2025, 01 11, 07:16:17

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136590 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1375 Dátum: 2009, 09 28, 19:11:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia,
akkor írom a gyors utat:
1: AS, vagyis a PC lássa a PDA-t
2:elindított ezt:(a kicsomagolás után persze) HSPLWrapper_Blackstone_156_OliNex.zip
innen:
3: kész
 Javaslom hogy a csuka féle rom-rol válts ujabbra, sok még benne a bug, és régi is :)

Köszönöm. Elvégeztem a lépéseket. Fel is ment. Viszont az alábbi a jelenség. Továbbra is mákos a gép, de ha 1x kikapcsolom, akkor beáll rendesen. ennek mi lehet az oka?

És le is fagyott!

Nem elérhető Guci73

« Reply #1376 Dátum: 2009, 09 28, 19:23:46 »
Úgy néz ki végre sikerült!
Köszönöm mindenkinek.

Ha lehetne még egy kérdésem:
A radio rom verziója: 1.13.25.24

Ajánlottok újabbat, vagy ez megfelelő?

Még1x köszönöm a segítséget.

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1377 Dátum: 2009, 09 28, 19:31:11 »
Úgy néz ki végre sikerült!
Köszönöm mindenkinek.

Ha lehetne még egy kérdésem:
A radio rom verziója: 1.13.25.24

Ajánlottok újabbat, vagy ez megfelelő?

Még1x köszönöm a segítséget.

felülről a 7. hsz.
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1378 Dátum: 2009, 09 29, 09:28:57 »
jah elég jókat írnak erről az 1.17-esről. osztod te is, barna73?

felülről a 7. hsz.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Guci73

« Reply #1379 Dátum: 2009, 09 29, 10:08:17 »
Meg szeretném kérdezni, hogy a főmenüben a két soft billentyűhöz, hogyan tudnék hozzárendelni más programot. (konkrétan a PI-t, illetve a rádiót szeretném).

Köszi

Nem elérhető barna73

« Reply #1380 Dátum: 2009, 09 29, 11:20:41 »
jah elég jókat írnak erről az 1.17-esről. osztod te is, barna73?

elolvastam a hsz-eket az xda-n. valóbban jónak tartják, nekem is ez van fennt. az igazat megvallva nem vettem észre húúúdenagy változást. igaz a gps sokkal hamarabb talál holdat. ez is nagy eredmény! miben kellett volna még változást felfedeznem? térerőben? inkább városban mozgok ott meg eddíg is volt.
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1381 Dátum: 2009, 09 29, 11:58:09 »

igaz a gps sokkal hamarabb talál holdat. ez is nagy eredmény! miben kellett volna még változást felfedeznem? térerőben? inkább városban mozgok ott meg eddíg is volt.
térerővel nekem nem volt még gondom, nem célzottan kérdeztem, csak úgy általánosságban, hogy rosszabb nem lett-e.

átlagban én is úgy olvastam, hogy nem sokkal de itt-ott jobb ez a radio. szóval nem nagy veszteség ha nem frissít az ember, hátránya nem lesz ha igen ;)

WiFi-t meg a GPS-t mondták mások is, meg többen, hogy nem melegszik annyira a burkolat.

köszi
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

« Reply #1382 Dátum: 2009, 09 29, 12:27:42 »
térerővel nekem nem volt még gondom, nem célzottan kérdeztem, csak úgy általánosságban, hogy rosszabb nem lett-e.

átlagban én is úgy olvastam, hogy nem sokkal de itt-ott jobb ez a radio. szóval nem nagy veszteség ha nem frissít az ember, hátránya nem lesz ha igen ;)

WiFi-t meg a GPS-t mondták mások is, meg többen, hogy nem melegszik annyira a burkolat.

köszi

nos ha már csak ez a 3 dolog jobb lesz akkor azt a 7percet nem sajnálom a radio rom frissítésre! :)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1383 Dátum: 2009, 09 29, 13:51:18 »
elolvastam a hsz-eket az xda-n. valóbban jónak tartják, nekem is ez van fennt. az igazat megvallva nem vettem észre húúúdenagy változást. igaz a gps sokkal hamarabb talál holdat. ez is nagy eredmény! miben kellett volna még változást felfedeznem? térerőben? inkább városban mozgok ott meg eddíg is volt.

+1!

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1384 Dátum: 2009, 09 29, 19:02:49 »
Meg szeretném kérdezni, hogy a főmenüben a két soft billentyűhöz, hogyan tudnék hozzárendelni más programot. (konkrétan a PI-t, illetve a rádiót szeretném).

Köszi
Ha használod a TF3D-t, akkor nem tudom (én nem használom/használtam.)
Ha nem, akkor egy registry módosítással megoldható.
Létezik rá program is, de én mindig elfelejtem a nevét.
Szóval, ha kell, a regeditet le tudom írni

failed

• Vendég
« Reply #1385 Dátum: 2009, 09 29, 19:32:35 »
Ha használod a TF3D-t, akkor nem tudom (én nem használom/használtam.)
Ha nem, akkor egy registry módosítással megoldható.
Létezik rá program is, de én mindig elfelejtem a nevét.
Szóval, ha kell, a regeditet le tudom írni
nálam pld. a kwbr ROM-nál van a beállítások lapon belül egy softkey_manager nevű progi, azzal tetszés szerinti progikra cserélheted a manila, és au alap winmo két progiját is, sőt saját nevet is adhatsz neki.....használd ezt a ROM-ot, és a probléma megoldva :ok:

Nem elérhető Guci73

« Reply #1386 Dátum: 2009, 09 29, 23:11:10 »
nálam pld. a kwbr ROM-nál van a beállítások lapon belül egy softkey_manager nevű progi, azzal tetszés szerinti progikra cserélheted a manila, és au alap winmo két progiját is, sőt saját nevet is adhatsz neki.....használd ezt a ROM-ot, és a probléma megoldva :ok:

Köszi teljes siker! (A beállítást először én is megtaláltam csak a manilához elfelejtettem a Touch HD mode-t bejelőlni). De most már tökéletes.) Thanx

Nem elérhető Guci73

« Reply #1387 Dátum: 2009, 09 30, 00:14:43 »
Szinte már teljesen belaktam kwbr 3.0 romját. Tényleg érdemes volt felrakni.A Hero Theme van fenn, megváltoztatott háttérrel. Már csak az lenne a kérdésem, hogy esetleg a taskbar ikonokat hogyan lehetne megváltoztatni, szebbé tenni. Egy taskbar.cab-et rátoltam, de az csak az ikonok felét változtatta meg, inkább leszedtem.

Köszi

failed

• Vendég
« Reply #1388 Dátum: 2009, 09 30, 14:10:59 »
Szinte már teljesen belaktam kwbr 3.0 romját. Tényleg érdemes volt felrakni.A Hero Theme van fenn, megváltoztatott háttérrel. Már csak az lenne a kérdésem, hogy esetleg a taskbar ikonokat hogyan lehetne megváltoztatni, szebbé tenni. Egy taskbar.cab-et rátoltam, de az csak az ikonok felét változtatta meg, inkább leszedtem.

Köszi
én a dusk félét használom,
info: You are not allowed to view links. Register or Login
a manilát és az alsó sort is cseréli,
a felső sorra a panosha által használt green-féle tuningot tettem fel...de jó a bryan féle is....xda... ;)

Nem elérhető vertex

« Reply #1389 Dátum: 2009, 09 30, 15:04:06 »

Köszi

Én a Colored Top Bar Greek-et használom felülre, alulra meg az ammar TF3G15-öt. Igaz, nem a 3.0-hoz, hanem a 2.9.3-hoz, sztem ahhoz is jó. (Persze a Dusk Skin-ek és egyebek nélkül.) Szépek és kultúráltak, ill. egymástól jól megkülönbözetethetőek az ikonok.

Nem elérhető mobil-LAL

• Navigáció / Navigation: HTC HD
  • PDA: HTC HD
  • PDA ROM: főzött rom
« Reply #1390 Dátum: 2009, 09 30, 15:08:47 »
Felaktam kwbr 3.0 romját. Tényleg érdemes volt. :taps:
Barnának köszi a segítséget! ;) :ok:
Még egy kérdés: a My Location-t hogy lehet beállítani, már szórakozok vele egy ideje de becsődöltem, semmi?! :'(
Hajrá magyaROCK!

Nem elérhető vertex

« Reply #1391 Dátum: 2009, 09 30, 15:09:33 »
Új adalék a kwbr 2.9.3-hoz; nálam most bug-os (pedig nem először lett feltolva)! Pl: többször is céltalanul magától bekapcsol,, PC-re dugva nem szól tel. csengőhang, vagy: tel-kor (gondolom talán a fül érintésére) más panelek is felugranak. (Ezt mintha már is írta volna.)  Nem tudom miért most jelentkezett, talán a S2U2 "áldásos" hatására, amit le is szedtem róla.   :shock:

Nem elérhető vertex

« Reply #1392 Dátum: 2009, 09 30, 15:28:05 »
Új adalék a kwbr 2.9.3-hoz; nálam most bug-os (pedig nem először lett feltolva)! Pl: többször is céltalanul magától bekapcsol,, PC-re dugva nem szól tel. csengőhang, vagy: tel-kor (gondolom talán a fül érintésére) más panelek is felugranak. (Ezt mintha már is írta volna.)  Nem tudom miért most jelentkezett, talán a S2U2 "áldásos" hatására, amit le is szedtem róla.   :shock:

Azt el is felejtettem, hogy a File Explorer-ben, TCM-ben a kis mappákat megjelenítő "ikonok" defaultban nem sárgák, hanem szürkék!  >:(

Nem elérhető Guci73

« Reply #1393 Dátum: 2009, 09 30, 19:44:40 »
Köszönöm mindenkinek

Nem elérhető barna73

« Reply #1394 Dátum: 2009, 10 01, 07:46:31 »
Felaktam kwbr 3.0 romját. Tényleg érdemes volt. :taps:
Barnának köszi a segítséget! ;) :ok:
Még egy kérdés: a My Location-t hogy lehet beállítani, már szórakozok vele egy ideje de becsődöltem, semmi?! :'(

szia!
nagyon szívesen!  :)

failed

• Vendég
« Reply #1395 Dátum: 2009, 10 01, 13:38:03 »
Amit írsz az nem a ROM hibája.
ha valaki hív Téged, de csak 1 csengést enged meg,akkor csak a screen ébred fel, de a csengés csak utána jönne, de közben ugye a hívó elbontott. A s2u2 látványos, de kevés a gyakorlati haszna, így én már újabban nem tolom fel.

Nem elérhető barna73

« Reply #1396 Dátum: 2009, 10 01, 14:00:39 »

2.9.3?  nem 3.0?

failed

• Vendég
« Reply #1397 Dátum: 2009, 10 02, 11:35:03 »
ja és két apróság:
1:
tegnap este kipróbáltam a hypergps progit, a HD TMC képessé tehető vele... :ok:
2: 
tegnap kiadtak új gyári romot, akit esetleg érdekel.

Nem elérhető vertex

« Reply #1398 Dátum: 2009, 10 02, 14:22:24 »
Amit írsz az nem a ROM hibája.
ha valaki hív Téged, de csak 1 csengést enged meg,akkor csak a screen ébred fel, de a csengés csak utána jönne, de közben ugye a hívó elbontott. A s2u2 látványos, de kevés a gyakorlati haszna, így én már újabban nem tolom fel.

Na, ne! Gondolod, Doky, h. az asszony csak 1 csengetést enged meg? (Még a postás is 2x csenget.  :D )  Ezek a gondok csak ebben a ROM-ban jelentkeztek.

Nem elérhető vertex

« Reply #1399 Dátum: 2009, 10 02, 14:28:47 »

2.9.3?  nem 3.0?

Én a 3.0-t nem toltam fel, sőt visszatérek még régebbi verzióhoz, mert az (számomra) tökéletes volt. A 3.0 órája alá biggyesztett időjárás nem tetszik. Nem az ötlet rossz, hanem az órával együtt grafikailag nekem bizonytalan, zavaró. A technikai részéről  nem tudok nyilatkozni. Most nincs nálam a listám, és hirtelen nem emléxem, hogy beírjam, sztem melyik a legjobb verzió, de majd otthon bekarmolom....