2025, 01 11, 01:12:11

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136583 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1275 Dátum: 2009, 09 23, 12:44:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kijelzőre sokan írták már, hogy jobb is a Brando (én csak azt ismerem, és állítom, hogy jó)
A hátára pedig bepróbálkozhatsz egy You are not allowed to view links. Register or Login- egyedi is lesz, meg védi is, meg double Club tagoknak kedvezmény is van (Ismo jár a pirospont?)

Kösz, pont most olvastam róla! :)
A Brando-t évekig használtam, ismerem minden előnyét hátrányát. (...az is van)

Nem elérhető vertex

« Reply #1276 Dátum: 2009, 09 23, 12:45:54 »
Kijelzőre sokan írták már, hogy jobb is a Brando (én csak azt ismerem, és állítom, hogy jó)
A hátára pedig bepróbálkozhatsz egy You are not allowed to view links. Register or Login- egyedi is lesz, meg védi is, meg double Club tagoknak kedvezmény is van (Ismo jár a pirospont?)

...mintha az avatarod láttam volna Lap Topra gyógyítva... (vagy fordítva)   :taps:

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1277 Dátum: 2009, 09 23, 13:01:13 »
...mintha az avatarod láttam volna Lap Topra gyógyítva... (vagy fordítva)   :taps:
Hát izé...
Ismo laptop-bőre ihletett meg :oops:
De bármilyen képet csináltathatsz a skinzone-osokkal bármilyen készülékre

Nem elérhető vertex

« Reply #1278 Dátum: 2009, 09 23, 13:27:44 »
Hát izé...
Ismo laptop-bőre ihletett meg :oops:
De bármilyen képet csináltathatsz a skinzone-osokkal bármilyen készülékre

igen láttam, még gondolkodom rajta...

Nem elérhető atravel

« Reply #1279 Dátum: 2009, 09 23, 13:33:28 »
igen láttam, még gondolkodom rajta...
Ha jól olvastam, ráérsz még... vagy már vissza is kaptad a szervizből?

Nem elérhető vertex

« Reply #1280 Dátum: 2009, 09 23, 15:15:02 »

Hétfőn vittem a kórházba és azt mondták min. másfél hét, amíg kész lesz. Viszont azt is mondták, h. ki tudják cserélni CSAK az USB-konnektort és az alaplap marad, amit nehezen tudok elképzelni, de majd meglátjuk. (Bevallom még soha sem volt olyan pda-m, amelyik vmikor ne került volna szervizbe ezért, v. azért.) Ha viszont az alaplap marad, kár volt lenyúznom róla az IS fóliát!  :(   

Nem elérhető vertex

« Reply #1281 Dátum: 2009, 09 23, 15:16:54 »

...ja, próbáltam úgy megrendelni a védő fóliát, h. mire a gép megjön rá tudjam tenni, de mint írtam az még cca. másfél hónap... (ezért kell a Brando, de lehet, h. addig rajta is marad, amíg bírja :) )

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1282 Dátum: 2009, 09 23, 15:45:12 »
Hétfőn vittem a kórházba és azt mondták min. másfél hét, amíg kész lesz. Viszont azt is mondták, h. ki tudják cserélni CSAK az USB-konnektort és az alaplap marad, amit nehezen tudok elképzelni, de majd meglátjuk.

Egy egész árvaház imátkozik érted! :D

Időközben megcseréltem a HD-mat egy Diamond2-re. Hálistennek nem igazolódott be amit írtál. Nagyon gyors láthatóan és érezhetően is gyorsabb mint a HD, még ezzel a gyári rommal is, amit a magyarítás még tovább lassít. Persze biztatom magam egy jó főzött rom felrakására, de még tesztelgetem a gyárit és komolyan mondom pöpec.
Ha valakit érdekel a HD-m még megvan (105.000 HUF). Semmi gondja a csere is csak azért volt, mert a Diamond2-t a cégtől ingyen megkaptam. Azért még be-be kukkantokide és ezt vehetitek fenyegetésnek! :D

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1283 Dátum: 2009, 09 23, 23:00:55 »
Halihó!

Sikerült-e már valakinek win7 alatt szinkronizálni a HD-t? Ha akad már, ilyen szerencsés kolléga legyen kedves megosztani velünk a tudását! Én ugyanis, éppen most készülők a falhoz csapkodni valamelyik fránya Windows kütyümet, mert még ha a lovat a kecskével kényszeríteném is nászra abból is hamarébb megellene az Emse, nem úgy mint ez a két jó „hibás” rokon.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1284 Dátum: 2009, 09 23, 23:32:13 »
Halihó!

Sikerült-e már valakinek win7 alatt szinkronizálni a HD-t? Ha akad már, ilyen szerencsés kolléga legyen kedves megosztani velünk a tudását! Én ugyanis, éppen most készülők a falhoz csapkodni valamelyik fránya Windows kütyümet, mert még ha a lovat a kecskével kényszeríteném is nászra abból is hamarébb megellene az Emse, nem úgy mint ez a két jó „hibás” rokon.
Nálam ugyanúgy működött, mint Vista vagy XP alatt.

Nem elérhető vertex

« Reply #1285 Dátum: 2009, 09 24, 09:32:28 »

Időközben megcseréltem a HD-mat egy Diamond2-re. Hálistennek nem igazolódott be amit írtál. Nagyon gyors láthatóan és érezhetően is gyorsabb mint a HD, még ezzel a gyári rommal is, amit a magyarítás még tovább lassít. Persze biztatom magam egy jó főzött rom felrakására, de még tesztelgetem a gyárit és komolyan mondom pöpec.
Ha valakit érdekel a HD-m még megvan (105.000 HUF). Semmi gondja a csere is csak azért volt, mert a Diamond2-t a cégtől ingyen megkaptam. Azért még be-be kukkantokide és ezt vehetitek fenyegetésnek! :D

Gratulálok az új vashoz! :) A lényeg, hogy meg vagy elégedve!  :taps: Arra azért nem gondoltam, h. ilyen kirívóan gyors a cucc. Most nem is emlékszem, de vkinek kellett itt a fórumon egy HD, rommer volt az illető...., hátha benéz és meglátja az anyagilag is kecsegtető ajánlatodat.  ...nézz be ezután is....

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1286 Dátum: 2009, 09 24, 19:47:24 »
Megy a vas a szervizbe! Az usb-konnektor KO, így cucc nélkül maradok pár hétig. (Csatlakozó, alaplap...ki tudja még mi cseréje.)   >:(

szia!

sajnálattal olvasom!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető vertex

« Reply #1287 Dátum: 2009, 09 24, 20:09:00 »
szia!

sajnálattal olvasom!

Hello!
Képzeld így jártam, de már csak kb. 1 hetet kell kibírni. Addig nyomkodom a FS PLooxot, Az sem rossz, de hát sajna már nem korszerű gépezet. A maga korában sztem verhetetlen volt. (Több olyan dolgot is tud, amit a HD sem.) Egy szempontból biztos jó ez az egész; ti., hogy mindenképpen rá kell tolni ROM-okat, így frissül az egész cucc és eltűnik belőle a sok szemét.  :D

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1288 Dátum: 2009, 09 24, 20:13:23 »
Nálam ugyanúgy működött, mint Vista vagy XP alatt.

Köszi a vissza jelzést,  ezek után még a hardveres kontaktok esetleges hibalehetőségeit is átvizsgálom. (Örülök, hogy nem szakadtál el a fórumtól)
 :D
üdvözlettel: bolada12

failed

• Vendég
« Reply #1289 Dátum: 2009, 09 24, 20:14:06 »

Ha valakit érdekel a HD-m még megvan (105.000 HUF). Semmi gondja a csere is csak azért volt, mert a Diamond2-t a cégtől ingyen megkaptam. Azért még be-be kukkantok ide és ezt vehetitek fenyegetésnek! :D

Üdv! Éppen tegnap előtt szervizeltem egy ilyen Diamond2-es, majd utána egy 1es kütyüt.
Ami azt illeti nekem is tetszett rajta hogy a HD-mhez képest több rajta a hardveres gomb, és a fémfelület is, de ebben ki is merült az előnyök sora számomra. Nem látom gyorsabbnak mint az én kwbr-es ROM-al telepített HD-m, és azért a kijelzője is jóval kisebb a Diamond2-nek, számomra üdítő volt utána ismét a HD-s, "nagy"-nak nevezhető kijelzőjét nézni. :ok:
Szóval ennyit az előnyök/hátrányokról....én nem adnám el a helyedben :p

Más.
Akit érdekel megtaláltam a megoldást a korábban felvetett kérdésemre.
Az időjárás adatok láthatóvá válnak a manila naptárjában is előre akár 4 nappal is , csak 1 kis regisztrációs adatbázis javítás ( 0->1) és már jó is. Akit érdekelnek a részletek az megtalál ;)
peace

Nem elérhető vertex

« Reply #1290 Dátum: 2009, 09 24, 20:19:08 »
barna!
Úgy látom Neked is a kwbr 2.9.3 van fent. Megtetszett a ROM? Én is azt fogom visszatolni, ha majd lesz mire. Ez a legjobb, meg a 2.9.2 failed szerint, ő mindegyiket tesztelte..., érdemes megszívlelni! (A 3.0 állítólag nem annyira patent, de én nem próbáltam.) Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ha a manilát magyarítottad és utána ráküldöd a weather_hu.cab-ot (ha jól emléxem a nevére), minden okés lesz.

Nem elérhető vertex

« Reply #1291 Dátum: 2009, 09 24, 20:24:23 »
Üdv! Éppen tegnap előtt szervizeltem egy ilyen Diamond2-es, majd utána egy 1es kütyüt.
Ami azt illeti nekem is tetszett rajta hogy a HD-mhez képest több rajta a hardveres gomb, és a fémfelület is, de ebben ki is merült az előnyök sora számomra. Nem látom gyorsabbnak mint az én kwbr-es ROM-al telepített HD-m, és azért a kijelzője is jóval kisebb a Diamond2-nek, számomra üdítő volt utána ismét a HD-s, "nagy"-nak nevezhető kijelzőjét nézni. :ok:
Szóval ennyit az előnyök/hátrányokról....én nem adnám el a helyedben :p

Más.
Akit érdekel megtaláltam a megoldást a korábban felvetett kérdésemre.
Az időjárás adatok láthatóvá válnak a manila naptárjában is előre akár 4 nappal is , csak 1 kis regisztrációs adatbázis javítás ( 0->1) és már jó is. Akit érdekelnek a részletek az megtalál ;)
peace

Én időnként már úgy vagyok, h. a HD képernyője is kevésnek tűnik.  :D :D  Olyan Tablet PC-k jelennek meg, hogy még...., csak az a baj, h. nem férne el a zsebembe.  (Vagy a HD a Tablet tokjába kerül?)  :taps:

failed

• Vendég
« Reply #1292 Dátum: 2009, 09 24, 20:29:55 »

Én időnként már úgy vagyok, h. a HD képernyője is kevésnek tűnik.  :D :D  Olyan Tablet PC-k jelennek meg, hogy még...., csak az a baj, h. nem férne el a zsebembe.  (Vagy a HD a Tablet tokjába kerül?)  :taps:

na ja....egy kis netbook kéne Neked, csak azon meg elég körülményes telefonálni, így a zsebméretek miatt lehet fókuszálni a szemeinkkel összefelé, de a lényeg hogy azért nem annyira mint mondjuk egy Diamond2 vagy 1, vagy akár Omnia... :taps:

Ja...a már említett trükk íme:
HKEY_CURRENT_USER/Software/HTC/Manilla/WorldClock.IsPreset   "0" to "1"

Nem elérhető vertex

« Reply #1293 Dátum: 2009, 09 24, 20:33:21 »
na ja....ehy kis netbook kéne Neked, csak azon meg elég körülményes telefonálni, így a zsebméretek miatt lehet fokuszálni a szemeinkkel összefelé, de a lényeg hogy azért nem annyira mint mindjuk egy Diamond2 vagy 1, vagy akár Omnia... :taps:

Majd kapsz mindjárt a fejedre vmelyik moderátortól, itt az egész "vezérkar" omniás!  :D :taps: :D

failed

• Vendég
« Reply #1294 Dátum: 2009, 09 24, 20:42:32 »
Majd kapsz mindjárt a fejedre vmelyik moderátortól, itt az egész "vezérkar" omniás!  :D :taps: :D
oooppppps.....na azért nem félek,  :p
volt nekem is Omniám, nem rossz, de azért egész más egy olyan koreai cég terméke aki most tanul PDA-t csinálni ( igaz nagyon halad...igyexik) vagy egy HTC, aki már jó ideje ebben utazik

Nem elérhető barna73

« Reply #1295 Dátum: 2009, 09 24, 20:49:24 »
barna!
Úgy látom Neked is a kwbr 2.9.3 van fent. Megtetszett a ROM? Én is azt fogom visszatolni, ha majd lesz mire. Ez a legjobb, meg a 2.9.2 failed szerint, ő mindegyiket tesztelte..., érdemes megszívlelni! (A 3.0 állítólag nem annyira patent, de én nem próbáltam.) Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ha a manilát magyarítottad és utána ráküldöd a weather_hu.cab-ot (ha jól emléxem a nevére), minden okés lesz.

szeva!
igen elég jó a kwbr rom. jó, hogy mondod most jöttem meg bp.-ről és lassan akartam frissíteni 3.0-ra. de akkor lehet, hogy mégsem!? sajnos onkolog végleg (?) leállt a romfőzéssel így szavaztam én is a kwbr-re.
weather hu cab? nem tudom mire gondolsz!
még valami! lehet, hogy én figyeltem meg rosszúl de a camera 6.15-6.16-al jobb képeket tudtam csinálni mint a 6.6-al. ez lehetséges?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1296 Dátum: 2009, 09 24, 20:56:51 »
oooppppps.....na azért nem félek,  :p
volt nekem is Omniám, nem rossz, de azért egész más egy olyan koreai cég terméke aki most tanul PDA-t csinálni ( igaz nagyon halad...igyexik) vagy egy HTC, aki már jó ideje ebben utazik
Ebben igazad van de láttad már testközelből az i8000 Omnia2 -őt? Gondolkodtam én is, hogy az omniámat mire cseréljem HD-re vagy az omnia2-re hát mit mondjak egy percig sem bántam meg, hogy a samu mellett döntöttem.  :ok:

Nem elérhető barna73

« Reply #1297 Dátum: 2009, 09 24, 20:59:38 »

kipróbáltam! tök jó! :)

Nem elérhető atravel

« Reply #1298 Dátum: 2009, 09 24, 21:00:54 »
Most nem is emlékszem, de vkinek kellett itt a fórumon egy HD, rommer volt az illető...., hátha benéz és meglátja az anyagilag is kecsegtető ajánlatodat.  ...nézz be ezután is....
Anzo volt, ha jól emlékszem

failed

• Vendég
« Reply #1299 Dátum: 2009, 09 24, 21:06:22 »
Ebben igazad van de láttad már testközelből az i8000 Omnia2 -őt? Gondolkodtam én is, hogy az omniámat mire cseréljem HD-re vagy az omnia2-re hát mit mondjak egy percig sem bántam meg, hogy a samu mellett döntöttem.  :ok:
Nem, sajnos testközelben még nem láttam, de biztos hogy nagyon igyekeznek felnőni a feladathoz. ( Most olvastam éppen a főoldalon a cikket az OmniaPro-ról, abban is ez látszik.)
Én azonban ha egy márkában csalódok, és ráadásul csak áron alul tudom ez miatt eladni, akkor egy ideig csak tutira megyek, így áldoztam be a pénzem egy ilyen HD-s kütyübe :p....ennek volt fizikailag is a legnagyobb a kijelzője, és a gyártója is jó a témában, szinte minden árszinten, és igénynek megfelelő cuccost csinálnak a HTC-ék.
Volt Samsung telóm is, ( D780) a maga nemében korrekt, használható kis holmi, szerettem, egyéb okok miatt adtam csak el azt is.