2025, 01 08, 04:22:28

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136450 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #800 Dátum: 2009, 07 07, 15:37:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kösz!
Mindent próbáltam, a kártyáról nem tűntek el a dolgok, csak nem látom. (Memória alapján minden rajta van, nem törlődött.) Most flash-elek, hátha kibogozódnak a dolgok.

Másik kártyával próbáltad már, hogy működik-e a HD-ben?
Valamelyik ismerősnek csak van egy SDHC kártyaolvasója egy próba erejéig!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #801 Dátum: 2009, 07 07, 16:53:52 »
Sziasztok,

TV-zéssel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Coreplayer és Diamond TV fenn, magyarra beállítva és coreplayer.lnk beállítva (by vertex, köszi  :) ), ezek után teszt csatornaként dunaTV-t és hirTV-t probáltam, de miután elindítja a coreplayert az csak teker teker, de nem történik semmi!!
Tud vk valamit???  :shock:  >:(
Ja és utána mintha nem menne rendesen a netes kapcsolat sem
duji

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
« Reply #802 Dátum: 2009, 07 08, 05:25:39 »
Kösz az info-t, valszeg az lesz belőle. (Mivel PC felől nem is érzékelhető a cucc.) Na, ez van. :(

Szia !

Bocsi mindenkitől, hogy hanyagoltam a fórumot, de végre lassan felszabadulok teljesen. Még meg kell csinálnom egy módosítást, de utána teljesen szabad leszek már, mármint a szabadidőmben.

Szóval !!!
Mielőtt formáznád a kártyát egy gyors kérdés!!!
Nem tettél fel egy 1.5x-es SPL-ű romot ?
Mert némelyikben egy csöppet rosszul rakják össze a romot és több emberkénél jelentkezett, hogy a rom felrakása után nem látta a Storage Card-on az adatokat.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #803 Dátum: 2009, 07 08, 05:31:17 »
Más !

Meg fogom nézni az új rom elkészítése előtt, hogy hol tart a WM6.5 és a WM6.1 és az alapján lesz majd megbeszélve itt a fórumon, hogy akkor milyen irányba is menjünk tovább. Mondjuk vmiért a WM6.1 nekem is szimpibb és ezért most elnézést kérek mindenkitől akinek a WM6.5 a jobb, nem tudom miért van ez bennem, de ez nem fogja befolyásolni azt, hogy az új rom milyen alapra épüjön (na jó, max. egy kicsit :)), majd megbeszéljük. Persze az is számít, hogy melyik WM-hez, milyen progikat lehet felhajtani.

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #804 Dátum: 2009, 07 08, 07:58:25 »
Szia !
...
Mert némelyikben egy csöppet rosszul rakják össze a romot és több emberkénél jelentkezett, hogy a rom felrakása után nem látta a Storage Card-on az adatokat.
Ez csak arra vonatkozik, hogy a HD nem látja az SD kártyát, vagy az 1.54-es SPL képes tönkretenni a kártyát?
Mert nekem a másodszor térdelt most le, és most már az lemezkezelésből sem tudom megformázni, bár ott azt írja, hogy a kötet kifogástalan.
Persze lehet, hogy pont kifogtunk Vertexszel egy hibás szériát...

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #805 Dátum: 2009, 07 08, 09:20:23 »
Ez csak arra vonatkozik, hogy a HD nem látja az SD kártyát, vagy az 1.54-es SPL képes tönkretenni a kártyát?
Mert nekem a másodszor térdelt most le, és most már az lemezkezelésből sem tudom megformázni, bár ott azt írja, hogy a kötet kifogástalan.

Nem teszi tönkre, jó a kártya. Némelyik 1.5x -es SPL-ű rommal van csak a gond és csak azokon a HD-kon, amikre a szériaszám alapján nem engedte letölteni a gyári honlapról az 1.5x-es SPL-ű gyári romot. Viszont ezekre a HD-kra is fel lehet erőltetni ezt a romot is és minden ilyen SPL-ű főzött romot(a fejlesztők jóvoltából), de sajna némelyik készüléken jelentkezni szokott ez a hiba. De megijedni nem kell, mert nem rossz a mem.kártya, nem romlott el. Csak jelezzétek, hogy valóban ez történt-e veletek, mert akkor egy csomó instrukció jön és utána már jó lesz, de az adatokat akkor sem lehet mindig visszanyerni. Egyvkinek már segítettem helyrerakni a mem.kártyát, de elég sokat kellett variálni.

Nem elérhető atravel

« Reply #806 Dátum: 2009, 07 08, 09:42:30 »
Csak jelezzétek, hogy valóban ez történt-e veletek, mert akkor egy csomó instrukció jön és utána már jó lesz, de az adatokat akkor sem lehet mindig visszanyerni. Egyvkinek már segítettem helyrerakni a mem.kártyát, de elég sokat kellett variálni.
Az én esetemben egyértelműen nem lehet erről szó, mert gyári ROM van fent, olyan, amit szériaszám alapján engedett leszedni, és semmilyen eszköz nem látja a kártyámat (másik PDA, USBs kártyaolvasó), kivéve a notim kártyaolvasója, de az sem tud mit kezdeni vele...
Ahogy írtam egyszer már volt ilyesmim, de akkor a lemezkezelőből meg lehetett formázni. most ott sem tudja.
Azt hiszem és el fogok menni az e-care-hez, mert a Trinitymet is meg kéne mutatnom nekik.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #807 Dátum: 2009, 07 08, 10:26:09 »
Az én esetemben egyértelműen nem lehet erről szó, mert gyári ROM van fent, olyan, amit szériaszám alapján engedett leszedni, és semmilyen eszköz nem látja a kártyámat (másik PDA, USBs kártyaolvasó), kivéve a notim kártyaolvasója, de az sem tud mit kezdeni vele...
Ahogy írtam egyszer már volt ilyesmim, de akkor a lemezkezelőből meg lehetett formázni. most ott sem tudja.
Azt hiszem és el fogok menni az e-care-hez, mert a Trinitymet is meg kéne mutatnom nekik.

Először azért próbáld ki az SDTuneUp progit és olvasgass utána az xda-n, nehogy úgy járj, hogy kicserélik a kártyád és egy idő után az sem lesz jó.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #808 Dátum: 2009, 07 08, 10:55:37 »
Sziasztok,

TV-zéssel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Coreplayer és Diamond TV fenn, magyarra beállítva és coreplayer.lnk beállítva (by vertex, köszi  :) ), ezek után teszt csatornaként dunaTV-t és hirTV-t probáltam, de miután elindítja a coreplayert az csak teker teker, de nem történik semmi!!
Tud vk valamit???  :shock:  >:(
Ja és utána mintha nem menne rendesen a netes kapcsolat sem

A CPlayer 1.3-as verzióval sajna fagy, előbbi verzió kell!

Nem elérhető vertex

« Reply #809 Dátum: 2009, 07 08, 11:00:45 »
Szia !

Bocsi mindenkitől, hogy hanyagoltam a fórumot, de végre lassan felszabadulok teljesen. Még meg kell csinálnom egy módosítást, de utána teljesen szabad leszek már, mármint a szabadidőmben.

Szóval !!!

Nem! A CS100-as  ROM-al történt a dolog. Lehet, h. vírus van benne? Most fel lett tolva a kwbr, amivel minden fut, nem tudom mi lehetett az oka a problémámnak, az is lehet, h. (ha jól emléxem) a Lacsu-féle "megoldás" játszik. A kártyát buktam bizonyos infokkal, de azt megérdemlem. :) Most az Atravel által javasolt Thosiba mSD van benne, egyelőre jó.

Nem elérhető vertex

« Reply #810 Dátum: 2009, 07 08, 11:02:53 »

Na, ugyan úgy jártunk! Utólag már nem formázható, úgyannyira, hogy még a PC is "vissza  fagy" a kártyától. (Nem is látja, csak az olvasót.

Nem elérhető duji

« Reply #811 Dátum: 2009, 07 08, 11:12:09 »
A CPlayer 1.3-as verzióval sajna fagy, előbbi verzió kell!
Akkor ez lesz, köszi. Erre nem gondoltam, mert a Sharp féle sashimi összeállitásból ment fel a progi :-) (persze nem okollak érte Sharp  :D)
duji

Nem elérhető atravel

« Reply #812 Dátum: 2009, 07 08, 12:25:15 »
Most az Atravel által javasolt Thosiba mSD van benne, egyelőre jó.
Ennek is megvan a maga előnye... Innentől "csak" az adataid biztonságáról kell gondoskodnod, ha bármi gong van a kártyával, már a Speedshoppal állsz kapcsolatban, akik úgyis ki fogják cserélni, ha az ő olvasójukkal nem lehet bele életet csiholni.
Toshiba elvileg élettartam garis, 8Gb-os lapkát meg azért csak gyártanak még pár évig ;)

Nem elérhető atravel

« Reply #813 Dátum: 2009, 07 08, 12:26:22 »
Na, ugyan úgy jártunk! Utólag már nem formázható, úgyannyira, hogy még a PC is "vissza  fagy" a kártyától. (Nem is látja, csak az olvasót.
Ezétr gondoltam, hogy rossz szériát foghattunk ki a Sandisk kártyából

Nem elérhető atravel

« Reply #814 Dátum: 2009, 07 08, 12:43:07 »
Először azért próbáld ki az SDTuneUp progit és olvasgass utána az xda-n, nehogy úgy járj, hogy kicserélik a kártyád és egy idő után az sem lesz jó.
Ahogy rákerestem gugliban az SDTuneUp-ra a Techenten megtaláltam a 05.01.-én írt hszedet, amiben eeloze-nek válaszoltál, de aza művelet hibádzik pl abban, hogy nem lehet megformázni a kártyát. Illetve hiába telepítem a a programot semmi változást nem látok, olyan, mintha csak jelenlenne, mint mondjuk egy netCF (tehát se programok közt, se beállításoknál nem jelenik meg)
Ja, és ismert okokból kifolyólag csak gyári ROMot használhatok, abból viszont nem találtam 1.14-es alapút... nekem csak azt engedi letölteni a HTC Support, ami jelenleg is a gépen van (1.56...).
Ez mindenképpen kártyacsere lesz, csak azt nem tudom, hogy hogyan mehetek majd biztosra, hoyg nem fordul ez ismét elő... Ezért gondoltam, hogy legyen e-care.. hátha tudnak feleannyit, mitn te ;)

Nem elérhető vertex

« Reply #815 Dátum: 2009, 07 08, 12:50:05 »
Ennek is megvan a maga előnye... Innentől "csak" az adataid biztonságáról kell gondoskodnod, ha bármi gong van a kártyával, már a Speedshoppal állsz kapcsolatban, akik úgyis ki fogják cserélni, ha az ő olvasójukkal nem lehet bele életet csiholni.
Toshiba elvileg élettartam garis, 8Gb-os lapkát meg azért csak gyártanak még pár évig ;)

Így van, a garanaciát igazoló műag. borítás behajítva a többi közzé...:)
Egyébként kösz a tegnapi tippet, ez az ár azért nem olyan vészes)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #816 Dátum: 2009, 07 08, 13:08:31 »
Ahogy rákerestem gugliban az SDTuneUp-ra a Techenten megtaláltam a 05.01.-én írt hszedet, amiben eeloze-nek válaszoltál, de aza művelet hibádzik pl abban, hogy nem lehet megformázni a kártyát. Illetve hiába telepítem a a programot semmi változást nem látok, olyan, mintha csak jelenlenne, mint mondjuk egy netCF (tehát se programok közt, se beállításoknál nem jelenik meg)
Ja, és ismert okokból kifolyólag csak gyári ROMot használhatok, abból viszont nem találtam 1.14-es alapút... nekem csak azt engedi letölteni a HTC Support, ami jelenleg is a gépen van (1.56...).
Ez mindenképpen kártyacsere lesz, csak azt nem tudom, hogy hogyan mehetek majd biztosra, hoyg nem fordul ez ismét elő... Ezért gondoltam, hogy legyen e-care.. hátha tudnak feleannyit, mitn te ;)

Ha gondolod segíthetek akár gyári 1.14-es rom felrakásában is, de attól még nem fog megjavulni sajnos a kártya, sztem.

failed

• Vendég
« Reply #817 Dátum: 2009, 07 08, 13:12:34 »
Szia !

Szóval !!!

Csak info: Már rengeteg ROM-ot teszteltem, az spl nálam 1.56, de még SOHA sem jártam úgy hogy az SD-t ne látta volna a gép a telepítés után.
Tegnap ismét lefutattam az a-squared, és a kaspersky-t is, sajna a sokak által használt blac_uspl.exe-re azt jött ki ismét hogy "malocius software, malware multipacked, multigeneric."
Nem lehet hogy ez egy jól megírt, és idönként aktivizálódó file-törlő (vírus) alkalmazás?

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #818 Dátum: 2009, 07 08, 13:55:19 »
Csak info: Már rengeteg ROM-ot teszteltem, az spl nálam 1.56, de még SOHA sem jártam úgy hogy az SD-t ne látta volna a gép a telepítés után.
Tegnap ismét lefutattam az a-squared, és a kaspersky-t is, sajna a sokak által használt blac_uspl.exe-re azt jött ki ismét hogy "malocius software, malware multipacked, multigeneric."
Nem lehet hogy ez egy jól megírt, és idönként aktivizálódó file-törlő (vírus) alkalmazás?

Én sem jártam úgy még az 1.5x-es romokkal, de az nem azt jelenti, hogy ez a probléma nem létezik. Ha nem láttam még bálnát akkor nincs is ? Olvass utána az xda-n. A blac_uspl meg nem vírusos.

Nem elérhető tevike

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: Gyári 1.56
« Reply #819 Dátum: 2009, 07 08, 15:58:37 »
Mint már írtam, én is ugyanígy jártam. Gyári 1.14-ről frissítettem gyári 1.56-ra, amit a szériaszám alapján töltöttem le. 1 hétig nem volt semmi gond, aztán autózás közben hirtelen fagyott a telefon... s többet nem látta a sandisk 8GB microsd-t. Semmi, kivéve ha readonly SD adapterbe tettem, úgy le tudtam menteni az adatokat. Anélkül I/O error -ral az XP is akadt ki. Formatálni sem tudtam, azóta sem. Vettem új kártyát, azóta is azt használom.
Szerintem a sandisk "megsült"... töltön volt a kocsiban, GPS használatban, sütötte a nap es épp bejövő hívásom volt... Ekkor fagyott a HD. Az tény, hogy 1.56 ROM-mal sokkal melegebb, mint 1.14-el a HD.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #820 Dátum: 2009, 07 08, 17:36:59 »
Akkor ez lesz, köszi. Erre nem gondoltam, mert a Sharp féle sashimi összeállitásból ment fel a progi :-) (persze nem okollak érte Sharp  :D )

Még jó. A Ti kérésetekre került bele, én nem használom.  ;)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #821 Dátum: 2009, 07 08, 21:09:51 »

a blac uspl.exe-re nekem is visított a kaspersky...
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

failed

• Vendég
« Reply #822 Dátum: 2009, 07 09, 06:02:34 »
Én sem jártam úgy még az 1.5x-es romokkal, de az nem azt jelenti, hogy ez a probléma nem létezik. Ha nem láttam még bálnát akkor nincs is ? Olvass utána az xda-n. A blac_uspl meg nem vírusos.
való igaz, azért hogy én nem jártam így még má lehet hog küzdött vele, csak mint tapasztalatot írtam le. :p
Indiában nem jártam még, de biztos hogy van olyan ország, mert akkor honnan jöttek volna hozzánk az "indiánok" ?   :D
A blac_uspl meg attol még lehet virusos hogy Te nam akarod annak hinni, látom más is tapasztalt már gondot vele :oops:
béke

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #823 Dátum: 2009, 07 09, 09:46:20 »
Sziasztok !

Eladó egy 4 hónapos, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő HTC Touch HD 118.000 Ft -ért.

Nem elérhető duji

« Reply #824 Dátum: 2009, 07 09, 09:47:57 »
Még jó. A Ti kérésetekre került bele, én nem használom.  ;)
:taps: :ok: :-X
duji