No akkor néhány aproság, mert nálam még mindig ez van fenn:
- az indulásnál nem tapasztaltam semmilyen lassuságot
- első indításnál valahonnan helyes a zóna idő, és a helyi idő is. ( amint fentebb írtam)
- keyboard, jó az alap is, legalább alapból tud magyarul, de ha kell , resco tehető rá +ban
- IE nem hiányzik, operát használok
-G-sensor van rajta, operát forgatja ahogy kell, nagyitó müxik, kilépéskor nem fagy, letöltés szuper gyors
- Resco Contact managert (v2 béta) rátettem, tárcsázója, + egyebek tökéletes
- manilat nem is akarok rátenni, ezért clean-t választottam és nem full-t
- amire nekem kell tökéletes.
- ha utána néztek a kommentekben ; csak dícsérik mások, vajon miért?
de ízlések és pofonok....azért írtam le hogy megosszam a saját tapasztalataim, a "ROM-hiradóban:-)"
béke
Akkor az én válaszom erre:
- Ha nem tapasztaltál lassúságot akkor eddig csak lassú romokhoz volt szerencséd
- csak azt nem tudom, hogy akkor nekem miért nem állította be kapásból a zónaidőt, sőt miután beállítottam Budapestet még akkor sem. szted ez miért volt ? Ezt a funkcióját ki kell érdemelni ?
- Ha nem hiányzik az IE akkor nem is használod ki minden tulajdonságát a HD-nek
- Az opera elég így neked azok nélkül, amit írtam, hogy nem tudja (flash, java)? Tudod alapvetően ezzel mi a baj ? Hogy az operát java-ban írták, tehát semmi olyan plusszt nem tud, amit egyébként igen. De ha neked így megfelelő akkor jó, nekem nem, de sztem nagyon sokaknak nem és uae. igaz az IE-re is. Kérdezd meg Vertex-et, Lacsút vagy azokat akik használják esetleg az ActiveX-et. Böngészéskor az opera meg persze, hogy gyorsabb, mivel nem támogatja a java-t és a flash-t. De ha vkinek ez jön be akkor állítsa be, hogy ne töltse le a képeket se és akkor még gyorsabb lesz.
- G-Sensor nem kell az opera és az album forgatásához, az sima settings beállítás, de ennek ellenére lehet, hogy mégis van benne. De tudod mit ? Kalibráld be, ok ?
- Nekem a Ati driver és az opera párosával, miután feltettem a flash-t és a java-t uau. gondom volt, fagyott.
- Warez progikat meg nem rakok fel.
- Persze, hogy dícsérik. Majd mutass egyet, amit nem, még Dutty 3.7 XT-jét is. Próbáld ki és akkor majd meglátjuk, hogy dícsérni fogod-e. Hiába Panosha nem Onkolog és nem is Kwbr.
Én sem azért írtam le a romról a véleményem, mert le akartam volna osztani. Azért írtam le, mint jeleztem, mert a fórumban többször felvetődött a clean rom téma. Ismervén, hogy milyen az alapvető igények az alkalmazásokkal és a kellő tudásukkal szemben, hogy a többségnek mire van szüksége, ezért teszteltem le és ezt osztottam meg a többiekkel. Ha neked ez túl fájó volt akkor ne haragudj, nem akartalak megbántani. Alapvetően a HD tulajok többsége a készülék teljes tudását szeretnék kihasználni és nem egy Airis tudású készüléket szeretnének. Erre próbáltam felhívni a figyelmüket, hogy ha mindent feltelepítenek akkor mennyire instabillá, lassúvá válik ez a rom, a memória elfogyást nem is említve. Nem mindenkinek van annyi ideje, hogy minden alakalmazásból megkeresse a megfelelőt, ami passzol ezzel a rommal és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha újabb verziót teszel fel akkor esetleg a keresés kezdődhet előlről. Különben is, ha sok alkalmazást fel akar vki telepíteni akkor mindek a clean rom ? Ha meg nem akar akkor mindek a HD ?
BÉKE.