2024, 12 20, 10:03:31

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136005 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #250 Dátum: 2009, 06 13, 08:31:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kösz Bolada!
Nekem azért ezt át kell gondolni, hogy a magam részére miként tudnám kamatoztatni. (Nincs titkárnőm :) ) Ha úgy alakul, majd esetleg PÜ-ben a többit.... üdv

Ne haragudjatok, de sztem, ami közérdekű és nem magán jellegű beszélgetés, mindenki hasznára van, azt inkább itt nyíltan tegyétek. Nincs mit szégyelnie senkinek sem, főleg azt nem, ha nincs tisztában bizonyos dolgokkal. Annak kell szégyelnie magát (és fogja is) aki azt hiszi, hogy mindent tud és ő a legokosabb a világon. Én legutóbb pl. lacsútól kértem segítséget, nem szégyenlem egyáltalán. Ha egy vki tudna mindent és a többiek nem akkor sosem ért volna el az emberiség a mostani szintre. Nagyon egyszerű, aktuális példa, a Manila táma. Lehet, hogy én egy szkin létrehozása közben egy szinten megállok és azt mondom nem megyek bele tovább jobban, ez így elég, így jó lesz már. Zedd vagy vki más meg azt mondja, nem, tovább fogom csinálni, mert legyen tökéletes. Szóval ha olyan jellegű infókat beszéltek meg PÜ-ben az lényegében az információ visszatartásával egyenértékű. Ne szégyenljétek, ha nem tudtok vmit. Az ember egész életében tanul.

Ezért ne haragudjatok csak én is kíváncsi vagyok és szeretek mindennel megismerkedni.

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #251 Dátum: 2009, 06 13, 09:35:23 »
Ne haragudjatok, de sztem, ami közérdekű és nem magán jellegű beszélgetés, mindenki hasznára van, azt inkább itt nyíltan tegyétek. Nincs mit szégyelnie senkinek sem, főleg azt nem, ha nincs tisztában bizonyos dolgokkal. Annak kell szégyelnie magát (és fogja is) aki azt hiszi, hogy mindent tud és ő a legokosabb a világon. Én legutóbb pl. lacsútól kértem segítséget, nem szégyenlem egyáltalán. Ha egy vki tudna mindent és a többiek nem akkor sosem ért volna el az emberiség a mostani szintre. Nagyon egyszerű, aktuális példa, a Manila táma. Lehet, hogy én egy szkin létrehozása közben egy szinten megállok és azt mondom nem megyek bele tovább jobban, ez így elég, így jó lesz már. Zedd vagy vki más meg azt mondja, nem, tovább fogom csinálni, mert legyen tökéletes. Szóval ha olyan jellegű infókat beszéltek meg PÜ-ben az lényegében az információ visszatartásával egyenértékű. Ne szégyenljétek, ha nem tudtok vmit. Az ember egész életében tanul.

Ezért ne haragudjatok csak én is kíváncsi vagyok és szeretek mindennel megismerkedni.

Hello Csuka!
Boladának semmi része a dologban, én javasoltam a PÜ-t, mert azt hittem, ezek a dolgok (nem csak Neked és Sharpnak) mindenkinek evidensek, így nem akartam a többieket, számukra "felesleges" kérdésekkel terhelni! Ha nem így van, persze, mindent be lehet írni a topicba. Egyébként én nem szégyenlem, hogy nem vagyok informatikus és talán alap szinten sem értek dolgokat, sőt megkérdezni sem szégyenlem, mint azt már tapasztalhattátok. (Az avatar alá odaírtam: USER, mert ugye ebben a fórumban még ilyenre is van lehetőség!  :taps: ) A grafikai részéhez (nem a kivitelezéshez, hanem a "kinézethez") azért konyítok egy keveset, már végzettégem alapján is. :) Pl. ezért is érdeklődöm a skin, és lehet később más cab-ok létrehozásának módja iránt is, hogy ha összejön, magam is el tudjam készíteni.
Na, röviden ennyi!
(Nem akarok más helyett nyilatkozni, de pl. failed is elég penge a dologban.)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #252 Dátum: 2009, 06 13, 09:41:55 »
Hello Csuka!
Boladának semmi része a dologban, én javasoltam a PÜ-t, mert azt hittem, ezek a dolgok (nem csak Neked és Sharpnak) mindenkinek evidensek, így nem akartam a többieket, számukra "felesleges" kérdésekkel terhelni! Ha nem így van, persze, mindent be lehet írni a topicba. Egyébként én nem szégyenlem, hogy nem vagyok informatikus és talán alap szinten sem értek dolgokat, sőt megkérdezni sem szégyenlem, mint azt már tapasztalhattátok. (Az avatar alá odaírtam: USER, mert ugye ebben a fórumban még ilyenre is van lehetőség!  :taps: ) A grafikai részéhez (nem a kivitelezéshez, hanem a "kinézethez") azért konyítok egy keveset, már végzettégem alapján is. :) Pl. ezért is érdeklődöm a skin, és lehet később más cab-ok létrehozásának módja iránt is, hogy ha összejön, magam is el tudjam készíteni.
Na, röviden ennyi!
(Nem akarok más helyett nyilatkozni, de pl. failed is elég penge a dologban.)

Azért írtam, hogy a nem magán vagy "titkos" jellegű dolgokat inkábba topicban, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egymásnak igenis tudunk segíteni. Én programozó vagyok, de 100%-ra lefogadom, hogy lesz amikor a segítségedre lesz szükségem és nem fogom szégyelni egyáltalán, sőt jól fog esni, hogy segítesz nekem és foglalkozol a hülyeségemmel.

Nem elérhető Zedd1963

• PDA: Samsung Galaxy Note9
  • PDA ROM: Android 9
« Reply #253 Dátum: 2009, 06 13, 09:47:16 »
Elindítottam a Téma készítése Manila-hoz című rovatot. Tudnotok kell, hogy nagyon szívesen osztok meg minden információt, amit tudni szeretnétek, de mindez a rom fejlesztésétől veszi el az időt. Sajnos a meglévő X időmből többet nem tudok feláldozni, tehát ami idő ebből kiesik az ilyesmire az nyilván a rom fejlesztését, kiadását fogja késlelteni. Nem azért írom ezt, mert nem akarok írni (ha így lenne akkor kerestem volna vmi kibúvót), hanem amikor a romot várjátok (türelmetlenül) akkor ez jusson az eszetekbe.
Szia Csuka!
A készülő ROM-mal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ez is rhodium alapú lesz-e (remélem igen), mert találtam egy igen szép tárcsázó skint.
Más, miután kíváncsiságból elég sok romot kipróbáltam, ezért találkoztam néhány szerintem hasznosítható ötlettel. Ha nem bánod ezekkel majd bombázni foglak, hátha némelyik beépíthető a mi romunkba is.
A témák készítését meg elsőre úgy gondoltam, hogy csinálok néhányat, majd mindenki elmondhatja, hogy milyen igénye van, bár ez eddig nem nagyon működött, talán csak Vertex jelezte igényeit. Úgy gondolom azonban, hogy ha vannak kész ötletek azok segítenek tovább gondolkodni, pl az egyikből tetszik valakinek az ór, a másikból a tabikonok stb. akkor ezeket össze lehet variálni.
Ami a DE előtt van az lényegtelen!

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #254 Dátum: 2009, 06 13, 09:51:19 »
Szia Csuka!
A készülő ROM-mal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ez is rhodium alapú lesz-e (remélem igen), mert találtam egy igen szép tárcsázó skint.
Más, miután kíváncsiságból elég sok romot kipróbáltam, ezért találkoztam néhány szerintem hasznosítható ötlettel. Ha nem bánod ezekkel majd bombázni foglak, hátha némelyik beépíthető a mi romunkba is.
A témák készítését meg elsőre úgy gondoltam, hogy csinálok néhányat, majd mindenki elmondhatja, hogy milyen igénye van, bár ez eddig nem nagyon működött, talán csak Vertex jelezte igényeit. Úgy gondolom azonban, hogy ha vannak kész ötletek azok segítenek tovább gondolkodni, pl az egyikből tetszik valakinek az ór, a másikból a tabikonok stb. akkor ezeket össze lehet variálni.

Igen, szeretném Rhodium alapra helyezni ismént. Egyszerűen a Rhodium jobban támogatja az üzletembereknek szükséges plusszokat a HD-n. Minden plussz infót, így a tárcsázót is szívesen fogadom, ha tudom, fel is használom. A szkinnel kapcsolatban pedig nagyon örülök, hogy ennyire lelkesek vagytok és el sem tudod képzelni, hogy mekkora terhet vesztek le a vállamról. egyelőre óvatosan bánj a szkinekkel, mert (tapasztalatból :)) mondom, hogy a végén úgysem az fog kelleni, amire felkészülsz.

Nem elérhető vertex

« Reply #255 Dátum: 2009, 06 13, 09:51:41 »
Azért írtam, hogy a nem nagán vagy "titkos" jllegű dolgokat inkábba topicban, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egymásnak igenis tudunk segíteni. Én programozó vagyok, de 100%-ra lefogadom, hogy lesz amikor a segítségedre lesz szükségem és nem fogom szégyelni egyáltalán, sőt jól fog esni, hogy segítesz nekem és foglalkozol a hülyeségemmel.

Bár 1x én segíthetnék!  :D

Nem elérhető vertex

« Reply #256 Dátum: 2009, 06 13, 09:53:21 »
Szia Csuka!

Szerintem a "módszered", amit most leírtál, ill. csinálnál abszolút életképes! Részemről támogatom!

Nem elérhető Zedd1963

« Reply #257 Dátum: 2009, 06 13, 09:54:02 »
Igen, szeretném Rhodium alapra helyezni ismént. Egyszerűen a Rhodium jobban támogatja az üzletembereknek szükséges plusszokat a HD-n. Minden plussz infót, így a tárcsázót is szívesen fogadom, ha tudom, fel is használom. A szkinnel kapcsolatban pedig nagyon örülök, hogy ennyire lelkesek vagytok és el sem tudod képzelni, hogy mekkora terhet vesztek le a vállamról. egyelőre óvatosan bánj a szkinekkel, mert (tapasztalatból :)) mondom, hogy a végén úgysem az fog kelleni, amire felkészülsz.
Rendben, de azért én bizakodó vagyok.  :ok:

Nem elérhető Zedd1963

« Reply #258 Dátum: 2009, 06 13, 09:55:46 »
Szerintem a "módszered", amit most leírtál, ill. csinálnál abszolút életképes! Részemről támogatom!
Köszi. Azért gondoltam így mert eddigi saját tapasztalataim azt mutatták, hogy találtam valamit, feltettem és azt mondtam magamnak, jó-jó, de...

Nem elérhető vertex

« Reply #259 Dátum: 2009, 06 13, 09:58:20 »
Köszi. Azért gondoltam így mert eddigi saját tapasztalataim azt mutatták, hogy találtam valamit, feltettem és azt mondtam magamnak, jó-jó, de...

:) ezzel más is így van

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #260 Dátum: 2009, 06 13, 09:59:00 »

Ez most még ki fog egészülni azzal, hogy majd jönnek, hogy OK, de ott a bal felső sarokban szeretnék egy mosolygó kismalacot. Szóval csak azért írtam, hogy egyelőre túl nagy energiát ne fektess bele. A tanuláshoz meg mindenképp úgy is bele kell vetned magad, az pedig azzal fog járni, hogy rengeteg szkint kell csinálj csak azért is, hogy teszteld a tudásod.

Jó tanács !
Az xda-t rendszeresen látogasd és találj ki a merevlemezeden egy logikus, a későbbiekben is érthető könyvtárszerkezetet, mert ha azt mondom, hogy 1 hónap alatt 100 mega szkinnel kapcsolatos dolgod lesz fent akkor nem túlzok.

Nem elérhető petishow

• PetishowGraphics
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC hd mini
  • PDA ROM: pasz
« Reply #261 Dátum: 2009, 06 13, 10:05:53 »
hello!

Ugy nezki sikerul meg szerezni a gyari szoftvert hozza , nagy nehezen  remelem sikerul majd vissza hozni a pda-t majd ..

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #262 Dátum: 2009, 06 13, 10:13:43 »
hello!

Ugy nezki sikerul meg szerezni a gyari szoftvert hozza , nagy nehezen  remelem sikerul majd vissza hozni a pda-t majd ..

Szia !

Javaslom, hogy ha írni akarsz akkor célzottan tedd, tehát vagy kattints felül a "válasz erre" vagy "Quote" linkre, hogy tudja az illető, hogy neki címzed a mondanivalód. VAGY !
A HSZ-od elejére írd ki a nevét az emberkének néhány felkiáltó jellel, hogy mindenki tudja kinek címzed a HSZ-od.

Egyébként, ha te vagy az Airis-es és nem tudod a WM5-öt megszerezni hozzá akkor jelezd és akkor teszek egy pár kört, hogy segítsek neked.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #263 Dátum: 2009, 06 13, 10:27:25 »
Téma készítése Manilához leírás első része a főoldalon: You are not allowed to view links. Register or Login
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #264 Dátum: 2009, 06 13, 10:28:26 »
Téma készítése Manilához leírás első része a főoldalon: You are not allowed to view links. Register or Login

Én azért az erre kialakított topicban is odatettem a konkrét linket, hogy a későbbiekben közvetlenül is oda lehessen jutni.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #265 Dátum: 2009, 06 13, 10:33:16 »
Én azért az erre kialakított topicban is odatettem a konkrét linket, hogy a későbbiekben közvetlenül is oda lehessen jutni.
Úgy gondoltam, azt még folytatod, én is arra linkeltem. Aztán jöhetnek a következő részek  :ok:

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #266 Dátum: 2009, 06 13, 10:35:34 »
Úgy gondoltam, azt még folytatod, én is arra linkeltem. Aztán jöhetnek a következő részek  :ok:

OK, bocsi. A további részek meg jönnek (majd).

failed

• Vendég
« Reply #267 Dátum: 2009, 06 13, 10:40:27 »
Hellő Főnök, már azt hittem, nem állsz szóba velem!  :taps:
Még hogy én?....dehogyis, kellő alázattal  :ima: fogadok minden jószándékú embert, de a meló helyen elég sok az idegi teher >:( , így manapság keveset olvastam fórumot :-X

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #268 Dátum: 2009, 06 13, 10:41:25 »
OK, bocsi. A további részek meg jönnek (majd).
Nem nekem sűrgős :P Majd piszkálnak a többiek miatta :D

failed

• Vendég
« Reply #269 Dátum: 2009, 06 13, 10:52:07 »
Ne haragudj, én egy jó pár HSZ-ban közzé tettem és linkeket is tettem be erre a fórumra, de érhetően, törölték. Én már nem fogok tudni oda vissza látogatni, mert nincs ennyi szabad időm. Ilyen dumcsis fórumban, max egyben tudok részt venni és ez lett az a fórum. Több más fórumot is olvasnom kell, de azok már mind szakmaiak és itt nem csak a HD fejlesztéséről van szó. De remélem, hogy akinek gondja, kérdése van az így is meg fog találni, ha én kellek hozzá.
Ugyan már Csuka, de hát miért tenném? Hogy utána nekem kelljen békülnöm? :D
Örülök neki hogy van elég kitartásod, és a fórum nehézséget is sikerült megoldanotok.
Szerintem aki akar, és fontos neki, az át jön ide majd.

Más.
Mostanában megint tesztelgettem, jó a kwbr új ROM-ja is (v2.2.2), sőt a 2.2.3 az operát is tovább javította...jók a többiek tapsztalatai vele, én még tartom a 2.2.2-őt.
Megnéztem közben egy újabb 6.5-ös, titaniumos művet is, (.pdaviet), nagyon látványos, elég gyors is, de valahogy nem akartam/tudtam megszokni az új kezelhetőségét.
Aztán, mint már írtam is a panosha clean-2-jével voltam teljesen elégedett, de mivel a resco contact managert nem igazán sikerült skineznem, az spb3-at meg nem akartam megint rátenni, így gondoltam kipróbálom a kwbr konyha újabb művét....és nem csalatkoztam. Szerintem az alapjait majd Te is használhatod az új ROM-fejlesztésedhez.
No, ennyit a tapasztalataimról, remélem nem baj hogy ide, és nem a ro-os topic-ba írtam le. :)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #270 Dátum: 2009, 06 13, 10:52:32 »
Nem nekem sűrgős :P Majd piszkálnak a többiek miatta :D

Engem nem zavar, sőt örülök neki.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #271 Dátum: 2009, 06 13, 11:04:28 »
Ugyan már Csuka, de hát miért tenném? Hogy utána nekem kelljen békülnöm? :D
Örülök neki hogy van elég kitartásod, és a fórum nehézséget is sikerült megoldanotok.
Szerintem aki akar, és fontos neki, az át jön ide majd.

Más.
Mostanában megint tesztelgettem, jó a kwbr új ROM-ja is (v2.2.2), sőt a 2.2.3 az operát is tovább javította...jók a többiek tapsztalatai vele, én még tartom a 2.2.2-őt.
Megnéztem közben egy újabb 6.5-ös, titaniumos művet is, (.pdaviet), nagyon látványos, elég gyors is, de valahogy nem akartam/tudtam megszokni az új kezelhetőségét.
Aztán, mint már írtam is a panosha clean-2-jével voltam teljesen elégedett, de mivel a resco contact managert nem igazán sikerült skineznem, az spb3-at meg nem akartam megint rátenni, így gondoltam kipróbálom a kwbr konyha újabb művét....és nem csalatkoztam. Szerintem az alapjait majd Te is használhatod az új ROM-fejlesztésedhez.
No, ennyit a tapasztalataimról, remélem nem baj hogy ide, és nem a ro-os topic-ba írtam le. :)

Egyáltalán nem baj, sőt nekem direkt ez volt  a kérésem, hogy ne kelljen 500 helyen olvasni.
Nagyon szívesen kipróbálnám az alapjait a gond csak az vele, hogy mostanra az xda már nem olyan, mint régen volt, mindenki dugdossa a dolgait, rejtegeti, nem szívesen ossszák meg a romokra való infót, nem olyan romokat készítenek, amit ki lehetne csomagolni. Én eddig is és ezentúl is csak olyat fogok készíteni, hogy ki lehessen csomagolni és ha vki tanulni akar belőle akkor meg legyen rá a lehetősége.
Továbbá !!!
A mosatni romoknak az a nagy hátrány, hogy bepe konyháját használják, amiben elérhető az a funkció, hogy teljesen elrejtsék az OEM és a SYS package-ket az "illetéktelenek" elől. Ehhez 2 hozzáfűznivalóm lenne.
1. Ki tette lehetővé, hogy mindez létre jöhessen ? Lényegében a gyár, ő hint el minden lehetséges infót, ami a fejlesztéshez kell és amai napig sem próbálják levédeni a romjaikat. Ha nem így lenne akkor az xda tele lenne "How To"-kal. Ezek alapján nem értem miért van a titkolózás a fejlesztők felől és nem is értek velük eggyet, ez régen nem így volt.
2. A rom fejlesztők, hogy elérhetetlenné tudják tenni az OEM és SYS csomagokat,  a bepe konyhát használják, ami nagyon jó, viszont épp ezért nagyon sokmindent kivesz a fejlesztők kezéből, tiszta katttintgatós minden. Ebből kifolyólag viszont  a fejlesztőknek nagyon kevés beleszólásuk van a romba. Tehát, lényegében a rom amilyen lesz, olyan lesz, nem tudnak vele annyit variálni, mint  a régi konyhákkal. EZt most, hogy felraktam az 1.56-os SPL-t és számtalan új fejlesztő romját, ami erre az SPL-re épül, tapasztaltam. Az enyémet sajna még nem tehetem fel mivel még nincs kész. Remélem nem írtam el semmit.

Nem elérhető petishow

• PetishowGraphics
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC hd mini
  • PDA ROM: pasz
« Reply #272 Dátum: 2009, 06 13, 11:39:41 »
Szerenéek kerdezni ..

Hol talalok meg felelő igo8 navigaciot a Airis T610  pda-ra , mert ami van az nem jo , vagy nem indul el vagy valami hibat ir ki nekem , vagy kilep magatol . mert keresem folyamatosan de nem  talalok hozza navigaciot .
Legyszives segitsetek ebben is , mert a mi van az szerintem rossz ..

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #273 Dátum: 2009, 06 13, 11:49:49 »
Szerenéek kerdezni ..

Hol talalok meg felelő igo8 navigaciot a Airis T610  pda-ra , mert ami van az nem jo , vagy nem indul el vagy valami hibat ir ki nekem , vagy kilep magatol . mert keresem folyamatosan de nem  talalok hozza navigaciot .
Legyszives segitsetek ebben is , mert a mi van az szerintem rossz ..
Hadd segítsek!
1. Ez nem az Airis-szel foglalkozó topik. Van biztos jobb hely, ahol fel tudod tenni a kérdéseid, de az itteniek nem fognak tudni segíteni, szerintem. Hacsak az Airis időközben HTC nem lett?  :hmm:

2. Amiről akarnál beszélgetni, az a téma  :warez:
Magyarul: illegális, és mint olyan, nem beszélgetünk róla, legalábbis itt nem.

3. Itt tudod megvásárolni pénzért az általad keresett iGO 8-at. Nekik is van fórum, biztos örömmel válaszolnak a kérdésekre: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #274 Dátum: 2009, 06 13, 13:19:26 »
Ezt láttátok-e már?

Icon Set   Start Menu   waitcursor
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login