2024, 12 19, 20:00:15

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 135989 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető icoj

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: WM 6.5.3
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #2550 Dátum: 2010, 03 08, 15:42:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
akkor jó :)

Időjárás fül/Menü/Beállítások és pipa ;)
Ezt idáig is kipipáltam. Vagy mind a kettőt kellene?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #2551 Dátum: 2010, 03 09, 07:34:07 »
Ezt idáig is kipipáltam. Vagy mind a kettőt kellene?

attól függ mire van szükséged, ha nem számít, hogy felmászik a netre, akkor mind2 mehet. de próbáld ki és majd kitapasztalod. ;)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető icoj

« Reply #2552 Dátum: 2010, 03 09, 08:06:49 »
attól függ mire van szükséged, ha nem számít, hogy felmászik a netre, akkor mind2 mehet. de próbáld ki és majd kitapasztalod. ;)

Tegnap bejelöltem mind két opciót. Reggel a tegnap esti időjárást mutatta a főképernyőn. Csak akkor frissitette az adatokat amikor az időjárás fűlre mentem.

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2553 Dátum: 2010, 03 09, 08:56:00 »
Jó mostmár egy kontaktom sincs :oops: :'( De az Outlookban benne van ugye az összes. Szóval onnan hogyan tudnám átteni őket a HDmra? Elég lenne csak a kontaktokat, nem kell semmi más extra.

MAsync-el "minden" megoldható, be tudod állítani, hogy mit szinkronizáljon, melyik legyen az alapgép..., stb. Ha sikerült mindent jól beállítani, ajánlom Neked, hogy készíts Backup-ot, azzal vissza tudod állítani a mentett állapotot HR, ROM flash...stb. esetén!

Nem elérhető vertex

« Reply #2554 Dátum: 2010, 03 09, 09:00:41 »
Szép jó estét Mindenkinek!

Egy apró kérdésem lenne. Wajk 3.4-es romját használom. Soha nem volt még szükségem a hangrögzitőre, de most kellene. Nem találom sehol.
Nincs benne vagy én vagyok balga? Ha nincs, akkormit ajánlotok?

Köszönöm a választ előre is.

Ha esetleg nem tetszik a  Voice Recorder, akkor ajánlom a Resco Audio Recordert (fizetős..., de), elég jó.  ;)

Nem elérhető Darazs

• Darázs
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Litening 6.1
« Reply #2555 Dátum: 2010, 03 10, 10:38:28 »
Sziasztok! Eddig nem probáltam a Wajk féle Romokat főleg a 2.1-s Manila miatt. Most kiprobálnám. Az a kérdésem mikor jön a 4.0 ha megfelel ne kelljen ujra ROMot frissitenem, másik: magyaritás van hozzá ha már magyar ember készitette?

Köszi!

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2556 Dátum: 2010, 03 10, 11:12:00 »
Hát nem vártam választ, felraktam a BlackStonehenge-t és k....a gyors!!  időm nincs tesztelni és nem is fogom mert nekem ez a Manila 2.1 olyan mintha vissza mennék az időben. Sajnálom hogy Wajk mester nem készít Manila 2.5-öst igazán szép tiszta és használható a Romja akinek bejön a Manila 2.1 csak ajánlani tudom..

Nem elérhető vertex

« Reply #2557 Dátum: 2010, 03 10, 17:14:39 »
Hát nem vártam választ, felraktam a BlackStonehenge-t és k....a gyors!!  időm nincs tesztelni és nem is fogom mert nekem ez a Manila 2.1 olyan mintha vissza mennék az időben. Sajnálom hogy Wajk mester nem készít Manila 2.5-öst igazán szép tiszta és használható a Romja akinek bejön a Manila 2.1 csak ajánlani tudom..

Sztem lesz manila 2.5-vel is (?), a magyarítás meg müxik, egy kicsit olvass vissza! (Mindenesetre a manila 2.1-el gyorsabb a ROM.)

Nem elérhető RW

• Navigáció / Navigation: iGo 8.3
  • PDA: HTC P3700
  • PDA ROM: 1.93.401.2 WWE
« Reply #2558 Dátum: 2010, 03 10, 19:12:13 »
Sziasztok!
Új vagyok itt, egy kicsit el is vagyok veszve ebben ( nekem most úgy tűnik ) dzsungelben...
Szóval kéne nekem egy kis segítség...

Nem elérhető RW

• Navigáció / Navigation: iGo 8.3
  • PDA: HTC P3700
  • PDA ROM: 1.93.401.2 WWE
« Reply #2559 Dátum: 2010, 03 10, 19:17:17 »
Frankón letelt az egy perc. :-) Akkor menjek a francba a kérdésemmel?

Nem elérhető zolmesz

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + Ndrive
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Original
« Reply #2560 Dátum: 2010, 03 10, 19:46:03 »

De miért nem teszed fel?

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #2561 Dátum: 2010, 03 10, 19:48:14 »

Én amiben tudok segíthetek!írj privátban, de ha ilyen bonyolultabb kérdésed van, akkor sztem abban nem tudok segíteni:S:D...Akkor Wajkvertex kombó:D

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2562 Dátum: 2010, 03 10, 19:51:35 »

Nem értem mi a jobb a manila 2.5ben.. Egyedül a zenelejátszó és az album fordul el, csak galibát meg lassúságot okozva:D Meg van ilyen footprints fül és ennyi:). Szerintem ez a rom így jó ahogy van:D Kivéve, hogy szerintem lehetne az óra alapból más meg a slider is lehetne picit szebb:) és a programoknál is lehetne több hely:)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2563 Dátum: 2010, 03 10, 20:05:15 »
Kivéve, hogy szerintem lehetne az óra alapból más meg a slider is lehetne picit szebb :)

a szépség mint tudjuk relatív, ami nekem szép lehet neked nem ami neked lehet másnak nem, szóval azt hamar megtanultam, hogy ilyeneket nem építek be. a netről sokminden letölthető, mindenki saját kedvére alakíthatja.

ha vab-ban van, beteszed az "Autoinstall" mappába és HR vagy újabb ROMverzió feltevése után egyből úgy látod majd a kijelződet ;)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2564 Dátum: 2010, 03 10, 20:51:26 »
a szépség mint tudjuk relatív, ami nekem szép lehet neked nem ami neked lehet másnak nem, szóval azt hamar megtanultam, hogy ilyeneket nem építek be. a netről sokminden letölthető, mindenki saját kedvére alakíthatja.

ha vab-ban van, beteszed az "Autoinstall" mappába és HR vagy újabb ROMverzió feltevése után egyből úgy látod majd a kijelződet ;)

Tudom, ezért nem is sorolnám a hibák közé:) De azt viszont mindig is szerettem volna megkérdezni,hogy ez az óra , slide, HD wall csere vajon mennyire lassíthatja a mobilom? Esetleg több program telepítése után is lassulhat?(Hány programot telepíthetek?)

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2565 Dátum: 2010, 03 11, 08:15:30 »
Nem értem mi a jobb a manila 2.5ben.. Egyedül a zenelejátszó és az album fordul el, csak galibát meg lassúságot okozva:D Meg van ilyen footprints fül és ennyi:). Szerintem ez a rom így jó ahogy van:D Kivéve, hogy szerintem lehetne az óra alapból más meg a slider is lehetne picit szebb:) és a programoknál is lehetne több hely:)

Én pl. a people menüt nem tudom kihagyni (ami a 2.5-ben van) egy mozdulat és 15 gyorshivásra van lehetőségem fényképekkel. kb ennyi embert hívok nap mint nap többször, a többit bekeresem. Főkijelzőre ki tudok rakni egy számologépet, lámpát és Igo-t - ezeket is sürün használom (az Igo, azért fontos elöl legyen mert vezetésközben ha átmegyek más menübe pl csörgök - egy gombnyomással ujra Igo-ban vagyok..) és igen ezegy tovább fejlődött Manila - a felhasználok többségének kivánsága szerint..
Kiprobáltam sok ROMot és valóban WAJK-é az egyik legjobb, de nekem hiányzik a Manila 2.5..

Nem elérhető vertex

« Reply #2566 Dátum: 2010, 03 11, 08:52:28 »
Én amiben tudok segíthetek!írj privátban, de ha ilyen bonyolultabb kérdésed van, akkor sztem abban nem tudok segíteni:S:D...Akkor Wajkvertex kombó:D

Maradjunk Wajknál!  :D :taps: 

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2567 Dátum: 2010, 03 11, 12:55:20 »
Maradjunk Wajknál!

na, csak ne szerénykedjél visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

a HD wall csere vajon mennyire lassíthatja a mobilom?

ez a megoldás szerintem az egyik legkevésbé megterhelő a Manila számára, de feltettem a fórumba egy egész jó BG4allTAB cab-ot, amit ha felteszel utána már csak a Manila beállítások részében módosítgathatod a hátteret egyszerűen.

Amúgy másokra ne halgass, uninstalálni mindent lehet, felteszed, nyúzod, aztán eldontöd. ;)

Esetleg több program telepítése után is lassulhat?(Hány programot telepíthetek?)

A gép nem nagyon érzi meg, mert a Storage elég méretes, oda mennek a programok. Inkább arra kel vigyáznod, hogy olyanokat ne telepítsél sokat amik szeretnek elindulni a készülékkel együtt (Autorun), mert azok már hatással lehetnek az akksira és a teljesítményre is.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2568 Dátum: 2010, 03 12, 14:11:28 »
elkészült a v4.0

- new CORE, WM6.5.3.28232
- added MMS support
- added 3G button to CommManager
- added threaded email
- added new taskbar
- added Streaming Media
- updated some graphic
- improved scrolling

a MagyarAddon letölthető ugyaninnen ;)

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2569 Dátum: 2010, 03 13, 13:35:17 »
Wajk Mester nem akarod megajándékozni a közösséget egy ilyen letisztult jól működő 2.5 manilaval?

:D

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2570 Dátum: 2010, 03 13, 19:03:51 »
Wajk Mester nem akarod megajándékozni a közösséget egy ilyen letisztult jól működő 2.5 manilaval?

gondoltam rá, de még hegyezem a rendszert, mert nekem fontos, hogy nagyon "érzékeny" legyen a rendszer, mert napi használatban nem szeretem a várakozást és az akadozást ;) Ha tökéletesre sikerül (a szememben) ez a konfig, akkor utána valószínű lesz 2.5-ös verzió is, majd lesz egy szavazás, hogy mekkora igény lenne rá. (de addig azért fel sem merült bennem, mert a LEO-s 2.5, nem erre a HW-ra lett készítve és nincs az az optimalizálás amivel szépen csúszhatna, pl mondjuk az album. látványra ugyan úgy néz ki a kiúsztatás mint az M2.1-nél mégis úgya akad mint a ****)

de most jelenleg hiánypotóló vagyok, mert M2.1-es WM6.5x szériás ROMban jelenleg egyedülálló vagyok :) és az jó érzés nézve a letöltéseim mert néha stikában nézem, hogy más ROMokat hányan töltenek le...  :p

jó egyedurakodónak lenni, meg én sem gondoltam, hogy ekkora igény van egyébként még a M2.1-es ROMra.

Ugyanis az gondolom egyértelmű, hogy elsősorban magamnak csinálom a ROMot, mert nem találtam olyat ami megfelelt volna nekem sebességben.

lehet másnak nem ilyen jó mint nekem, de ez a 4.1-es most elég jó szálcsiszolt lett, szóval marad is ez a CORE egy ideig.

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2571 Dátum: 2010, 03 14, 14:22:43 »
Hello!
Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nem vált át a "Serial" felirat bootloaderben "USB"-re?:(
Windows mobile eszközközpontban kikapcsoltam az usb kapcsolatok engedélyezését! És legutóbb mikor flasheltem minden ment:S! Azóta csak a Radio Romot akartam frissíteni, de az nem jött össze:)...

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2572 Dátum: 2010, 03 14, 15:52:09 »
gondoltam rá, de még hegyezem a rendszert, mert nekem fontos, hogy nagyon "érzékeny" legyen a rendszer, mert napi használatban nem szeretem a várakozást és az akadozást ;) Ha tökéletesre sikerül (a szememben) ez a konfig, akkor utána valószínű lesz 2.5-ös verzió is, majd lesz egy szavazás, hogy mekkora igény lenne rá. (de addig azért fel sem merült bennem, mert a LEO-s 2.5, nem erre a HW-ra lett készítve és nincs az az optimalizálás amivel szépen csúszhatna, pl mondjuk az album. látványra ugyan úgy néz ki a kiúsztatás mint az M2.1-nél mégis úgya akad mint a ****)

de most jelenleg hiánypotóló vagyok, mert M2.1-es WM6.5x szériás ROMban jelenleg egyedülálló vagyok :) és az jó érzés nézve a letöltéseim mert néha stikában nézem, hogy más ROMokat hányan töltenek le...  :p

jó egyedurakodónak lenni, meg én sem gondoltam, hogy ekkora igény van egyébként még a M2.1-es ROMra.

Ugyanis az gondolom egyértelmű, hogy elsősorban magamnak csinálom a ROMot, mert nem találtam olyat ami megfelelt volna nekem sebességben.

lehet másnak nem ilyen jó mint nekem, de ez a 4.1-es most elég jó szálcsiszolt lett, szóval marad is ez a CORE egy ideig.

Szép munkát végzel! Köszönjük!  (.. és pont ezért reménykedem tőled egy 2.5-ös Manilas Romra, amit írsz egyértelmű, de azért még reménykedem... )

Nem elérhető icoj

« Reply #2573 Dátum: 2010, 03 14, 16:50:24 »
Sziasztok!

Nagyon elégedett vagyok Wajk romjaival. Minden tökéletes, viszont a gmail szinkronizációt még mindig nem tudtam megoldani. Álltalában működik, ha nem akkor segít rajta egy soft reset, de szeretném ha tökéletes lenne.
Tud valaki valamilyen megoldást erre? Nagyon sokat keresgéltem a neten, de semmi. Ha valaki egy linket adna, azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm a segítő készségeteket :)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2574 Dátum: 2010, 03 14, 18:14:02 »
Sziasztok!

Nagyon elégedett vagyok Wajk romjaival. Minden tökéletes, viszont a gmail szinkronizációt még mindig nem tudtam megoldani. Álltalában működik, ha nem akkor segít rajta egy soft reset, de szeretném ha tökéletes lenne.
Tud valaki valamilyen megoldást erre? Nagyon sokat keresgéltem a neten, de semmi. Ha valaki egy linket adna, azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm a segítő készségeteket :)

a topikból próbáld ki az ASfix.cab-ot...