2025, 01 11, 09:49:06

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136593 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1425 Dátum: 2009, 10 05, 10:06:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt megnézem!  :taps:  :D

én sem vagyok biztos a dologban! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1426 Dátum: 2009, 10 05, 10:14:15 »
nagyon nem tetszett, hogy a dátum olyan hülyén jelenik meg a főoldalon (V okt 4 pl.), aztán ha már buheráltam átírtam pár dolgot.
Ha lescrollozunk a gyorsindítóba, akkor az évszámot is kiírja.

"Személy"-t átírtam névjegyekre, mert szerintem az elég "személytelen" volt ;)

Meg kiírja az időjárás fülön a napokat szépen ha van már hely miért ne.

A beállítások fülön meg magyarítottam pár dolgot meg megvágtam, hogy ne kétsorosak legyenek kis magyarázatok mert az a vonalkázás miatt nem néz ki jól.

Jah meg a Fényképek-et átírtam Képek és videók-ra mert szerintem bazi hosszú volt úgy az a név.

ma még sok melóm van, de egy cab-ot majd összetákolok ha valakinek kell, majd felcuppanthatja. Egy kis extended hun pack.  :p

persze nem nagy wasisdas, megcsinálhatja akárki, de gondoltam ha már magamnak megcsináltam, akkor akinek kell az spórolhat némi időt.  :olvass:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

« Reply #1427 Dátum: 2009, 10 05, 10:18:23 »
nagyon nem tetszett, hogy a dátum olyan hülyén jelenik meg a főoldalon (V okt 4 pl.), aztán ha már buheráltam átírtam pár dolgot.
Ha lescrollozunk a gyorsindítóba, akkor az évszámot is kiírja.

"Személy"-t átírtam névjegyekre, mert szerintem az elég "személytelen" volt ;)

Meg kiírja az időjárás fülön a napokat szépen ha van már hely miért ne.

A beállítások fülön meg magyarítottam pár dolgot meg megvágtam, hogy ne kétsorosak legyenek kis magyarázatok mert az a vonalkázás miatt nem néz ki jól.

Jah meg a Fényképek-et átírtam Képek és videók-ra mert szerintem bazi hosszú volt úgy az a név.

ma még sok melóm van, de egy cab-ot majd összetákolok ha valakinek kell, majd felcuppanthatja. Egy kis extended hun pack.  :p

persze nem nagy wasisdas, megcsinálhatja akárki, de gondoltam ha már magamnak megcsináltam, akkor akinek kell az spórolhat némi időt.  :olvass:

a dátumot át lehet írni a 2.1-ben is?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1428 Dátum: 2009, 10 05, 10:19:26 »
én már megvárom a napokon belül megjelenő végleges WM6.5-öt, azt hírlik a héten kijön.

Azért érdemes ám körülnézni az újabb szakácsok háza táján is:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1429 Dátum: 2009, 10 05, 10:21:38 »
valszeg igen, de ott nem volt olyan bántó, pontosabban nem vettem észre, hogy ennyire gáz lenne.

de a köv ROMom úgyis 2.1-es lesz, szóval abban is át lesz írva, mert így tetszik ;)

a kicsit korábban linkelt csuka weather_hu.cab sajna az új verzióval már nem kompatibilis. Már ami az időjárás fülön lévő napokat illeti.

a dátumot át lehet írni a 2.1-ben is?

Nem elérhető barna73

« Reply #1430 Dátum: 2009, 10 05, 10:23:54 »
valszeg igen, de ott nem volt olyan bántó, pontosabban nem vettem észre, hogy ennyire gáz lenne.

de a köv ROMom úgyis 2.1-es lesz, szóval abban is át lesz írva, mert így tetszik ;)

a kicsit korábban linkelt csuka weather_hu.cab sajna az új verzióval már nem kompatibilis. Már ami az időjárás fülön lévő napokat illeti.

mármint az időjáráskijelzős manila2.1-el?
de igen! nekem kiírja a teljes nevet (csütörtök)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1431 Dátum: 2009, 10 05, 10:34:21 »
akkor néz bele a menübe, meg még pár helyen ahol új fícsör(pl MyLocation) van akkor ott IDS_* jelenik meg.

persze nem életveszély, csak ha már lehet akkor nézzen ki normálisan

mármint az időjáráskijelzős manila2.1-el?
de igen! nekem kiírja a teljes nevet (csütörtök)

Nem elérhető barna73

« Reply #1432 Dátum: 2009, 10 05, 10:58:54 »
akkor néz bele a menübe, meg még pár helyen ahol új fícsör(pl MyLocation) van akkor ott IDS_* jelenik meg.

persze nem életveszély, csak ha már lehet akkor nézzen ki normálisan

a mylocation-ál írja: IDS CURRENTLOCATION
a menüben: IDS WEAETHER REARRAN censored T
de igaz ha van rá lehetőség akkor legyen jó!

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1433 Dátum: 2009, 10 05, 11:07:06 »

Csinálj hozzá újat!  :taps: :taps:

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #1434 Dátum: 2009, 10 06, 15:30:25 »
Sziasztok!

Ahogy nézegettem az unlock programokat nagyon megtetszett a SensorLock nevű program, amelybe ha 1x körbeforgatom a pda-t lezárja. De ez valamiért nem megy a HD-on. Tudtok valami hasonló programot ajánlani? Mármint a lényeg, ha az egyik irányba megforgatom a tengelye körül akkor lezár, ha a másik irányba akkor felold.
Köszi.

Nem elérhető Darazs

• Darázs
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Litening 6.1
« Reply #1435 Dátum: 2009, 10 06, 16:14:42 »
HI!

Mostanaban olvasgatok a HD-n Adobe Readerrel.. Az lenne a kerdesem,  meglehet oldani hogy fekete alapon feher betuk legyenek es ne forditva (tovabb birna az aksi es sotetben nem annyira zavaro, talan meg napfenyben is jobban lathato lenne..)   Vagy esetleg masik pdf kezelo progi ami ezt tudja letezik?

Koszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: Miri v10 Manila 2.5
« Reply #1436 Dátum: 2009, 10 06, 17:33:39 »
Sztem sem szépek a nagy ikonok, sőt ha kisebbek lennének több is látszana egyszerre a felületen! (Nem igaz, hogy a kisebb ikonok ujjal nehezebben kezelhetők.)

De, kapacitív kijelzőn bizony igaz. És a TF3D 2.5-2.6 már a HD2 körül forog. ;)

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #1437 Dátum: 2009, 10 06, 18:28:50 »
Sziasztok!
Off
Ha jól emlékszem, volt közöttetek egy Budapesti székhelyű telefon szervizes (vagy telefon értékesítő). Még akkortájt beszélgettünk, amikor eltört a HD-m kijelzője! Szeretném kérni, hogy tegye fel a kezét!  :ima: Csak egy pü. erejéig zavarnám. Köszönöm.
On     
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1438 Dátum: 2009, 10 06, 21:07:58 »
Hát nem tudom, én is ilyeneket olvastam a kapacitív kijelzőről, de most hogy használom,  nem érzem, hogy nehezebb lenne ujjal eltalálni a kisKis ikonokat. Pl. itt is a new ikonra símán rá tudok bökni nagyítás nélkül teljes képernyős megjelenítéssel.

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #1439 Dátum: 2009, 10 06, 21:21:16 »
Feltoltam ezt a legutobbi ( tegnapi GYÁRI ) ROM-ot.
v.1.57.831.1(47324) WWE

Nagyon meglepödtem. Nagyon gyors, legujabb kamera drv. van benne, 128 MB szabad RAM, és eddig hibátlanul megy....még addig addig hogy a gyári fiúk is összehoznak valamit :taps:
Ja...és semmit nem kellett trükköznöm az SPL-el se előtte se utána, mindent cserélt, még a rádió-s részt is...igaz a 1.14.25.24-esre...de majd +látom ez milyen lesz. :ok:

Hello!
Engem érdekelne ez a Rom főleg,ha tényleg gyors(nekem Duttys 1.8 van fenn ugyh úgy érzem ennél gyorsabbXD)
De az a probléma,hogy nem tudom honnan kéne letölteni!?
Kérlek segitsetek(a HTC supportban nem találtam)

Nem elérhető barna73

« Reply #1440 Dátum: 2009, 10 06, 21:24:26 »
Hello!
Engem érdekelne ez a Rom főleg,ha tényleg gyors(nekem Duttys 1.8 van fenn ugyh úgy érzem ennél gyorsabbXD)
De az a probléma,hogy nem tudom honnan kéne letölteni!?
Kérlek segitsetek(a HTC supportban nem találtam)

egy kis segítség!

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #1441 Dátum: 2009, 10 06, 21:50:20 »
egy kis segítség!
Köszönöm szépen a segítséget!
Még azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudjátok-e véletlenül,hogy honnan tudom letölteni a TCPMC(azthiszem igy hivták) HD-n is működő verzióját? És hogyan tudok vele feliratokat kezelni,mi az a kiegészités,és melyik driverrel megy a leggyorsabban??Vicces mert még a PDAmániás fórumon és irtam le valakinek,de azóta elvesztettem,és nagyon rég nem foglalkoztam ilyenekkel sajnos!Ha esetleg azóta lenne valami jobb program(nem a konvertálós,amivel nem tudok feliratokat kezelni:( ) akkor annak is hihetetlenül örülnék,meg pocketmusicnál jobb zenelejátszónak is:D(mert erre a képernyőméretre mintha még mindig nem adtak volna ki épkézláb passzentos programokat...,pl. játékokat:S)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1442 Dátum: 2009, 10 07, 09:53:01 »
Hát nem tudom, én is ilyeneket olvastam a kapacitív kijelzőről, de most hogy használom,  nem érzem, hogy nehezebb lenne ujjal eltalálni a kisKis ikonokat. Pl. itt is a new ikonra símán rá tudok bökni nagyítás nélkül teljes képernyős megjelenítéssel.

Állítsd át angolra a fórumot, és úgy próbáld meg nagyítás nélkül eltalálni a New ikont. :ok:

Szerk: Közben látom, hogy megváltoztatták ott is, tárgytalan, kb. azonos a méret.

Nem elérhető barna73

« Reply #1443 Dátum: 2009, 10 07, 10:16:37 »
erről mi a véleményetek: - NeoS2007_Driverpack 3

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1444 Dátum: 2009, 10 07, 10:21:27 »
A Miri v10-el, amiben M2.5-van azzal használom, mert a hátterek akkor szebben jelennek meg install után.

Hogy gyorsabb lenne? Lehet, lassabb biztos nem ;) Szóval előnye van, hátrányát nem éreztem.

erről mi a véleményetek: - NeoS2007_Driverpack 3

Nem elérhető barna73

« Reply #1445 Dátum: 2009, 10 07, 10:24:42 »
A Miri v10-el, amiben M2.5-van azzal használom, mert a hátterek akkor szebben jelennek meg install után.

Hogy gyorsabb lenne? Lehet, lassabb biztos nem ;) Szóval előnye van, hátrányát nem éreztem.

akkor feldobhatom a mostani romra is?

Nem elérhető vertex

« Reply #1446 Dátum: 2009, 10 07, 11:04:18 »

Ezzel nem értek egyet, nem egy apró link link működtetéséről van szó a böngészőben (bár az is orvosolható az Adaptive Zoom állításával), hanem egy ikonról! Az egész egy mondvacsinált probléma!  :hmm:

Nem elérhető vertex

« Reply #1447 Dátum: 2009, 10 07, 11:05:20 »

Na, ezt még nem olvastam, de úgy látom nem vagyok egyedül véleményemmel. (Kösz Sharp!)  :taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #1448 Dátum: 2009, 10 07, 11:12:49 »
Köszönöm szépen a segítséget!
Még azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudjátok-e véletlenül,hogy honnan tudom letölteni a TCPMC(azthiszem igy hivták) HD-n is működő verzióját? És hogyan tudok vele feliratokat kezelni,mi az a kiegészités,és melyik driverrel megy a leggyorsabban??Vicces mert még a PDAmániás fórumon és irtam le valakinek,de azóta elvesztettem,és nagyon rég nem foglalkoztam ilyenekkel sajnos!Ha esetleg azóta lenne valami jobb program(nem a konvertálós,amivel nem tudok feliratokat kezelni:( ) akkor annak is hihetetlenül örülnék,meg pocketmusicnál jobb zenelejátszónak is:D(mert erre a képernyőméretre mintha még mindig nem adtak volna ki épkézláb passzentos programokat...,pl. játékokat:S)

Hello!
A TCPMP nem müxik jól a HD-n! A Core Player (újabb, már nem a picard által készített változata) 1-2 fokkal jobb, de a HD-ben alkalmazott Qualcomm chipset miatt ez is szaggat, bár talán nem annyira (jobb Benchmark értékekt mutat), mint a az előző. A megoldás az xda-ról letölthető MP4forHDv2.4 progi, amelyik AVI-t konvertál MP4-re és az már  szinte tökéletes minőségben futtatható a HD WMP lejátszójával. Nem érdemes más megoldásban gondolkozni az egérmozi vonatkozásában!

Nem elérhető vertex

« Reply #1449 Dátum: 2009, 10 07, 11:14:36 »
Hello!
A TCPMP nem müxik jól a HD-n! A Core Player (újabb, már nem a picard által készített változata) 1-2 fokkal jobb, de a HD-ben alkalmazott Qualcomm chipset miatt ez is szaggat, bár talán nem annyira (jobb Benchmark értékekt mutat), mint a az előző. A megoldás az xda-ról letölthető MP4forHDv2.4 progi, amelyik AVI-t konvertál MP4-re és az már  szinte tökéletes minőségben futtatható a HD WMP lejátszójával. Nem érdemes más megoldásban gondolkozni az egérmozi vonatkozásában!

...csak annyi még (az előző HSZ-ben félreérthető volt), h. a CP-t (sajna) már egyáltalán nem picard csinálta...