Hello sziasztok!
Pár hete vásároltam meg a resco keyboardot, ami azért jobb mint a HTC eredeti virtuális billentyűzete és már egész jól „belaktam”, mikor is rábukkantam egy fantasztikus billentyűzet programra, ami ráadásul ingyenes. Ajánlom tehát figyelmetekbe, nem fogtok benne csalódni. (Tökéletesen megoldja az „előtérben lévő” ékezet kezelést, a képernyő navigálást, a kopizást, a billentyűzet paraméterezést.)
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginMás: mi ez a nagy uborka szezon mindenki szabira ment, vagy talán kifogytatok a témából? Ha az utóbbi sajnálatos helyzet állt volna elő ajánlok figyelmetekbe egy pár megoldásra váró problémát, mint pl.
- Hogyan lehetne a HD-n gyorsítani a böngészést (akinek internetes böngészés során volt már Ifon a kezébe az csak zokogva térhetett vissza a HD jéhez, - mint magam is)?
- Vagy tudtok-e mobilra, google-hoz hasonló megoldást a honlapok fordítására?
- Mikor lesz végre windows mobilon is elérhető a magyar nyelvű helyesírás ellenőrzés és a T9?
- A START menü ikonjainak számát (a CSUKA romjában) hogyan lehetne megsokszorozni?
- A program ikonok méretét a fenti romban lehet-e növelni stb.stb.
Nem ártana tehát egy felhasználói tippek, trükkök rovat sem, a ahol számba lehetne venni kinek mi hiányzik a gépe tudásának eszköztárából, és erre alapozva itt lehetne gyűjteni a talált megoldásokat, illetve egy két spéci programról is szívesen olvasnék felhasználói tapasztalatot. (Azt reméltem, hogy a „Hasznos információk, beállítások” rovat kitölti majd ezt az űrt.)
javascript:void(0);