Ugyan már Csuka, de hát miért tenném? Hogy utána nekem kelljen békülnöm?
Örülök neki hogy van elég kitartásod, és a fórum nehézséget is sikerült megoldanotok.
Szerintem aki akar, és fontos neki, az át jön ide majd.
Más.
Mostanában megint tesztelgettem, jó a kwbr új ROM-ja is (v2.2.2), sőt a 2.2.3 az operát is tovább javította...jók a többiek tapsztalatai vele, én még tartom a 2.2.2-őt.
Megnéztem közben egy újabb 6.5-ös, titaniumos művet is, (.pdaviet), nagyon látványos, elég gyors is, de valahogy nem akartam/tudtam megszokni az új kezelhetőségét.
Aztán, mint már írtam is a panosha clean-2-jével voltam teljesen elégedett, de mivel a resco contact managert nem igazán sikerült skineznem, az spb3-at meg nem akartam megint rátenni, így gondoltam kipróbálom a kwbr konyha újabb művét....és nem csalatkoztam. Szerintem az alapjait majd Te is használhatod az új ROM-fejlesztésedhez.
No, ennyit a tapasztalataimról, remélem nem baj hogy ide, és nem a ro-os topic-ba írtam le.
Egyáltalán nem baj, sőt nekem direkt ez volt a kérésem, hogy ne kelljen 500 helyen olvasni.
Nagyon szívesen kipróbálnám az alapjait a gond csak az vele, hogy mostanra az xda már nem olyan, mint régen volt, mindenki dugdossa a dolgait, rejtegeti, nem szívesen ossszák meg a romokra való infót, nem olyan romokat készítenek, amit ki lehetne csomagolni. Én eddig is és ezentúl is csak olyat fogok készíteni, hogy ki lehessen csomagolni és ha vki tanulni akar belőle akkor meg legyen rá a lehetősége.
Továbbá !!!
A mosatni romoknak az a nagy hátrány, hogy bepe konyháját használják, amiben elérhető az a funkció, hogy teljesen elrejtsék az OEM és a SYS package-ket az "illetéktelenek" elől. Ehhez 2 hozzáfűznivalóm lenne.
1. Ki tette lehetővé, hogy mindez létre jöhessen ? Lényegében a gyár, ő hint el minden lehetséges infót, ami a fejlesztéshez kell és amai napig sem próbálják levédeni a romjaikat. Ha nem így lenne akkor az xda tele lenne "How To"-kal. Ezek alapján nem értem miért van a titkolózás a fejlesztők felől és nem is értek velük eggyet, ez régen nem így volt.
2. A rom fejlesztők, hogy elérhetetlenné tudják tenni az OEM és SYS csomagokat, a bepe konyhát használják, ami nagyon jó, viszont épp ezért nagyon sokmindent kivesz a fejlesztők kezéből, tiszta katttintgatós minden. Ebből kifolyólag viszont a fejlesztőknek nagyon kevés beleszólásuk van a romba. Tehát, lényegében a rom amilyen lesz, olyan lesz, nem tudnak vele annyit variálni, mint a régi konyhákkal. EZt most, hogy felraktam az 1.56-os SPL-t és számtalan új fejlesztő romját, ami erre az SPL-re épül, tapasztaltam. Az enyémet sajna még nem tehetem fel mivel még nincs kész. Remélem nem írtam el semmit.