Szerencsére nem. Így legalább mindig teljes képernyőn van a kép és gyorsabb is a megjelenítés.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #954 Dátum: 2009, 07 23, 09:09:26 »
na ne már, hogy nem tud senki semmi rakciót a kérdésemre  :hmm:

vycman: meg tudnád nekem nézni, hogy az Energy ROM-ban a Részvény (Stock) fül hogyan néz ki? úgy ahogy fentebb linkeltem, vagy pedig így (nekem csak így néz ki):

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

amúgy nem olyan rossz dolog ez a Stock fül, mert pl be lehet állítani EUR/HUF, USD/HUF, GBP/HUF... stb. árfolyamot, ami néha jól jöhet.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #955 Dátum: 2009, 07 23, 09:25:02 »

vycman: meg tudnád nekem nézni, hogy az Energy ROM-ban a Részvény (Stock) fül hogyan néz ki? úgy ahogy fentebb linkeltem, vagy pedig így (nekem csak így néz ki):

amúgy nem olyan rossz dolog ez a Stock fül, mert pl be lehet állítani EUR/HUF, USD/HUF, GBP/HUF... stb. árfolyamot, ami néha jól jöhet.

Sosem használtam, azért nem tudok mit mondani. Egy ideje a TF3D-t sem használom. Használnám, ha lehetőség lenne testreszabni mondjuk úgy, mint a Mobile Shell-t.

Nem elérhető vycman

« Reply #956 Dátum: 2009, 07 23, 09:57:09 »
Szerencsére nem. Így legalább mindig teljes képernyőn van a kép és gyorsabb is a megjelenítés.

A gyári ROM-ban nem volt ezzel probléma, elég gyorsan működött és minden képet jól forgatott meg.

Nem elérhető vycman

« Reply #957 Dátum: 2009, 07 23, 09:57:43 »

Este tudom csak megnézni, mert nem az enyém a kütyü.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #958 Dátum: 2009, 07 24, 08:24:49 »
előre is köszönet

Este tudom csak megnézni, mert nem az enyém a kütyü.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #959 Dátum: 2009, 07 28, 10:12:25 »
Na, ez aztán a nyári szünet! Embereeeeek, hol vagytok???  :D

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #960 Dátum: 2009, 07 28, 10:51:11 »
Na, ez aztán a nyári szünet! Embereeeeek, hol vagytok???  :D
Nyaralnak, vagy az új Omniára gyűjtenek :P
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető vertex

« Reply #961 Dátum: 2009, 07 28, 11:23:17 »
Nyaralnak, vagy az új Omniára gyűjtenek :P

Na, ez csúnya volt!  >:(

Nem elérhető vertex

« Reply #962 Dátum: 2009, 07 28, 11:30:02 »
Na, ez csúnya volt!  >:(

...bár az AMOLED képernyőt azért kipróbálnám..., (de hát ugye a  simbyan...)

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #963 Dátum: 2009, 07 28, 13:08:47 »

Az új Omnia mármint az Omnia 2 az Winmo... :)

Nem akartam a lelkedbe gázolni O->- Nekem Artemisem volt az Omnia előtt. Azt leszámítva, hogy a proci kezdett kicsit kevés lenni, imádtam :) Még most is hiányzik a hanyattegér belőle :) Én annak örülök, hogy a Samsung így megnyomta az utóbbi évet PDA-k terén, mert a HTC és remélhetőleg a többiek is, kénytelenek belehúzni, amiből mind csak nyerünk :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #964 Dátum: 2009, 07 28, 13:37:35 »

ne keverd a JEt-tel, ami nem symbian hanem linux

Nem elérhető vertex

« Reply #965 Dátum: 2009, 07 28, 13:40:15 »
Az új Omnia mármint az Omnia 2 az Winmo... :)

Nem akartam a lelkedbe gázolni O->- Nekem Artemisem volt az Omnia előtt. Azt leszámítva, hogy a proci kezdett kicsit kevés lenni, imádtam :) Még most is hiányzik a hanyattegér belőle :) Én annak örülök, hogy a Samsung így megnyomta az utóbbi évet PDA-k terén, mert a HTC és remélhetőleg a többiek is, kénytelenek belehúzni, amiből mind csak nyerünk :)

Nincs érzelmi összeomlás :) ! Egyébként nekem az új Omnia nagyon tetszik, a többirányú HW gombot kivéve. (Úgy emlékeztem, h. simbyan...) Mindenesetre most úgy sem játszik, mert előbb a HD-t kell ugye szétnyúzni, ami legalább 2-3 év, ha jól tippelek.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #966 Dátum: 2009, 07 28, 15:23:24 »
szerintem is van benne bőven kraft, de ezek az új modellek nekünk is jól jönnek, ugyanis WVGA felbontásúak, így több progi várható majd ilyen felbontásban. eddig azért jól körbe kellett nézni, de már egyre szélesedik a repertoár.

Mindenesetre most úgy sem játszik, mert előbb a HD-t kell ugye szétnyúzni, ami legalább 2-3 év, ha jól tippelek.

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #967 Dátum: 2009, 07 28, 15:44:45 »
Tehát a tisztánlátás végett. A Samsung 3 hasomló okostelefont dobott most piacra. A Jet-ben a gyártó saját fejlesztésű, tesztek szerint atomlassú, elba... oprendszere van. Ezt nem ajánlják senkinek. Az Omnia HD az Symbian alapú és ódákat zengenek róla. Az Omnia II Winmo alapú és a hivatalos bemutatója valamikor a napokban lesz, de már teszteket itt is olvashattok róla. Mindhárom teló AMOLED kijelzős. Röviden és érthetően talán ennyi. Mindenesetre nekem marad a HD. Beleszerettem és a legújabb kwbr romot még magyarítani is tudtam igy egy ideig biztos ez marad.
Viszont egy kérdés a végére. Nem tud valaki egy nem lefagyós programot ami blokkolja a kijelzőt bejövő vagy kimenő hiváskor, mert rohadt idegesitő, hogy nyomkodom az izzad fülemmel a start menüt. :D

Ui: Bocs, de nincs hossz i betű a billentyűzeten azért irok ennyire helytelenül.

Nem elérhető Lall

« Reply #968 Dátum: 2009, 07 28, 15:56:03 »
T e l c s i t irtam. Bocsi Tehát telefon!!! ;)

Nem elérhető vertex

« Reply #969 Dátum: 2009, 07 28, 16:02:55 »
szerintem is van benne bőven kraft, de ezek az új modellek nekünk is jól jönnek, ugyanis WVGA felbontásúak, így több progi várható majd ilyen felbontásban. eddig azért jól körbe kellett nézni, de már egyre szélesedik a repertoár.

Ez valóban így van, sztem is érdemes már csak ezért is figyelni.

Nem elérhető vertex

« Reply #970 Dátum: 2009, 07 28, 16:05:52 »
Tehát a tisztánlátás végett. A Samsung 3 hasomló okostelefont dobott most piacra. A Jet-ben a gyártó saját fejlesztésű, tesztek szerint atomlassú, elba... oprendszere van. Ezt nem ajánlják senkinek. Az Omnia HD az Symbian alapú és ódákat zengenek róla. Az Omnia II Winmo alapú és a hivatalos bemutatója valamikor a napokban lesz, de már teszteket itt is olvashattok róla. Mindhárom [NEM TELCSI!] AMOLED kijelzős. Röviden és érthetően talán ennyi. Mindenesetre nekem marad a HD. Beleszerettem és a legújabb kwbr romot még magyarítani is tudtam igy egy ideig biztos ez marad.
Viszont egy kérdés a végére. Nem tud valaki egy nem lefagyós programot ami blokkolja a kijelzőt bejövő vagy kimenő hiváskor, mert rohadt idegesitő, hogy nyomkodom az izzad fülemmel a start menüt. :D

Ui: Bocs, de nincs hossz i betű a billentyűzeten azért irok ennyire helytelenül.

Látod az avataROMnál, ill. alul, hogy az enyém melyik kwbr. "Sajna" nem tudtam magyarítani, nem csinálta meg. Egyébként nem is nagyon veszem észre, hogy magyarítva van-e, v. sem, csak a kíváncsiság miatt próbálkoztam. (A magyarítással azért lassabb lesz.)

Nem elérhető Lall

« Reply #971 Dátum: 2009, 07 28, 17:37:50 »
A magyarításon csak annyit értek, hogy a manilát magyarítottam. A kwbr Topix 2.7 az 1.59-es legújabb gyári romra épül és nem hittem volna, hogy  a manilát tudom magyarítani, de hálisten van benne magyar nyelv. Ettől persze lassabb nem lesz. A Windows magát meg a csuka féle cab-el, nem hiszem hogy sokat lassítana a dolgon. Nem egy interwrite. Jelzem az interwrite-nek is kijött a legújabb verziója a 10 Pro, de csak 1.14-es romon fut rendesen. Az én 1.59-esemmel szétfagyott úgyhogy hardreset lett a vége. :D Jut szembe, vertex te sem tudsz képernyő lezárásra valami értelmes programot. Eddig semmi nem jött be igazán. Mindennek van valami hibája vagy fagy tőle a telefon.

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #972 Dátum: 2009, 07 28, 17:47:13 »
képernyő lezárásra valami értelmes programot. Eddig semmi nem jött be igazán. Mindennek van valami hibája vagy fagy tőle a telefon.
Neked az Inesoft fagyaszt?
Próbáltad az S2U2-t? Mondjuk az nekem fagyott, de hátha... Trinityn volt, hogy jó volt.
Meg gyárilag is kikapcsol a kijelző, amint kapcsol a vonal... Lehet, hogy ez a kwbr ROMból kimaradt...

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #973 Dátum: 2009, 07 28, 18:57:20 »
Én a S2U2 v2.04-et használom, mondjuk már  korábbi gépeimen is, mióta elkezdte fejleszteni a srác :)
Most a Csuka 1.5 ROM-mal használva semmi gond vele, érzékeli ha kiveszem a cerkát meg ha beteszem, szépen kikapcsol, feléled, időjárás jelentés. nálam OK  :ok:

Nem elérhető Lall

« Reply #974 Dátum: 2009, 07 28, 21:47:58 »
S2U2 fagy. Minden verzió. Főleg hívás fogadáskor. cprog.exe hiba vagy mi a  censored . Több romban is próbáltam. Mondjuk most ebben a kwbr romban nem. Inesoft alatt mit értesz? Mert nekik több programjuk van, de autolockot nem találtam. Gyárilag lehet, hogy kikapcsol a kijelző, de ha beszélgetés közben hívás érkezik egyből aktív lesz. Márpedig ma pl. egész nap ez volt. Beszélek és mindig akkor hívnak. Pocket Shildet próbálgattam még az nem annyira rossz. HD Tweak auto lockja elb... a háttérvilágítást, szóval olyan kifejezetten jót nem igazán találtam még.