0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hogy olyan formátuma és tartalma legyen, ami megfelel a főoldalon lévő cikkek nívójának. Gondolom egy Pétisó-s cikk nem igazán illene bele, habár nekem nagyon nagy örömet okozna.
Miért kell engedélyeztetni, az adaptált dolgok miatt? (Nem elég egy "bibliográfia"?)
OK! Ne engedj a színvonalból, ez így kiváló!!!! (szabad nekem ne is enged, mer így jó nekem?, hogy lehet)
Kell valaki aki kiteszi a cikket, csupán csak ennyiről van szó. Éppen én vagyok a valaki, ezért megy ilyen lassan
Nem bírálatnak szántam, komolyan gondoltam, amit írtam. Vagy akarsz egy Pétisó stílusú cikket ? Ráérsz kitenni a cikket.
Inkább humor, mint porszívós cikk
Porszívó rulez!
Nálunk arra is van hely és lehetőség You are not allowed to view links. Register or Login
Hello Sharp!legy szives segit nekem, PI8-ban Kategorik/AutoSzurok beall-ban kat. ikonok ROMflash vissza nem csinalja igy, pda nemtom miert hogy nem latszik, gondolkozom rola! miertkoszi
Hali !Valaki segítsen már lécci hogy az ESET Smart Security 4-ben hogy lehet rávenni a tűzfalat , hogy a PDA-val tudjon kapcsolódni . Nekem egyelőre csak úgy sikerül hogy ha átmenetileg letiltom a tűzfalat,aztán kapcsolódok majd engedélyezem a tűzfalat .Köszi:Tamage
He? Én nem érteni ez rovásírást...
by Pétisó ?
Csak egy apróság: a PI8-ban a kategóriákhoz rendelhető kis ikonok nem mentődnek (export>Storage), és visszaállítás (import) után újra be kel állítgatni. (Nálad is így van?)
Nem nem, ez teknyetes Nézz körül a friss híreik között, rájössz
Mostanra kihámoztam a rejtvényed. Biztosan így van, én nem használom ezt a részt...
Ill. még azt is kérdezném, hogy az előbb említett ikonok mérete növelhető-e vhogy, hogy a többi beáll. változatlan maradjon?
Akkor az utolsó kérdés érvénytelen!
Melyik módban van a tűzfala?
Hali !Most éppen interaktív szűrési módban , de ha rátolom az USB-t nem kínálja fel az ablakot hogy biztonságosnak minősíthessem...Üdv: Tamage
Akkor nézd meg a már eltárolt beállításokat, lehet, hogy fixálva lett az adott programra a beállítás, ami után már többet nem kérdez. Nem emlékszem pontosan a menükre, nekem csak az Antivirus van felrakva egy ideje.