2025, 01 11, 23:06:59

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136618 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

failed

• Vendég
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1650 Dátum: 2009, 10 18, 14:28:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Milyen bugok voltak benne? Annál nagyob bugot minthogy nem tudnak elérni. háát.... NRG Romja szerintem megalassú nekem nem is nagyon tetszik optikailag sem. Albumba lapozást ilyen lassan még semmilyen romom nem csinált. Ráadásul a sok látványos skin meg mitudom én mi zabálja a memóriát. Szerintem őt nem próbálom ki többet.
nézd, én csak teszteltem Wajk véleményére alapozva....nálam is elég egy komoly hiba és már megy is a ROM a teszteltek közé, de nem használom tovább.
Egyébként én most visszatértem ennyi teszt után a jól bevált kwbr minőséghez.
3.1.1....fut...nálam hibátlan :ok:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1651 Dátum: 2009, 10 18, 15:03:03 »
az igények egyediek, meg a programjaink is gondolom mások, de én Mirivel bugot még nem láttam igaz, én huzamosabban mindig a 2.1-es Manila-val szerelt változatait használtam.

milyen bugokat tapasztaltál? én szinte semmit, pedig én aztán registryben szana-szét állítok mindig mindent ;)

Nos, én is kipróbáltam ma Miri_10-et. Nem igazán gyorsabb mint a xanny, és bugos is...15 perc után már cserélem is le....ennyi:-)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #1652 Dátum: 2009, 10 18, 15:07:14 »
egész jó lett ez a "djcedric Whiteglow Transparant Clock"  a kwbr-en.

failed

• Vendég
« Reply #1653 Dátum: 2009, 10 18, 15:11:44 »
az igények egyediek, meg a programjaink is gondolom mások, de én Mirivel bugot még nem láttam igaz, én huzamosabban mindig a 2.1-es Manila-val szerelt változatait használtam.

milyen bugokat tapasztaltál? én szinte semmit, pedig én aztán registryben szana-szét állítok mindig mindent ;)
ami az egyik legérdekesebb "bug", hogy a 6.5.ös winmo alatt készített pimbackup a visszaállítás alatt mindig fagyasztotta a HD-t, és csak a harveres reset segített rajta. Még soha nem használtam ennyit a hardveres RESET-et, mint ennél a teszt sorozatnál. Sajna ez igaz volt a többi 6.5-ös ROM-nál is, ám ue. az állomány a kwbr-es rom alatt tökéleetsen visszahuzható volt.
Így ez a tény, és a sebesség fölény is ismét a korábbi kwbr maniámhoz hajtott......mert ugyi' én is szeretem a sebességet :taps:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1654 Dátum: 2009, 10 18, 15:14:05 »
MaryONE nálam elbukott (én sem kegyelmezek aki hibázik, van elég választák), valszeg a HTC Messaging "nem küldöm ezt az SMS-t" hibája miatt is. de mint mondom én a M2.5-el nem vagyok kibékülve, én ha húzom az ujjam nem akkor azonnal mozduljon az egész hóbelevanc, mert morci leszek :)

Energy ROM sajna nekem már képről nem jön be azaz erőltetett kékes témák  :oops:

MaryONE-ra visszatérve amúgy szép... meg ez a M6.5.1 tetszik  :p
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1655 Dátum: 2009, 10 18, 15:19:32 »

Ez nagyon kellemes látvány!

Más:Az alaplapcsere és Filed önzetlen segítsége után újra hasit a HD-m. Szerintem ez az Olasz fiú egész jót alkotott. Nekem bejön a 6-5 talán a - csekélyke de mégiscsak valós, kézzelfogható - korszerűsítések okán.
üdvözlettel: bolada12

failed

• Vendég
« Reply #1656 Dátum: 2009, 10 18, 15:21:04 »
MaryONE nálam elbukott (én sem kegyelmezek aki hibázik, van elég választák), valszeg a HTC Messaging "nem küldöm ezt az SMS-t" hibája miatt is. de mint mondom én a M2.5-el nem vagyok kibékülve, én ha húzom az ujjam nem akkor azonnal mozduljon az egész hóbelevanc, mert morci leszek :)

Energy ROM sajna nekem már képről nem jön be azaz erőltetett kékes témák  :oops:

MaryONE-ra visszatérve amúgy szép... meg ez a M6.5.1 tetszik  :p

na igen ízlések és pofonok...nekem meg a minimalista szürke koncentrikus körök voltak kiakasztók a miri rom mögött, ha azt  Vertex meglátta volna azonnal "befalcol" :D
No, akkor az eheti ROM teszt végetért, mindenkinek további kwbr-es szép napokat kívánok :ok:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1657 Dátum: 2009, 10 18, 15:23:50 »
hmm, én PimBackup-ot használok már elég régóta igaz én WM6.1-re nem menntem vissza, csak WM6.5-ön használom és Mirivel de más ROMokkal sem volt ezirányú problémám.

A flash után csináltál HR-t?
Miket restore-oltál? (én Calllogot, névjegyeket, határidőnaplókat, üzeneteket szoktam)

ami az egyik legérdekesebb "bug", hogy a 6.5.ös winmo alatt készített pimbackup a visszaállítás alatt mindig fagyasztotta a HD-t, és csak a harveres reset segített rajta.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1658 Dátum: 2009, 10 18, 15:25:46 »
hát nekem éppen az volt jó, hogy nem erőletett semmi témát, nekem speciel megvan a hátterem cab-ban autoinstallban, szóval én nem szoktam látni a köröket. ;) nem szeretem a felesleges cuccokat :)

na igen ízlések és pofonok...nekem meg a minimalista szürke koncentrikus körök voltak kiakasztók a miri rom mögött, ha azt  Vertex meglátta volna azonnal "befalcol" :D

failed

• Vendég
« Reply #1659 Dátum: 2009, 10 18, 15:27:48 »
Ez nagyon kellemes látvány!

Más:Az alaplapcsere és Filed önzetlen segítsége után újra hasit a HD-m. Szerintem ez az Olasz fiú egész jót alkotott. Nekem bejön a 6-5 talán a - csekélyke de mégiscsak valós, kézzelfogható - korszerűsítések okán.
Szóval akkor jó a géped...szuper:-)
( ki az a Filed? :oops:)
örülök  hogy tetszik az új designem....csatolom a hölgyet  ;)
Valóban jó a xanny rom is....látványos, most én azért tartom magam egy kicsit még a 6.1-esnél....főleg a tempó miatt.

failed

• Vendég
« Reply #1660 Dátum: 2009, 10 18, 15:31:52 »
hmm, én PimBackup-ot használok már elég régóta igaz én WM6.1-re nem menntem vissza, csak WM6.5-ön használom és Mirivel de más ROMokkal sem volt ezirányú problémám.

A flash után csináltál HR-t?
Miket restore-oltál? (én Calllogot, névjegyeket, határidőnaplókat, üzeneteket szoktam)

Ami azt illeti a flash utánni HR valóban mindig elmaradt :oops:, de ez igaz a kwbr-re is....annál még is vissza tudta tölteni az állományokat, és én is csak ua. állítom vissza mint Te...tehát ezzel nem lehetne gond....na mind1...majd ha kijön még gyorsabbal xnanny boy...akkor ismét letesztelem :p

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1661 Dátum: 2009, 10 18, 15:32:41 »
ami most nekem a BestOf, az You are not allowed to view links. Register or Login, a Miri WM6.5.1-es ROMja, de 2.1-es Manilával és nincs benne HTC messaging.

:olvass: bruti gyors, de minden előnye benne van a WM6.5.1-nek.

Na majd nyomok róla egy videót ha már belaktam, de eddig nagyon tetszik  :ok:

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1662 Dátum: 2009, 10 18, 15:45:14 »
Szóval akkor jó a géped...szuper:-)
( ki az a Filed? :oops:)
örülök  hogy tetszik az új designem....csatolom a hölgyet  ;)
Valóban jó a xanny rom is....látványos, most én azért tartom magam egy kicsit még a 6.1-esnél....főleg a tempó miatt.

Bocsánat a bakizásért, de szerintem Te vagy a hibbbáss mert azt figyeltem, hogy amíg írok nehogy pont akkor forduljon meg a csatolt bombázzzóóóó"
üdvözlettel: bolada12

failed

• Vendég
« Reply #1663 Dátum: 2009, 10 18, 15:51:47 »
ami most nekem a BestOf, az You are not allowed to view links. Register or Login, a Miri WM6.5.1-es ROMja, de 2.1-es Manilával és nincs benne HTC messaging.

ok....várjuk azt a videót kérem :taps:

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1664 Dátum: 2009, 10 18, 15:52:54 »

Hi Doky!
Ugye azt nem gondolod, h. bárki is az órát nézi!!!!!!     :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #1665 Dátum: 2009, 10 18, 15:58:26 »
No, akkor az eheti ROM teszt végetért, mindenkinek további kwbr-es szép napokat kívánok :ok:

...az biztos is !...:) Viszont én megváROM a kwbr-t 6.5-re. (Sajna nem hiszem, hogy lenne megoldás a méhsejt-elrendezés ellen, pedig nekem ez a legtaszítóbb a 6.5-ben! Azért még van pár dolog, d eúgy látom elkerülhetetlen lesz, nem lehet a 7.-ig kibekkelni.  :shock:

Nem elérhető vertex

« Reply #1666 Dátum: 2009, 10 18, 16:02:14 »
hát nekem éppen az volt jó, hogy nem erőletett semmi témát, nekem speciel megvan a hátterem cab-ban autoinstallban, szóval én nem szoktam látni a köröket. ;) nem szeretem a felesleges cuccokat :)

Maszek Skinnel "nem nehéz", vetted a fáradságot!  :taps: :) (Bár Csuka óta bárki csinálhat, aki ugye nem lusta!)

Nem elérhető vertex

« Reply #1667 Dátum: 2009, 10 18, 16:05:08 »
ok....várjuk azt a videót kérem :taps:

Lassan összejön a egy Wajk-féle video-topic!  :taps: (Én is váROM!)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1668 Dátum: 2009, 10 18, 16:21:30 »
...az biztos is !...:) Viszont én megváROM a kwbr-t 6.5-re. (Sajna nem hiszem, hogy lenne megoldás a méhsejt-elrendezés ellen, pedig nekem ez a legtaszítóbb a 6.5-ben! Azért még van pár dolog, d eúgy látom elkerülhetetlen lesz, nem lehet a 7.-ig kibekkelni.  :shock:
Pont az a jó a 6.5-ben, hogy nagyon testre szabható ha nem tetszik a honeycomb akkor simán eltüntetheted az xda tele van megoldásokkal.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1669 Dátum: 2009, 10 18, 16:29:16 »

nekem meg pont nem tetszik a 23071.. -ben az alsó menüsor!
tudom! egyéni probléma.  :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

failed

• Vendég
« Reply #1670 Dátum: 2009, 10 18, 17:38:52 »
Bocsánat a bakizásért, de szerintem Te vagy a hibbbáss mert azt figyeltem, hogy amíg írok nehogy pont akkor forduljon meg a csatolt bombázzzóóóó"

:D :taps:

failed

• Vendég
« Reply #1671 Dátum: 2009, 10 18, 17:44:47 »
Hi Doky!
Ugye azt nem gondolod, h. bárki is az órát nézi!!!!!!     :taps: :taps: :taps:
nem?. :D
....pedig az a lényeg....tessék odafigyelni a lényegre kérem :p :ok:

Nem elérhető vertex

« Reply #1672 Dátum: 2009, 10 18, 20:20:18 »
Pont az a jó a 6.5-ben, hogy nagyon testre szabható ha nem tetszik a honeycomb akkor simán eltüntetheted az xda tele van megoldásokkal.

Ilyen szinten bele lehet nyúlni a rendszerébe? (Nem gondoltam volna, hogy ez egyáltalán lehetséges.)  :shock:

Nem elérhető vertex

« Reply #1673 Dátum: 2009, 10 18, 20:21:39 »
nem?. :D
....pedig az a lényeg....tessék odafigyelni a lényegre kérem :p :ok:

Bocccs, de ez így nem fear!  :D (Mindig az a fránya megjelenés!!!)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1674 Dátum: 2009, 10 18, 20:47:44 »
Ilyen szinten bele lehet nyúlni a rendszerébe? (Nem gondoltam volna, hogy ez egyáltalán lehetséges.)  :shock:

talán itt?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4