Kedves Fórumbéli Kollégák!
Legyetek kedvesek „segíjjetek” abbéli gondom felszámolásában, hogy vajon hogyan lehetne
háromnál több postafiókot üzemeltetni, a Mi kis időrabló kézi készülékünkön.
Elvileg ugye a Sharp féle SASHIMi-ben van egy ügyes kis szerkesztő (amiről 2009-05-27 07:33:32 kor) Sharp az alábbiakról tájékoztatott bennünket.
„ A Sashimi-vel az e-mail fiókokat pedig a benne levő Makisu-val (Tools / My Custom Tools / Makisu) kell beállítani. Ha több e-mail fiók is van, akkor csak akkor szabad belőle kilépni amikor az utolsó is be van állítva.”
Na mármost, én maximális igyekezettel végig koncentráltam 6 mail fiók (vegyesen POP3 és IMAP-os) beírását, de 3-nál több fiók működését továbbra sem sikerült kikényszerítenem, pedig 4 alkalommal zsinórban végigkínlódtam az összes beállítást. Azóta is kettős látásom van és a mutató ujjam úgy maradt, hogy nem merem a kezemet zsebre tenni, mert akivel szembe megyek azt hihetné, hogy direkte hencegek. Ezért hát mielőtt öregkoromra megtanulnék sírva zokogni, legyetek olyan kedvesek homályosítsátok fel elmémet egy ötletes megoldással. Vagy ha ez nem lehetséges, akkor csak nagyon könyörületesen tájékoztassatok, hogy a bár így is, úgy is fájni fog de, kizárólag a nemzetközi helyzet további fokozódására tekintettel csodákra jelenleg nem telik, de ha a jelenlegi informatikai kudarcba nem akarok bele rokkanni, akkor keressem fel a Tarzan nevű (még nem fórumos) kollégát és vegyek tőle üzenet továbbítási leckéket. Jelige: az optimizmus ingyen van.