2025, 01 11, 07:57:19

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136591 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1400 Dátum: 2009, 10 02, 17:14:54 »
Valaki valamilyen progit nem tud hanghívásra??? Kivitelezhető valahogy?

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1401 Dátum: 2009, 10 02, 19:41:49 »
Na, ami nekem a legjobban bejött; az a kwbr 2.5 Topaz_vanilla_final_v06132009 ROM, most megint ezt raktam fel, a 1.17.25.09 Radio-val. A magam részéről nem találtam benne hibát, gyors, minden szükségletemet kielégíti. Nyilván ez ízlés dolga és a fejlődéssel is haladni kell(ene), de hát ez van....:)  [Szinte az összes kwbr-t kipróbáltam, kivéve a 3.0-t]

failed

• Vendég
« Reply #1402 Dátum: 2009, 10 02, 20:04:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ja...xda....cyberion voice speed dial, a kwbr romokhoz van külöm letölthető a lapján :ok:

failed

• Vendég
« Reply #1403 Dátum: 2009, 10 02, 20:06:17 »
Na, ami nekem a legjobban bejött; az a kwbr 2.5 Topaz_vanilla_final_v06132009 ROM, most megint ezt raktam fel, a 1.17.25.09 Radio-val. A magam részéről nem találtam benne hibát, gyors, minden szükségletemet kielégíti. Nyilván ez ízlés dolga és a fejlődéssel is haladni kell(ene), de hát ez van....:)  [Szinte az összes kwbr-t kipróbáltam, kivéve a 3.0-t]
valóban jók a régebbi kwbr ROM-ok is, én most például nosztalgiázásul felnyomtam a 2.8.5-öt...eszetlen gyors, és semmi hibát nem lelek benne...a csodába :D

Nem elérhető vertex

« Reply #1404 Dátum: 2009, 10 03, 08:20:41 »
valóban jók a régebbi kwbr ROM-ok is, én most például nosztalgiázásul felnyomtam a 2.8.5-öt...eszetlen gyors, és semmi hibát nem lelek benne...a csodába :D

:taps: :taps: :taps:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1405 Dátum: 2009, 10 03, 11:47:25 »
ha valaki a kwbr 3.0-t a kis időjárás miatt nem rakta fel, akkor szólok, hogy megjelent a 3.0.1, changelog:

- Updated CE OS 5.2.21055 (Build 21055.1.6.8)
- Manila 2.1 without weather
- Updated screendrivers, combi topaz/omnia
- Removed Hero theme

úgy tűnik megunta a Hero stílust-t ;) vagy nagy volt rajta a nyomás.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
Miri v10 Manila 2.5
« Reply #1406 Dátum: 2009, 10 03, 12:26:08 »
Egy kis vélemény megosztás a Manila 2.5-ről.
A videókról nekem nem nagyon jött be a 2.5, mert lassúnak tűnt a kép meg borító forgatás végképp, nem véletlenül a HD2-re van ez fejlesztve, de kissé szétkaptam a Miri 27.1-es  ROM-omat és csak úgy HR-t nem szeretek csinálni, gondoltam kipróbálom az éppen akkor kijött v10-es M2.5-ös ROM-ot.

Ahogy éreztem az be is jött, pedig sokan használják, de én nem szeretem ha akár kicsit is lassú a gépem, szeretem ha minden simán gördül. Egyébként kicsit pofozgatva nem vészes, de azt a gyorsaságot nem sikerült elérnem mint egy 2.1-es Manila-val. Ezért biztos nem ez lesz az alapROMom, de egy kicsit még élvezkedem, ugyanis vannak jó tulajdonságai is a M2.5-nek.

Ami tetszett:
- Hátteret már egyszerűen be tudunk állítani, nem kell semmi hókusz-pókusz, akár animált hátteret is (ahhoz hogy minden Tab-on legyen háttér ahhoz elég egyszer installálni a MaxLite-ot és utána már a stock menüből vállogathatjuk a képet)
- főlapon a gyorsindító rész  :ok:
- Az animált időjárás háttér jól néz ki a főlapon
- Internet fülön mint az asztali gépes operában kis előnézeti képek jönnek be az oldalról
- A naptár slider gombon az aznapi dátum jelenik meg
- A beállítások résznél szinte minden egyszerűen és látványosan állíthatunk be elkerülve ezzel a Windows-os menüket.
- NAGY Tab ikonok  :p

Ami nem jött be:
- Ha a főoldalon a felgöríthető gyorsindítókat feltöltöttem, már akadozott (5db sima)
- Hiányzik a régi Contacts lapozós cucca
- Képtár: ugyan az az animáció majdnem, de akadozik mint a fene (álló módban!)
- Főoldalon a háttér időjárás animáció, tudom írtam oda is hogy tetszett, de én már meg is untam a felhőket, még jó hogy ki lehet kapcsolni. Az időjárás fülön nem lehet kikapcsolni, de ott viszont tetszik. Elég az ott.
- Az albumokat baromi lassan tölti be, igaz minden könyvtárba benéz képek után de kérdem én mi a francnak? lehet gördítgetni a sok könyvtárat

Konklúzió: nekem egyébként bejön az óra alatti időjárás, bár én szeretem tudni az időjárást, szóval ebbe az irányba amúgy is fanatik vagyok ;) Éppen ezért az időjárásos 2.1-es Manila kerül hamarosan vissza a gépemre.

Ami hiányozni fog: a főlapi gyorsindító, az egyszerű háttér beállítási lehetőség, a részletes Settings fül és az új Internet fül. De cserébe fürge gépem lesz, szóval erős leszek.

De nem bántam meg, hogy feltettem, mert azért látványos és érdekes az új 2.5, szóval aki nem ódzkodik a flasheléstől érdemes megnéznie, de csak akkor telepítgesse a szokott programjait ha már jól megnézte magának :)

Utószó: még annyi, hogy a Miri féle 2.5-ös ROM elismerten az egyik legfürgébb, szóval inkább nem is gondolok bele, hogy milyen lehet a többi 2.5-ös ROM :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1407 Dátum: 2009, 10 03, 13:42:53 »
keress MSVC-vel felszerelt ROM-ot (bár utólag is lehet installni ha jól tudom), ezek elméletileg olyasmit tudnak mint az iPhone Voice cucca.

Nekem a köv ROMom ez lesz, ha nem sürgős majd reportolok róla. ;)

pl olyat lehet, hogy Call alárki, Play Music, mászkálni a menükben, szóval elég jól hangzik...

:ok:

failed

• Vendég
« Reply #1408 Dátum: 2009, 10 03, 15:00:27 »
ha valaki a kwbr 3.0-t a kis időjárás miatt nem rakta fel, akkor szólok, hogy megjelent a 3.0.1, changelog:

- Removed Hero theme

ühüm....de ezért lehet hogy érdemes várni egy kicsit vele, most olvastam:
"With this 3.0.1 i have problems with gps, cannot find gps,
radio rom is 1.17
with 3.0 i had no problems with 1.17 radio rom
QuickGPS: failed
regards nico"

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1409 Dátum: 2009, 10 03, 15:18:10 »
kwbr kiadott egy kis cab-ot, mert elfeljtett valami drivert frissíteni, valszeg még a korábbi verziót szedte le a srác, elméletileg már a ROM is frissítve van...

ühüm....de ezért lehet hogy érdemes várni egy kicsit vele, most olvastam:

Nem elérhető vertex

« Reply #1410 Dátum: 2009, 10 03, 17:01:49 »

- Removed Hero theme

OK, de mindig megváROM a teszterek véleményét! Azért kösz az info-t!

failed

• Vendég
« Reply #1411 Dátum: 2009, 10 03, 18:22:49 »
kwbr kiadott egy kis cab-ot, mert elfeljtett valami drivert frissíteni, valszeg még a korábbi verziót szedte le a srác, elméletileg már a ROM is frissítve van...

ja-ja, később már én is láttam hogy ezzel  a problémájával eléggé egyedül van a reklamálos srác....de azért köszi a linket..... :ok:

failed

• Vendég
« Reply #1412 Dátum: 2009, 10 03, 20:14:23 »
Feltoltam ezt a legutobbi ( tegnapi GYÁRI ) ROM-ot.
v.1.57.831.1(47324) WWE

Nagyon meglepödtem. Nagyon gyors, legujabb kamera drv. van benne, 128 MB szabad RAM, és eddig hibátlanul megy....még addig addig hogy a gyári fiúk is összehoznak valamit :taps:
Ja...és semmit nem kellett trükköznöm az SPL-el se előtte se utána, mindent cserélt, még a rádió-s részt is...igaz a 1.14.25.24-esre...de majd +látom ez milyen lesz. :ok:

failed

• Vendég
« Reply #1413 Dátum: 2009, 10 04, 10:19:00 »
Valaki csinált már ebben váltást?
Azt hol lehet a registry-ben (?) beállítani hogy a today-en ha a bejegyzet eseményre bökök, akkor ne a winmo naptárja, hanem a manila naptár jöjjön elő?
thx.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1414 Dátum: 2009, 10 04, 13:46:50 »
Today-en, és Manila naptár?
Ha van Today-ed akkor nincs betöltve a Manila-d nem?

Vagy MTP-t használsz?

Valaki csinált már ebben váltást?
Azt hol lehet a registry-ben (?) beállítani hogy a today-en ha a bejegyzet eseményre bökök, akkor ne a winmo naptárja, hanem a manila naptár jöjjön elő?
thx.

failed

• Vendég
« Reply #1415 Dátum: 2009, 10 04, 16:47:07 »
Today-en, és Manila naptár?
Ha van Today-ed akkor nincs betöltve a Manila-d nem?

Vagy MTP-t használsz?
hy, nem, nem használok MTP-t, de már nézegettem...lehet túl röviden írtam: tehát a manila "hívásnapló" alatti naptárra gondolok, ami a home-screen-en van

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Miri v10 Manila 2.5
« Reply #1416 Dátum: 2009, 10 04, 19:37:19 »
Egy kis vélemény megosztás a Manila 2.5-ről.
A videókról nekem nem nagyon jött be a 2.5, mert lassúnak tűnt a kép meg borító forgatás végképp, nem véletlenül a HD2-re van ez fejlesztve, de kissé szétkaptam a Miri 27.1-es  ROM-omat és csak úgy HR-t nem szeretek csinálni, gondoltam kipróbálom az éppen akkor kijött v10-es M2.5-ös ROM-ot.

Ahogy éreztem az be is jött, pedig sokan használják, de én nem szeretem ha akár kicsit is lassú a gépem, szeretem ha minden simán gördül. Egyébként kicsit pofozgatva nem vészes, de azt a gyorsaságot nem sikerült elérnem mint egy 2.1-es Manila-val. Ezért biztos nem ez lesz az alapROMom, de egy kicsit még élvezkedem, ugyanis vannak jó tulajdonságai is a M2.5-nek.

Ami tetszett:
- Hátteret már egyszerűen be tudunk állítani, nem kell semmi hókusz-pókusz, akár animált hátteret is (ahhoz hogy minden Tab-on legyen háttér ahhoz elég egyszer installálni a MaxLite-ot és utána már a stock menüből vállogathatjuk a képet)
- főlapon a gyorsindító rész  :ok:
- Az animált időjárás háttér jól néz ki a főlapon
- Internet fülön mint az asztali gépes operában kis előnézeti képek jönnek be az oldalról
- A naptár slider gombon az aznapi dátum jelenik meg
- A beállítások résznél szinte minden egyszerűen és látványosan állíthatunk be elkerülve ezzel a Windows-os menüket.
- NAGY Tab ikonok  :p

Ami nem jött be:
- Ha a főoldalon a felgöríthető gyorsindítókat feltöltöttem, már akadozott (5db sima)
- Hiányzik a régi Contacts lapozós cucca
- Képtár: ugyan az az animáció majdnem, de akadozik mint a fene (álló módban!)
- Főoldalon a háttér időjárás animáció, tudom írtam oda is hogy tetszett, de én már meg is untam a felhőket, még jó hogy ki lehet kapcsolni. Az időjárás fülön nem lehet kikapcsolni, de ott viszont tetszik. Elég az ott.
- Az albumokat baromi lassan tölti be, igaz minden könyvtárba benéz képek után de kérdem én mi a francnak? lehet gördítgetni a sok könyvtárat

Konklúzió: nekem egyébként bejön az óra alatti időjárás, bár én szeretem tudni az időjárást, szóval ebbe az irányba amúgy is fanatik vagyok ;) Éppen ezért az időjárásos 2.1-es Manila kerül hamarosan vissza a gépemre.

Ami hiányozni fog: a főlapi gyorsindító, az egyszerű háttér beállítási lehetőség, a részletes Settings fül és az új Internet fül. De cserébe fürge gépem lesz, szóval erős leszek.

De nem bántam meg, hogy feltettem, mert azért látványos és érdekes az új 2.5, szóval aki nem ódzkodik a flasheléstől érdemes megnéznie, de csak akkor telepítgesse a szokott programjait ha már jól megnézte magának :)

Utószó: még annyi, hogy a Miri féle 2.5-ös ROM elismerten az egyik legfürgébb, szóval inkább nem is gondolok bele, hogy milyen lehet a többi 2.5-ös ROM :)

köszönöm ezt a korrekt hozzászólást!
sok hasznosat osztottál meg velünk!
nos, nekem is tetszene a manila 2.5 HA nem lenne ilyen lassú!  miri wm6.1 manila 2.5 romot próbáltam. igen valóbban jó az benne, hogy egy csomó mindent tudsz benne  vagy belőle állítani és nem a winmo-n keresztűl kell. nekem meg pont nem tetszettek a nagy (gyorsindító)ikonok. azokat lehetne kisebbre akkor... de nem adom fel a reményt, hogy valaki csinál egy sokkal gyorsabbat. ja! természetesen wm6.1-re! nem tetszik a wm6.5.....
nekem pl. kifejezetten tetszik a mostani romomba a kezdőlapon az óra alatti mini időjárásjelző.....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető megvagy

• Derűlátó
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ARHD 4.1.13
« Reply #1417 Dátum: 2009, 10 05, 00:26:12 »
Azért érdemes ám körülnézni az újabb szakácsok háza táján is:

Most raktam fel. Korábban én is csak kbwr-t tudtam elképzelni, de ez a fiú még tartogathat meglepetéseket. A "nagyok" 2,5 manilás romjai elbújhatnak mögötte. Mondjuk miri v10-ben újabb manila van, de az folyton visszanyitja az adatkapcsolatot. Ez eddig hiba nélkül megy....
Képeim: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

« Reply #1418 Dátum: 2009, 10 05, 08:57:26 »
köszönöm ezt a korrekt hozzászólást!
sok hasznosat osztottál meg velünk!
nos, nekem is tetszene a manila 2.5 HA nem lenne ilyen lassú!  miri wm6.1 manila 2.5 romot próbáltam. igen valóbban jó az benne, hogy egy csomó mindent tudsz benne  vagy belőle állítani és nem a winmo-n keresztűl kell. nekem meg pont nem tetszettek a nagy (gyorsindító)ikonok. azokat lehetne kisebbre akkor... de nem adom fel a reményt, hogy valaki csinál egy sokkal gyorsabbat. ja! természetesen wm6.1-re! nem tetszik a wm6.5.....
nekem pl. kifejezetten tetszik a mostani romomba a kezdőlapon az óra alatti mini időjárásjelző.....

Sztem sem szépek a nagy ikonok, sőt ha kisebbek lennének több is látszana egyszerre a felületen! (Nem igaz, hogy a kisebb ikonok ujjal nehezebben kezelhetők.)

Nem elérhető vertex

« Reply #1419 Dátum: 2009, 10 05, 08:58:55 »

Most raktam fel. Korábban én is csak kbwr-t tudtam elképzelni, de ez a fiú még tartogathat meglepetéseket. A "nagyok" 2,5 manilás romjai elbújhatnak mögötte. Mondjuk miri v10-ben újabb manila van, de az folyton visszanyitja az adatkapcsolatot. Ez eddig hiba nélkül megy....

... sztem az adatkapcsolatot a frissítések miatt nyitja meg... (ez így jó)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1420 Dátum: 2009, 10 05, 09:18:59 »
hajh kis elégedetlenkedők. :) A 2.1-en van egy darab gyorsindító ikon?
Nincs.
Annak kell örülni ami van, legalábbis én örülök neki, de azzal egyet értek, hogy lehetne kisebb és több, de örülni jobb  :taps:

Adatkapcsolatokkal én nem érzékeltem még problémát, én a NoData.cab-t használom.

Sztem sem szépek a nagy ikonok, sőt ha kisebbek lennének több is látszana egyszerre a felületen! (Nem igaz, hogy a kisebb ikonok ujjal nehezebben kezelhetők.)

Nem elérhető vertex

« Reply #1421 Dátum: 2009, 10 05, 09:33:11 »
hajh kis elégedetlenkedők. :) A 2.1-en van egy darab gyorsindító ikon?
Nincs.
Annak kell örülni ami van, legalábbis én örülök neki, de azzal egyet értek, hogy lehetne kisebb és több, de örülni jobb  :taps:

Adatkapcsolatokkal én nem érzékeltem még problémát, én a NoData.cab-t használom.

Mivel nekem mobilinternetes előfizetésem van, nem gond, ha állandóan müxik (bekapcsmod) a Data Connection, így a MoDaCo NoData-ra csak külföldön van szükségem. 

Nem elérhető barna73

« Reply #1422 Dátum: 2009, 10 05, 09:57:42 »

köszi a linket!
"csak" az a bajom, hogy wm6.5!
de lehet, hogy egyszer újra nekiveselkedek a wm6.5-nek hátha megkedvelem!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető vertex

« Reply #1423 Dátum: 2009, 10 05, 09:59:05 »
köszi a linket!
"csak" az a bajom, hogy wm6.5!
de lehet, hogy egyszer újra nekiveselkedek a wm6.5-nek hátha megkedvelem!

Azt megnézem!  :taps:  :D

Nem elérhető barna73

« Reply #1424 Dátum: 2009, 10 05, 10:04:50 »
létezik manila2.5 cab formában. csak azért kérdezem mert nekem van egy manila 2. ilyen formátumba. egyszer rátoltam onkolog super lite romjára. az az elvetemült ötletem támadt ha lenne akkor rá lehetne tolni egy clean romra. lehet akkor "gyorsabb" lenne!?