Azért elég sokan foglalkoztak a témával és érzésem szerint igencsak hozzáértő emberkék szvsz senkinek nem tenne jót ha tényleg virusos lenne (és kiderülne, márpedig elöbb utobb kiderülne arra mérget vennék). Ja és mellesleg mindenki ezt használja. Persze ez még nem jelenti hogy nem virusos, de ennyi erővel ne menj ki az utcára mert rád eshet egy cserép ..........
ha az utcán potyoknak a cserepek, én inkább átmegyek a másik oldalra, de ha ezt nem tehetném, biztos vennék fel védőeszközt magamra.
A véleményed látva az az "egyszerei user" jutott az eszembe, aki bőszen állította hogy "ő neki sosem volt még virusa, ezért nem is szokott felrakni antivirus programot."
Na most akkor honnan tudja hogy nem volt, ha nincs ami erre figyelmeztesse ?
Amúgy pedig sajna az írók mindig 1-2 nappal előrébb vannak mint az ellenszer író cégek, mert csak aztán lehet tuti ellenszer ha tudják mire kell írni. De vannak olyanok is amikre még nem is tudnak így sem írni.
Mindenesetre a kérdéses exe esetében két független progi is jelzett, azért az ilyen engem óvatosságra szokott késztetni.
De mindenki, a saját felelőségére azt tesz amit akar.
én nem használtam azt az exe-t, helyette találtam olyat az xda-n amire mindkét progi az áldását adta