2025, 01 08, 21:30:08

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136465 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #850 Dátum: 2009, 07 10, 06:07:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Időközben levittem a HD árát 108.000 -re.

És nem is fogunk hiányozni? Nincs az a munkahely, ahol ennyire meg lettél volna becsülve, mint ebben a közösségben! De készülék nélkül, mint a kalóz hajó nélkül, vagy mint a rendőr diplomával! Szép szép, csak nem illik a képbe  :D :D :D
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #851 Dátum: 2009, 07 10, 07:15:38 »
Na, mire idáig értem az olvasással, már megelőztél! (jó az új avatar)

Köszi :D
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
« Reply #852 Dátum: 2009, 07 10, 07:29:37 »
És nem is fogunk hiányozni? Nincs az a munkahely, ahol ennyire meg lettél volna becsülve, mint ebben a közösségben! De készülék nélkül, mint a kalóz hajó nélkül, vagy mint a rendőr diplomával! Szép szép, csak nem illik a képbe  :D :D :D

Dehogynem !
Nagyon jó kis közösség rázódott össze. Ha nem veszik meg a HD-t, ha nem tudok a vevővel megeggyezni akkor maradok.
Egyébként lesz készülékem és ez a bajom, hogy akkor már egy kicsit sok is lesz.

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #853 Dátum: 2009, 07 10, 08:38:26 »
Dehogynem !
Nagyon jó kis közösség rázódott össze. Ha nem veszik meg a HD-t, ha nem tudok a vevővel megeggyezni akkor maradok.
Egyébként lesz készülékem és ez a bajom, hogy akkor már egy kicsit sok is lesz.

Nem akarom, hogy rosszul járj anyagilag, de a magam részéről örülnék, ha megtartanád a HD-t!  :)  (Nem beledumálni akarok, csak....)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #854 Dátum: 2009, 07 10, 08:54:25 »
Nem akarom, hogy rosszul járj anyagilag, de a magam részéről örülnék, ha megtartanád a HD-t!  :)  (Nem beledumálni akarok, csak....)

OK, értem. Különben is tudom, hogy semmi rossz szándék nincs benned.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #855 Dátum: 2009, 07 10, 10:36:33 »
Sziasztok !

Jelzem, hogy a HD -m elkelt.

További kellemes HD használatot kívánok mindenkinek és remélem, hogy a későbbiekben még összefutunk egy azonos készülék kapcsán.

Nem elérhető vertex

« Reply #856 Dátum: 2009, 07 10, 13:14:42 »
OK, értem. Különben is tudom, hogy semmi rossz szándék nincs benned.

:)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #857 Dátum: 2009, 07 10, 15:03:15 »
Sziasztok !

További kellemes HD használatot kívánok mindenkinek és remélem, hogy a későbbiekben még összefutunk egy azonos készülék kapcsán.

:(
Akkor vége a rom gyártásnak...
Anno mondtad, hogy esetleg megosztanád az ezzel kapcsolatos dolgokat. Ez így van még?

failed

• Vendég
« Reply #858 Dátum: 2009, 07 10, 15:28:12 »
Sziasztok !

Szia Csuka:-)
Nos, ez gyorsan ment. Sajnálom, de hát ilyen a lehetőségek megragadása.
Azért még ha annyit elárulnál, korábban kérdeztem már; hogy lehetne azt elérni hogy ha manila nélkül csak a winmo hátterét változtatom beteszek egy képet pld. akkor ne legyen a kép előtt egy fehér "fátyol" ?
Ha van 5leted lécci ," bonusként" oszd meg velem. :oops:
köszi

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #859 Dátum: 2009, 07 10, 16:34:40 »
Anno mondtad, hogy esetleg megosztanád az ezzel kapcsolatos dolgokat. Ez így van még?

Persze, ha érdekel. Nincs benne semmi titok. Ha netán kellene akkor jelezd. Mondjuk többfajta konyha létezik, mostanában már a vizuális változatát használják egy jópáran. Én még azt nem próbáltam, de ha kell annak a linkjét is vissza tudom keresni.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #860 Dátum: 2009, 07 10, 16:37:22 »
Azért még ha annyit elárulnál, korábban kérdeztem már; hogy lehetne azt elérni hogy ha manila nélkül csak a winmo hátterét változtatom beteszek egy képet pld. akkor ne legyen a kép előtt egy fehér "fátyol" ?
köszi

Szívesen segítebék, de manila nélkül nem is próbáltam a hátteret megváltoztatni. Talán abba az irányba próbálj meg elindulni, hogy hol lehet az eredeti windows háttér. Ha megvan akkor legfeljebb másold be oda a képedet és nevezd át olyan nevűre mint az. De ha alapban nincs benne háttér akkor nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Sajna sosem próbáltam.

Nem elérhető vertex

« Reply #861 Dátum: 2009, 07 10, 20:02:31 »

Ez a helyzet Sharp, Te következel! :) Gyorsan tanuld meg Csukától és rakd be a helyére a fórumban! Hajráááá... :shock:

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #862 Dátum: 2009, 07 10, 21:25:50 »
köszi

Pl. a Resco Photo Viewer Pro-ban van olyan opció a Save-nél, hogy "Use as Home Screen" és itt állítható a Transparency. Minél nagyobb az érték, annál fátyolosabb a kép.
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #863 Dátum: 2009, 07 10, 21:53:26 »
Persze, ha érdekel. Nincs benne semmi titok. Ha netán kellene akkor jelezd. Mondjuk többfajta konyha létezik, mostanában már a vizuális változatát használják egy jópáran. Én még azt nem próbáltam, de ha kell annak a linkjét is vissza tudom keresni.

Érdekel persze, minden érdekel. Gondolom létezik valami pc-n futtatható emulátor, amiben könnyebben lehetne kipróbálni a romot.
Aztán meglátom mire jutok vele. Igazából az alapanyagon múlik minden...

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #864 Dátum: 2009, 07 11, 08:34:37 »
Érdekel persze, minden érdekel. Gondolom létezik valami pc-n futtatható emulátor, amiben könnyebben lehetne kipróbálni a romot.
Aztán meglátom mire jutok vele. Igazából az alapanyagon múlik minden...

Összekészítettem az anyagot és most töltöm fel neked, de nagyon lassan megy. Sajnos bent a cégnél nem tudom feltölteni, mert korlátozták a feltöltési sávszélességet. Szóval megy felfele kb. 3,2 GB tömörítve. Feltöltök egy kitchen amibe csak be kell dobálni a cuccokat, a legutóljára összevadászott (azóta nem tudtam vele fogallkozni, hogy van-e újabb) build 21051-est, hogy megkönnyítsem a dolgodat, az 1.56 -os és 1.59 -es gyári romokat szétszedve, a legújabb Rhodium-ot. Ezekből kell majd úgy összeraknod az új romot, hogy minden fontos, a működéshez szükséges dolog benne legyen, mint a gyári romban (amit a kibontottban látsz), persze nem kell minden bele, mert van amit el lehet hagyni. Majd sokat kell utána olvasgass az xda-n, hogy mit hogyan kell beállítani (regeket, csomagokat stb.).

Ha valakinek kérése, kérdése lenne ezek után akkor légyszi email-t küldjetek, mert nem fogok tudni mindig visszajönni a HD fórumba. Persze szívesen segítek továbbra is és ha kell akkor ide is fogok írni.

Ha nem tudná még vki, az email címem :

failed

• Vendég
« Reply #865 Dátum: 2009, 07 11, 08:35:56 »
Pl. a Resco Photo Viewer Pro-ban van olyan opció a Save-nél, hogy "Use as Home Screen" és itt állítható a Transparency. Minél nagyobb az érték, annál fátyolosabb a kép.
köszike fiúk, a Csuka is jó úton indított el, és így rájöttem a megoldásra, de ez a tipp is müxik, így már választhatok is, mikor melyiket alkalmazzam :ok:

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #866 Dátum: 2009, 07 11, 08:39:50 »
köszike fiúk, a Csuka is jó úton indított el, és így rájöttem a megoldásra, de ez a tipp is müxik, így már választhatok is, mikor melyiket alkalmazzam :ok:

Örülök, hogy sikerült.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #867 Dátum: 2009, 07 11, 08:42:47 »
Sharp !!!

Mgszakítottam a feltöltést, annyira elviselhetetlenül lassú. Kitalálok valamit, hogy bent hogyan kerüljem meg a feltöltési korlátot és akkor hétfőn, a cégtől feltöltöm.

Ja, azt elfelejtettem az előbb leírni, hogy az xda-n majd nézz utána a Visual Kitchen-nek (külön topic-ja van), mert ez az új módi, amit említettem. Én még nem próbáltam, de elég sokan áttértek már rá.

Nem elérhető vertex

« Reply #868 Dátum: 2009, 07 11, 09:56:30 »
Egy kis adalék failed ROM-híradójához: (ld; kwbr ROM-ok)
A kwbr_Topix_2.6 új ROM fő problémája (számomra), hogy a szövegbeviteli opciók közül hiányzik a Block Recognizer és a Trans Cribe…is. (Csak billentyűs megoldások vannak, úgy láttam, h. a ROM-ba beépítették defaultba a Resco, v. vmelyik billentyűzetet, aminek a predektív opcióját ki sem lehet kapcsolni. (Ezt mára javították: -by failed-) Az xButton lenyíló opciója (nálam) csak részben működik, persze HD Tweakkal kipofozva. A Startmenü csak klasszikus módon megjeleníthető. Egyébként tényleg gyors, de nekem ez kevés.
A Kwbr_Topix_2.5_Blue alap rendszere szinte ugyan olyan (már a bootolás is), mint a 2.6-é, azzal a különbséggel, hogy a szövegbeviteli mód megfelelő. Viszont a xButton lenyíló opciója ugyan úgy műxik, mint a 2.6-ban. Mindkét ROM-nál gyönyörű a bootolás (ennek persze nincs jelentősége) és meglepően gyorsnak tűnt az előzőekhez képest, ugyan úgy, mint a flashelés. Fagyásokat, akadást egyszer sem tapasztaltam. A tel, mail…stb. beállítások az előbbi verziók szerint történnek.
Fentiek miatt végül visszaraktam a Topaz_vanilla_final_v06132009-t, kinézetében a végeredményt tekintve nem is különbözik a Blue-tól, viszont azzal szemben, ebben a ROM-ban alaphelyzetben meg van a Startmenüből megnyitható, nem-klasszikus ikontábla, ami nekem fontos. Külön öröm, hogy az Internet fülön a Push Page villámgyorsan és gond nélkül működik, ill. az IE opcióban az egyénileg kiválasztott nyitóoldal beállítható a default helyett. Mindhárom rom gyors, bár én nem nyúztam úgy és annyit, hogy érzékelhető különbséget vehessek észre, sőt a komolyabb tesztre sem nyílt lehetőség, tekintve, hogy csak pár órát voltak a vason.
Akit esetleg érdekel, a részletesebb beszámolók (version story-k…, stb.) megtalálhatók az xda-n.

Nem elérhető vertex

« Reply #869 Dátum: 2009, 07 11, 10:02:39 »

Hi Boss!
Nyilván nem akarok beleszólni, de minek az a fátyol, nem is értem miért rakták bele az új kamera változatba. (Persze, ha Neked tetszik, nem mondtam semmit :) )

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #870 Dátum: 2009, 07 11, 11:26:16 »
Összekészítettem az anyagot és most töltöm fel neked, de nagyon lassan megy. Sajnos bent a cégnél nem tudom feltölteni, mert korlátozták a feltöltési sávszélességet. Szóval megy felfele kb. 3,2 GB tömörítve. Feltöltök egy kitchen amibe csak be kell dobálni a cuccokat, a legutóljára összevadászott (azóta nem tudtam vele fogallkozni, hogy van-e újabb) build 21051-est, hogy megkönnyítsem a dolgodat, az 1.56 -os és 1.59 -es gyári romokat szétszedve, a legújabb Rhodium-ot. Ezekből kell majd úgy összeraknod az új romot, hogy minden fontos, a működéshez szükséges dolog benne legyen, mint a gyári romban (amit a kibontottban látsz), persze nem kell minden bele, mert van amit el lehet hagyni. Majd sokat kell utána olvasgass az xda-n, hogy mit hogyan kell beállítani (regeket, csomagokat stb.).

Ha valakinek kérése, kérdése lenne ezek után akkor légyszi email-t küldjetek, mert nem fogok tudni mindig visszajönni a HD fórumba. Persze szívesen segítek továbbra is és ha kell akkor ide is fogok írni.

Ha nem tudná még vki, az email címem :

Szép anyag, köszönöm szépen, gondolom sok minden van benne. Hová töltesz fel ekkora mennyiséget?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #871 Dátum: 2009, 07 11, 11:27:08 »
Sharp !!!

Mgszakítottam a feltöltést, annyira elviselhetetlenül lassú. Kitalálok valamit, hogy bent hogyan kerüljem meg a feltöltési korlátot és akkor hétfőn, a cégtől feltöltöm.

Ja, azt elfelejtettem az előbb leírni, hogy az xda-n majd nézz utána a Visual Kitchen-nek (külön topic-ja van), mert ez az új módi, amit említettem. Én még nem próbáltam, de elég sokan áttértek már rá.

Semmi gond, nem hajt a tatár. Megnézem ezt a Visual Kitchen-t.  :ok:

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #872 Dátum: 2009, 07 11, 11:37:21 »

Most látom, hogy az alap képnézegetőben is benne van az opció. "Set as Today Background..." ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

failed

• Vendég
« Reply #873 Dátum: 2009, 07 11, 11:54:19 »
Hi Boss!
Nyilván nem akarok beleszólni, de minek az a fátyol, nem is értem miért rakták bele az új kamera változatba. (Persze, ha Neked tetszik, nem mondtam semmit :) )
valamit félre érthettél, itt nem a kamera változatról van szó, hanem ha manila nélkül akarom használni a HD-t, pld. resco-contact manager-rel, akkor könnyen és tetszés szerint tudjam változtatni a today hátteret, úgy hogy ne legyen a képen az a bizonyos áttetszehetőségi valami, hanem a kép teljes élességével látszódjon.
 A resco-ban az a jó hogy nem kell a pc-n a hd által generált stwater_800_480.jpg file-t javítani, ( ezt kellett megtalálnom  csuka javaslata alapján) majd vissza tölteni ( bár ez is járható út ) hanem egyből a hd-n tudok cserélni.
A híradód köszi, én most a 2.6.1-et használom. Ez nagyon gyors, hibátlanúl megy, a szokásos failed-progik is futnak rajta tökéletesen. :ok:

Nem elérhető vertex

« Reply #874 Dátum: 2009, 07 11, 13:59:03 »
valamit félre érthettél, itt nem a kamera változatról van szó, hanem ha manila nélkül akarom használni a HD-t, pld. resco-contact manager-rel, akkor könnyen és tetszés szerint tudjam változtatni a today hátteret, úgy hogy ne legyen a képen az a bizonyos áttetszehetőségi valami, hanem a kép teljes élességével látszódjon.
 A resco-ban az a jó hogy nem kell a pc-n a hd által generált stwater_800_480.jpg file-t javítani, ( ezt kellett megtalálnom  csuka javaslata alapján) majd vissza tölteni ( bár ez is járható út ) hanem egyből a hd-n tudok cserélni.
A híradód köszi, én most a 2.6.1-et használom. Ez nagyon gyors, hibátlanúl megy, a szokásos failed-progik is futnak rajta tökéletesen. :ok:

Na, ez tényleg félrement, de nem baj, legalább leírtam ezt a kamera dolgot, úgyis a bögyömben volt. Lehet, hogy arra a háttér effektre gondolsz, ami úgy néz ki, mintha egy halvány fénykör lenne középen (A gyáriban nem volt benne), v. másra gondoltál?  :shock: