2024, 12 20, 07:40:47

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136004 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #225 Dátum: 2009, 06 12, 15:21:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt vagyok, csak egy kicsit el voltam foglalva, nem értem rá a fórumot olvasni.

Csuka szívesen segítenék a skinek kialakításában (háttérképek, tabiconok órák stb,  keresése), hogy te inkább a ROM-mal tudj foglalkozni, de nem tudom hogy kell cab filet csinálni. Ha estleg leírnád, hogy mi kell hozzá, honnan lehet letölteni stb, megpróbálnám. Neked pedig csak akkor kellene foglalkozni ezzel, ha én megakadok.
Gondolom Vertex kolléga szívesen tesztelné a skineket és adna új ötleteket, hogy milyeneket csináljunk (bár azt bárki adhat)

Kösz Zedd, szuper lenne! :)
Szegény Csuka az általam kipréselt (köszönet érte még1x) skinnel szívott az utóbbi napokban. Kár, hogy nem egy kicsit előbb jelezted a felajánlást, nem gyötötem volna vele! Egyébként ha megtanulnád a cab-gyártást, tovább is  adhatnád a tudást!
Úgy láttam, Neked már az új típ. skin van feltéve, legalábbis úgy emléxem.
üdv

failed

• Vendég
« Reply #226 Dátum: 2009, 06 12, 15:37:43 »
Na, végre +vagy!

köszi hogy szoltatok a váltásról, a technet-et éppen nem olvastam manapság, igaz, csuka egyik elszólásából, meg a reakciókból sejtettem hogy ez lesz, de hogy itt van,  azt az infót  druszámnak köszönhetem:_)

Nem elérhető vertex

« Reply #227 Dátum: 2009, 06 12, 15:50:35 »
köszi hogy szoltatok a váltásról, a technet-et éppen nem olvastam manapság, igaz, csuka egyik elszólásából, meg a reakciókból sejtettem hogy ez lesz, de hogy itt van,  azt az infót  druszámnak köszönhetem:_)

Hellő Főnök, már azt hittem, nem állsz szóba velem!  :taps:

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
« Reply #228 Dátum: 2009, 06 12, 19:59:50 »
Itt vagyok, csak egy kicsit el voltam foglalva, nem értem rá a fórumot olvasni.

Csuka szívesen segítenék a skinek kialakításában (háttérképek, tabiconok órák stb,  keresése), hogy te inkább a ROM-mal tudj foglalkozni, de nem tudom hogy kell cab filet csinálni. Ha estleg leírnád, hogy mi kell hozzá, honnan lehet letölteni stb, megpróbálnám. Neked pedig csak akkor kellene foglalkozni ezzel, ha én megakadok.
Gondolom Vertex kolléga szívesen tesztelné a skineket és adna új ötleteket, hogy milyeneket csináljunk (bár azt bárki adhat)

Szia !

OK, örülök az ajánlatnak. Mondjuk ami szkint (ha kell) a romba, alapban be kell építeni azt nem cab-bal kell megoldani. Viszont a későbbi szkinek felrakásához viszont a cab fájl a célszerű. De ha úgy gondoljátok akkor azt is meg lehet csinálni, hogy az alap romban nem lesz semmilyen szkin és majd utána teszi fel mindenki az általaa(általatok) készített szkinekből a meki megfelelőt. Nekem nagy segítség lenne, ha a későbbiekben nem kéne ilyesmivel foglalkoznom. A szükséges infókat persze szívesen megadom és segítek mindenben.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #229 Dátum: 2009, 06 12, 20:04:16 »
Kösz Zedd, szuper lenne! :)
Szegény Csuka az általam kipréselt (köszönet érte még1x) skinnel szívott az utóbbi napokban. Kár, hogy nem egy kicsit előbb jelezted a felajánlást, nem gyötötem volna vele! Egyébként ha megtanulnád a cab-gyártást, tovább is  adhatnád a tudást!
Úgy láttam, Neked már az új típ. skin van feltéve, legalábbis úgy emléxem.
üdv

Ha gondoljátok, egy külön részben leírhatom a cab gyártás menetét. Sajnos előfordulhatnak olyan esetek, amik viszont bonyolítják a helyzetet, mármint a cab elkészítését, hogy a cab megcsinálja azt amit szeretnénk, de akkor majd azt az esetet külön kell tárgyalni. Programozni nem kell tudni hozzá, viszont egyre jobban meg kell ismerni hozzá a Manila és a WinMo felépítését, ha olyan jellegű cabot szeretnétek készíteni.

Akkor jelezzétek, ha szeretnétek egy leírást és akkor valamelyik topicban megcsinálom, persze apránként.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #230 Dátum: 2009, 06 12, 20:07:30 »

Ne haragudj, én egy jó pár HSZ-ban közzé tettem és linkeket is tettem be erre a fórumra, de érhetően, törölték. Én már nem fogok tudni oda vissza látogatni, mert nincs ennyi szabad időm. Ilyen dumcsis fórumban, max egyben tudok részt venni és ez lett az a fórum. Több más fórumot is olvasnom kell, de azok már mind szakmaiak és itt nem csak a HD fejlesztéséről van szó. De remélem, hogy akinek gondja, kérdése van az így is meg fog találni, ha én kellek hozzá.

Nem elérhető Zedd1963

• PDA: Samsung Galaxy Note9
  • PDA ROM: Android 9
« Reply #231 Dátum: 2009, 06 12, 20:19:59 »
Ha gondoljátok, egy külön részben leírhatom a cab gyártás menetét. Sajnos előfordulhatnak olyan esetek, amik viszont bonyolítják a helyzetet, mármint a cab elkészítését, hogy a cab megcsinálja azt amit szeretnénk, de akkor majd azt az esetet külön kell tárgyalni. Programozni nem kell tudni hozzá, viszont egyre jobban meg kell ismerni hozzá a Manila és a WinMo felépítését, ha olyan jellegű cabot szeretnétek készíteni.

Akkor jelezzétek, ha szeretnétek egy leírást és akkor valamelyik topicban megcsinálom, persze apránként.
Várom a leírást. Ha lehet (apránként) a manila rejtelmeiről is  írj kérlek, pl hogy lehet egy manila filét készíteni. Az angol tudásom meglehetősen poros, de azért ha linket adsz, szépen lassan azzal is elboldogulok.
Ami a DE előtt van az lényegtelen!

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #232 Dátum: 2009, 06 12, 20:30:57 »
Várom a leírást. Ha lehet (apránként) a manila rejtelmeiről is  írj kérlek, pl hogy lehet egy manila filét készíteni. Az angol tudásom meglehetősen poros, de azért ha linket adsz, szépen lassan azzal is elboldogulok.

A manila rengeteg fájlból áll, van aminek a megjelenéshez van köze, van aminek a mükődéshez és akkor ezen belül a megfelelő rész működéséhez. Sehol sincs dokumentálva, amit át fogok adni arra mind magamtól jöttem rá. De ezekre majd a megfelelő részeknél visszatérünk. Ne várjátok, hogy egy tartalomjegyzéket készítsek, hogy mi mi a manilában. Erre apránként ti is ráfogtok jönni, ha egy problémával meg kell küzdjetek, mert akkor célirányoasn fogtok nekiállni. Mint említettem sehol sincs ez leírva és nem is lehetne mivel a különböző verziójú (V2.0, V2.1 stb) manilákban bizonyos dolgok máshogy vannak megvalósítva, nem egységes és akkor ehhez jön még a két irány a Rhodium és a Topaz. Szóval nem lenne egyszerű egy ilyen leírást elkészíteni. Pl. egy általános szkin elkészítéséhez legrosszabb esetben kb. 250 db manila fájlt kell módosítani.

Sztem először kezdjünk majd a cab-bal és közben azokkal a részekkel úgyis megismerkedtek, amik kellenek a munkátokhoz. Így sztem sokkal jobban és könyebben elsájátítjátok az ismereteket, mintha most ömleszteném az infót.

Akkor majd Sharppal megbeszéljük vagy indítok vagy beteszem majd valamelyik topic-ba a cab készítést és az majd folyamatosan bővülni fog.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #233 Dátum: 2009, 06 12, 20:34:14 »
Nem ígérem, hogy a hétvégén már elindítom ezt a részt, de megpróbálom. Először fejben rendszereznem kell a tartalomjegyzéket, hogy hogyan lenne nektek a legkönyebb és a későbbiekben mások számára is a legérthetőbb. De arra készüljetek fel, hogy rengeteg időtök fog rámenni, rengeteget kell képezzétek magatokat, rengeteget kell utána olvasnotok. Szóval olyan hozzáállás kell, mert máskülönben semmi értelme. Én mindenben segíteni fogok a legjobb tudásom szerint.

Nem elérhető petishow

• PetishowGraphics
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC hd mini
  • PDA ROM: pasz
« Reply #234 Dátum: 2009, 06 12, 20:38:49 »
hello

koszi elszor is fel tetetek a telepiteset nekem , de at szeretnem kerdezni hogy csak backup filet lehet fel tenni a pda r vagy siman amit irtal tudom telepitni , windows molbile prg?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #235 Dátum: 2009, 06 12, 20:57:51 »
hello

koszi elszor is fel tetetek a telepiteset nekem , de at szeretnem kerdezni hogy csak backup filet lehet fel tenni a pda r vagy siman amit irtal tudom telepitni , windows molbile prg?

Huha! Ez valami HD-s szleng? :) Szép nyugodtan írjál, hogy értsék is mit akarsz kérdezni! Aztán olvasd át és 5 percig még szerkesztheted is a hsz-ed. ;)
És használd a "Válasz erre" gombot, hogy lehessen tudni kinek írsz!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #236 Dátum: 2009, 06 12, 22:16:54 »
Tisztelt Fórumozók!

Egy pár héttel ezelőtt írtam (még a másik) fórumon, hogy nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel (főleg az általatok adott sok infó alapján), de a telefon része valami katasztrófa. Eldobja a hálót, egyes helyeken nem lehet hívni, stb. A tanácsotokra feltetettem a 1.13.25.24-es rádio romot, illetve a Csuka v1.6-ot (amiért nagyon hálás vagyok Csukának, szuper). Sőt még a régi Pannon praktikum kártyám is kicseréltettem, kb. 8 éves volt és egyesek szerint ez is gond lehetett. Na ezek után bizakodva indultam oda (Tiszakécske), ahol a hiba állandó volt. De sajna továbbra sem volt semmi javulás. Ezután betettem a céges előfizetéses T-Mobile kártyát és a kütyü varázslatosan működik.

Véleményetek szerint mi okozhatja, Pannon hálózat (például Zugló egyes helyein is eldobta), vagy a feltöltőkártyás dolog, vagy nincs rá épkézláb magyarázat.

Egyébként úgy oldottam meg, hogy Pannon átirányítva, így legalább nem kell 2 készüléket hordozni (bár szerettem a magán és céges hívásokat elkülöníteni, mondjuk az egyiket kikapcsolni).

Ha valakinek lenne ötlete, észrevétel megköszönném! (Köszönöm mindenkinek az eddigi hasznos infókat és tanácsokat is.)

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #237 Dátum: 2009, 06 12, 22:28:53 »
hello

Én úgy fogom fel, hogy nekem írtál.
Amit ott leírtam az egy komplett op rendszer, tehát a te esetedben a Windows Mobile 5 felrakása Airis-re. Egyébként a Windows Mobile 6.1-et is ugyanúgy kell felrakni.

Nem tudom, hogy itt van-e topicja az Airis-nek, lehet, hogy ott többet tudnának segíteni. A mi készülékünk és az Airis teljesen eltér egymástól, még az op rendszer felrakása is.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #238 Dátum: 2009, 06 12, 22:31:33 »
Tisztelt Fórumozók!

Egy pár héttel ezelőtt írtam (még a másik) fórumon, hogy nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel (főleg az általatok adott sok infó alapján), de a telefon része valami katasztrófa. Eldobja a hálót, egyes helyeken nem lehet hívni, stb. A tanácsotokra feltetettem a 1.13.25.24-es rádio romot, illetve a Csuka v1.6-ot (amiért nagyon hálás vagyok Csukának, szuper). Sőt még a régi Pannon praktikum kártyám is kicseréltettem, kb. 8 éves volt és egyesek szerint ez is gond lehetett. Na ezek után bizakodva indultam oda (Tiszakécske), ahol a hiba állandó volt. De sajna továbbra sem volt semmi javulás. Ezután betettem a céges előfizetéses T-Mobile kártyát és a kütyü varázslatosan működik.

Véleményetek szerint mi okozhatja, Pannon hálózat (például Zugló egyes helyein is eldobta), vagy a feltöltőkártyás dolog, vagy nincs rá épkézláb magyarázat.

Egyébként úgy oldottam meg, hogy Pannon átirányítva, így legalább nem kell 2 készüléket hordozni (bár szerettem a magán és céges hívásokat elkülöníteni, mondjuk az egyiket kikapcsolni).

Ha valakinek lenne ötlete, észrevétel megköszönném! (Köszönöm mindenkinek az eddigi hasznos infókat és tanácsokat is.)

Ne haragudj én sztem kimaradtam a kérdéseidből, nem olvastam őket. Egyébként nem lehet, hogy lefedettségi problémádd van ? Vagy a Pannonos kártyád másik telefonnal működik ott ? Én csak azt tudom mondani, hogy a HD-émnak ott is van térereje, ahol telefonnal sosem volt térerőm, ill. csak bizonyos helyzetekben.

Nem elérhető vertex

« Reply #239 Dátum: 2009, 06 12, 22:32:57 »
Szia !

OK, örülök az ajánlatnak. Mondjuk ami szkint (ha kell) a romba, alapban be kell építeni azt nem cab-bal kell megoldani. Viszont a későbbi szkinek felrakásához viszont a cab fájl a célszerű. De ha úgy gondoljátok akkor azt is meg lehet csinálni, hogy az alap romban nem lesz semmilyen szkin és majd utána teszi fel mindenki az általaa(általatok) készített szkinekből a meki megfelelőt. Nekem nagy segítség lenne, ha a későbbiekben nem kéne ilyesmivel foglalkoznom. A szükséges infókat persze szívesen megadom és segítek mindenben.

sztem is jó megoldás lenne, mindenki olyat csinálna, amilyen neki tetszik

Nem elérhető vertex

« Reply #240 Dátum: 2009, 06 12, 22:34:33 »

Én természetesen csak kísérletet tennék rá, viszont ha Zedd (pikk-pakk) meganulja, az is már nagy segítség lenne.

Nem elérhető vertex

« Reply #241 Dátum: 2009, 06 12, 22:43:08 »
Nem ígérem, hogy a hétvégén már elindítom ezt a részt, de megpróbálom. Először fejben rendszereznem kell a tartalomjegyzéket, hogy hogyan lenne nektek a legkönyebb és a későbbiekben mások számára is a legérthetőbb. De arra készüljetek fel, hogy rengeteg időtök fog rámenni, rengeteget kell képezzétek magatokat, rengeteget kell utána olvasnotok. Szóval olyan hozzáállás kell, mert máskülönben semmi értelme. Én mindenben segíteni fogok a legjobb tudásom szerint.

Persze, nem sürgős a dolog!! Talán először tényleg az a legfontosabb, hogy megtaláljátok a helyét, a módját, ill., hogy miként bővíthető, aktualizálható, -a nebuló rész csak ezután jöhet.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #242 Dátum: 2009, 06 12, 22:49:01 »
Szia !

Jöhetnek az infók! Lehet külön, mondjuk pl. Téma készítése Manila-hoz című témában...  :)

Nem elérhető Guci73

« Reply #243 Dátum: 2009, 06 12, 22:51:49 »
Ne haragudj én sztem kimaradtam a kérdéseidből, nem olvastam őket. Egyébként nem lehet, hogy lefedettségi problémádd van ? Vagy a Pannonos kártyád másik telefonnal működik ott ? Én csak azt tudom mondani, hogy a HD-émnak ott is van térereje, ahol telefonnal sosem volt térerőm, ill. csak bizonyos helyzetekben.

A pannon kártya egy Nokia 6500C-ben tökéletesen működik mindenhol. Én sem értem. Most a T-mobil kártya egyébként igazolja, hogy mindenhol lehet vele telefonálni (tehát abban megnyugodtam, hogy valószínűleg nem a "vassal" van probléma).

De Pannonos feltöltős az teljesen kiszámíthatatlan a HD-ban (a Nokiában stabil). Nem voltam vele elérhető autópályán, a Zuglói önkormányzat épülete előtt, meg egy csomó helyen. Ahol volt fixen 3G (szerencsére otthon, munkahelyen) akkor remekül működik, de ha a GSM hálózatra ugrott, vagy oda vissza ugrált akkor meg nagyon rosszul! A kártyát a héten cseréltem ki, de ugyanaz volt a szitu.

Ha nem lesz megoldás, marad ez az átirányítós variáció.

Nem elérhető Guci73

« Reply #244 Dátum: 2009, 06 12, 23:13:51 »
A pannon kártya egy Nokia 6500C-ben tökéletesen működik mindenhol. Én sem értem. Most a T-mobil kártya egyébként igazolja, hogy mindenhol lehet vele telefonálni (tehát abban megnyugodtam, hogy valószínűleg nem a "vassal" van probléma).

De Pannonos feltöltős az teljesen kiszámíthatatlan a HD-ban (a Nokiában stabil). Nem voltam vele elérhető autópályán, a Zuglói önkormányzat épülete előtt, meg egy csomó helyen. Ahol volt fixen 3G (szerencsére otthon, munkahelyen) akkor remekül működik, de ha a GSM hálózatra ugrott, vagy oda vissza ugrált akkor meg nagyon rosszul! A kártyát a héten cseréltem ki, de ugyanaz volt a szitu.

Ha nem lesz megoldás, marad ez az átirányítós variáció.

Közben rájöttem, hogy ez az átirányítás mégsem lesz jó, mert megnéztem  a feltöltős pannonnál az átirányítás is díjköteles, így ha elfogy a kártyán lévő összeg valószínű nem fogja átirányítani. :'(

Akkor viszont a pannon feltöltősre kéne megoldás, de már mással nem tudok próbálkozni, mint beviszem a szervizbe (persze gyári rommal)!

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #245 Dátum: 2009, 06 13, 06:13:57 »
Közben rájöttem, hogy ez az átirányítás mégsem lesz jó, mert megnéztem  a feltöltős pannonnál az átirányítás is díjköteles, így ha elfogy a kártyán lévő összeg valószínű nem fogja átirányítani. :'(

Akkor viszont a pannon feltöltősre kéne megoldás, de már mással nem tudok próbálkozni, mint beviszem a szervizbe (persze gyári rommal)!

Akkor ezek után passz, piros. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Gyári rommal sem ment neked a feltöltős kártyával és a főzöttel sem. Nincs ésszerű ötletem sajna, hülyeségeket meg nem akarok mondani.

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
« Reply #246 Dátum: 2009, 06 13, 07:35:32 »
Elindítottam a Téma készítése Manila-hoz című rovatot. Tudnotok kell, hogy nagyon szívesen osztok meg minden információt, amit tudni szeretnétek, de mindez a rom fejlesztésétől veszi el az időt. Sajnos a meglévő X időmből többet nem tudok feláldozni, tehát ami idő ebből kiesik az ilyesmire az nyilván a rom fejlesztését, kiadását fogja késlelteni. Nem azért írom ezt, mert nem akarok írni (ha így lenne akkor kerestem volna vmi kibúvót), hanem amikor a romot várjátok (türelmetlenül) akkor ez jusson az eszetekbe.

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #247 Dátum: 2009, 06 13, 07:45:40 »
Még nem hallottam, így írhatnál a már megismert szokásos, szabatos sílusban egy rövid ismertetőt!  :D (sztem mást is érdekelhet)

Akkor tényleg röviden:
Azok számára ajánlható akiknél az adatok folyamatos szinkronizálásának  nagy fontossága van. pl. esetemben az asszisztensem nem hívogat nyakra főre, hanem beírja a naptáramba az elfoglaltságokat és többnyire már visszaigazolásokat is ő vezeti át a központi szerveren. ami így az én telefonomban lévő naptáramban is megjelenik. (Természetesen az üzenet vételekor, a visszaigazolást igénylő elemek elfogadása során én még felülbírálhatom az elfoglaltságot.) A drótnélküli internettel, -  elérhető tehát, hogy mindenhol és minden alkalommal - gyakorlatilag mindig - online-ok lehetünk a csatlakozott a központi szerverrel. Tovább javíthatja a munkatársak közötti autonóm kommunikációt, hogy akár a központi naptárba Ö is meghívhat, de a teendőik között is Te is tudsz szemezgetni. Az igazság az, hogy én elsősorban az OCS platformon való működését ismerem kicsivel behatóbban, de használható Linux,  Open-Xchange platformon is ez a fajta a központi adatszinkronizálás.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető vertex

« Reply #248 Dátum: 2009, 06 13, 07:58:26 »
Elindítottam a Téma készítése Manila-hoz című rovatot. Tudnotok kell, hogy nagyon szívesen osztok meg minden információt, amit tudni szeretnétek, de mindez a rom fejlesztésétől veszi el az időt. Sajnos a meglévő X időmből többet nem tudok feláldozni, tehát ami idő ebből kiesik az ilyesmire az nyilván a rom fejlesztését, kiadását fogja késlelteni. Nem azért írom ezt, mert nem akarok írni (ha így lenne akkor kerestem volna vmi kibúvót), hanem amikor a romot várjátok (türelmetlenül) akkor ez jusson az eszetekbe.

Szia!
Nem veszteget az időt! Azt hiszem ehhez a tempóhoz azért fel kell kötni...., különösen annak aki nem "szakmabeli"! Mindenesetre sztem nagyon hasznos lesz ez a kezdeményezés. Jó ötlet Csukától és Zedd-től!  :taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #249 Dátum: 2009, 06 13, 08:07:43 »
Akkor tényleg röviden:
Azok számára ajánlható akiknél az adatok folyamatos szinkronizálásának  nagy fontossága van. pl. esetemben az asszisztensem nem hívogat nyakra főre, hanem beírja a naptáramba az elfoglaltságokat és többnyire már visszaigazolásokat is ő vezeti át a központi szerveren. ami így az én telefonomban lévő naptáramban is megjelenik. (Természetesen az üzenet vételekor, a visszaigazolást igénylő elemek elfogadása során én még felülbírálhatom az elfoglaltságot.) A drótnélküli internettel, -  elérhető tehát, hogy mindenhol és minden alkalommal - gyakorlatilag mindig - online-ok lehetünk a csatlakozott a központi szerverrel. Tovább javíthatja a munkatársak közötti autonóm kommunikációt, hogy akár a központi naptárba Ö is meghívhat, de a teendőik között is Te is tudsz szemezgetni. Az igazság az, hogy én elsősorban az OCS platformon való működését ismerem kicsivel behatóbban, de használható Linux,  Open-Xchange platformon is ez a fajta a központi adatszinkronizálás.

Kösz Bolada!
Nekem azért ezt át kell gondolni, hogy a magam részére miként tudnám kamatoztatni. (Nincs titkárnőm :) ) Ha úgy alakul, majd esetleg PÜ-ben a többit.... üdv