2024, 12 19, 23:55:24

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 135994 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető balazs.boda

• PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.56.401.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #2525 Dátum: 2010, 03 02, 13:56:11 »
Sziasztok. Tegnap felraktam a 3.4-t. Nagyon tetszik...
Ma reggel viszont rájöttem: nem tudok telefonálni..
Mit is jelent?
Egyszerűen nem tudom előhozni a telefon billentyűzetét.
Mit rontottam el?
Ja és néhány program elindításánál hiba üzenetet ír ki: konkrétan, hogy állítsam le a futó programokat, de nem is fut annyi, hogy ez gátoljon valamit.
Mit tegyek?

Nem elérhető balazs.boda

• PDA ROM: 1.56.401.0
« Reply #2526 Dátum: 2010, 03 02, 14:20:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Tegnap felraktam a 3.4-t. Nagyon tetszik...
Ma reggel viszont rájöttem: nem tudok telefonálni..
Mit is jelent?
Egyszerűen nem tudom előhozni a telefon billentyűzetét.
Mit rontottam el?
Ja és néhány program elindításánál hiba üzenetet ír ki: konkrétan, hogy állítsam le a futó programokat, de nem is fut annyi, hogy ez gátoljon valamit.
Mit tegyek?

Bocs rájöttem, hogy feltettem egy magyarítást és az volt a hiba. angol nyelven minden tökéletesen működik. Ha valaki tud egy megfelelő magyarítást kérem, töltse fel.

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2527 Dátum: 2010, 03 02, 14:23:53 »
Bocs rájöttem, hogy feltettem egy magyarítást és az volt a hiba. angol nyelven minden tökéletesen működik. Ha valaki tud egy megfelelő magyarítást kérem, töltse fel.

Sztem keress vissza, Wajk már mindent megoldott, felrakott.....stb.!  ;)

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #2528 Dátum: 2010, 03 02, 23:24:17 »
érdekes. (gondolom a 3.4-est érted legújabb ROm alatt) nekem a számológép van arra beállítva és tökéletesen indítja. Elméletileg nem is kellene, hogy különbséget tegyen, hogy Start Menuből indítod-e vagy innen, mivel csak meghívja a programot.

Esetleg próbáld meg, hogy más programot állíts be, hogy azzal hogyan viselkedik. aztán Power Radio reinstall, ha nem akkor HR.

a 3.3-nál nem volt ilyen gond? csakmert ezen a részen nem is lett módosítva szóval ha akkor mennt most is kell neki :)

Megvan a megoldás. Én voltam a béna. A perjelek fordítottak voltak. (valamiért nem figyeltem, aztán ültem a fotelba és bevillant :D)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #2529 Dátum: 2010, 03 03, 07:57:30 »
valamiért nem figyeltem, aztán ültem a fotelba és bevillant :D

néha jó elszakadni a modern kor vívmányaitól és a jó kis fotelba belsüppedni :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rcsaba

• PDA: HTC touch HD
  • PDA ROM: Dutty HD WM6.5
« Reply #2530 Dátum: 2010, 03 04, 16:31:13 »
sziasztok! MaryOne build 24001 Manila 2.5.2011 -et használom, elég jó.. egy nagy problémám van: az IGO 8.3.4.102680 működik, de nem teljes kijelzővel. Kiprobáltam másik ROMmal úgy meg teljes kijelzős.
Tudna segíteni valaki: új ROM-ot: WM 6.5.3 vagy 6.5.5 (könyebben tudom kezelni ezért ezt használnám) Manila 2.5-el (keresgéltem de csak MaryOne-t találtam eddig
  vagy az IGO-t ha meglehet oldani teljes kijelzőre

Előre is köszönöm!

Szia! Kicsit késve válaszolok, de hátha segít.
Én is találkoztam ezzel a jelenséggel több romnál is.
Nekem a következő oldotta meg a problémát:
IGO8-ban a beállítások menüben van egy olyan almenü, hogy eszköz, ezen belül pedig képernyőtájolás beállítása. Itt be kell kapcsolni a készülékbeállítások használatát.
Remélem neked is segíteni fog.
Üdv, Csaba

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #2531 Dátum: 2010, 03 05, 21:45:15 »
Hello!
Feltettem Wajk 3.4es Romját!Nagyon gyors és jó romnak tűnik eddig!
De van pár fura dolog,amit nem értek:)
Például,ha csatlakozok a WIFI hálózathoz, fent meg is jelenik hogy csatlakoztam, szóval látszólag minden rendben van, de mégsem megy a net... Pedig néha megy:)...Szóval nem hiszem, hogy a beállításokkal lenne probléma.
A másik pedig egy kérdés lenne, hogy hogyan tudnám elérni, hogy például a számológép automatikusan elforduljon ha elfordítom a HDt? És hol lehetne megnézni, hogy mely programok futnak párhuzamosan (a jobb felső sarokból hiányzik nekem az a HTCs program nyilvántartó, vagy mi:))
egyelőre ennyi. De tényleg nagyon gyors rom.
Előre is köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2532 Dátum: 2010, 03 05, 23:45:26 »
Hello!
Feltettem Wajk 3.4es Romját!Nagyon gyors és jó romnak tűnik eddig!
De van pár fura dolog,amit nem értek:)
Például,ha csatlakozok a WIFI hálózathoz, fent meg is jelenik hogy csatlakoztam, szóval látszólag minden rendben van, de mégsem megy a net... Pedig néha megy:)...Szóval nem hiszem, hogy a beállításokkal lenne probléma.
A másik pedig egy kérdés lenne, hogy hogyan tudnám elérni, hogy például a számológép automatikusan elforduljon ha elfordítom a HDt? És hol lehetne megnézni, hogy mely programok futnak párhuzamosan (a jobb felső sarokból hiányzik nekem az a HTCs program nyilvántartó, vagy mi:))
egyelőre ennyi. De tényleg nagyon gyors rom.
Előre is köszönöm a segítséget!

Most megy a Wifi, pedig semmit nem csináltam:), ugyh nem értem ez mitől lehet. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék olyasmi témákat csinálni mint az a négy, ami fenn van Wajk xda-lapján?

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2533 Dátum: 2010, 03 05, 23:52:33 »
Most megy a Wifi, pedig semmit nem csináltam:), ugyh nem értem ez mitől lehet. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék olyasmi témákat csinálni mint az a négy, ami fenn van Wajk xda-lapján?

Hogyan tudnám megoldani,hogy a my locationnál Budapest jelenjen meg a Budapesti időjárással?:) Bocsássatok meg a 3 egymás utáni levélért, de most szeretném belakni teljesen a HDt végre... Több mint egy éve megvan, de még sohasem sikerült minden, de most úgyérzem közel a cél..:)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2534 Dátum: 2010, 03 06, 09:23:22 »
1. forgatás, az XDA-s oldalamon ott a link a ChangeScreen-hez, azzal minden forgathatsz, amit csak akarsz.
2. HDWall nevű progival lehet témákat generálni PC-n
3. WiFi, kapcsold be a WiFi-t, menj a Comm Manager-be, kattanj a WiFi sorra (ne az ON/Off-ra), ott alul kattanj az Advancedre, menj el valami Power fülre és húz ki egészen balra a csúszkát.
4. Budapest: A Home oldalon kattanj rá az órára, addj hozzá új várost, Budapestet, majd az előtte levő kis pöttyöt jelöld ki, hogy előtte legyen zöld, és kész is vagy ;)

remélem nem hagytam ki semmit :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2535 Dátum: 2010, 03 06, 12:58:29 »
1. forgatás, az XDA-s oldalamon ott a link a ChangeScreen-hez, azzal minden forgathatsz, amit csak akarsz.
2. HDWall nevű progival lehet témákat generálni PC-n
3. WiFi, kapcsold be a WiFi-t, menj a Comm Manager-be, kattanj a WiFi sorra (ne az ON/Off-ra), ott alul kattanj az Advancedre, menj el valami Power fülre és húz ki egészen balra a csúszkát.
4. Budapest: A Home oldalon kattanj rá az órára, addj hozzá új várost, Budapestet, majd az előtte levő kis pöttyöt jelöld ki, hogy előtte legyen zöld, és kész is vagy ;)

remélem nem hagytam ki semmit :)

Nagyon köszönöm a segítséget! Így már minden majdnem tökéletes!:)

De most egy olyan problémám van, hogy ugye a képernyőforgatós programot feltettem, és ott pár programot hozzá is adtam, rendben megy is a forgatás, viszont valamiért az IGO8at is beforgatja, ami a képernyő széteséshez vezet(ha visszafordítom, akkor minden megy megint, de így nem tudom fekvő módban használni:() A másik pedig,hogy valamiért nagyon lassan talál holdat, pedig quick GPS is le van töltve:(.

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2536 Dátum: 2010, 03 06, 13:06:44 »
Megjelent egy új TCPMP(alapból kezeli a feliratokat, szép skin stb stb.) Szinte semmi szaggatással letudom játszani a filmeket!
Hogy ne csak kérdezzek...:)

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2537 Dátum: 2010, 03 06, 13:16:37 »
Nagyon köszönöm a segítséget! Így már minden majdnem tökéletes!:)

De most egy olyan problémám van, hogy ugye a képernyőforgatós programot feltettem, és ott pár programot hozzá is adtam, rendben megy is a forgatás, viszont valamiért az IGO8at is beforgatja, ami a képernyő széteséshez vezet(ha visszafordítom, akkor minden megy megint, de így nem tudom fekvő módban használni:() A másik pedig,hogy valamiért nagyon lassan talál holdat, pedig quick GPS is le van töltve:(.

Az a baj, hogy nem tudom, hogy az 1.17es Radio Rom van-e rajta. És sajnos azt sem tudom azt az .exe-t hogyan kéne feltenni:).

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2538 Dátum: 2010, 03 06, 14:37:00 »
Találtam egy Win7 témát manila 2.1re. De igazából csak a taskbar ikonjai kellenének belőle, ha valaki tudna segíteni benne akkor megköszönném(mert például az óra nagyon nem tetszik benne:))

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2539 Dátum: 2010, 03 06, 14:57:45 »
Találtam egy Win7 témát manila 2.1re. De igazából csak a taskbar ikonjai kellenének belőle, ha valaki tudna segíteni benne akkor megköszönném(mert például az óra nagyon nem tetszik benne:))

Wajk romjára szerintem ne nagyon tegyétek fel!!!

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2540 Dátum: 2010, 03 06, 17:23:31 »

Wajk romjára szerintem ne nagyon tegyétek fel!!!

Ha jól gondlom melyikre gondolsz az még a régi Manila 2.1-re készült, olyat keress ahol látszik az óra alatt az időjárás. Azok jók lesznek...

ChangeScreen: Ha kiveszed a főlapon a fektetett mellől a pipát, akkor alapban csak álló lesz a készüléked, és csak azokat forgatja amiket megadsz a következő oldalon. Ha mindent akarsz forgatni akkor a főoldalon legyen bepipálva és amit meg nem szeretnél azt add meg a 2. oldalon és csak oda tegyél pipát amit akarsz vele csinálni. Minden program mellett 4 négyzet van azok a négy forgatási módot jelölik.

Mondjuk beírod, hogy igo8 és melé csak egy pipát teszel, ahova akarsz.

Jah erről jut eszembe, most készül az iGO primo szofti, készített az iGO8 alá primo loading képet :)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Start képernyő és menü háttér

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2541 Dátum: 2010, 03 06, 21:07:30 »
Köszönöm a segítséget Wajk! :ok:
Már csak egy olyan problémám lenne, hogy nem akarom minden egyes kontaktom a mobilon átírni, rendszerezni, ezért szinkronizáltam windows device centerrel a HDt, meg is jelentek a kontaktok(képekkel együtt) a gépen(szóval a HDról átkerültek oda, éppúgy mint a kalendárium bejegyzések). A gépen rendszereztem a kontaktokat, de vissza már nem tudom operálni a telefonra... ilyet... Nagyon bonyolult művelet lehet... Valaki please segítsen, mert ez a winfos már nagyon idegesít >:( Csak simán nem a telefonomon akarom átírogatnia  neveket, számokat, (hogy egységes legyen), de még ennyit se lehet elvárni a windowstól:S?Miközben mindegyik készüléken a legújabb windows van..:P

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2542 Dátum: 2010, 03 06, 21:13:19 »
Köszönöm a segítséget Wajk! :ok:
Már csak egy olyan problémám lenne, hogy nem akarom minden egyes kontaktom a mobilon átírni, rendszerezni, ezért szinkronizáltam windows device centerrel a HDt, meg is jelentek a kontaktok(képekkel együtt) a gépen(szóval a HDról átkerültek oda, éppúgy mint a kalendárium bejegyzések). A gépen rendszereztem a kontaktokat, de vissza már nem tudom operálni a telefonra... ilyet... Nagyon bonyolult művelet lehet... Valaki please segítsen, mert ez a win censored  már nagyon idegesít >:( Csak simán nem a telefonomon akarom átírogatnia  neveket, számokat, (hogy egységes legyen), de még ennyit se lehet elvárni a windowstól:S?Miközben mindegyik készüléken a legújabb windows van..:P
És a helyzet csak romlik,mert most látom, hogy egy olyan jó 30-40ember el is tűnt.. >:( >:( Miközben nem nyomtam törlésre sehol....

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2543 Dátum: 2010, 03 06, 21:31:17 »
És a helyzet csak romlik,mert most látom, hogy egy olyan jó 30-40ember el is tűnt.. >:( >:( Miközben nem nyomtam törlésre sehol....

Jó mostmár egy kontaktom sincs :oops: :'( De az Outlookban benne van ugye az összes. Szóval onnan hogyan tudnám átteni őket a HDmra? Elég lenne csak a kontaktokat, nem kell semmi más extra.

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2544 Dátum: 2010, 03 07, 11:47:31 »
Jó mostmár egy kontaktom sincs :oops: :'( De az Outlookban benne van ugye az összes. Szóval onnan hogyan tudnám átteni őket a HDmra? Elég lenne csak a kontaktokat, nem kell semmi más extra.

Egyébként a hibakódom a 0X80070008.

Nem elérhető icoj

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA ROM: WM 6.5.3
« Reply #2545 Dátum: 2010, 03 07, 18:54:57 »
Szép jó estét Mindenkinek!

Egy apró kérdésem lenne. Wajk 3.4-es romját használom. Soha nem volt még szükségem a hangrögzitőre, de most kellene. Nem találom sehol.
Nincs benne vagy én vagyok balga? Ha nincs, akkormit ajánlotok?

Köszönöm a választ előre is.

Nem elérhető Tomkoller

« Reply #2546 Dátum: 2010, 03 07, 21:55:09 »
Szép jó estét Mindenkinek!

Egy apró kérdésem lenne. Wajk 3.4-es romját használom. Soha nem volt még szükségem a hangrögzitőre, de most kellene. Nem találom sehol.
Nincs benne vagy én vagyok balga? Ha nincs, akkormit ajánlotok?

Köszönöm a választ előre is.

Ilyen néha használt dolgok tuti nincsenek benne szerintem:) Java sincs benne:)
De ezért ilyen gyors gondolom:D
Viszont aki a Todyen levő órát szeretné lecserélni valami sötétebbre annak ajánlom figyelmébe ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Kipróbáltam és tökéletesen működik(bár azért láttam már szebb órát:), de majdnem tökéletes).
És lehet választani, hogy Dual Clock legyen, sima analóg vagy digitális (egy pillanat alatt). /a 3. kommentben pedig a slider .cab-ja is megtalálható:)./

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2547 Dátum: 2010, 03 08, 10:50:50 »
Soha nem volt még szükségem a hangrögzitőre, de most kellene.

hali, próbáld ki ezt You are not allowed to view links. Register or Login

aztán majd jelezd jól működik-e.

Nem elérhető icoj

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA ROM: WM 6.5.3
« Reply #2548 Dátum: 2010, 03 08, 14:35:25 »
hali, próbáld ki ezt You are not allowed to view links. Register or Login

aztán majd jelezd jól működik-e.
Köszönöm szépen!
Tökéletesen működik.

Volna még egy kérdésem, ez pedig az időjárás jelzővel kapcsolatban.
Nem frissít automatikusan, csak akkor frissít, ha külön rámegyek az időjárás fűlre. Utána frissíti az óránál találhatót is. Ez ilyen vagy valahol be lehet állítani, hogy automatikusan frissítsen?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2549 Dátum: 2010, 03 08, 14:58:46 »
Köszönöm szépen!
Tökéletesen működik.
... valahol be lehet állítani, hogy automatikusan frissítsen?

akkor jó :)

Időjárás fül/Menü/Beállítások és pipa ;)