2025, 01 09, 12:18:07

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136527 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #925 Dátum: 2009, 07 16, 15:42:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
HR-t (Herbert Richter) vettél...
A HTC is tőle brandeli a tartót ;) tedd el a számlát! 5 év vgaranciát vállalnak... de hogy mire terjed ki, azt ne kérdezd :)

Lehet azt gondolják, h. bár univerzális a tartó, új ketyeréhez újat (gyárit) vesz az ember, és ált. 5 évet ritkán vár vki egy vas-cseréig. (V. benne hagyja az autóban...,  autó csere esetén soxora tartozékokat is viszik. :) )

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #926 Dátum: 2009, 07 16, 16:16:03 »
Lehet azt gondolják, h. bár univerzális a tartó, új ketyeréhez újat (gyárit) vesz az ember, és ált. 5 évet ritkán vár vki egy vas-cseréig. (V. benne hagyja az autóban...,  autó csere esetén soxora tartozékokat is viszik. :) )
Akkor te a kis szorítósat vetted (HR1230)? Én azt megtartanám a következő, meg az azutáni gépeimhez is... majdnem mindenhez jó, ami nem nagyobb, mint a HD...
Inkább a felfogatás a necces... tapadókorongért feltörik az autót, csavarozni meg nem szeretjük a kocsit... Na mindegy.
Szerintem jót választottál ;)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #927 Dátum: 2009, 07 16, 20:11:47 »
Akkor te a kis szorítósat vetted (HR1230)? Én azt megtartanám a következő, meg az azutáni gépeimhez is... majdnem mindenhez jó, ami nem nagyobb, mint a HD...
Inkább a felfogatás a necces... tapadókorongért feltörik az autót, csavarozni meg nem szeretjük a kocsit... Na mindegy.
Szerintem jót választottál ;)

HR1627, Global 4, tapadókorongos vastag, kihúzható és kihajtható rögzítőkarral, forgatható fejjel és autós töltővel (FS Pocket Loox DUINO).
Csak attól tartok, hogy ez a csúszó-szorítós miskulancia nem biztos, h. a legjobb megoldás. Rázós úton nem esik-e ki.....stb.?

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #928 Dátum: 2009, 07 18, 06:59:12 »
HR1627,  Rázós úton nem esik-e ki.....stb.?
Ha méretben stimmelnek, tehát nem épphogy fogja és mindig jól rászorítod, akkor nem esik ki a HRből. Legalábbis nekem még semmit nem sikerült kirázni belőlük
És a kar is jó választás...

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #929 Dátum: 2009, 07 18, 09:49:51 »
No, ha valakit érdekel. Feltoltam a telefonra a Miri_WM65_23004_Premium_Manila_2.5_REV2 romját. egyelőre nem fagy, zseniális és egész gyors. Kifejezetten tetszik ez a 2.5 Manila. :taps: További fejleményeket esetleg később.

failed

• Vendég
« Reply #930 Dátum: 2009, 07 18, 18:19:13 »
No, ha valakit érdekel. Feltoltam a telefonra a Miri_WM65_23004_Premium_Manila_2.5_REV2 romját. egyelőre nem fagy, zseniális és egész gyors. Kifejezetten tetszik ez a 2.5 Manila. :taps: További fejleményeket esetleg később.
köszi, érdekelne a további fejlemény, és utólag felrakott/használt progik-kal való müködése is.

Nem elérhető megvagy

• Derűlátó
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ARHD 4.1.13
« Reply #931 Dátum: 2009, 07 19, 00:27:40 »
SZiasztok. Feltettem 1.13 radiot és úgy tűnik mintha a wifi gyorsabban zabálná az akkut. Most a kbwr féle topix rom (2.7) vann a HD-n. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Képeim: You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #932 Dátum: 2009, 07 19, 10:11:25 »
SZiasztok. Feltettem 1.13 radiot és úgy tűnik mintha a wifi gyorsabban zabálná az akkut. Most a kbwr féle topix rom (2.7) vann a HD-n. Van valakinek hasonló tapasztalata?
nkem is a kwbr 2.7 van fent, az 1.13 radió-val, de én semmi "nagy zabálást" nem tapasztalok wi-fi közben, pedig figyelem az akkut :ok:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #933 Dátum: 2009, 07 19, 12:33:26 »
egy kérdésem lenne, jelenleg csuka1.5 van a gépen és belefutottam egy bugba(?)
többször teszteltem és a helyzet a következő: Alapban nincsen bekapcsolva a Wi-Fi, de az otthoni hálózatra azzal kapcsolódok fel, pl ha frissíteni akarom mondjuk az időjárást.
1. A Manila beállítások fülön a Kommunikáció-ra kattanva bekapcsolom a Wi-Fit, pár mp után miután villogott a Wi-Fi logó összejön a kapcsolat,
2. átmegyek az időjárás fülre, frissítek
3. visszamegyek kikapcsolni a Wi-Fi-t
4. nem vagyok hívható (számomat tárcsázva: a szám nem kapcsolható)
5. megcsörrentek egy számot, majd leteszem
6. hívható vagyok...  :oops:

-----------------

meg ha már így vonalvégen vagytok :)

iGO
ha be van kapcsolva a háttér menedzselés, azaz 30mp után vegy le a fényerőt, azt iGO alatt is megcsinálja, a kikapcsolást azonban nem. Szóval ha kiveszem, hogy vegye le a fényerőt, akkor nincsen semmi gond, de én alapban szeretem ezt a funkciót. iGO alatt van valami beállítás?

köszönet  :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #934 Dátum: 2009, 07 19, 14:34:10 »
Az előző hálózati probléma frissítése:
az előzőt felejtsétek el, szűkítettem a kört  :olvass:

3G hálózat és EDGE között mászkál a HD, erre fele, épületen belül nem a legjobb a 3G lefedettség, úgy láttam ez a gond.
Használom a nodata cuccot, MMS kivételével kikapcsoltam a netet, úgyis Wi-Fit használok ha szükséges.

viszont arra nem találtam beállítást, hogy rá se nézzen a 3G-re.

valaki futott már össze ilyen beállítással vagy hasonló problémával? Esetleg megoldás is jó lenne  :ima:

köszi

az iGO kérdés az aktuális...

iGO
ha be van kapcsolva a háttér menedzselés, azaz 30mp után vegy le a fényerőt, azt iGO alatt is megcsinálja, a kikapcsolást azonban nem. Szóval ha kiveszem, hogy vegye le a fényerőt, akkor nincsen semmi gond, de én alapban szeretem ezt a funkciót. iGO alatt van valami beállítás?

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #935 Dátum: 2009, 07 19, 15:17:38 »
egy kérdésem lenne, jelenleg csuka1.5 van a gépen és belefutottam egy bugba(?)
többször teszteltem és a helyzet a következő: Alapban nincsen bekapcsolva a Wi-Fi, de az otthoni hálózatra azzal kapcsolódok fel, pl ha frissíteni akarom mondjuk az időjárást.
1. A Manila beállítások fülön a Kommunikáció-ra kattanva bekapcsolom a Wi-Fit, pár mp után miután villogott a Wi-Fi logó összejön a kapcsolat,
2. átmegyek az időjárás fülre, frissítek
3. visszamegyek kikapcsolni a Wi-Fi-t
4. nem vagyok hívható (számomat tárcsázva: a szám nem kapcsolható)
5. megcsörrentek egy számot, majd leteszem
6. hívható vagyok...  :oops:

-----------------

meg ha már így vonalvégen vagytok :)

iGO

-lehet hogy az első probléma kör bug...használj másik rom-ot:-)
- megyek8-nál én nem a készülék-beállítást használom a power management-hez, hanem a "folyamatosan legyen fény" , úgy ok.
- a 3G helyett a telefon beállításnál a band résznél autórol tedd át fix GSM-re
ennyi:-)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #936 Dátum: 2009, 07 19, 16:55:19 »
- megyek8-nál én nem a készülék-beállítást használom a power management-hez, hanem a "folyamatosan legyen fény" , úgy ok.

úgy, van de nálam akkor is bealszik, semmi extra beállítás nincs neked a sys.txt-ben? ha nincs, akkor valszeg ebben a verzióban nem szereti nekem, vagy ezzel a ROMal, nem olyan nagy probléma. köszi

- a 3G helyett a telefon beállításnál a band résznél autórol tedd át fix GSM-re
ennyi:-)

? fixre, de az attól még az a Pannon hálózat, az fix, de azon belül(?) ugrál 2G/3G között (néha E logó néha 3G logó) vagy erre megoldás lenne?

Közben találtam megoldást az Xdev-en, a You are not allowed to view links. Register or Login-ot, amivel be lehet állítani, hogy only 2G legyen, ez olyanoknak jó mint én, aki 3G-s internetet jelenleg nem használ. (még nincs előfizetésem csomagra úgy meg a gatyám rámenne :) )

meg én ott olyat nem találtam, hogy fix 2G, csak a findra kijött a három szolgáltató, köztük, hogy Pannon 3G aztán azt kiválaszthattam. de hát arról eddig se ugrált el, ráadásul akkor éppen E betű volt a logó, szóval 2G-n volt.

gondoltam beteszem a hasznos progik közé, de ha ez csak nekem volt probléma...

failed

• Vendég
« Reply #937 Dátum: 2009, 07 19, 18:03:19 »
úgy, van de nálam akkor is bealszik, semmi extra beállítás nincs neked a sys.txt-ben? ha nincs, akkor valszeg ebben a verzióban nem szereti nekem, vagy ezzel a ROMal, nem olyan nagy probléma. köszi
.........
nem kell semmi a sys.txt-be erre vonatkozóan, próbáld másik ROM-al, jó lesz.
( da ha nagyon akarod; tedd ezt a szövege be:
[power]
backlight_day=100
backlight_night=100
)

a 3G kikapcsolásához nem kell segéd program. start->settings->phone->band ->auto helyett gsm-t kiválaszt->ok.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #938 Dátum: 2009, 07 19, 22:10:58 »
a 3G kikapcsolásához nem kell segéd program. start->settings->phone->band ->auto helyett gsm-t kiválaszt->ok.

jah, na így már értem a logikát, köszi.  ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #939 Dátum: 2009, 07 19, 22:12:14 »

Melyik verziót használod?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #940 Dátum: 2009, 07 20, 08:44:00 »
Melyik verziót használod?

8.3.2.97313

(megjegyzem egyébként a HD GPS-e valami brutális, pedig már volt pár kütyüm)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #941 Dátum: 2009, 07 20, 09:02:28 »
8.3.2.97313

(megjegyzem egyébként a HD GPS-e valami brutális, pedig már volt pár kütyüm)

sys.txt tartalma?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #942 Dátum: 2009, 07 20, 09:08:25 »
sys.txt tartalma?

Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
[device]
Type=ALIAS_TOUCH HD

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=0
resolution_dir="240_400"
vga=1

[rawdisplay]
class="portrait"
highres=1
screen_x=480
screen_y=800
autoconfig=1
driver="GX"

[sound]
ding=0

[project]
name="igo8_pda"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[debug]
show_oneway=1
show_speed_limit=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
hide_win_taskbar=1

majd most megnézem még amit Vertex mondott...

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #943 Dátum: 2009, 07 20, 11:22:43 »
ha valaki 2.5-ös Manilát használ, most olvastam egy lehetségest megoldást az SMS bugra:

"I found interesting thing!
Tap Start > Settings > Personal > Phone > Advanced
The last checkbox is: Add home country prefix....
I unchecked it and now i can send messages without problem!"

Ha valaki tudja, majd reportolhat róla, hogy így már jó-e.

Más problémája van még egyébként a 2.5-nek?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #944 Dátum: 2009, 07 20, 13:45:14 »
valahogy rá lehet bírni a Manila Music Playert, hogy mondjuk csak az SD kártyáról játszon, hogy pl a csengőhangokat ugyan már ne akarja már játszani.

Csináltam szép albumképes mp3-akat, de belerondítanak a kis mp3-ak. Gondoltam csinálok playlistet de azt meg nem akarja alapértelmezettnek...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #945 Dátum: 2009, 07 20, 15:04:50 »
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
[device]
Type=ALIAS_TOUCH HD

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=0
resolution_dir="240_400"
vga=1

[rawdisplay]
class="portrait"
highres=1
screen_x=480
screen_y=800
autoconfig=1
driver="GX"

[sound]
ding=0

[project]
name="igo8_pda"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[debug]
show_oneway=1
show_speed_limit=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
hide_win_taskbar=1

majd most megnézem még amit Vertex mondott...

Ha nem használsz külső skin-t, akkor próbáld meg a sys.txt nélkül elindítani (elvileg ennek a verziónak már működnie kell anélkül is a HD-n).

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #946 Dátum: 2009, 07 20, 16:03:20 »
próbáltam, de az "[project] name="igo8_pda"" bejegyzés nélkül nem indul el, és ugyan az a helyzet  :oops:

Ha nem használsz külső skin-t, akkor próbáld meg a sys.txt nélkül elindítani (elvileg ennek a verziónak már működnie kell anélkül is a HD-n).

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #947 Dátum: 2009, 07 21, 13:47:09 »
A Csuka 1.5-ön lévő Manila az ugye 2.0. Abban van tőzsdés TAB? Mert én nem találtam. Hogyen lehetne rávarázsolni, mert nekem az jól jönne.

van rá valami megoldás?  :-X

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #948 Dátum: 2009, 07 21, 13:51:52 »
uraim!

egy kis segítségért kuncsorgok!
hogy lehet kitörölni az igo8-ból az összes előzményt, korábban beírt lehetséges címet...
mert én nem találok ilyen lehetőséget pedíg biztos, hogy van. de hát aki vaksi az......
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #949 Dátum: 2009, 07 21, 14:40:58 »
Főmenü/kezelés/kisemberkeazalsósorban
aztán válogass kedvedre, ha tutira akarsz menni, akkor "Felhasználói adatok törlése"  ;)

Ha ezt így nem találod, mert más verziód van, akkor valami hasonlót keress, el van dugva.

hogy lehet kitörölni az igo8-ból az összes előzményt, korábban beírt lehetséges címet...
mert én nem találok ilyen lehetőséget pedíg biztos, hogy van. de hát aki vaksi az......