Igen, nyugodtan próbálgassatok és használjatok másik romokat is, mert először is legalább lesz összehasonlítási alapotok, másodszor a romom a sok mostani melóm miatt egyelőre stagnál.
Eddig elég sok rom-ot kipróbáltam és majdnem mindegyikben találtam olyat, ami tetszet, ezek köül néhányat felsorolok, hátha bekerülhetnek az új ROM-ba.
Javaslatok (kérések
) az új ROM-odhoz:
Flashelés után automatikusan az aktuális időt dátumot, időzónát állítja valamelyik. Ez hasznos lehet ha útközben kell HR-t csinálni.
SMS nagyító, erről már beszéltünk, nekem változatlanul nagyon tetszik
Forgatás, nem szeretem ha automatikusan minden forog, mert mindössze néhány programnál van rá igazán szükség (email olvasás, opera, számológép) ezeket kellene beállítani, a többi meg opcionális legyen (esetleg egy cab, akinek kell). Bár a manuális megoldás is jó lehet, valamelyik, talán kwbr romban láttam, hogy a felvesz gomb hosszó megnyomására forgat.
Régi vágyam az enter gomb, mivel a Mobipocket reader erre a gombra vált teljes képernyős módra és vissza. Eddig ezt csak úgy tudtam megoldani, hogy telepítettem az AEbuttonplus progit és azzal beállítottam valamelyik harware gombra. De csak ezért telepíteni egy programot, ami folymatosan fut a háttérben felesleges.
Szintén jó lenne, ha például az általam igen ritkán használt hangerő gombok hosszú megnyomására a fel-le scrollozást be lehetne állítani. Hát ennyi lenne.
Neked is ajánlom, hogy ha időd engedi nézd meg az előző hsz-omban linkelt romot, hátha át tudsz venni belőle néhány ötletet.
Találtam még két aprócska programot, ami a winmo felületét alakítja, szerintem elég sok időt spórolhatnál velük, ha alapból benne lennének a romban)