Wajk Mester nem akarod megajándékozni a közösséget egy ilyen letisztult jól működő 2.5 manilaval?
gondoltam rá, de még hegyezem a rendszert, mert nekem fontos, hogy nagyon "érzékeny" legyen a rendszer, mert napi használatban nem szeretem a várakozást és az akadozást

Ha tökéletesre sikerül (a szememben) ez a konfig, akkor utána valószínű lesz 2.5-ös verzió is, majd lesz egy szavazás, hogy mekkora igény lenne rá. (de addig azért fel sem merült bennem, mert a LEO-s 2.5, nem erre a HW-ra lett készítve és nincs az az optimalizálás amivel szépen csúszhatna, pl mondjuk az album. látványra ugyan úgy néz ki a kiúsztatás mint az M2.1-nél mégis úgya akad mint a ****)
de most jelenleg hiánypotóló vagyok, mert M2.1-es WM6.5x szériás ROMban jelenleg egyedülálló vagyok

és az jó érzés nézve a letöltéseim mert néha stikában nézem, hogy más ROMokat hányan töltenek le...

jó egyedurakodónak lenni, meg én sem gondoltam, hogy ekkora igény van egyébként még a M2.1-es ROMra.
Ugyanis az gondolom egyértelmű, hogy elsősorban magamnak csinálom a ROMot, mert nem találtam olyat ami megfelelt volna nekem sebességben.
lehet másnak nem ilyen jó mint nekem, de ez a 4.1-es most elég jó szálcsiszolt lett, szóval marad is ez a CORE egy ideig.