Na, akkor szítok kicsi feszültséget HTC-sek, mit szóltok az új Omniákhoz?
Meglepően szépre sikeredett, bár a Blackstone-t nem éri utól!
A szegélyy és általában a formavilága kissé iPhone-os.
Amit nem értek az Omnia 2-nél, hogy miért nem winmo 6.5 alapban, bár nyilván még a "régi" oprendszerre fejlesztették. (Legalább lehet 6.5-re váltani)
Az AMOLED kijelzőt kézbe véve kellen vocsingolni, hogy mi az új és a jó benne, mindenesetre a felbontás.....stb. OK! (Talán nekem az egész előlapot nézve kicsit aránytalan a felső és alsó rész aránya a kijelző méretéhez képest. (design!)
A fényképkezelés (Album) lenyűgöző, viszont a kezelési szemtból az iPhone-re hajazó tabs nem annyira tetszik, de ez csak megszokás kérdése.
Nem tudom milyen a Ram/Rom arány, elég gyors-e? (Online üzemmódbam kicsit lassúnak tűnik és "akad", de lehet, hogy ez csak optikai csalódás.
)
Kiváncsi lennék a video képességeire. (Filmlejátszás...stb.)
A kamera képességeihez nem nagyon lehet hozzászóli.
Az USB konnektort és a jack aljzatot takaró védőlapka csúcs, nem is tudom más készüléknél láttam-e ilyet!
A központi hatszög alakú, (multifunkciós?) HW button formailag nekem ronda, de nyilván a kezelhetőség miatt csinálták szegmensekből.
Hirtelen és röviden ennyi. Biztosan jó kis gép, de egy HTC-s topicban annyira nem fogom felmagasztalni!
Leginkább kézbe kellene venni és úgy nyúzni, tapogatni egy kicsit!! Ha esetleg hozzám vágna egyet vki, nem biztos, hogy visszaadnám.