2024, 12 21, 09:38:42

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136055 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

failed

• Vendég
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #550 Dátum: 2009, 06 21, 11:53:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És úgy, hogy ha beállítod Budapestet akkor egyből, ott a setup-ban beállítja helyesen a dátumot és az időt ?
Nem, hanem még jobban, már a telepítés után, amikor be kell allítanod pld. hogy legyen-e password a kütyün meg iylenek, akkor kellene állítani a zona-helyett, é a helyi időt, és ennél az már kapásból helyes, hozzá sem kellett nyulnom, /Prága-Bp. volt, és az idő is stimmelt/ remélem így már világossabb mit akartam mondani ;)

failed

• Vendég
« Reply #551 Dátum: 2009, 06 21, 12:07:48 »
Black Pearl v2 Clean WWE ROM teszt :

Sokszor felmerült már a clean rom kérdése a fórumon, hogy jó-e vayg sem, hogy akarjunk-e vagy sem, hogy érdemes vele foglalkozni vagy sem. Gondoltam utána járok és letesztelem az egyiket.

A rom 1.57-es SPL-re épül és olyan build-re, ami nem a WM6.1-hez készült. A Setup screen, annak ellenére, hogy Clean rom nagyon nyögve nyelősen indul el. Továbbá hozzá sem értem és megjelent a forgó, vmilyen futó alkalmazás folyamatát jelző többszínű WinMo köröcske. Mit csinálsz édesem ? Kalibrálni szeretnék, ha egyszer azt írtad ki. Miért nem engeded ? Na végre, pár perc elteltével eltünt.
Date and Time Beállítás a setup-ban :
Beállítottam Budapestet. Mi törént ? SEMMI !!! Sem a dátumot, sem az időt, semmit sem állított be, sőt a helyes lokalizációt sem. Mit is jelent ez és hogyan kéne történjen ? Ha Budapestet választom ki akkor a magyar dátum és idő beállítások kéellenének, hogy megjelenjenek.
Erre ő:
Dátum: hh/nn/éééé Ez nem a magyar !! A magyar ez: éééé.hh.nn.
Time:  Ezt látszólag jól állítja be, de csak azért, mert Singapore-ban uae. a time beállítás. Viszont a helyes időpontot itt sem állítja be !
Pedig vki azt jelezte, hogy jól állítja be a lokalizációt meg mindent. Hát NEM IGAZ !!! A CS100 legalább, alapban a Budapestet és a helyes lokalizációt állítja be, mégha a pontos dátumot és időt nem is tudja. De ezt jeleztem, hogy egyik rom sem tudja és írtam, hogy miért. Csak kíváncsi voltam, mert jelezte vki, hogy ez a rom jól állítja be, hát tévedett vagy nem értette a lényeget, hogy miről van szó, hogy mit jelzett, azt hiszemZedd.
Menjünk tovább.
A Connection Setup rendben, a szokásos módon lefutott.
Újraindult a HD.
Nézzük a romot:
Alap WinMo a legszükségesebb alap progikkal, de hát ez clean rom úgyhogy ne is keressünk mindent benne. Nézzük esetleg mi az, ami fontos lenne.
- Rendes keyboard nincs, telepíteni kell.
- Remote Desktop nincs, akkor már nem is lesz, mert cab-ban nincs normális a Blackstone-ra.
- Internet Explorer, akkor ez sem lesz már, mert nem telepíthető cab fájllal.
- G sensor nincs rajta, ill. sztem van csak elrejtett, nem kalibrálható és nem állíthaó be pl. a Flip It engedélyezett alkalmazásnak. Milyen jó, hogy a HD pedig ilyet is tudna, igaz ? De akkor miért nincs benne ? Ja persze, ezt is fel lehet telepíteni.
- Java nincs, ez sem kellemes, mert kereshetjük a kompatibiliset majd.
- Flash nincs, kereshetünk ezt is.
Hát a böngészés nagyon körülményes így vele, hogy semmi sem teljes étékű rajta.
Töltsük be a névjegyeinket.
- A tárcsázója a telefonnak nagyon szép, viszont nem használható, mert az alap WinMo-s megjelnítést használja. Tehát ha van egy emberkénk és több telefonszáma akkor nem tudjuk azt megtenni, mint a Rhodium tárcsázónál, hogy kiírja a számait, mindet.
Minden a WinMo-s benne, a naptártól kezdve minden. Annyi a tuning rajta, hogy csíkos a háttere.
Nem is nézem tovább az alkalmazásokat vagy helyességét, mert nekem ez így már nem tetszik alapban.
Nem használok más szkint, szeretem a Manilát, tegyük fel rá probaképp. Ne a 2.1-est, mert az bizonyos dolgokban hibázik, tegyük fel a bevált 2.0-ást. És akkor jöjjön a káosz. Most derült ki, hogy mi a különbség még az olyan romok között, amibe a fejlesztők teszik bele a programokat, alkalmazásokat és optimalizálják őket szemben az utólagos telepítgetésekkel. A most feltelepített manila használhatatlan annyira lassú. Persze lehet, hogy avn olyan, ami jól menne rajta vagy lehet, hogy a Registry-ben ezt is be lehetne konfigolni, de minek is ?

Nem mondom, hogy nem jó a clean rom, de csak annak aki nem akar rá sokat telepítgetni, mert minél több mindent telepít fel rá annál nyűgösebb, annál lasabb és instabilabb lesz, hiszen itt majdnem minden alkalmazás hatással van egymásra. Tehát minél több progit telepítünk rá annál nagyobb az esély arra, hogy széttúrjuk a romot. Én egy HD-t vettem, nagyon nagy tudással és nem akarom lekorlátozni, ha ezt akarnám akkor vettem volna egy Airis-t. Röviden a véleményem : no more !
No akkor néhány aproság, mert nálam még mindig ez van fenn:
- az indulásnál nem tapasztaltam semmilyen lassuságot
- első indításnál valahonnan helyes a zóna idő, és a helyi idő is. ( amint fentebb írtam)
- keyboard, jó az alap is, legalább alapból tud magyarul, de ha kell , resco tehető rá +ban
- IE nem hiányzik, operát használok
-G-sensor van rajta, operát forgatja ahogy kell, nagyitó müxik, kilépéskor nem fagy, letöltés szuper gyors
- Resco Contact managert  (v2 béta) rátettem, tárcsázója, + egyebek tökéletes
- manilat nem is akarok rátenni, ezért clean-t választottam és nem full-t
- amire nekem kell tökéletes.
- ha utána néztek a kommentekben ; csak dícsérik mások, vajon miért? :oops:

de ízlések és pofonok....azért írtam le hogy megosszam a saját tapasztalataim, a "ROM-hiradóban:-)"
béke

Nem elérhető Zedd1963

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note9
  • PDA ROM: Android 9
« Reply #552 Dátum: 2009, 06 21, 16:37:52 »
Ezt mire föl is írod ?(látom, hogy a képernyő forgatásról van szó) Csak nem tudom mire vélni. Mivel kapcsolatban lenne ez ?
Meg még azért kérdem, mert ami idézet ben van a HSZ-ban az nem erről szól.
Én azt vettem ki belőle, hogy ezzel a beállítással lehet a telefon gomb hosszú megnyomásához rendelni a képernyő forgatást.
Ami a DE előtt van az lényegtelen!

Nem elérhető Zedd1963

• PDA: Samsung Galaxy Note9
  • PDA ROM: Android 9
« Reply #553 Dátum: 2009, 06 21, 16:54:21 »
Black Pearl v2 Clean WWE ROM teszt :
Pedig vki azt jelezte, hogy jól állítja be a lokalizációt meg mindent. Hát NEM IGAZ !!! A CS100 legalább, alapban a Budapestet és a helyes lokalizációt állítja be, mégha a pontos dátumot és időt nem is tudja. De ezt jeleztem, hogy egyik rom sem tudja és írtam, hogy miért. Csak kíváncsi voltam, mert jelezte vki, hogy ez a rom jól állítja be, hát tévedett vagy nem értette a lényeget, hogy miről van szó, hogy mit jelzett, azt hiszemZedd.

Tudom, hogy nem szereted Dutty féle romokat, de azért én ki szoktam próbálni őket. A mostani: Duttys V3.9 XT Turbo][5.2.21051.1.6.4][1.59.709] is tudja azt, hohy a kalibrálás után feljövő képernyőn az időzóna Prága Budapest GMT+1 és a dátum valamint az idő az éppen aktuális, nem kell állítani. erről beszéltem. Természetesen a flash után a regional settingsben be kell állítani, hogy hungary.
A következő flash-nél megpróbálok digi géppel egy fotót csinálni.
Különben a Duttys V3.9 XT Turbo][5.2.21051.1.6.4][1.59.709] sokkal lassabb mint Laurintius 2.5-ös romja, aki ráadásul ma éjjelre ígéri a 3.0 verziót.
Ami a DE előtt van az lényegtelen!

failed

• Vendég
« Reply #554 Dátum: 2009, 06 21, 17:46:12 »
Tudom, hogy nem szereted Dutty féle romokat, de azért én ki szoktam próbálni őket. A mostani: Duttys V3.9 XT Turbo][5.2.21051.1.6.4][1.59.709] is tudja azt, hohy a kalibrálás után feljövő képernyőn az időzóna Prága Budapest GMT+1 és a dátum valamint az idő az éppen aktuális, nem kell állítani. erről beszéltem. Természetesen a flash után a regional settingsben be kell állítani, hogy hungary.
A következő flash-nél megpróbálok digi géppel egy fotót csinálni.
Különben a Duttys V3.9 XT Turbo][5.2.21051.1.6.4][1.59.709] sokkal lassabb mint Laurintius 2.5-ös romja, aki ráadásul ma éjjelre ígéri a 3.0 verziót.

"a kalibrálás után feljövő képernyőn az időzóna Prága Budapest GMT+1 és a dátum valamint az idő az éppen aktuális, nem kell állítani."
Na, én is ue. tapasztaltam a már kitárgyalt panosha féle clean v2-nél :ok:
Amugy pedig teszteltem a Laurintius 2.5-ös romját én is, sőt dutyis-t is....neki inkább a marketingje jó, nem annyira a műve, tetű lassú volt nálam is.....na igen nehéz tökéletest találni. Ha clean, akkor gyors mint a szél, csak kevés a progi benne, ha full-os akkor meg lehet egész lassú is. Talán a kwbr 1.6.1 volt igen gyors, és full-os is a maga nemében. A mostani 2.3.1-et most töltöm, még nem próbáltam. Amugy a kwbr-es ROM-ok elég jól sikerültek.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
« Reply #555 Dátum: 2009, 06 22, 07:43:50 »
No akkor néhány aproság, mert nálam még mindig ez van fenn:
- az indulásnál nem tapasztaltam semmilyen lassuságot
- első indításnál valahonnan helyes a zóna idő, és a helyi idő is. ( amint fentebb írtam)
- keyboard, jó az alap is, legalább alapból tud magyarul, de ha kell , resco tehető rá +ban
- IE nem hiányzik, operát használok
-G-sensor van rajta, operát forgatja ahogy kell, nagyitó müxik, kilépéskor nem fagy, letöltés szuper gyors
- Resco Contact managert  (v2 béta) rátettem, tárcsázója, + egyebek tökéletes
- manilat nem is akarok rátenni, ezért clean-t választottam és nem full-t
- amire nekem kell tökéletes.
- ha utána néztek a kommentekben ; csak dícsérik mások, vajon miért? :oops:

de ízlések és pofonok....azért írtam le hogy megosszam a saját tapasztalataim, a "ROM-hiradóban:-)"
béke

Akkor az én válaszom erre:
- Ha nem tapasztaltál lassúságot akkor eddig csak lassú romokhoz volt szerencséd
- csak azt nem tudom, hogy akkor nekem miért nem állította be kapásból a zónaidőt, sőt miután beállítottam Budapestet még akkor sem. szted ez miért volt ? Ezt a funkcióját ki kell érdemelni ?
- Ha nem hiányzik az IE akkor nem is használod ki minden tulajdonságát a HD-nek
- Az opera elég így neked azok nélkül, amit írtam, hogy nem tudja (flash, java)? Tudod alapvetően ezzel mi a baj ? Hogy az operát java-ban írták, tehát semmi olyan plusszt nem tud, amit egyébként igen. De ha neked így megfelelő akkor jó, nekem nem, de sztem nagyon sokaknak nem és uae. igaz az IE-re is. Kérdezd meg Vertex-et, Lacsút vagy azokat akik használják esetleg az ActiveX-et. Böngészéskor az opera meg persze, hogy gyorsabb, mivel nem támogatja a java-t és a flash-t. De ha vkinek ez jön be akkor állítsa be, hogy ne töltse le a képeket se és akkor még gyorsabb lesz.
- G-Sensor nem kell az opera és az album forgatásához, az sima settings beállítás, de ennek ellenére lehet, hogy mégis van benne. De tudod mit ? Kalibráld be, ok ?
- Nekem a Ati driver és az opera párosával, miután feltettem a flash-t és a java-t uau. gondom volt, fagyott.
- Warez progikat meg nem rakok fel.
- Persze, hogy dícsérik. Majd mutass egyet, amit nem, még Dutty 3.7 XT-jét is. Próbáld ki és akkor majd meglátjuk, hogy dícsérni fogod-e. Hiába Panosha nem Onkolog és nem is Kwbr.

Én sem azért írtam le a romról a véleményem, mert le akartam volna osztani. Azért írtam le, mint jeleztem, mert a fórumban többször felvetődött a clean rom téma. Ismervén, hogy milyen az alapvető igények az alkalmazásokkal és a kellő tudásukkal szemben, hogy a többségnek mire van szüksége, ezért teszteltem le és ezt osztottam meg a többiekkel. Ha neked ez túl fájó volt akkor ne haragudj, nem akartalak megbántani. Alapvetően a HD tulajok többsége a készülék teljes tudását szeretnék kihasználni és nem egy Airis tudású készüléket szeretnének. Erre próbáltam felhívni a figyelmüket, hogy ha mindent feltelepítenek akkor mennyire instabillá, lassúvá válik ez a rom, a memória elfogyást nem is említve. Nem mindenkinek van annyi ideje, hogy minden alakalmazásból megkeresse a megfelelőt, ami passzol ezzel a rommal és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha újabb verziót teszel fel akkor esetleg a keresés kezdődhet előlről. Különben is, ha sok alkalmazást fel akar vki telepíteni akkor mindek a clean rom ? Ha meg nem akar akkor mindek a HD ?

BÉKE.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #556 Dátum: 2009, 06 22, 07:44:50 »
Én azt vettem ki belőle, hogy ezzel a beállítással lehet a telefon gomb hosszú megnyomásához rendelni a képernyő forgatást.

Ja értem, majd kipróbálom.
Köszi.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #557 Dátum: 2009, 06 22, 07:46:02 »
"a kalibrálás után feljövő képernyőn az időzóna Prága Budapest GMT+1 és a dátum valamint az idő az éppen aktuális, nem kell állítani."
Na, én is ue. tapasztaltam a már kitárgyalt panosha féle clean v2-nél :ok:
Amugy pedig teszteltem a Laurintius 2.5-ös romját én is, sőt dutyis-t is....neki inkább a marketingje jó, nem annyira a műve, tetű lassú volt nálam is.....na igen nehéz tökéletest találni. Ha clean, akkor gyors mint a szél, csak kevés a progi benne, ha full-os akkor meg lehet egész lassú is. Talán a kwbr 1.6.1 volt igen gyors, és full-os is a maga nemében. A mostani 2.3.1-et most töltöm, még nem próbáltam. Amugy a kwbr-es ROM-ok elég jól sikerültek.

Csináljak egy fotót ?

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #558 Dátum: 2009, 06 22, 07:49:56 »
Egyébként meg nem erőszak, mindenki azt a romot használja amelyiket akarja, amelyik bejön neki.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #559 Dátum: 2009, 06 22, 09:14:57 »
Akkor az én válaszom erre:
- Ha nem tapasztaltál lassúságot akkor eddig csak lassú romokhoz volt szerencséd
- csak azt nem tudom, hogy akkor nekem miért nem állította be kapásból a zónaidőt, sőt miután beállítottam Budapestet még akkor sem. szted ez miért volt ? Ezt a funkcióját ki kell érdemelni ?
- Ha nem hiányzik az IE akkor nem is használod ki minden tulajdonságát a HD-nek
- Az opera elég így neked azok nélkül, amit írtam, hogy nem tudja (flash, java)? Tudod alapvetően ezzel mi a baj ? Hogy az operát java-ban írták, tehát semmi olyan plusszt nem tud, amit egyébként igen. De ha neked így megfelelő akkor jó, nekem nem, de sztem nagyon sokaknak nem és uae. igaz az IE-re is. Kérdezd meg Vertex-et, Lacsút vagy azokat akik használják esetleg az ActiveX-et. Böngészéskor az opera meg persze, hogy gyorsabb, mivel nem támogatja a java-t és a flash-t. De ha vkinek ez jön be akkor állítsa be, hogy ne töltse le a képeket se és akkor még gyorsabb lesz.
- G-Sensor nem kell az opera és az album forgatásához, az sima settings beállítás, de ennek ellenére lehet, hogy mégis van benne. De tudod mit ? Kalibráld be, ok ?
- Nekem a Ati driver és az opera párosával, miután feltettem a flash-t és a java-t uau. gondom volt, fagyott.
- Warez progikat meg nem rakok fel.
- Persze, hogy dícsérik. Majd mutass egyet, amit nem, még Dutty 3.7 XT-jét is. Próbáld ki és akkor majd meglátjuk, hogy dícsérni fogod-e. Hiába Panosha nem Onkolog és nem is Kwbr.

Én sem azért írtam le a romról a véleményem, mert le akartam volna osztani. Azért írtam le, mint jeleztem, mert a fórumban többször felvetődött a clean rom téma. Ismervén, hogy milyen az alapvető igények az alkalmazásokkal és a kellő tudásukkal szemben, hogy a többségnek mire van szüksége, ezért teszteltem le és ezt osztottam meg a többiekkel. Ha neked ez túl fájó volt akkor ne haragudj, nem akartalak megbántani. Alapvetően a HD tulajok többsége a készülék teljes tudását szeretnék kihasználni és nem egy Airis tudású készüléket szeretnének. Erre próbáltam felhívni a figyelmüket, hogy ha mindent feltelepítenek akkor mennyire instabillá, lassúvá válik ez a rom, a memória elfogyást nem is említve. Nem mindenkinek van annyi ideje, hogy minden alakalmazásból megkeresse a megfelelőt, ami passzol ezzel a rommal és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha újabb verziót teszel fel akkor esetleg a keresés kezdődhet előlről. Különben is, ha sok alkalmazást fel akar vki telepíteni akkor mindek a clean rom ? Ha meg nem akar akkor mindek a HD ?

BÉKE.

a Airis jo nekem, kell hogy menjen es aszem a tudasa nem kicsi uj rommal nem?
e itt a kert

Nem elérhető vertex

« Reply #560 Dátum: 2009, 06 22, 09:42:36 »
Egyébként meg nem erőszak, mindenki azt a romot használja amelyiket akarja, amelyik bejön neki.

Persze így van, mindenki ugye azt használja.... :)
failed-et egyébként én is kértem, hogy a másik fórumon már beindított ROM-híradót itt is folytassa, mert sztem ez mindenki számára érdekes.
Az új ROM-mal kapcsolatban: az alaprendszer gondolom nem lesz megváltoztatva! Gondolok itt a lenyíló menükre (programok, beállítások..stb.)! Nekem egy kérésem is lenne. Megoldható-e, hogy a hangerősség beállításnál érzékenyebb (több fokozatú) kalibráció legyen a jelenleginél? (Pl. a Beáll/Hang/Hangerőnél az első fokozat 6%, utána 13%, 20%...stb., nincsenek köztes értékek, >pl.: 4, 6, 8, 10, 12, 14, >...stb.) A HW buttonnál még ennyi sem műxik, ott 20%-ról indul!

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #561 Dátum: 2009, 06 22, 09:49:20 »
failed-et egyébként én is kértem, hogy a másik fórumon már beindított ROM-híradót itt is folytassa, mert sztem ez mindenki számára érdekes.
Az új ROM-mal kapcsolatban: az alaprendszer gondolom nem lesz megváltoztatva! Gondolok itt a lenyíló menükre (programok, beállítások..stb.)! Nekem egy kérésem is lenne. Megoldható-e, hogy a hangerősség beállításnál érzékenyebb (több fokozatú) kalibráció legyen a jelenleginél? (Pl. a Beáll/Hang/Hangerőnél az első fokozat 6%, utána 13%, 20%...stb., nincsenek köztes értékek, >pl.: 4, 6, 8, 10, 12, 14, >...stb.) A HW buttonnál még ennyi sem műxik, ott 20%-ról indul!

Hát, ennek még nem néztem utána, de utána nézek majd. Akkor ezt az igényt is bemásolom a kérések listába.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #562 Dátum: 2009, 06 22, 09:51:39 »

Ha ebben a topikban csak Csuka romjáról akartok beszélni, akkor itt a korábbi általános HD topik, át lehet tenni oda a más kukták által gyártott romokat, és az azokról írt tapasztalatokat.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető vertex

« Reply #563 Dátum: 2009, 06 22, 10:01:33 »
Ha ebben a topikban csak Csuka romjáról akartok beszélni, akkor itt a korábbi általános HD topik, át lehet tenni oda a más kukták áltál gyártott romokat, és az azokról írt tapasztalatokat.

Ezt most nem értem.  :shock:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #564 Dátum: 2009, 06 22, 10:06:26 »
Ezt most nem értem.  :shock:
Ha külön akarjátok választani a Csuka romot a többitől.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

failed

• Vendég
« Reply #565 Dátum: 2009, 06 22, 10:17:38 »
.... Ha neked ez túl fájó volt akkor ne haragudj, nem akartalak megbántani. Alapvetően a HD tulajok többsége a készülék teljes tudását szeretnék kihasználni és nem egy Airis tudású készüléket szeretnének.

BÉKE.

Dear Csuka:-)
Eszembe nem jutna haragudni, és ezt üzenem miss patienca-nak is :oops:
Igazából azért írtam ide, mert gondoltam beszélgetni lehet másról is itt, nem csak a csuka féle ROM-ról. Pláne, hogy Ő kérte: "ne kelljen két helyen olvasnia", legyen minden 1 helyen.
Egyébként én azért vettem HD-t, mert az Airis-nél messze jobb minőségű minden szempontból. Én sem vagyok a minimalizmus híve. De, ahogy figyelgetem a napi szokásaimat, rájöttem a következőket szoktam használni:
- telefon, sms
- wi-fi, bluetooth
- internet
- gps
- tv nézés online-
- játék
- hangfelvevő

Ezeket pedig egy clean ROM-al is el tudom érni.
Próbáltam jó néhány full-ost, és soha nem használtam pld.
-mp3 trimmer, stb...

Panosha valóban nem kwbr, én is meglepődtem rajta hogy ez a ROM-ja szinte tökéletes....valamit elronthatott, de nagyon :D
De várom a következő Csuka verzsönt, hisz azokat is teszteltem, az elsők között ;)
peace

u.i. Már egy ideje meg akarom kérdezni, valaki segíthetne benne:
Hogy lehet elérni hogy az alap winmo asztal háttér beállítás esetén ( settings->today->use this  picture...     esetén a kép ne egy "tejüveg" mögé kerüljön, henem 100%-osan látszodjon?
Anno a korábbi winmo-k esetén ezzel nem volt gondom....tudtok rá valamit?

Nem elérhető vertex

« Reply #566 Dátum: 2009, 06 22, 10:18:13 »
Ha külön akarjátok választani a Csuka romot a többitől.

Nem csak Csuka ROMjáról lehet írni, hanem bármiről! Lásd pl. Airis  :D ! (Vicc volt.)
Szóval teljes szabadság mindenben, mindenki azt ír, amit akar. Az, hogy sokakat érdekel Csuka ROMja, természetes, mert sokaknak ez van fent. A másik, hogy Csuka pont a mi kéréseinknek megfelelően fejlesztette ki a kérdéses ROM-okat, így persze, hogy ez (talán írhatom: nekünk) fontos! Nincsenek kizárólagos, "szabályozott",...stb. szempontok, mivel ez egy fórum, így tehát semmi nem kötelező, persze a fórum alapszabályait kivéve :) ! Csuka és Sharp segít a fórumtagoknak ügyes-bajos dolgokat megoldani, új ROMokat fejleszteni, azokra minél jobb megoldásokat adni. Senkinél sem probléma, ha más ROM(okat) használ, más teszik neki, másról ír, v. vitatkozik....hát ennyi! :)

failed

• Vendég
« Reply #567 Dátum: 2009, 06 22, 10:20:49 »
Nem csak Csuka ROMjáról lehet írni, hanem bármiről! Lásd pl. Airis  :D ! (Vicc volt.)
Szóval teljes szabadság mindenben, mindenki azt ír, amit akar. Az, hogy sokakat érdekel Csuka ROMja, természetes, mert sokaknak ez van fent. A másik, hogy Csuka pont a mi kéréseinknek megfelelően fejlesztette ki a kérdéses ROM-okat, így persze, hogy ez (talán írhatom: nekünk) fontos! Nincsenek kizárólagos, "szabályozott",...stb. szempontok, mivel ez egy fórum, így tehát semmi nem kötelező, persze a fórum alapszabályait kivéve :) ! Csuka és Sharp segít a fórumtagoknak ügyes-bajos dolgokat megoldani, új ROMokat fejleszteni, azokra minél jobb megoldásokat adni. Senkinél sem probléma, ha más ROM(okat) használ, más teszik neki, másról ír, v. vitatkozik....hát ennyi! :)

köszi Vertex, a szívemből szóltál:-)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #568 Dátum: 2009, 06 22, 10:21:34 »
Látom nem értitek.
Ez egy általános beszélgetős topik, ami előbb utóbb olyanná válik mint "amott", tehát a mélyére kerülnek a más romokról írt tapasztalatok.
Most, amig még nem késő, lehetne külön témákat létrehozni "más" romoknak, és az azokról született véleményeket kigyűjteni.
Mutatom: You are not allowed to view links. Register or Login
De nekem mindegy, ahogy akarjátok  ;)
Itt többmindenre van lehetőség.

Nem elérhető vertex

« Reply #569 Dátum: 2009, 06 22, 10:29:22 »
Látom nem értitek.
Ez egy általános beszélgetős topik, ami előbb utóbb olyanná válik mint "amott", tehát a mélyére kerülnek a más romokról írt tapasztalatok.
Most, amig még nem késő, lehetne külön témákat létrehozni "más" romoknak, és az azokról született véleményeket kigyűjteni.

Ja..., ezen egyébként Csuka meg Sharp dolgozik, szó volt már róla, ilyen szempontból mint témák indítói kézben tartják és tervezik a "rendszert".

Nem elérhető vertex

« Reply #570 Dátum: 2009, 06 22, 10:30:55 »
Látom nem értitek.

...persze ehhez azért idő kell..... Egyébként kösz a segítséget! (Tegnap kinek drukkoltál -F1- ?)  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #571 Dátum: 2009, 06 22, 10:31:29 »
...persze ehhez azért idő kell..... Egyébként kösz a segítséget! (Tegnap kinek drukkoltál -F1- ?)  :D
A Hamilton barátnőjének, hogy nehogy belerepüljön valami a szájába :D

Nem elérhető vertex

« Reply #572 Dátum: 2009, 06 22, 10:38:49 »
A Hamilton barátnőjének, hogy nehogy belerepüljön valami a szájába :D

:taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #573 Dátum: 2009, 06 22, 10:42:35 »
köszi Vertex, a szívemből szóltál:-)

Okay Doky! (..., hogy a szóhasználatoddal éljek Főnök!)
Végre online vagy a nagy magyar valóságban! :)

failed

• Vendég
« Reply #574 Dátum: 2009, 06 22, 10:52:49 »
Okay Doky! (..., hogy a szóhasználatoddal éljek Főnök!)
Végre online vagy a nagy magyar valóságban! :)

ja....vazze....és már "támadnak" is rendesen....na jó ez csak vicc volt.
off:
A lényeg hogy beszélgessünk....én nem néztem tegnap tv-t, de filmet igen...(a tv-t kijelzőnek használom)...megnéztem az "angyalok és démonok" címűt  pld.-ul, nem volt rossz...volt benne fordulat.
off. out :-X